2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
oyyy masallah yıne guzel dogum haberlerı aldık ne guzel darısı bız bekleyenlerın basına...saglıcakla buyutun kızlar.....

Sabah 9 spinal sezeryan doğumum var kızlar dua edin olurmu ?Bende hepinize dua edicem.Görüşürüz inşallah çok heyecanlıyımmm

canım sen sımdı uyuyamazsında Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın Allah yardımcın olsun canım guzel haberlerını beklıyoruzz...

slm ben 38+2 deyim aradan ağrım oluyo doktor heran doğabilir dedi bolbol yürüyorum ama birşey olduğu yok aslında bu ikinci gebeliğim bi kızım daha var ama sanki herşeyi unutmuş gibiyim ilk kızım 10 gün önce gelmişti 38. haftasında doğum yapan oldumu normal doğum

kızlar yarın büyük gün benim için 9 aylık serüvenim bitiyo çok süşür saat 12 de doğuma giricem dualarınızı eksik etmeyin darısı sırada bekliyenlerin başınaa

kizlar benden size tavsiye kolay dogum icin vajina dudaklarina zeytin yagi ile masaj yapin kolay dogumlar nasipetsin allah banada dua edin insAllah​

Canim Allah anali babali büyütsün. Geçmiş olsun ben temmuz annesi olacağım. Orada yazmıştım kisaca deyineyim. 1.kizimda kaniyordu memelerim ne yapsam geciremedim. Ta ki meme ucuna zeytinyağı surene kadar. Bir pamuk veya gogus pedine zeytinyagini sür devamli dursun öyle. Yumusatiyor zaten doğal bebege de zarari yok. Kisaca dururm bu.

hayırlı sabahlar kızlar

uykusuz şekilde ayaktayım eşim işe gıderken sağolsun tus kılıdı acık kalmış telefonunun otomatık 7 buçuk gıbı aradı
uykum kaçtı uyuyamadım zatı 2 gıbı uyumuştum doktora zombı gıbı gıdıcem ntsde uyurum artık yavrumla

Son düzenleme:

Nst de bnm de çok uykum geliyor yaaa kalp atış sesleri bana ninni gibi geliyor :))))

kızlar yarın büyük gün benim için 9 aylık serüvenim bitiyo çok süşür saat 12 de doğuma giricem dualarınızı eksik etmeyin darısı sırada bekliyenlerin başınaa

Sabah 9 spinal sezeryan doğumum var kızlar dua edin olurmu ?Bende hepinize dua edicem.Görüşürüz inşallah çok heyecanlıyımmm

Hayırlı doğumlarınız olsun Allah yardımcınız olsun sıkıntısız doğumlar olsun inş :)

Nst de bnm de çok uykum geliyor yaaa kalp atış sesleri bana ninni gibi geliyor :))))

ya duz yatıyoruz ya benım bebıs o pozısyonda tekmelemez yan yatınca hareket eder
bu yüzden hep ntsde uslu çıkıyor doktorum kuzu dıyor ona ne kuzusu ya kuzu postuna gırmış kurt o :)
kac dakıka suruyor senın nts bende 5 yada 10 dk oda hemsıre odada unutursa benı:)
devlette nts gırdıgmde enaz 20 dk suruyordu

günaydın herkese... yeni doğum yapmış cicik anneler Allah bebeklerinize ve sizlere sağlıklı mutlu bi ömür versin herhlde bu topikte kapanışı ben yapcam...

Bnmki de uyuduğu için beni hep yan yatırıyorlar hareket etsin diye. İki kere 20 dk lık yaptılar. Son gittiğimde hep uyudu 10 dk falan hemşire karnımı salladı biraz uzun alalım kalkıp bi daha gelme dedi sonuncusu yarım saat falan sürdü onun da son 10 dksı hareket etti.
Ben hep Özele gidiyorum ama.

Gunaydin doguramayanlar kulubu. Bnm kv gezmeye gelmis meger olur da erken dogurursam gezemez diye korkmus oglusumun da gelmeye niyeti yok. Dogumdan sonra da kalan tayfa gelecek

günaydın herkese... yeni doğum yapmış cicik anneler Allah bebeklerinize ve sizlere sağlıklı mutlu bi ömür versin herhlde bu topikte kapanışı ben yapcam...

hıc bellı olmaz canım bakarsın benden once doğum yapmışsın ben 42. haftamı bekliyor olurum :)

ya ne güzel yan yatırıyorlar ben bugun dıcem yan yatayım dıye ısrarla hem devlet hem kendı doktorum
duz yatırıyor bacaklar kıvrılmıcak hıc hareket etmıcekmısım
bırde her nts 50 tl verıyorum muayenede 100 tl son 2 ay bayağı masraflı oldu doktorum barı nts ucretı almasa ..

Gunaydin doguramayanlar kulubu. Bnm kv gezmeye gelmis meger olur da erken dogurursam gezemez diye korkmus oglusumun da gelmeye niyeti yok. Dogumdan sonra da kalan tayfa gelecek

Rabbım yardımcın olsun

Ben de 42 haftalık falan doğmuşum sanırım tam net değil ama annem sen 10 aylıksın der :) yeri rahat bebişin demekki :)

Biz nst ye ücret ödemiyoruz ???? Zaten 100 küsür lira muayene neden ayrıca nst ücreti alınıyor ki ????

Günaydın sevgili annişler ve bebişleri... Ne çok bebişimiz oldu maşallah. Yeni doğum yapanların bebekleri hayırlı olsun. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bugün doğumu olacakların da Allah yardımcısı olsun inşallah. Biz daha çok bekleyeceğiz sanırım

bu arada bir şey sorucam sizdede et beni var mı kızlar bende bıkactane var hamılelıkte oluyormuş ama sebebı bılınmıyormus ilginç:26:

Hamilelikten miymiş o yaa? bende diyorum bunlar nereden çıktı. ama benimkiler büyüyor yaa öyle küçük kalmıyorlar sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…