2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Yaa varsa bisey bana da soyleyin oyle suyumun patlatilip da suni sanci verilmesi benim de hic canim istemiyor boyle sancilarim baslasin biraz evde vakti gecireyim 3-4 dk ya dusunce hastaneye gideyim 2 saat icinde dogurayim istiyorum :))) ismarlama dogum olmaz mi ki :)
Bakalim Rabbim neyi uygun gormus bize bekliyorum. Benim de 3 gunum kaldi 40 bitiyor

allah kolaylık versin canım. bişey diyemiyosan rahatsızım de yat bari baksınlar başlarının çaresine

Canım kendını yorma arkadasın dedıgı gıbı rahatsızım de yat bosver madalya takmıyorlar tecrübe konuşuyor

Cok kötüyüm deyip yat yemekte çocuğa bakmakta ona kalsin :) kacar gider zaten sonra

Hayırlı uğurlu olsun canım

Bende kızlara katılıyorum yat karnım ağrıyo kötüyüm de kim ne yaparsa yapsın

böyle düşüncesiz insanları kovacaksın ya sinir ediyorlar insanı

4 kisi mi? Kizim doguracak kizin evine gelinir mi boyle ya. Gelinirse de iki is yapalim yardim edelim diye gelinir. Bide 2 hafta. Hayir hadi simdi idare ettin diyelim dogumdan sonra nolucak...
ne diyimki kızlar ewet hepiniz öyle diyorsunuz ama olmuyor bugun gerçekten agrım vardı elim ayagım boşaldı ayakta duramadım o halde kahvaltıyı falan hazırladım sonra yattım 20 dakka kadar mutfakta savaş vardı sanki heryer heryerde tek tabak kalkmamış yerler batmış fln.....birde oglum varki 1,5 yaşında onada bakamıyorlar süreki aglıyor içim dayanmıyor.gelme amaçları gezmek zaten benim dogumum için gelmediler anlayışsızlar ben ne yapsamda fayda etmiyooooo

Aynen aynen bende böyle olsun istiyorum:) böğürtlen yaprağı cayi, ananas, hurma ve ilişki dogum sancısini başlatabilirmis :)

Aynen aynen bende böyle olsun istiyorum:) böğürtlen yaprağı cayi, ananas, hurma ve ilişki dogum sancısini başlatabilirmis :)

Melicim benim esim hiiiiic yanasmaz. Sanirim cocugun bizi izledigi dusuncesine kapiliyor :) son 1.5-2 aydir aman erken dogum olmasin dedik simdi de boyle bakalim. Hurma yiyorum ama ananasi duymamistim ona da basliyim :)
Filmlerde ne kolay dimi boyle hadi canim vakit geldi diyip iki bagir cagir pirt diye doguruyolar :)
İnsan ozeniyor yahu :)

Caktirmadan ogluna bak sadece sonra hep yat canim..birak ev batsin..en pis ev bile bir temizlikte toparlaniyor..esyalarina zarar verirlersede zamanla yerine yenisini alirsin..kendi dünyana cekil biraz anlasinlar.sabah kendine sandvic ve sallama cay yapip yatakodanda yersin..oglunu da arada doyur yada kaynanana soyle cocuk ac yemek yedirirmisin diye..yedirmezse sinirle kalkip sadece ogluna hazirla yedir...yada esinle tartisip evde istemedigini söylemen lazim..anneme gidicem yatmam dinlenmem lazim desen onlarin gidecek yerleri varmi baska??

okkes Rabbım yardımcın olsun .. benımde kaynana gelseydı aynı senın durum olcaktı
zatı esıme dışarı karsı laf olmasın dıye gelelim demıstı kayınpeder
kaynana daha gecen gun hastaneden cıktı hasta zatı ..
lohusanın halınden nıye anlamazlar .. geldıgı gıbı gıtsın kaynana rahat et bıranonce

Doktor söyledi iliski deneyin dedi yoksa suni sanci verecekler dogum normal baslamayacak desen.?? Bi soyle bakalim belki ikna olur kız :)

şaka maka tekli sayıya düşüyorum
umarım hıc bırımız sunı sancı yada dısardan bı etkı almadan kendı sancımızla doğumu başlatırız kızlar
bu arada bir şey sorucam sizdede et beni var mı kızlar bende bıkactane var hamılelıkte oluyormuş ama sebebı bılınmıyormus ilginç:26:

Canım arkadasa katılıyorum sadece oglunla ılgılen gersını bosver bılıyorum soylemesı kolay dıyosun sımdı ayıp olmasın yok ıslerı kım yapacak dıye ıcın rahat etmıyo ama yarın öbür gün ben delıymısım dıceksın gecken ınsan anlamıyo sonra acısı fena cıkıyo canınn kıymetını bıl

Evet hamilelikte boyun bolgemde ve cene altimda cikti minik minik bir sürü et beni nasil desem ince bulgur tanesi kadar boyutlari..

Kizlar dogum hikayemi daha yazamicam ama,hicbir sancim yyokken suyumun gelmesylle gttk ve ardindan dogum basladi,zor oldu,dikisim fazla ama idare edioz sukur,tabiki prensesimin cennet kokusu bambaska,bnm sutim daha yetmio mama takviyesi yapiox,bide gazi fazlaa,oyuzdrn biraz huysuz,darisi tum bekleyenlere

Aynen benimki de her sey yolundaysa 1 hafta beklerim dedi ama bdt den 1 hafta sonra yani 15inde kongreye gidiyor bu da ister istemez stres yaratıyor.
Ben de hep boyle olmasını hayal ettim :) umarim hepimizin ki boyle olur.

Gunde 7 dilim ananas diyorlar ne kadar işe yarar bilmiyorum ama denenebilir.

Sabah 9 spinal sezeryan doğumum var kızlar dua edin olurmu ?Bende hepinize dua edicem.Görüşürüz inşallah çok heyecanlıyımmm

Amin inş.Aynı şekilde meli gibi boynumda çıktı ufak ufak.Bende anlam verememiştim yalnız değilmişim

Aynen benimki de her sey yolundaysa 1 hafta beklerim dedi ama bdt den 1 hafta sonra yani 15inde kongreye gidiyor bu da ister istemez stres yaratıyor.

İnş doktorun gitmeden doğar hayırlısıyla.

Valla ne desek bos canim gordugum kadariyla Allah sabir guc kuvvet versin sana. Cocuk olmasa neyse de cocuk olunca isin cok zor. Allah insaf versin onlara da be diyim...

Doktor söyledi iliski deneyin dedi yoksa suni sanci verecekler dogum normal baslamayacak desen.?? Bi soyle bakalim belki ikna olur kız :)

Bakalim sali gunu dr ne dicek hala daha dogmazsa belki ikna olur :) ama zorr :)

Benim de boynum da iki tane cikti ben hic hamilelige baglamistim ayni melinin ki gibi bulgur tanesinden de kucuk hatta bi kere kasirken biri yanlislikla koptu da kanadi baya korktum bende farketmemisim. Geciyodur insallah sonradan..

bende önceleri önemsemedim ama boyunda ve bır kac yerde ince bulgur tanesı kadar görünce
nette araştırdı sebebı bılınmesede hamılelıkte oluyormus gecıcekmı bakalım doğumdan sonra :)

Bebis mi bisey yapiyor anlamadim..alttan vaj.dan minik kramplar giriyor rahatsizlik, sanci?? evet, dogum belirtisi ?? Hayir

bende önceleri önemsemedim ama boyunda ve bır kac yerde ince bulgur tanesı kadar görünce
nette araştırdı sebebı bılınmesede hamılelıkte oluyormus gecıcekmı bakalım doğumdan sonra :)

Gecerler insallah dogum sonrasi bol bol kese lif yapalim :)

Iyi geceler herkese..yatalim bakalim..:)

ay sancı olsun onlar meli dogurda önümüzü aç inşallah :)

bende yatayım artık yarın yavrumu görmeye gıdıcem nts de var bakalım doktorumuz ne dıcek
bebıslerle tatlı güzel rüyalar bızımle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…