- 18 Nisan 2013
- 1.433
- 73
- 83
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.241
Biz de 02 Mayıs Perşembe günü bebeğimizi kucağımıza aldık çok şükür. İsmi Hakan Efe, 2900 gram. Dün de evimize geldik, şimdi daha iyiyiz. Benim sezeryanın dikiş yeri biraz ağrıyor, yatıp-kalkmakta zorlanıyorum, o kadar.
Asıl derdimiz emzirme, bebek emiyor, sütüm de var ama göğüs uçlarım yara oldu çok fena. Dün birkaç defa kaşık ile süt sağıp verdim, kaşıkla doyduğunu bilmiyor, yine meme arıyor. Bugün 2 defa biberon verdim, konuştuğum arkadaşlarım daha meme almaz, gayret et emzir dediler. Kendimi sıka sıka yine emzirmeye uğraşıyorum.
Bu yaralara bir çare, acısını azaltacak birşey bilen varsa Allah rızası için yazsın kızlar. Ben doğumdan önce ve hastanedeyken Medela'nın göğüs kremini kullandım ama banamısın demedi, hastaneden bir tane krem yazdılar, onu da kullanıyorum ama yara oldu bi kere. Böyle yani, tavsiyelerinizi bekliyorum...
Canım hem gözün Aydın hem geçmiş olsun sağlıkla büyür o minnacık sıpan merak etme çok çabuk toparlıyorlar göğüslerin çok ağrırsa acısını almak için soğanı ortadan ikiye böl ocakta kızdır al ocaktan ılık oluncaya kadar bekle göğüslerine sür güzelece 1 saat bekle duş al krem falan hikaye en tesirlisi bu tekrar geçmiş olsun
Biz de 02 Mayıs Perşembe günü bebeğimizi kucağımıza aldık çok şükür. İsmi Hakan Efe, 2900 gram. Dün de evimize geldik, şimdi daha iyiyiz. Benim sezeryanın dikiş yeri biraz ağrıyor, yatıp-kalkmakta zorlanıyorum, o kadar.
Asıl derdimiz emzirme, bebek emiyor, sütüm de var ama göğüs uçlarım yara oldu çok fena. Dün birkaç defa kaşık ile süt sağıp verdim, kaşıkla doyduğunu bilmiyor, yine meme arıyor. Bugün 2 defa biberon verdim, konuştuğum arkadaşlarım daha meme almaz, gayret et emzir dediler. Kendimi sıka sıka yine emzirmeye uğraşıyorum.
Bu yaralara bir çare, acısını azaltacak birşey bilen varsa Allah rızası için yazsın kızlar. Ben doğumdan önce ve hastanedeyken Medela'nın göğüs kremini kullandım ama banamısın demedi, hastaneden bir tane krem yazdılar, onu da kullanıyorum ama yara oldu bi kere. Böyle yani, tavsiyelerinizi bekliyorum...
gözün aydın canım
canım yengemdede kanama seklınde devam etmıstı hastaneye gıttık devlet olduğu ıcın hemen yatısı yaptırıp sunı sancı vermıslerdı
doğum bıraz uzun surdu kendı sancısı bır gun sonra gelmsıtı sonrada dogurmustu ınsallah hızlıca sancıların gelır kendı sancınla bı avazda doğurursun canım
Kızlar 2 gündür kanama nişan , suyum mu geliyor derken bugün hastaneye gittik Dr izînliymiş ,ebe kontrol etti bişeyim yokmuş bunlar doğumun yaklaştığını gösteriyormuş. Nst sancım çıkmadı yarın dr.agörüneceğimhadı bakalım canım bır avazda ınsallah guzel haberlerını beklıyoruzzz.....
OKKES38 canım Allah yardımcın olsun benımde ılk dogumumda kv 2 ay yanımda kalmstı aynene senın gıbı hersey bana bakıyodu bu sefer gelmedı bakalım ne olacak azıcık nazlan cok kotuyum falan de bakalım kv ne yapcak bıde 4 kısı yuhhh...
.bu arada bacaklara agda yaptımm kurtuldum zor oldu egılıp kalkmak ama allahtan azdı bı bıkını bolgesı kaldı onuda son gece halleder sezeryena oyle gıderımm:)
bebegım cok baskı yapıyo yarın dr gıtcez nst ıstıyecek yıne dr kızlar her dr gıttıgınızde nst istiyomu dr gerek varmı yaa zaten benım bebek hep uyuyoo :)) nst gırıncee
Yaa kizlar ben de doguramadim hala 39+4 teyim hala tık yok ustelik kizimin başi kanala bile yerlesmemis az once hickiriyordu hala basi yukarda sanirim oyle hissettimnst de sanci cikmiyor. Bugun yarim saat tempolu yurudum merdiven ciktim pilates topunda egzersiz yaptim ananas ve hurma yedim az once kuveti doldurup icine girdim rahatliyim diye yok yok kâr etmiyor. Suni sancida hic istemiyorum Allah biliyor ya napicam bana bir akil verin ve lutfen dua edin gunu gecmesin Allahim yardimcimiz olsun hepimizin.
2 Mayıs Perşembe günü 36+1 de raporumu başlattığım gün kızılay da odasına süs ararken gezerken suyum geldi ve hastaneye girdik epidural normal doğum ile saat 21.50 de kızımı kucağıma aldım. ağrı çektim ama şimdi nerelerimin ağrıdığını unuttum.
Allah hepinize sağlıkla nasip etsin.
Kızlar 2 gündür kanama nişan , suyum mu geliyor derken bugün hastaneye gittik Dr izînliymiş ,ebe kontrol etti bişeyim yokmuş bunlar doğumun yaklaştığını gösteriyormuş. Nst sancım çıkmadı yarın dr.agörüneceğim
Canim nasilsin? ? Dogurmayanlar olarak az mi kaldik ne :) ogluslar erkrn gelmek istedi durdurduk simdide gelmiyorlar
annem salı gunu amelıyat olcak cuma gunu tellerımden kurtuluyorum sonrası yavrum gelsın dıye bekliyorum bakalım keyfı nezaman gelıcek :)
arada hafıf sancılar yokluyo ıkı gundur fecı hareketlı doktora sorucam normalde azalması gerekmezmı bıde yukarda hıssetmeye başladım yukarımı cıktı ne
sen ne alemdesın canım gun sayıyorsun dımı doğuranlar oldukça:) 40 gecıcez bu gıdısle :)
Kizlar ben dogum yaptim,normal dogum,hrrseyyolunda bugun ewimize geldk simdi misler gibicumartesi sabah 10 da dunyaya gelfi ruyamiz,,
Hersy yolunda sukur ewdeyiz ,misler gibi uatio kuzum uanimda,daridi bekleuenlere,3600,52 cm dogdu kizim
arkadaşlar cuma günü bende spinal anesteziyle kızımı kucagıma aldım.cok şükür üçünçü sezaryenim olmasına ragmen cok iyi geçti.ikimizde iyiyiz.dua eden etmeyen herkesten razı olsun
Doğumlarınız hayırlı uğurlu olsun hanımlar, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavrularınızı :)Kızlar bende cuma 36 haftalık spinal anesteziyle dogum yaptim darısı size2480 kilomuz minyatür bebek benimki haliyle sıkıntılarımız çok sütüm hala yok emzirmeyi deniyorum ama cok cabuk yoruluo meme uçlarım morardi tutturcam die mama vericez artık süt gelene kadar sizler nasılsınız
annem salı gunu amelıyat olcak cuma gunu tellerımden kurtuluyorum sonrası yavrum gelsın dıye bekliyorum bakalım keyfı nezaman gelıcek :)
arada hafıf sancılar yokluyo ıkı gundur fecı hareketlı doktora sorucam normalde azalması gerekmezmı bıde yukarda hıssetmeye başladım yukarımı cıktı ne
sen ne alemdesın canım gun sayıyorsun dımı doğuranlar oldukça:) 40 gecıcez bu gıdısle :)
Doğumunuz hayırlı uğurlu olsun. Bnm sağlık ocağındaki ebemin de 8 aylık bebeği var göğüs yaraları için evocap e vitamin kapsüllerini önerdi hemen acısını alıyormuş. Bi deneyin bence.Biz de 02 Mayıs Perşembe günü bebeğimizi kucağımıza aldık çok şükür. İsmi Hakan Efe, 2900 gram. Dün de evimize geldik, şimdi daha iyiyiz. Benim sezeryanın dikiş yeri biraz ağrıyor, yatıp-kalkmakta zorlanıyorum, o kadar.
Bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim inş :)2 Mayıs Perşembe günü 36+1 de raporumu başlattığım gün kızılay da odasına süs ararken gezerken suyum geldi ve hastaneye girdik epidural normal doğum ile saat 21.50 de kızımı kucağıma aldım. ağrı çektim ama şimdi nerelerimin ağrıdığını unuttum.
Allah hepinize sağlıkla nasip etsin.
Bnm bebeğin kafası Pelvise yerleşmiş sözde Dr öyle dedi ama bnm bebeğin de hareketlerinde hiçbir azalma yok. Şuyum da azalmış Dr hareket ediyor mu diye tekrar tekrar soruyor ama şuna bile öyle tepiniyor ki içimi morarttı sanki canım acıyo
limbo sık sık ilişki yasıyanlar hemen doğuma gıttıgını dıyorlar oyle yorumlar okumuştum ve doğumu kolaylaştırıyormuş
zor son günlerde ama hanı bıde onu denesen belkı sendede tutar ..
banada öyle dedı doktorum ama günler gectıkce gogus altında baskı fazlalaştı hareketlerıde göbek ustunde hep
ee kanala gırdıyse daha aşağıda olması hareketlerı azalması gerekmıyormu
bugun rüyamda doktoruma dıyormusum hareketlerı cok fazla dıye .. yarın muayene gunum bakalım ne dıcek ..
Yaa kizlar ben de doguramadim hala 39+4 teyim hala tık yok ustelik kizimin başi kanala bile yerlesmemis az once hickiriyordu hala basi yukarda sanirim oyle hissettimnst de sanci cikmiyor. Bugun yarim saat tempolu yurudum merdiven ciktim pilates topunda egzersiz yaptim ananas ve hurma yedim az once kuveti doldurup icine girdim rahatliyim diye yok yok kâr etmiyor. Suni sancida hic istemiyorum Allah biliyor ya napicam bana bir akil verin ve lutfen dua edin gunu gecmesin Allahim yardimcimiz olsun hepimizin.
Canim annene acil sifalar dilerim, bende senin gibi karisigim..insanlar arayip soruyor kiziyorum bi belirti olursa ararim merak etmeyin diyorum..benimkide hareketli yavaslama yok hic :)annem salı gunu amelıyat olcak cuma gunu tellerımden kurtuluyorum sonrası yavrum gelsın dıye bekliyorum bakalım keyfı nezaman gelıcek :)
Kizlar ben dogum yaptim,normal dogum,hrrseyyolunda bugun ewimize geldk simdi misler gibicumartesi sabah 10 da dunyaya gelfi ruyamiz,,
Hersy yolunda sukur ewdeyiz ,misler gibi uatio kuzum uanimda,daridi bekleuenlere,3600,52 cm dogdu kizim
Ben hala dogurmadim..belirti de yok hayirlisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?