- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.321
benımde doktorum 6 7 haftalıkken usg fotosuna bakıp 1.5 hafta daha kucuk aslında demıstı
ve benım hesabada uyuyordu :) bu gıdısle hazıran annesı olmuyalımda :) bakalım :)
Canim bebek dogar dogmaz iyi beslenmezse icini cabuk temizleyemedigi icin sarilik oluyormus..ben annemi ve esimi tembihledim olurda süt gelmez yada emziremem bisey olur hemen mama alip cocuga verin dedim..ilk agzina hurma sürecekler ins. peygamberimizin sünneti oldugu icin sonra ac kalmamasi icin mama..tabiki ilk anne sütü cok onemli ama gelmiyorsa falan hic ac kalmamali..Orasi oyle tabi. Sadece emzirmede sorun olmasindan endise ediyorum. Sariligin gecmesi icin emzirme onemli malum.
kilosu en son olcumlerde guzeldi. Olmasada kiloyu dert etmiyorum. Dunyaya gelen bir sekilde buyuyecek ins...
Orasi oyle tabi. Sadece emzirmede sorun olmasindan endise ediyorum. Sariligin gecmesi icin emzirme onemli malum.
kilosu en son olcumlerde guzeldi. Olmasada kiloyu dert etmiyorum. Dunyaya gelen bir sekilde buyuyecek ins...
Sanirim biz seninle ayni zamanda doguracagizbugün biraz hurma alayim, bir de bogurtlen yapragi alayim..nstye de girip yuruyus yapayim bakalim..aslinda hem hergun dogumu bekliyorum hemde korkuyorum gec olsun istiyorum :) dusuncelerimde de dengesizlesti :)
Canim bebek dogar dogmaz iyi beslenmezse icini cabuk temizleyemedigi icin sarilik oluyormus..ben annemi ve esimi tembihledim olurda süt gelmez yada emziremem bisey olur hemen mama alip cocuga verin dedim..ilk agzina hurma sürecekler ins. peygamberimizin sünneti oldugu icin sonra ac kalmamasi icin mama..tabiki ilk anne sütü cok onemli ama gelmiyorsa falan hic ac kalmamali..
hurma 3 tane yemeye başladım cuma gunu tellerım çıkana kadar yavruma gun verdım :)
gercı pazar günüde esımın sınavı var unutmuşum böyle böyle sureklı bırsey cıkıcak hopp hazırana gırıcez :)
merdıven çıkmak ıstıyorum burda merdıvenlı cok yer var cuam gününden sonra kımse tutmasın benı
acve hurması dolapda bekletiyorum ya onu doğum çantama sımdıden koysammı unuturum falan o telaşla ..
benımde doktorum 6 7 haftalıkken usg fotosuna bakıp 1.5 hafta daha kucuk aslında demıstı
ve benım hesabada uyuyordu :) bu gıdısle hazıran annesı olmuyalımda :) bakalım :)
hurma 3 tane yemeye başladım cuma gunu tellerım çıkana kadar yavruma gun verdım :)
gercı pazar günüde esımın sınavı var unutmuşum böyle böyle sureklı bırsey cıkıcak hopp hazırana gırıcez :)
merdıven çıkmak ıstıyorum burda merdıvenlı cok yer var cuam gününden sonra kımse tutmasın benı
acve hurması dolapda bekletiyorum ya onu doğum çantama sımdıden koysammı unuturum falan o telaşla ..
mayısın 3. saat 14.05 de dünyaya geldi oglusum biraz zor doğum oldu ama oğlum için değer
çok güzel bir duygu darısı basınıza arkadşlar
Hayirli olsun ne guzel oyle boyle gecmis gitmis iste...
E peki kizlar sizin detayli ultrasonda kac haftalik cikti. Benim detayli ultrasona gore baz aliyolar. Detayli ultrasonda satimla uyumlu tam bitis 8 mayis bizde hiiiiiic kipirti yok. Yalnizca bugun cok ama cok halsizin demir ilacini ihmal ettim acaba ondan mi bakalim kontrolumuz yarin...
Biz de 02 Mayıs Perşembe günü bebeğimizi kucağımıza aldık çok şükür. İsmi Hakan Efe, 2900 gram. Dün de evimize geldik, şimdi daha iyiyiz. Benim sezeryanın dikiş yeri biraz ağrıyor, yatıp-kalkmakta zorlanıyorum, o kadar.
Asıl derdimiz emzirme, bebek emiyor, sütüm de var ama göğüs uçlarım yara oldu çok fena. Dün birkaç defa kaşık ile süt sağıp verdim, kaşıkla doyduğunu bilmiyor, yine meme arıyor. Bugün 2 defa biberon verdim, konuştuğum arkadaşlarım daha meme almaz, gayret et emzir dediler. Kendimi sıka sıka yine emzirmeye uğraşıyorum.
Bu yaralara bir çare, acısını azaltacak birşey bilen varsa Allah rızası için yazsın kızlar. Ben doğumdan önce ve hastanedeyken Medela'nın göğüs kremini kullandım ama banamısın demedi, hastaneden bir tane krem yazdılar, onu da kullanıyorum ama yara oldu bi kere. Böyle yani, tavsiyelerinizi bekliyorum...
Kızlar boyun ve baş ağrılarından kurtuldum çok şükür epidural yaptırcaklat bir kez daha düşünsün bana çok etki yaptı umarım sizlere yapmaz. bu hastalıklarla uğraşmaktan bebeğime sütüm olmadığı için mama verdik hala sütüm çok yok sıkınca çok az geliyor ama bebeğim emmek istemiyor artık ne yapıcam ben yardım edin(nasıl yöntemler kullanmalıyım acıkınca çok ağlıyor açda bırakamıyorum
Benim ayrintilida da bitis 12-13 mayis cikmisti yani onceki dr.umun soyledigi gibi canım. .cok garip bir duyguymus dogumu beklemek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?