- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.301
benim de heriki koltuk altımda birer tane tarif ettiğiniz gibi çıktı.çok benliyimdir ben zaten ondan sanmıştım.gebelikten olduğunu düşünmemiştim açıkçası.bende önceleri önemsemedim ama boyunda ve bır kac yerde ince bulgur tanesı kadar görünce
nette araştırdı sebebı bılınmesede hamılelıkte oluyormus gecıcekmı bakalım doğumdan sonra :)
selam kızlar nasılsınızdoğurmayan kalmasın diyoruz yeni sloganımız masallah mayıs girmeden yarılamışdık doğumları mayıs girmiş maşallah tek tük kalmış göbüşler biz çok iyiyz şükürler olsun fıkdıklı kurabiyem uyuyor geceleri 10 dan 3 e kadar nöbetdeyiz prensesle hava mis gibi evde olmak ne zor :44: kırk çıkmadan da kimse markete bile bırakmıyor beni boğulcam evde kısımlan gezmelere gitmek istiyoruz bizz dayanın kızlar azkaldı bu dünya tatlıları bi kondumu kucağınıza bütün dünyanız o oluyor nasılda tatlılar varya anlatmak mümkün değil az daha sabır
merhabaa kızlarrr, dün kontrolümze gittik yine bi sorunumuz yok, suyumuz kilomuz herşey yerindelakin daha çıkmaya niyeti yok paşamın (başlarda erken doğumdan korkarken) doktr amcamız eleviti demiri ve magnezyumu kesti artık kasılmanı istiyorum doğur diyee, bakalım ne zamn gelcek ama ben bu hafta gelsin istemiyorum çünkü yine hastalandm bn yaaa gider ayak : boğazım ağrıyoo,burnum tıkalı ve hapşuruyorum dün akşmdan berii,,napsam bian evvel geçiririm acaba offf doğum arefesii oldumu şimdi buuu..
doğum yapanlarıda tebrik ediyorum, darısı tüm bekleyenlere..
slm ben 38+2 deyim aradan ağrım oluyo doktor heran doğabilir dedi bolbol yürüyorum ama birşey olduğu yok aslında bu ikinci gebeliğim bi kızım daha var ama sanki herşeyi unutmuş gibiyim ilk kızım 10 gün önce gelmişti 38. haftasında doğum yapan oldumu normal doğum
Kızlar sancı aralığı 5-6 Dakika'ya düştü ben hastaneye gidiyorum dua edin
allah kurtarsın canım darısı başımızaa inşallah. yawrucuğuna kavuşacaksın çok güzelllll
Benim dogum yaklasti galiba. Zaten gecen hafta dogum sancilari, baslamisti, doktor serumla bir hafta daha en azindan geciktirelim erken dogum durumu ortadsn kalksin demisti. Sukur o bir hafta bugun itibariyle geride kaldi. Karnim hala tas gibi, aksam cok sik kasilmalarim vardi, ufak birde kan gordum ama devami gelmedi. Aksama doktor kontrolum var, gecen haftadan acilmam baslamisti zaten. Bakalim bu hafta ne durumdayim. Biliyorum bebek icin aslinda biraz daha icerde kalmasi iyi ama gene de bir an once dogurayim istiyorum.aynen benimde karnım hep taş gibi nadiren yumuşuyor doktora sordum kasılma demişti. belimde çok hafif ağrıyor
Tesekkur ederim...cumlemizi ins...Ay canım en kısa zamanda kurtulursunuz ins
Neden 40 ı çıkmadan çıkmıyorsunki eskidendi onlar dışarı çıkmanda yalnız kalmanda bir sakınca yok ha sadece yanlız uyunmazmış 40ı çıkmadan valla ben bu sıcaklarda o kadar zaman evde beklemem eşimde ben bekletmem seni o kadar 2 hafta sonra gezdiririm sizi diyor
Canım magnezyum kasılmaları engelliyor onları kesmesini anladımda dr un elevit ve demir hapı asıl doğuma kadar kullanılması lazım heleki kan ilacı doğumda kan kaybedeceğin için çok önemliymiş doğumdan sonra bile kullanılacakmış bende yarın bırakıcam magnezyumu ama gerisine devam edicem
Ben de 42 haftalık falan doğmuşum sanırım tam net değil ama annem sen 10 aylıksın der :) yeri rahat bebişin demekki :)
Biz nst ye ücret ödemiyoruz ???? Zaten 100 küsür lira muayene neden ayrıca nst ücreti alınıyor ki ????
topık bunun ıvın zaten var bırbıırmız eyazıp tecrubelenıyoruz:)Allah hepimize sağlklı hayrlı doğmlar nasip etsin... bnde daha hiçççç belrti yok valla sizin yazdklarnzla olgunlaşıorum başıma gelirsede aaa bu bizim topikte de birine olmuştu diorum...oyzden sen merak etme canım ben bu topiğe son noktayı koycam
Hamilelikten miymiş o yaa? bende diyorum bunlar nereden çıktı. ama benimkiler büyüyor yaa öyle küçük kalmıyorlar sanki
benim de heriki koltuk altımda birer tane tarif ettiğiniz gibi çıktı.çok benliyimdir ben zaten ondan sanmıştım.gebelikten olduğunu düşünmemiştim açıkçası.
Gunaydin kizlar...gece yine midemdekiler bogazima gelmis oksure oksure uyandim..
Gulsevdam , senin dr.una bir arkadasim gidiyordu son aylsrda sadece nst ucreti oduyordu oyle soylemisti bana..sende bir konusup sansini dene derim..benim gittigim hastanede de 40 tl ama burda cok yakinimda bir tip merkezi 11 tlye nst cekiyor ben bugunden oraya gidip cektiricem :) onceden bende bilmiyordum her gittigimde 40tl veriyordum..birde ben dr. Degistim yeni dr.hic nst istemiyoriki haftada bir cagiriyor gecen gün saglik ocagindaki hemsire aradı beni dediki sen her hafta nst cektir doktora bakma dedi. .hangi hastaneye gidiyosunki falan diye sordu..eski dr.um cok iyiydi de para yüzünden degistim insallah pisman etmez rabbim beni..
neden o tarıhı verdı benım gelısımı ılerlemedıgınden usg hep mayıs sonu çıkıyor ama doktor o günler doğumu demiyor?Kizlar yeni doktorum bana 23 mayis tarihi verdi ya, eger 12-13 mayisa bebek dogmazsa ben takvimde beklenen tarihi degistircem :)
aslında esımın v e benım hesaba gore mayıs sonuna kadar zamanı var 9 ay olması ıcın
doktorumda buugne kadar hep rahattı bu konuda bakalım bugun yaklaşımı ne olucak merak edıyorum
10 gun ıcerısınde gıtıtgmde alınmıyor ucret ama 10 gun gecıcne alınıyor
buugn mesela muayene ucretı vermıcem sadece 50 tl nts vercem gecen hafta 100 tl muayene verdım kı 120 tl aslında ucretı
aa oyle bısey varmı ya nıye bende uygulanmadı pekı
durumum ıyı degıl doktorum bılıyor sırf ona guvendıgım ıcın geldıgımıde
muayene gunu nts gırınce sadece muayene ucretı 10 gun ıcerısınde gıdınce nts ıcın ucret verıyorum
acaba onumu dedı arkadasın .. ay ne güzel 11 tl cekılse ben burda cektırırdım
inşallah sımdıkı doktorundan memnun kalırsın canım güven cok onemlı ...
neden o tarıhı verdı benım gelısımı ılerlemedıgınden usg hep mayıs sonu çıkıyor ama doktor o günler doğumu demiyor?
cok sevındımmm hadı bı avazda doğur inşallah kolay rahatçadualarımız senınle canım
Merhabalar...
Sukur yeni bir haftaya merhaba dedik...
Allah hepimizi saglikla sihhatle bir avazda kurtarsin, bebeklerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin ins. Dokuz ay gecti bir su son haftalar gecmek bilemedi... Neyse bugune geldik ya, gerisini de getirir guzel Rabbim ins.
Benim dogum yaklasti galiba. Zaten gecen hafta dogum sancilari, baslamisti, doktor serumla bir hafta daha en azindan geciktirelim erken dogum durumu ortadsn kalksin demisti. Sukur o bir hafta bugun itibariyle geride kaldi. Karnim hala tas gibi, aksam cok sik kasilmalarim vardi, ufak birde kan gordum ama devami gelmedi. Aksama doktor kontrolum var, gecen haftadan acilmam baslamisti zaten. Bakalim bu hafta ne durumdayim. Biliyorum bebek icin aslinda biraz daha icerde kalmasi iyi ama gene de bir an once dogurayim istiyorum.
Herkesin dogum belirtileri farkli. Kimisinin azvik agri ve sanciyla dogumu baslayabilirken, kimisinin ise daha uzun surebiliyor. Allah hepimizi kolaylikla kurtulanlardan eylesin.
Tesekkur ederim...cumlemizi ins...
Canim ilk gebeligi ogrendigimde erdem hst.gittim sonra 5-6 haftalikken medicana gittim ve Bebek 10 gun buyuk cikti sonra hep o tarihle uyumlu gitti gebeligim..32.haftadan sonra tekrar erdem hst.gittim ve bebek en bastaki gibi orda 10gun kucuk gorundu..benim sata gore gebeligim gec dollenme oldugundan dr.lar ultrasonda gördüğünü soyluyor..
canım 37 den sonra bebek gelişimini tamamladığı için zaten fazladan kalıyormuş anne karnında tek faydası kilo için o da doğuncada alır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?