2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım allah analı babalı büyütsün. ben zeytin yağı sürmenin iyi geldiğini duymuştum

gözün aydın canım.allah uzun ömür versin evladına. yukarıda arkadaş soğandan bahsetmiş işe yarar belki dene istersen

2 Mayıs Perşembe günü 36+1 de raporumu başlattığım gün kızılay da odasına süs ararken gezerken suyum geldi ve hastaneye girdik epidural normal doğum ile saat 21.50 de kızımı kucağıma aldım. ağrı çektim ama şimdi nerelerimin ağrıdığını unuttum.

Allah hepinize sağlıkla nasip etsin.

Kızlar 2 gündür kanama nişan , suyum mu geliyor derken bugün hastaneye gittik Dr izînliymiş ,ebe kontrol etti bişeyim yokmuş bunlar doğumun yaklaştığını gösteriyormuş. Nst sancım çıkmadı yarın dr.agörüneceğim

bebegım cok baskı yapıyo yarın dr gıtcez nst ıstıyecek yıne dr kızlar her dr gıttıgınızde nst istiyomu dr gerek varmı yaa zaten benım bebek hep uyuyoo :)) nst gırıncee

artık ıstıyorlar bende her gıdısımde nts gırıyorum yalnız oglen vaktı en durgun olduğu vakıt yavrumun hep uyuyor cıkıyo ntsde

anas nerdeyse 1 tane yıyorum 3 hurma da merdıven çıkmaya tellerım çıkınca baslıcam ama bız ne yapsakta hangı gun yazılmışsa kaderımızde
o gun gelıcekler ama 40 geçmeden gelseler

gozun aydınnnnn :) suprız yapıp gelmıs bebısın hosgelmısss doğum hıkayenı bızle paylaşmayı unutma olurmu :)

ıcın rahatlamış oldu canım ınsallah doğumun yakındır güzel haberler alırız senden darısı basımıza:)

Canim nasilsin? ? Dogurmayanlar olarak az mi kaldik ne :) ogluslar erkrn gelmek istedi durdurduk simdide gelmiyorlar

Yaa kizlar ben de doguramadim hala 39+4 teyim hala tık yok ustelik kizimin başi kanala bile yerlesmemis az once hickiriyordu hala basi yukarda sanirim oyle hissettim nst de sanci cikmiyor. Bugun yarim saat tempolu yurudum merdiven ciktim pilates topunda egzersiz yaptim ananas ve hurma yedim az once kuveti doldurup icine girdim rahatliyim diye yok yok kâr etmiyor. Suni sancida hic istemiyorum Allah biliyor ya napicam bana bir akil verin ve lutfen dua edin gunu gecmesin Allahim yardimcimiz olsun hepimizin.

limbo sık sık ilişki yasıyanlar hemen doğuma gıttıgını dıyorlar oyle yorumlar okumuştum ve doğumu kolaylaştırıyormuş
zor son günlerde ama hanı bıde onu denesen belkı sendede tutar ..

Kizlar ben dogum yaptim,normal dogum,hrrseyyolunda bugun ewimize geldk simdi misler gibicumartesi sabah 10 da dunyaya gelfi ruyamiz,,
Hersy yolunda sukur ewdeyiz ,misler gibi uatio kuzum uanimda,daridi bekleuenlere,3600,52 cm dogdu kizim

arkadaşlar cuma günü bende spinal anesteziyle kızımı kucagıma aldım.cok şükür üçünçü sezaryenim olmasına ragmen cok iyi geçti.ikimizde iyiyiz.dua eden etmeyen herkesten razı olsun

Doğumlarınız hayırlı uğurlu olsun hanımlar, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavrularınızı :)

Bnm bebeğin kafası Pelvise yerleşmiş sözde Dr öyle dedi ama bnm bebeğin de hareketlerinde hiçbir azalma yok. Şuyum da azalmış Dr hareket ediyor mu diye tekrar tekrar soruyor ama şuna bile öyle tepiniyor ki içimi morarttı sanki canım acıyo

Doğumunuz hayırlı uğurlu olsun. Bnm sağlık ocağındaki ebemin de 8 aylık bebeği var göğüs yaraları için evocap e vitamin kapsüllerini önerdi hemen acısını alıyormuş. Bi deneyin bence.

Bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun. Analı babalı büyütmeyi nasip etsin Rabbim inş :)

Darısı tüm biz bekleyenlerin başına sağlıkla inş :)

banada öyle dedı doktorum ama günler gectıkce gogus altında baskı fazlalaştı hareketlerıde göbek ustunde hep

ee kanala gırdıyse daha aşağıda olması hareketlerı azalması gerekmıyormu
bugun rüyamda doktoruma dıyormusum hareketlerı cok fazla dıye .. yarın muayene gunum bakalım ne dıcek ..

hayırlı olsun Allah hayırlı uzun ömür versin inş güle güle büyüt bebeğini
geçmiş olsun ayva çekirdeklerini gülsuyuna koy bi gün beklet onu sür iyi geliyomuş

Bebisini saglikli sihhatli doguran arkadaslarin gozu aydin olsun... Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin... Darisi bizlerin basina artik... Bende simdilik normal dogumu bekliyorum ama arada bir bahsediyorsunuz yaa eslerle iliski dogumu kolaylastiriyormus diye biz nerdeyse 5 aydir kanka durumundayiz 4 aylikken idrar yolu enfeksiyonu olunca bide hastanede bi hafta yatinca tedbir aldik guya ama sonrasinda da bebege bisey olacak korkusu ile kaldi. Bebegimde iri gibi napcam bilmiyorum doktora sordugumda eee sen boylesin (ben 172 boyundayim) babada (186 boyunda) sen gibiyse bebegin buyuk olmasi normal dedi de normal dogumu engellemese iyi olurdu... Bakalim kismet artikkk

Ben sadece hıçkırıkları daha aşağıda hissediyorum artık
Bide kasıklarımda baskı arttı farkındayım arada kasık kemiklerimden çatır çutur sesler geliyor hayır olsun diyorum.
Dr bide suyu azalıyor 10 günden fazla durmaz demiş eşime ama ben hiiiiiç sanmıyorum anneler gününe geleydi iyiydi :)

Aynı durumdayız aramızda bir gün var:)Bende de hiç sancı ve belirti yok aynı şekilde suni sancı istemiyorum.Ama elinden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorum.Çünkü streste doğumu geciktiren bir faktör diye
duyduğuma göre.Bu kadar zaman bekledikten sonra zor insan doğsun artık istiyor ama relax olmakta fayda var akışına bıraktım.Doktorum 40 haftayı doldurduğunda hala gelmezse duruma göre bir hafta daha bekleyebiliriz dedi.Hayırlısı nasıl olcaksa öyle olsun elbet vakti saati geldiğinde bi şekilde doğacak.Hakkımızda nasıl hayırlıysa öyle olsun inş.

Bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.Allah sağlıkla ,huzurla büyütmeyi nasip etsin inş.Darısıda bize olsun inş.

Canim annene acil sifalar dilerim, bende senin gibi karisigim..insanlar arayip soruyor kiziyorum bi belirti olursa ararim merak etmeyin diyorum..benimkide hareketli yavaslama yok hic :)

Kizlar Benim wc gitmelerim artti, altta baski hissediyorum, kasık agrilarim artti, yataktan kalkarken yada oturdugumyerden kalkarken cok zorlaniyorum, bas dönmesi mide bulantisi bitkinlik dengesizlik halleride var..karnim bi asagida bi yukarida gibi..en son 15gun once dr.a gittim.. sali gunu randevum var yarin bir nst cektireyim diyorum..bakalim bu kez sanci cikacak mi..bu arada bende iliski denedim belki dogum baslar diye ama yok baslamadi..:44:

Son düzenleme:

Canım gözün Aydın göğüs acısını almak için soğanı ortadan ikiye böl ocakta kızdır al ocaktan ılık oluncaya kadar bekle göğüslerine masaj yaparak güzelce sür 1 saat bekle duş al krem falan hikaye en tesirlisi bu sürekli yapmanada gerek yok 1 kere yap fayda edicektir dene görüceksin ama muhakkak 1 saat bekledikten sonra duşunu al bebeğin ağzı soğandan yanmasınki sütü almamazlık yapmasın tekrar geçmiş olsun

Kizlar ben dogum yaptim,normal dogum,hrrseyyolunda bugun ewimize geldk simdi misler gibicumartesi sabah 10 da dunyaya gelfi ruyamiz,,
Hersy yolunda sukur ewdeyiz ,misler gibi uatio kuzum uanimda,daridi bekleuenlere,3600,52 cm dogdu kizim

Hayirli olsun canim. Musait zamanda mutlaka detaylari anlatmalisin. Ay ne guzel cok sevindim senin adina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…