2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
benımde doktorum 6 7 haftalıkken usg fotosuna bakıp 1.5 hafta daha kucuk aslında demıstı
ve benım hesabada uyuyordu :) bu gıdısle hazıran annesı olmuyalımda :) bakalım :)

Sanirim biz seninle ayni zamanda doguracagiz bugün biraz hurma alayim, bir de bogurtlen yapragi alayim..nstye de girip yuruyus yapayim bakalim..aslinda hem hergun dogumu bekliyorum hemde korkuyorum gec olsun istiyorum :) dusuncelerimde de dengesizlesti :)

Orasi oyle tabi. Sadece emzirmede sorun olmasindan endise ediyorum. Sariligin gecmesi icin emzirme onemli malum.
kilosu en son olcumlerde guzeldi. Olmasada kiloyu dert etmiyorum. Dunyaya gelen bir sekilde buyuyecek ins...
Canim bebek dogar dogmaz iyi beslenmezse icini cabuk temizleyemedigi icin sarilik oluyormus..ben annemi ve esimi tembihledim olurda süt gelmez yada emziremem bisey olur hemen mama alip cocuga verin dedim..ilk agzina hurma sürecekler ins. peygamberimizin sünneti oldugu icin sonra ac kalmamasi icin mama..tabiki ilk anne sütü cok onemli ama gelmiyorsa falan hic ac kalmamali..

Orasi oyle tabi. Sadece emzirmede sorun olmasindan endise ediyorum. Sariligin gecmesi icin emzirme onemli malum.
kilosu en son olcumlerde guzeldi. Olmasada kiloyu dert etmiyorum. Dunyaya gelen bir sekilde buyuyecek ins...

süt konusundan bende endişeliyim. inş bi sıkıntı olmaz da bol bol sütümüz gelir

hurma 3 tane yemeye başladım cuma gunu tellerım çıkana kadar yavruma gun verdım :)
gercı pazar günüde esımın sınavı var unutmuşum böyle böyle sureklı bırsey cıkıcak hopp hazırana gırıcez :)
merdıven çıkmak ıstıyorum burda merdıvenlı cok yer var cuam gününden sonra kımse tutmasın benı

acve hurması dolapda bekletiyorum ya onu doğum çantama sımdıden koysammı unuturum falan o telaşla ..

Son düzenleme:
musmutlu bol doğumlu bir hafta olsun kızlar

bugün meleklerine kavuşacaklar vardı umarım sağ salim kucaklarına almışlardır miniklerini

kızlar merhaba bugün bizimde kontrolümüz vardı perşembe günü sezaryen olacağım Allah'ın izni ile . doktorum spinal yapalım diyor topikteki dogum yapan arkadaslar spinal yada epidural olanlar mümkünse bilgi verir misiniz? nasıl bi şikayetiniz oldumu dogum sonrasında benim biraz cekincelerim var her ne kadar doktorumlar konussamda

Hehe bende çarşamba gunu mutfagin perdesi gelip takilsin sonra rahatim diyorum :) evet hurma koyalim cantaya bende unutmusum bak..bende acve yok bugun bi bakarim bulurum belki..merdiven cikmaya useniyorum ya, pilates topuna oturmaya bile useniyorum en cok yaptigim şey yurumek yani aslinda gezmek :) koca gobegimle carsi pazar hic eksik kalmiyorum :) bu arada canim dr.oetkerin bi serbeti var tarcin karanfil onu gorup aldim tek icimlik tadı ayni lohusa serbeti..ve sadece suyla karistiriyosun. .bulursam buralarda cokca alip stok yapicam gelen gidene iyi olur :)

benımde doktorum 6 7 haftalıkken usg fotosuna bakıp 1.5 hafta daha kucuk aslında demıstı
ve benım hesabada uyuyordu :) bu gıdısle hazıran annesı olmuyalımda :) bakalım :)

E peki kizlar sizin detayli ultrasonda kac haftalik cikti. Benim detayli ultrasona gore baz aliyolar. Detayli ultrasonda satimla uyumlu tam bitis 8 mayis bizde hiiiiiic kipirti yok. Yalnizca bugun cok ama cok halsizin demir ilacini ihmal ettim acaba ondan mi bakalim kontrolumuz yarin...

mayısın 3. saat 14.05 de dünyaya geldi oglusum biraz zor doğum oldu ama oğlum için değer
çok güzel bir duygu darısı basınıza arkadşlar

Ay bak ben de unuttum cantaya koymadim kesin unuturum ben telastan. Aksam koyayim mutlaka bende insallah. Hurmayla zemzem.

Kızlar boyun ve baş ağrılarından kurtuldum çok şükür epidural yaptırcaklat bir kez daha düşünsün bana çok etki yaptı umarım sizlere yapmaz. bu hastalıklarla uğraşmaktan bebeğime sütüm olmadığı için mama verdik hala sütüm çok yok sıkınca çok az geliyor ama bebeğim emmek istemiyor artık ne yapıcam ben yardım edin(nasıl yöntemler kullanmalıyım acıkınca çok ağlıyor açda bırakamıyorum

Benim ayrintilida da bitis 12-13 mayis cikmisti yani onceki dr.umun soyledigi gibi canım. .cok garip bir duyguymus dogumu beklemek :)

allah analı babalı büyütsün canım yavrunu inşallah.

göğüs uçlarının yara olması çok kötü olmuş . Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda geçerde rahat rahat emzirirsin yavrunu.

Slmlar kizlar allah dogum yapacaklari bi avazda kurtarsin inş. Dogum yapanlarida tebrik ediyorum bol bol sütünüz olsu inş.

Gece banyodan sonra bi sanci basladi bende kizlar ayakta durmayi gectim uzanamadim bile öyle bi kasildiki karnim zor nefes aliyodum 50 saniye kadar surdu 5 dk da bir eşim çok tirsti ilk kizimda yasamadik boyle seyler sonra sabaha karsi dalmisim bugun nolur nolmaz diye basladim son temızlige evi supurdum yerleri sildim toz alicam dinleneyim biraz kasilmaya başladi yine karnim..annemde yarin cikiyor yola, kv. Gorumce burda ama şu 9 ayda bi ev bile süpurmediler bana 2 hafta once 2 parmaggimi birden bicakla kestim orta parmaga dikis attilr 3-4 gun once alindi dikisi 10 gun boyunca tek elle yemek yapmaya evi toparlamaya kizima bakmaya eksiklerimi tamamlamaya calistim allah kimsenin eline dusurmesin..

Benim duydugum hurma rezene isirgan sut caylari falan var iste. Melekotu diye bi bitki varmis cok etkiliymis sut artirmada ama bulunabilen bisey mi bilmiyorum. Tahin helvasi da iyi diyolar. Sen hem epidural hem genel anestezi oldun dimi.
İnsallah iyi olursun 1 haftadir baya zorlandin sen.

Benim ayrintilida da bitis 12-13 mayis cikmisti yani onceki dr.umun soyledigi gibi canım. .cok garip bir duyguymus dogumu beklemek :)

Evet hem artik biran once dogsun istiyorum. Hem de tirsiyorum nasil dogacak diye. Bi yandan diyorum hadi tarihi gecerse napicaklar alacaklar mi dogumumu baslatacaklar bekliycekler mi. Dr daha bisey demedi yarin gidicez bakalim ama gercekten garip. Sen ne guzel iyi gezdin :)
Ben bilseydim bugunlere kadar gelecegimi biraz daha calisirdim en azindan vakit gecerdi. Benim annem cok pimpirikli beni de biraz zorladi. Tek kalma tek disari cikma islerini de hallet diye diye sistim evlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…