- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.261
Yaa kizlar ben de doguramadim hala 39+4 teyim hala tık yok ustelik kizimin başi kanala bile yerlesmemis az once hickiriyordu hala basi yukarda sanirim oyle hissettimnst de sanci cikmiyor. Bugun yarim saat tempolu yurudum merdiven ciktim pilates topunda egzersiz yaptim ananas ve hurma yedim az once kuveti doldurup icine girdim rahatliyim diye yok yok kâr etmiyor. Suni sancida hic istemiyorum Allah biliyor ya napicam bana bir akil verin ve lutfen dua edin gunu gecmesin Allahim yardimcimiz olsun hepimizin.
allah kolaylık versin canım. bişey diyemiyosan rahatsızım de yat bari baksınlar başlarının çaresine
Canım kendını yorma arkadasın dedıgı gıbı rahatsızım de yat bosver madalya takmıyorlar tecrübe konuşuyor
Cok kötüyüm deyip yat yemekte çocuğa bakmakta ona kalsin :) kacar gider zaten sonra
Hayırlı uğurlu olsun canım
Bende kızlara katılıyorum yat karnım ağrıyo kötüyüm de kim ne yaparsa yapsın
Ay sancım var gibi çok halsizim de yat gitsin valla sinir oluyorum bu insanlara zaten kendini zor oynatıyorsun birde hizmet edeceksin oldu hem daha 2 hafta var diyorsun ne var bu kadar erkenden gelmişlerki ilginç bu insanlar
Canım son aylarda gidilmemesi gerek diye biliyorum bende eşim çok istedi benimde ama ben gitmedim sonra onada söyledim sakıncalıymış diye oda vazgeçti gitmekten bir daha gitmezsin birşey olmaz bikereden
böyle düşüncesiz insanları kovacaksın ya sinir ediyorlar insanı
ne diyimki kızlar ewet hepiniz öyle diyorsunuz ama olmuyor bugun gerçekten agrım vardı elim ayagım boşaldı ayakta duramadım o halde kahvaltıyı falan hazırladım sonra yattım 20 dakka kadar mutfakta savaş vardı sanki heryer heryerde tek tabak kalkmamış yerler batmış fln.....birde oglum varki 1,5 yaşında onada bakamıyorlar süreki aglıyor içim dayanmıyor.gelme amaçları gezmek zaten benim dogumum için gelmediler4 kisi mi? Kizim doguracak kizin evine gelinir mi boyle ya. Gelinirse de iki is yapalim yardim edelim diye gelinir. Bide 2 hafta. Hayir hadi simdi idare ettin diyelim dogumdan sonra nolucak...
Yaa varsa bisey bana da soyleyin oyle suyumun patlatilip da suni sanci verilmesi benim de hic canim istemiyor boyle sancilarim baslasin biraz evde vakti gecireyim 3-4 dk ya dusunce hastaneye gideyim 2 saat icinde dogurayim istiyorum :))) ismarlama dogum olmaz mi ki :)
Bakalim Rabbim neyi uygun gormus bize bekliyorum. Benim de 3 gunum kaldi 40 bitiyor
Aynen aynen bende böyle olsun istiyorum:) böğürtlen yaprağı cayi, ananas, hurma ve ilişki dogum sancısini başlatabilirmis :)
ne diyimki kızlar ewet hepiniz öyle diyorsunuz ama olmuyor bugun gerçekten agrım vardı elim ayagım boşaldı ayakta duramadım o halde kahvaltıyı falan hazırladım sonra yattım 20 dakka kadar mutfakta savaş vardı sanki heryer heryerde tek tabak kalkmamış yerler batmış fln.....birde oglum varki 1,5 yaşında onada bakamıyorlar süreki aglıyor içim dayanmıyor.gelme amaçları gezmek zaten benim dogumum için gelmedileranlayışsızlar ben ne yapsamda fayda etmiyooooo
Melicim benim esim hiiiiic yanasmaz. Sanirim cocugun bizi izledigi dusuncesine kapiliyor :) son 1.5-2 aydir aman erken dogum olmasin dedik simdi de boyle bakalim. Hurma yiyorum ama ananasi duymamistim ona da basliyim :)
Filmlerde ne kolay dimi boyle hadi canim vakit geldi diyip iki bagir cagir pirt diye doguruyolar :)
İnsan ozeniyor yahu :)
Caktirmadan ogluna bak sadece sonra hep yat canim..birak ev batsin..en pis ev bile bir temizlikte toparlaniyor..esyalarina zarar verirlersede zamanla yerine yenisini alirsin..kendi dünyana cekil biraz anlasinlar.sabah kendine sandvic ve sallama cay yapip yatakodanda yersin..oglunu da arada doyur yada kaynanana soyle cocuk ac yemek yedirirmisin diye..yedirmezse sinirle kalkip sadece ogluna hazirla yedir...yada esinle tartisip evde istemedigini söylemen lazim..anneme gidicem yatmam dinlenmem lazim desen onlarin gidecek yerleri varmi baska??
şaka maka tekli sayıya düşüyorum
umarım hıc bırımız sunı sancı yada dısardan bı etkı almadan kendı sancımızla doğumu başlatırız kızlar
bu arada bir şey sorucam sizdede et beni var mı kızlar bende bıkactane var hamılelıkte oluyormuş ama sebebı bılınmıyormus ilginç:26:
Aynen benimki de her sey yolundaysa 1 hafta beklerim dedi ama bdt den 1 hafta sonra yani 15inde kongreye gidiyorAynı durumdayız aramızda bir gün var:)Bende de hiç sancı ve belirti yok aynı şekilde suni sancı istemiyorum.Ama elinden geldiğince stres yapmamaya çalışıyorum.Çünkü streste doğumu geciktiren bir faktör diye
duyduğuma göre.Bu kadar zaman bekledikten sonra zor insan doğsun artık istiyor ama relax olmakta fayda var akışına bıraktım.Doktorum 40 haftayı doldurduğunda hala gelmezse duruma göre bir hafta daha bekleyebiliriz dedi.Hayırlısı nasıl olcaksa öyle olsun elbet vakti saati geldiğinde bi şekilde doğacak.Hakkımızda nasıl hayırlıysa öyle olsun inş.
Bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.Allah sağlıkla ,huzurla büyütmeyi nasip etsin inş.Darısıda bize olsun inş.
Ben de hep boyle olmasını hayal ettim :) umarim hepimizin ki boyle olur.Yaa varsa bisey bana da soyleyin oyle suyumun patlatilip da suni sanci verilmesi benim de hic canim istemiyor boyle sancilarim baslasin biraz evde vakti gecireyim 3-4 dk ya dusunce hastaneye gideyim 2 saat icinde dogurayim istiyorum :))) ismarlama dogum olmaz mi ki :)
Bakalim Rabbim neyi uygun gormus bize bekliyorum. Benim de 3 gunum kaldi 40 bitiyor
Melicim benim esim hiiiiic yanasmaz. Sanirim cocugun bizi izledigi dusuncesine kapiliyor :) son 1.5-2 aydir aman erken dogum olmasin dedik simdi de boyle bakalim. Hurma yiyorum ama ananasi duymamistim ona da basliyim :)
Filmlerde ne kolay dimi boyle hadi canim vakit geldi diyip iki bagir cagir pirt diye doguruyolar :)
İnsan ozeniyor yahu :)
umarım hıc bırımız sunı sancı yada dısardan bı etkı almadan kendı sancımızla doğumu başlatırız kızlar
bu arada bir şey sorucam sizdede et beni var mı kızlar bende bıkactane var hamılelıkte oluyormuş ama sebebı bılınmıyormus ilginç:26:
Aynen benimki de her sey yolundaysa 1 hafta beklerim dedi ama bdt den 1 hafta sonra yani 15inde kongreye gidiyorbu da ister istemez stres yaratıyor.
İnş doktorun gitmeden doğar hayırlısıyla.
ne diyimki kızlar ewet hepiniz öyle diyorsunuz ama olmuyor bugun gerçekten agrım vardı elim ayagım boşaldı ayakta duramadım o halde kahvaltıyı falan hazırladım sonra yattım 20 dakka kadar mutfakta savaş vardı sanki heryer heryerde tek tabak kalkmamış yerler batmış fln.....birde oglum varki 1,5 yaşında onada bakamıyorlar süreki aglıyor içim dayanmıyor.gelme amaçları gezmek zaten benim dogumum için gelmedileranlayışsızlar ben ne yapsamda fayda etmiyooooo
Doktor söyledi iliski deneyin dedi yoksa suni sanci verecekler dogum normal baslamayacak desen.?? Bi soyle bakalim belki ikna olur kız :)
bende önceleri önemsemedim ama boyunda ve bır kac yerde ince bulgur tanesı kadar görünce
nette araştırdı sebebı bılınmesede hamılelıkte oluyormus gecıcekmı bakalım doğumdan sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?