- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.221
arkadaşlar cuma günü bende spinal anesteziyle kızımı kucagıma aldım.cok şükür üçünçü sezaryenim olmasına ragmen cok iyi geçti.ikimizde iyiyiz.dua eden etmeyen herkesten razı olsun
Kızlar bende cuma 36 haftalık spinal anesteziyle dogum yaptim darısı size2480 kilomuz minyatür bebek benimki haliyle sıkıntılarımız çok sütüm hala yok emzirmeyi deniyorum ama cok cabuk yoruluo meme uçlarım morardi tutturcam die mama vericez artık süt gelene kadar sizler nasılsınız
Kizlar ben dogum yaptim,normal dogum,hrrseyyolunda bugun ewimize geldk simdi misler gibicumartesi sabah 10 da dunyaya gelfi ruyamiz,,
Hersy yolunda sukur ewdeyiz ,misler gibi uatio kuzum uanimda,daridi bekleuenlere,3600,52 cm dogdu kizim
sat dasım dogurmus :) gözün aydn canım maşallah boyu kgsu bırde normal doğum :)
ayrıntıları kendını ıyı hıssettgınde bekliyoruz .. sımdı sut kuzunla hasret gıderme zamanı
sağlıkla analaı babalı buyusun kuzunnnnnnn
arkadaşlar cuma günü bende spinal anesteziyle kızımı kucagıma aldım.cok şükür üçünçü sezaryenim olmasına ragmen cok iyi geçti.ikimizde iyiyiz.dua eden etmeyen herkesten razı olsun
Kizlar 2 damla kan geldi cok telas yaptim doktorumu aradim sabaha kadar sancin olmazsa bekle dedi dua edin sabaha kadar 1 secikler olmasin zaten pazaretsi sezeryan olucaktim ama oglusum sabredemiycek galiba cok tuhaf duygular icindeyim bol bol bana dua edin hakkimizda hayirlisi
İnsallah dayanir oglusun ya pazartesiye kadar da saglikla sezeryanla alirsin kucagina.
Doktorumuza gittik sancim cikti rahimde acilma yok ama rahim agzi yumusamis oglusum dogmadi yarin sabah 9 da sezeryanla dogumumuzu yapicaz insallah hepiniz hakkinizi helal edin dertlestik paylastik dualarinizi bekliyorum kizlar dogumdan sonra gelip bende hikayemi yazicam insallah
Doktorumuza gittik sancim cikti rahimde acilma yok ama rahim agzi yumusamis oglusum dogmadi yarin sabah 9 da sezeryanla dogumumuzu yapicaz insallah hepiniz hakkinizi helal edin dertlestik paylastik dualarinizi bekliyorum kizlar dogumdan sonra gelip bende hikayemi yazicam insallah
allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle. Sende doğuma girmeden biz bekleyenlere de dua edersin olur mu?
Kızlar bende cuma 36 haftalık spinal anesteziyle dogum yaptim darısı size2480 kilomuz minyatür bebek benimki haliyle sıkıntılarımız çok sütüm hala yok emzirmeyi deniyorum ama cok cabuk yoruluo meme uçlarım morardi tutturcam die mama vericez artık süt gelene kadar sizler nasılsınız
merhabaa kızlarrr, dün kontrolümze gittik yine bi sorunumuz yok, suyumuz kilomuz herşey yerindelakin daha çıkmaya niyeti yok paşamın (başlarda erken doğumdan korkarken) doktr amcamız eleviti demiri ve magnezyumu kesti artık kasılmanı istiyorum doğur diyee, bakalım ne zamn gelcek ama ben bu hafta gelsin istemiyorum çünkü yine hastalandm bn yaaa gider ayak : boğazım ağrıyoo,burnum tıkalı ve hapşuruyorum dün akşmdan berii,,napsam bian evvel geçiririm acaba offf doğum arefesii oldumu şimdi buuu..
doğum yapanlarıda tebrik ediyorum, darısı tüm bekleyenlere..
Canim nasilsin? ? Dogurmayanlar olarak az mi kaldik ne :) ogluslar erkrn gelmek istedi durdurduk simdide gelmiyorlar
Kizlar ben dogum yaptim,normal dogum,hrrseyyolunda bugun ewimize geldk simdi misler gibicumartesi sabah 10 da dunyaya gelfi ruyamiz,,
Hersy yolunda sukur ewdeyiz ,misler gibi uatio kuzum uanimda,daridi bekleuenlere,3600,52 cm dogdu kizim
maşallah maşallaharkadaşlar cuma günü bende spinal anesteziyle kızımı kucagıma aldım.cok şükür üçünçü sezaryenim olmasına ragmen cok iyi geçti.ikimizde iyiyiz.dua eden etmeyen herkesten razı olsun
olsun canım sağlıklı sıhhatli doğmuş çok şükür sütünde gelir merak etme. allah yardımcın olsun bebişinle güzel günler gör..Kızlar bende cuma 36 haftalık spinal anesteziyle dogum yaptim darısı size2480 kilomuz minyatür bebek benimki haliyle sıkıntılarımız çok sütüm hala yok emzirmeyi deniyorum ama cok cabuk yoruluo meme uçlarım morardi tutturcam die mama vericez artık süt gelene kadar sizler nasılsınız
allah yarr ve yardımcın olsun canım.. hemencik ayaklan hemencikte sütün gelsin inşallah :))Doktorumuza gittik sancim cikti rahimde acilma yok ama rahim agzi yumusamis oglusum dogmadi yarin sabah 9 da sezeryanla dogumumuzu yapicaz insallah hepiniz hakkinizi helal edin dertlestik paylastik dualarinizi bekliyorum kizlar dogumdan sonra gelip bende hikayemi yazicam insallah
annem salı gunu amelıyat olcak cuma gunu tellerımden kurtuluyorum sonrası yavrum gelsın dıye bekliyorum bakalım keyfı nezaman gelıcek :)
arada hafıf sancılar yokluyo ıkı gundur fecı hareketlı doktora sorucam normalde azalması gerekmezmı bıde yukarda hıssetmeye başladım yukarımı cıktı ne
sen ne alemdesın canım gun sayıyorsun dımı doğuranlar oldukça:) 40 gecıcez bu gıdısle :)
aynen yaa benimki hiç belirti bile vermiyor.. ama biz anlaştık kızımla anneler gününde gelicek kızım hemde babasına gs-fb derbisini izletmicek
Canim nasilsin? ? Dogurmayanlar olarak az mi kaldik ne :) ogluslar erkrn gelmek istedi durdurduk simdide gelmiyorlar
annem salı gunu amelıyat olcak cuma gunu tellerımden kurtuluyorum sonrası yavrum gelsın dıye bekliyorum bakalım keyfı nezaman gelıcek :)
arada hafıf sancılar yokluyo ıkı gundur fecı hareketlı doktora sorucam normalde azalması gerekmezmı bıde yukarda hıssetmeye başladım yukarımı cıktı ne
sen ne alemdesın canım gun sayıyorsun dımı doğuranlar oldukça:) 40 gecıcez bu gıdısle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?