2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar bizim 40 haftayı doldurmamıza 20 gün kaldı allah nasip ederse önümüzdeki ay bugün oğlum çoktaaaaaaan kollarımda olmuş olcak

allah analı babalı büyütsün yavrunu inşallah.

senin kız aceleci çıkmış. alışverişte yakalamış seni doğum

Agrilarindan kurtulmana cok sevindim cnm.. Benim kizim ne yaptiysak emmemisti baskalarinada denedik emmemisti kafasini geri itiyodu resmen 1 gunluk bebek mama vesdik biberona alisinca emmiyor bir daha bende medelanin elekt. Sut pompasini kullanmistim 2 ay hem mama hem kendi sutumu verdim 11 aylikkn tamamen biraktik aptamili istemiyodu artik..

Ben dun gece basladim gögus ucu kremimi surmeye yumusamaya baslamis aciyodu sutyen degince humana stell tea 2 kutu aldim birini koydum cantama onada yarin baslicam ilkinde cok faydasini gormustum tavsiye ederim..

Doktor söyledi iliski deneyin dedi yoksa suni sanci verecekler dogum normal baslamayacak desen.?? Bi soyle bakalim belki ikna olur kız :)

bizimkisine söyledimde kızına birşey olmasın diye dikkate bile almadı. Sen benim psikolojimi anlayamazsın dedi sadece

Aynen canım bende de çıktı çok sinir bozucu doğumdan sonra bazıları kayboluyormuş. Geçmezse çörek otu yağı kullanacağım o yok ediyormuş

Ben dun gece basladim gögus ucu kremimi surmeye yumusamaya baslamis aciyodu sutyen degince humana stell tea 2 kutu aldim birini koydum cantama onada yarin baslicam ilkinde cok faydasini gormustum tavsiye ederim..

Kuzenimde milupaninkini kullanmisti ise yariyor demisti. Kimisi de ise yaramiyor diyor. Bak bunu dedigin iyi oldu sen de kullanmissin daha once. Bende alayim bari ondan. Bi pisik kremi bi de sut cayim eksik kaldi. Onlara da her eczanede var diye acele etmedim

Bilmiyorum ki canim ya benim sipa cok tembel babasi kilikli yattigi yerden kalkmiyor.
Hazne icin bisey demedi bikac haftadir kafasi asagida aslinda poposu sol kaburgamin altinda ayaklarida karnimin sag tarafinda hala kaburgamin altinda hissediyorum haeketlerini ama kafa hareketlerinide baya asagida hissediyorum yani baya asagida ama herkes senin dogumuna daha var karnin inmemis dedikce de sinir basiyor beni stres oluyorum nolucak diye
Bakalim yarin sabahtan randevum cikinca haber veririm insallah hayirli haberlerimiz olsun hepimizin :)
Bide bu gece dogururmusum ay ne gulerim :)))

bence 5. çok şeker

Ben de 4. Yu begendim

hastane için aşağıdaki gibi minik biblolu bebek çikolatası aldık bunun mavisine benzer biblolar farklı farklı tabi başka birşey dağıtmayı düşünmüyorum ooldukça maliyetli oldu zaten

çerçevelerden birini de mevlüt için sipariş edicem resimli yaptırcam çok tşk ederim fikir verdiğiniz için 5 numaranın pembesini arkadaşım kızı için yaptırdı çok cici oldu ben karasız kaldım

İlk kizimda hastanede basladim kutu kutu kullandim humanayi goguslerim yaniyodu resmen pompayla cekiyodum surekli taki hasta olana kadar antibiyotik kullanmami gerektiren enfeksiyon gecirince kestim vermeyi çekmeyide..

selam anneler ve nazlı bebişleri:))

bugün doğum yapan ve yapacak arkadaşların allah yardımcısı olsun. Hayırlısı ile yavrularına kavuştursun rabbim.

biz bekleyenlere de sabır versin inşallah.

bugün kontrolümüz vardı bizimde Nst de bir tane 90 sancım çıktı. Aslında çok sevindim doğum inşallah yakındır diye. Son zamanlarda gece bacaklarım ağrıyor ve regl ağrısı gibi ağrım oluyor dedim doktora o da güzel bunlar doğumun yaklaştığını gösterir dedi. İnşallah dediği gibi doğum artık çok yakındır inşallah.

yanlız suyumuz sınırdaymış o sebeple bebek hareketlerini say azalırsa hemen gel dedi.

gülsevdam NST fiyatlarını duyunca Dilim uçukladı desemm yeridir benim gittiğim hastanede NST ücreti 7,5 tl , ben çok iyi veriyormuşum maşallah.

geçen hafta evi temizlettim bu haftada kuaför (ağda) işini halledeyim artık , geç olsun hemen çıkmasın diyorum ama aniden birşey olursa o şekilde hastaneye gitmek istemiyorum.

bizden haberler bu kadar

Kizlar yoldayiz, hastaneye gidiyoruz. Suni sanciya baslayacagiz bu aksam. Burda saat 21:00. Dualarinizi esirgemeyin benim icin. Hastaneden girebilirsem yazarim tekrar. Hepinizi opuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…