2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar cuma günü bende spinal anesteziyle kızımı kucagıma aldım.cok şükür üçünçü sezaryenim olmasına ragmen cok iyi geçti.ikimizde iyiyiz.dua eden etmeyen herkesten razı olsun

İkinizinde gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bekleyenlerin başına:)

annelik herkesde aynı tesir etmiyo sanırım...

annem öğleden beri eşimin bütün yazlık t-shirt, gömlek ve pantolonlarını ütüleyip yerleştirdi kışlıklarını beraber kaldırdılar hurçladılar

ilk zamanlar bebişle ilgilenirken eşimi ihmal etmiyelim diye hazır olsunlar dedi...kendi işini yapıyor çünkü eşim, hep işi resmi dairelerde ve hergün farklı giymek istiyor...

ee malum yazda geldi kıyafetler uzun süre giyilemiyor resmen stokladı annem hepsini ne var ne yok ütüsüz tek birşey kalmadı...üstelik çalışmasına ve sadece pazarları evde olmasına rağmen bütün eforunu bize harcadı yine herzamanki gibi...kayınvalidemi sorarsanız çok işi var günlere gidip mamaları yemek gibi...eşit olamam olamam kimse beklemesin benden bunu

eşim o yüzden ki tapıyo benim aileme...offf sanırım anneme üzüldüm hormonlarım depreşti kızlar yazmasam patlardım

Kizlar ben dogum yaptim,normal dogum,hrrseyyolunda bugun ewimize geldk simdi misler gibicumartesi sabah 10 da dunyaya gelfi ruyamiz,,
Hersy yolunda sukur ewdeyiz ,misler gibi uatio kuzum uanimda,daridi bekleuenlere,3600,52 cm dogdu kizim

hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıklı büyütsün yavrunu bizim içinde kokusunu içine çek rüyanın

doğum nasıldı zor oldu mu? normal doğum olunca insan ister istemez çok merak ediyor. darısı bizlerin başına

Canim nasilsin? ? Dogurmayanlar olarak az mi kaldik ne :) ogluslar erkrn gelmek istedi durdurduk simdide gelmiyorlar

arkadaşlar cuma günü bende spinal anesteziyle kızımı kucagıma aldım.cok şükür üçünçü sezaryenim olmasına ragmen cok iyi geçti.ikimizde iyiyiz.dua eden etmeyen herkesten razı olsun

hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün yavrunu inşallah.

sanırım 14-15 kişi var doğurmayan , sabırsızlıkla bekleyenler topiği olucaz yakında.

bizimkiler rahatlarına düşkün olacaklar her halde

ya kızlar benim geceleri bacaklarım çok ağrıyor, ağrıdan uyuyamıyorum birde ateşler basıyor

merhabaa kızlarrr, dün kontrolümze gittik yine bi sorunumuz yok, suyumuz kilomuz herşey yerinde lakin daha çıkmaya niyeti yok paşamın (başlarda erken doğumdan korkarken) doktr amcamız eleviti demiri ve magnezyumu kesti artık kasılmanı istiyorum doğur diyee, bakalım ne zamn gelcek ama ben bu hafta gelsin istemiyorum çünkü yine hastalandm bn yaaa gider ayak : boğazım ağrıyoo,burnum tıkalı ve hapşuruyorum dün akşmdan berii,,napsam bian evvel geçiririm acaba offf doğum arefesii oldumu şimdi buuu..
doğum yapanlarıda tebrik ediyorum, darısı tüm bekleyenlere..

kızlar gozunuz aydın Rabbım sağlıkla yavrularınızı buyutmeyı nasıp etsın

kolay herseyın cok güzel olduğu bır doğum hıkayenle senı burda bekliyoruz canım

ben demesem magnezyumu doktor kestırmıcektı ama demır hapını kullanmaya devam edıyorum yarın doktor gunum bırakıyımmı dıye sorayım
hos bız ne yapsakta onlar ıstedıgı vakıtte gelıcekler canım .. gucunu toplayıp ıyılestıgınde doğar inşallah bebısın

Son düzenleme:
Canim nasilsin? ? Dogurmayanlar olarak az mi kaldik ne :) ogluslar erkrn gelmek istedi durdurduk simdide gelmiyorlar

annem salı gunu amelıyat olcak cuma gunu tellerımden kurtuluyorum sonrası yavrum gelsın dıye bekliyorum bakalım keyfı nezaman gelıcek :)
arada hafıf sancılar yokluyo ıkı gundur fecı hareketlı doktora sorucam normalde azalması gerekmezmı bıde yukarda hıssetmeye başladım yukarımı cıktı ne
sen ne alemdesın canım gun sayıyorsun dımı doğuranlar oldukça:) 40 gecıcez bu gıdısle :)

Agdami yaptirdim misler gibi korktugum kadar canim yanmadi agdaci kizi bitene kadar ter basti :d
demir hapini 2 ye cikardik biz dogumdan sonrada kullanicam bi ay kadar..

Kizlar ben dogum yaptim,normal dogum,hrrseyyolunda bugun ewimize geldk simdi misler gibicumartesi sabah 10 da dunyaya gelfi ruyamiz,,
Hersy yolunda sukur ewdeyiz ,misler gibi uatio kuzum uanimda,daridi bekleuenlere,3600,52 cm dogdu kizim

maşallah maşallah ne güzel haberler ya rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerinize darısı da başımıza innnşşşaalllaahhhhhh

olsun canım sağlıklı sıhhatli doğmuş çok şükür sütünde gelir merak etme. allah yardımcın olsun bebişinle güzel günler gör..

bebegım cok baskı yapıyo yarın dr gıtcez nst ıstıyecek yıne dr kızlar her dr gıttıgınızde nst istiyomu dr gerek varmı yaa zaten benım bebek hep uyuyoo :)) nst gırıncee

yinede istiyorlar canım nst yi bende her gittiğimde giriyorum hatta çok hafif san çıktı. bu bile heyacanlı

Biz de 02 Mayıs Perşembe günü bebeğimizi kucağımıza aldık çok şükür. İsmi Hakan Efe, 2900 gram. Dün de evimize geldik, şimdi daha iyiyiz. Benim sezeryanın dikiş yeri biraz ağrıyor, yatıp-kalkmakta zorlanıyorum, o kadar.

Asıl derdimiz emzirme, bebek emiyor, sütüm de var ama göğüs uçlarım yara oldu çok fena. Dün birkaç defa kaşık ile süt sağıp verdim, kaşıkla doyduğunu bilmiyor, yine meme arıyor. Bugün 2 defa biberon verdim, konuştuğum arkadaşlarım daha meme almaz, gayret et emzir dediler. Kendimi sıka sıka yine emzirmeye uğraşıyorum.

Bu yaralara bir çare, acısını azaltacak birşey bilen varsa Allah rızası için yazsın kızlar. Ben doğumdan önce ve hastanedeyken Medela'nın göğüs kremini kullandım ama banamısın demedi, hastaneden bir tane krem yazdılar, onu da kullanıyorum ama yara oldu bi kere. Böyle yani, tavsiyelerinizi bekliyorum...

Yaa kizlar ben de doguramadim hala 39+4 teyim hala tık yok ustelik kizimin başi kanala bile yerlesmemis az once hickiriyordu hala basi yukarda sanirim oyle hissettim nst de sanci cikmiyor. Bugun yarim saat tempolu yurudum merdiven ciktim pilates topunda egzersiz yaptim ananas ve hurma yedim az once kuveti doldurup icine girdim rahatliyim diye yok yok kâr etmiyor. Suni sancida hic istemiyorum Allah biliyor ya napicam bana bir akil verin ve lutfen dua edin gunu gecmesin Allahim yardimcimiz olsun hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…