- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.341
saol canım snle günümüz aynıyms ama biz biraz aceleci çıktık 39+2 gnlk dogdu[/QUOTE
Ne guzel iste cok sevindim senin adina insallah hayirli evlat olsun. Ben hala bekliyorum bana da dua et
Slmlar kizlar allah dogum yapacaklari bi avazda kurtarsin inş. Dogum yapanlarida tebrik ediyorum bol bol sütünüz olsu inş.
Gece banyodan sonra bi sanci basladi bende kizlar ayakta durmayi gectim uzanamadim bile öyle bi kasildiki karnim zor nefes aliyodum 50 saniye kadar surdu 5 dk da bir eşim çok tirsti ilk kizimda yasamadik boyle seyler sonra sabaha karsi dalmisim bugun nolur nolmaz diye basladim son temızlige evi supurdum yerleri sildim toz alicam dinleneyim biraz kasilmaya başladi yine karnim..annemde yarin cikiyor yola, kv. Gorumce burda ama şu 9 ayda bi ev bile süpurmediler bana 2 hafta once 2 parmaggimi birden bicakla kestim orta parmaga dikis attilr 3-4 gun once alindi dikisi 10 gun boyunca tek elle yemek yapmaya evi toparlamaya kizima bakmaya eksiklerimi tamamlamaya calistim allah kimsenin eline dusurmesin..
Canim valla kimseye kimsesen hayir yok insan boyle zamanda anliyor kimin hayri var kimin yok. Lafa gelince cok herkeste o ayri. İnsallah annen biran once gelirde biraz rahat edersin
2 Mayıs Perşembe günü 36+1 de raporumu başlattığım gün kızılay da odasına süs ararken gezerken suyum geldi ve hastaneye girdik epidural normal doğum ile saat 21.50 de kızımı kucağıma aldım. ağrı çektim ama şimdi nerelerimin ağrıdığını unuttum.
Allah hepinize sağlıkla nasip etsin.
Kızlar boyun ve baş ağrılarından kurtuldum çok şükür epidural yaptırcaklat bir kez daha düşünsün bana çok etki yaptı umarım sizlere yapmaz. bu hastalıklarla uğraşmaktan bebeğime sütüm olmadığı için mama verdik hala sütüm çok yok sıkınca çok az geliyor ama bebeğim emmek istemiyor artık ne yapıcam ben yardım edin(nasıl yöntemler kullanmalıyım acıkınca çok ağlıyor açda bırakamıyorum
saol canım snle günümüz aynıyms ama biz biraz aceleci çıktık 39+2 gnlk dogdu[/QUOTE
Ne guzel iste cok sevindim senin adina insallah hayirli evlat olsun. Ben hala bekliyorum bana da dua et
Canim valla kimseye kimsesen hayir yok insan boyle zamanda anliyor kimin hayri var kimin yok. Lafa gelince cok herkeste o ayri. İnsallah annen biran once gelirde biraz rahat edersin
Aynen oyle malesef bide daha 49 yasinda k.v kendisi bel fitigindan ameliyat oldu 4 gun ben kaldim yaninda kizlari 1 saat ugrayip gittileq hastaneen bense sandalye tepelerimde uyumaya calistim allah goruyor..
Annem carsamba sabahi burada olacak persembede doguma giricem zaten nasip olursa..
Doktor söyledi iliski deneyin dedi yoksa suni sanci verecekler dogum normal baslamayacak desen.?? Bi soyle bakalim belki ikna olur kız :)
şaka maka tekli sayıya düşüyorum
umarım hıc bırımız sunı sancı yada dısardan bı etkı almadan kendı sancımızla doğumu başlatırız kızlar
bu arada bir şey sorucam sizdede et beni var mı kızlar bende bıkactane var hamılelıkte oluyormuş ama sebebı bılınmıyormus ilginç:26:
Ben dun gece basladim gögus ucu kremimi surmeye yumusamaya baslamis aciyodu sutyen degince humana stell tea 2 kutu aldim birini koydum cantama onada yarin baslicam ilkinde cok faydasini gormustum tavsiye ederim..
Ya bende de tik yok...
Chime' cim seninle satlarımız aynı artık doğuruverelim böyle beklemek çok zorYarın kontrolun var sanırım inşallah güzel haberler alırsın. Bir de senin bebek hazneye yerleşmiş mi? Merak ediyorum muayene sonucunu...
kızlar sizce hangisi?
1.Eki Görüntüle 704112
2.Eki Görüntüle 704113
3.Eki Görüntüle 704114
4.Eki Görüntüle 704115
5.Eki Görüntüle 704116
bence 5. çok şeker
Ben de 4. Yu begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?