- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.361
Hehe bende çarşamba gunu mutfagin perdesi gelip takilsin sonra rahatim diyorum :) evet hurma koyalim cantaya bende unutmusum bak..bende acve yok bugun bi bakarim bulurum belki..merdiven cikmaya useniyorum ya, pilates topuna oturmaya bile useniyorum en cok yaptigim şey yurumek yani aslinda gezmek :) koca gobegimle carsi pazar hic eksik kalmiyorum :) bu arada canim dr.oetkerin bi serbeti var tarcin karanfil onu gorup aldim tek icimlik tadı ayni lohusa serbeti..ve sadece suyla karistiriyosun. .bulursam buralarda cokca alip stok yapicam gelen gidene iyi olur :)
selam anneler ve nazlı bebişleri:))
bugün doğum yapan ve yapacak arkadaşların allah yardımcısı olsun. Hayırlısı ile yavrularına kavuştursun rabbim.
biz bekleyenlere de sabır versin inşallah.
bugün kontrolümüz vardı bizimde Nst de bir tane 90 sancım çıktı. Aslında çok sevindim doğum inşallah yakındır diye. Son zamanlarda gece bacaklarım ağrıyor ve regl ağrısı gibi ağrım oluyor dedim doktora o da güzel bunlar doğumun yaklaştığını gösterir dedi. İnşallah dediği gibi doğum artık çok yakındır inşallah.
yanlız suyumuz sınırdaymış o sebeple bebek hareketlerini say azalırsa hemen gel dedi.
gülsevdam NST fiyatlarını duyunca Dilim uçukladı desemm yeridir benim gittiğim hastanede NST ücreti 7,5 tl , ben çok iyi veriyormuşum maşallah.
geçen hafta evi temizlettim bu haftada kuaför (ağda) işini halledeyim artık , geç olsun hemen çıkmasın diyorum ama aniden birşey olursa o şekilde hastaneye gitmek istemiyorum.
V
bizden haberler bu kadar
alla bende özele gidiyorum ama 30. haftadan beri nst ye giriyorum hiç ücret vermedim sorduğumda ücretsiz dediler şimdi sizden para alındığını duyunca şaşırdım
Bende özele gidiyorum benim hastanemde de ücretsiz canım demek ki değişiyor her hastanede.
bende özele gidiyorum muayene 40 tl nst 15 tl 10 gün içinde yapılan muayenelerde yalnızca ücret alınmıyor bu işte bir standart yokmu ya çok ilginç
Ben muayene ücreti 50 lira veriyorum canım bir ay içinde tekrar gidersem ne kadar gidersem gideyim tekrar ücret vermiyorum 1 ayı geçmişse 50 lira veriyorum yeniden nst için de ücret ödemiyorum galiba bir standart getirememişler bu hastanelere. Doğum içinde uçuk fiyatlar okuyorum duyuyorum burda.bende özele gidiyorum muayene 40 tl nst 15 tl 10 gün içinde yapılan muayenelerde yalnızca ücret alınmıyor bu işte bir standart yokmu ya çok ilginç
yaa nst nın ucretlı olması cok sacma degılmı
nerden yolcaklarını sasırdılar valla ya
benm gıttıgım ozel hastanede ayrı ucret almıyolar.
Canimmm benu hatirladin mi :) masallahhh cok az kalmis sag salim kucagina al bebiaini every dogurdu mu :) bursada cenk beye gsyorsun dimi dogun seklin belli olmustur artik Allah kurtarsin :)
Ben muayene ücreti 50 lira veriyorum canım bir ay içinde tekrar gidersem ne kadar gidersem gideyim tekrar ücret vermiyorum 1 ayı geçmişse 50 lira veriyorum yeniden nst için de ücret ödemiyorum galiba bir standart getirememişler bu hastanelere. Doğum içinde uçuk fiyatlar okuyorum duyuyorum burda.
yaa nst nın ucretlı olması cok sacma degılmı
nerden yolcaklarını sasırdılar valla ya
benm gıttıgım ozel hastanede ayrı ucret almıyolar.
kızlar aklım karıştı bugun cok kasılmam vardı bana cok yakın olan hastaneye gıttım dr alltanda baktı rahım yarım snt acılmış bebek dogum kanalında nst ıstedı ılk sancım 60 larda sonra düşmüş bebegın kalp atışı 160 larda hep sonra sancım 80 cıkmış bebegın kalp atışı bırden 100 düşüp 160 cıkmış dr da bu önemlı olbılır dedı aksama acıle gıtmem gerektıgını söyledı bebegın hareklerı ıyı ama kendı dr aradım cıkmış hastaneden ınternetten arastırdım hemen yukselıyosa bısey yok yazıyo ama sasırdım kaldımm(
benim de boyle olmustu acil sezeryana aldi dr ,onemse bunlari ve hastaneye git allah korusun bebegine birsey olmasin sakin
Teyzeler merhaba,
Bugün sancılarım vardı gıttık Çatı muayenesi yaptı normal doguma uygun oldugumuzu yumuşama ve 1 parmak açıklıgımız oldugunu söyledi. Dr teyzemız sancılarımızın oldugunu ve daha düzenli oldugunu söyledi.şiddetlenirse gel dedi.
1 parmak açıklık ne demek anlamadım ? Cm le ölçülmüyormuydu bu açıklık ? Belki komik olacak ama agrıdan sormayı unuttum bu bir parmak acıklık parmagın neresi ? enine mi boyuna mı birde hangi parmak :) nedir yani hiç anlamadım ?
bende kasık ağrısından plates topuna oturamıyorumHehe bende çarşamba gunu mutfagin perdesi gelip takilsin sonra rahatim diyorum :) evet hurma koyalim cantaya bende unutmusum bak..bende acve yok bugun bi bakarim bulurum belki..merdiven cikmaya useniyorum ya, pilates topuna oturmaya bile useniyorum en cok yaptigim şey yurumek yani aslinda gezmek :) koca gobegimle carsi pazar hic eksik kalmiyorum :) bu arada canim dr.oetkerin bi serbeti var tarcin karanfil onu gorup aldim tek icimlik tadı ayni lohusa serbeti..ve sadece suyla karistiriyosun. .bulursam buralarda cokca alip stok yapicam gelen gidene iyi olur :)
E peki kizlar sizin detayli ultrasonda kac haftalik cikti. Benim detayli ultrasona gore baz aliyolar. Detayli ultrasonda satimla uyumlu tam bitis 8 mayis bizde hiiiiiic kipirti yok. Yalnizca bugun cok ama cok halsizin demir ilacini ihmal ettim acaba ondan mi bakalim kontrolumuz yarin...
mayısın 3. saat 14.05 de dünyaya geldi oglusum biraz zor doğum oldu ama oğlum için değer
çok güzel bir duygu darısı basınıza arkadşlar
1-1.5 cm açıklık var demek
Kızlar boyun ve baş ağrılarından kurtuldum çok şükür epidural yaptırcaklat bir kez daha düşünsün bana çok etki yaptı umarım sizlere yapmaz. bu hastalıklarla uğraşmaktan bebeğime sütüm olmadığı için mama verdik hala sütüm çok yok sıkınca çok az geliyor ama bebeğim emmek istemiyor artık ne yapıcam ben yardım edin(nasıl yöntemler kullanmalıyım acıkınca çok ağlıyor açda bırakamıyorum
Slmlar kizlar allah dogum yapacaklari bi avazda kurtarsin inş. Dogum yapanlarida tebrik ediyorum bol bol sütünüz olsu inş.
Gece banyodan sonra bi sanci basladi bende kizlar ayakta durmayi gectim uzanamadim bile öyle bi kasildiki karnim zor nefes aliyodum 50 saniye kadar surdu 5 dk da bir eşim çok tirsti ilk kizimda yasamadik boyle seyler sonra sabaha karsi dalmisim bugun nolur nolmaz diye basladim son temızlige evi supurdum yerleri sildim toz alicam dinleneyim biraz kasilmaya başladi yine karnim..annemde yarin cikiyor yola, kv. Gorumce burda ama şu 9 ayda bi ev bile süpurmediler bana 2 hafta once 2 parmaggimi birden bicakla kestim orta parmaga dikis attilr 3-4 gun once alindi dikisi 10 gun boyunca tek elle yemek yapmaya evi toparlamaya kizima bakmaya eksiklerimi tamamlamaya calistim allah kimsenin eline dusurmesin..
kızlar sizce hangisi?
sancın çıkmana sevındım önceden sancı cıkcak dıye korkan benselam anneler ve nazlı bebişleri:))
bugün doğum yapan ve yapacak arkadaşların allah yardımcısı olsun. Hayırlısı ile yavrularına kavuştursun rabbim.
biz bekleyenlere de sabır versin inşallah.
bugün kontrolümüz vardı bizimde Nst de bir tane 90 sancım çıktı. Aslında çok sevindim doğum inşallah yakındır diye. Son zamanlarda gece bacaklarım ağrıyor ve regl ağrısı gibi ağrım oluyor dedim doktora o da güzel bunlar doğumun yaklaştığını gösterir dedi. İnşallah dediği gibi doğum artık çok yakındır inşallah.
yanlız suyumuz sınırdaymış o sebeple bebek hareketlerini say azalırsa hemen gel dedi.
gülsevdam NST fiyatlarını duyunca Dilim uçukladı desemm yeridir benim gittiğim hastanede NST ücreti 7,5 tl , ben çok iyi veriyormuşum maşallah.
geçen hafta evi temizlettim bu haftada kuaför (ağda) işini halledeyim artık , geç olsun hemen çıkmasın diyorum ama aniden birşey olursa o şekilde hastaneye gitmek istemiyorum.
bizden haberler bu kadar
Kizlar yoldayiz, hastaneye gidiyoruz. Suni sanciya baslayacagiz bu aksam. Burda saat 21:00. Dualarinizi esirgemeyin benim icin. Hastaneden girebilirsem yazarim tekrar. Hepinizi opuyorum..
selam kızlar...
bugün son kontrolümüz vardı suyum azalmış ve 3.5 cm açılmışım.... doktorum bugece olabilir doğumun dedi çarşambaya kadar olmazsa çarşamba öğlen 1.30 da gidicez suni sancı ile yaptırıcakmış. ama bana beklemez gibi geliyo hayırlısı bakalım. bebiş bekleyen herkesi allah kurtarsın :))
Ben muayene ücreti 50 lira veriyorum canım bir ay içinde tekrar gidersem ne kadar gidersem gideyim tekrar ücret vermiyorum 1 ayı geçmişse 50 lira veriyorum yeniden nst için de ücret ödemiyorum galiba bir standart getirememişler bu hastanelere. Doğum içinde uçuk fiyatlar okuyorum duyuyorum burda.
canım doktorumla kordon dolanmasını konuştuğumda dedıkıkızlar aklım karıştı bugun cok kasılmam vardı bana cok yakın olan hastaneye gıttım dr alltanda baktı rahım yarım snt acılmış bebek dogum kanalında nst ıstedı ılk sancım 60 larda sonra düşmüş bebegın kalp atışı 160 larda hep sonra sancım 80 cıkmış bebegın kalp atışı bırden 100 düşüp 160 cıkmış dr da bu önemlı olbılır dedı aksama acıle gıtmem gerektıgını söyledı bebegın hareklerı ıyı ama kendı dr aradım cıkmış hastaneden ınternetten arastırdım hemen yukselıyosa bısey yok yazıyo ama sasırdım kaldımm(
Teyzeler merhaba,
Bugün sancılarım vardı gıttık Çatı muayenesi yaptı normal doguma uygun oldugumuzu yumuşama ve 1 parmak açıklıgımız oldugunu söyledi. Dr teyzemız sancılarımızın oldugunu ve daha düzenli oldugunu söyledi.şiddetlenirse gel dedi.
1 parmak açıklık ne demek anlamadım ? Cm le ölçülmüyormuydu bu açıklık ? Belki komik olacak ama agrıdan sormayı unuttum bu bir parmak acıklık parmagın neresi ? enine mi boyuna mı birde hangi parmak :) nedir yani hiç anlamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?