- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.281
Sabah 9 spinal sezeryan doğumum var kızlar dua edin olurmu ?Bende hepinize dua edicem.Görüşürüz inşallah çok heyecanlıyımmm
Amin inş.Aynı şekilde meli gibi boynumda çıktı ufak ufak.Bende anlam verememiştim yalnız değilmişim
Aynen benimki de her sey yolundaysa 1 hafta beklerim dedi ama bdt den 1 hafta sonra yani 15inde kongreye gidiyorbu da ister istemez stres yaratıyor.
İnş doktorun gitmeden doğar hayırlısıyla.
Amin insallah:) hepimizinki bekletmeden gelsin hayirlisiyla
Gunaydııııın.Butun gece gozumu kırpmadım ya,zombi gibiyim...
Bol dogumlu bi hafta olsun hayırlısıyla:))
Biz de 02 Mayıs Perşembe günü bebeğimizi kucağımıza aldık çok şükür. İsmi Hakan Efe, 2900 gram. Dün de evimize geldik, şimdi daha iyiyiz. Benim sezeryanın dikiş yeri biraz ağrıyor, yatıp-kalkmakta zorlanıyorum, o kadar.
Asıl derdimiz emzirme, bebek emiyor, sütüm de var ama göğüs uçlarım yara oldu çok fena. Dün birkaç defa kaşık ile süt sağıp verdim, kaşıkla doyduğunu bilmiyor, yine meme arıyor. Bugün 2 defa biberon verdim, konuştuğum arkadaşlarım daha meme almaz, gayret et emzir dediler. Kendimi sıka sıka yine emzirmeye uğraşıyorum.
Bu yaralara bir çare, acısını azaltacak birşey bilen varsa Allah rızası için yazsın kızlar. Ben doğumdan önce ve hastanedeyken Medela'nın göğüs kremini kullandım ama banamısın demedi, hastaneden bir tane krem yazdılar, onu da kullanıyorum ama yara oldu bi kere. Böyle yani, tavsiyelerinizi bekliyorum...
hayırlı sabahlar kızlar
uykusuz şekilde ayaktayımeşim işe gıderken sağolsun tus kılıdı acık kalmış telefonunun otomatık 7 buçuk gıbı aradı
uykum kaçtı uyuyamadım zatı 2 gıbı uyumuştum doktora zombı gıbı gıdıcemntsde uyurum artık yavrumla
kızlar yarın büyük gün benim için 9 aylık serüvenim bitiyo çok süşür saat 12 de doğuma giricem dualarınızı eksik etmeyin darısı sırada bekliyenlerin başınaa
Sabah 9 spinal sezeryan doğumum var kızlar dua edin olurmu ?Bende hepinize dua edicem.Görüşürüz inşallah çok heyecanlıyımmm
Nst de bnm de çok uykum geliyor yaaa kalp atış sesleri bana ninni gibi geliyor :))))
ya duz yatıyoruz ya benım bebıs o pozısyonda tekmelemez yan yatınca hareket eder
bu yüzden hep ntsde uslu çıkıyor doktorum kuzu dıyor ona ne kuzusu ya kuzu postuna gırmış kurt o :)
kac dakıka suruyor senın nts bende 5 yada 10 dk oda hemsıre odada unutursa benı:)
devlette nts gırdıgmde enaz 20 dk suruyordu
günaydın herkese... yeni doğum yapmış cicik anneler Allah bebeklerinize ve sizlere sağlıklı mutlu bi ömür versin herhlde bu topikte kapanışı ben yapcam...
Bnmki de uyuduğu için beni hep yan yatırıyorlar hareket etsin diye. İki kere 20 dk lık yaptılar. Son gittiğimde hep uyudu 10 dk falan hemşire karnımı salladı biraz uzun alalım kalkıp bi daha gelme dedi sonuncusu yarım saat falan sürdü onun da son 10 dksı hareket etti.
Ben hep Özele gidiyorum ama.
Gunaydin doguramayanlar kulubu. Bnm kv gezmeye gelmis meger olur da erken dogurursam gezemez diye korkmus oglusumun da gelmeye niyeti yok. Dogumdan sonra da kalan tayfa gelecek
hıc bellı olmaz canım bakarsın benden once doğum yapmışsın ben 42. haftamı bekliyor olurum :)
ya ne güzel yan yatırıyorlar ben bugun dıcem yan yatayım dıye ısrarla hem devlet hem kendı doktorum
duz yatırıyor bacaklar kıvrılmıcak hıc hareket etmıcekmısım
bırde her nts 50 tl verıyorum muayenede 100 tl son 2 ay bayağı masraflı oldu doktorum barı nts ucretı almasa
bu arada bir şey sorucam sizdede et beni var mı kızlar bende bıkactane var hamılelıkte oluyormuş ama sebebı bılınmıyormus ilginç:26:
hıc bellı olmaz canım bakarsın benden once doğum yapmışsın ben 42. haftamı bekliyor olurum :)
Allah hepimize sağlklı hayrlı doğmlar nasip etsin... bnde daha hiçççç belrti yok valla sizin yazdklarnzla olgunlaşıorum başıma gelirsede aaa bu bizim topikte de birine olmuştu diorum...oyzden sen merak etme canım ben bu topiğe son noktayı koycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?