2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım ben aktardan lohusa şerbeti malzemesi almaya gittiğimde ordaki adam bana hazırı olduğunu söyledi hemen aldım çok güzel şişe içinde bir bardal şerbetten 9 bardakta su koyup kaynatıcam başka hiçbirşeye gerek yok dedi herşey içinde varmış

alla bende özele gidiyorum ama 30. haftadan beri nst ye giriyorum hiç ücret vermedim sorduğumda ücretsiz dediler şimdi sizden para alındığını duyunca şaşırdım

Son düzenleme:
selam kızlar...

bugün son kontrolümüz vardı suyum azalmış ve 3.5 cm açılmışım.... doktorum bugece olabilir doğumun dedi çarşambaya kadar olmazsa çarşamba öğlen 1.30 da gidicez suni sancı ile yaptırıcakmış. ama bana beklemez gibi geliyo hayırlısı bakalım. bebiş bekleyen herkesi allah kurtarsın :))

bende özele gidiyorum muayene 40 tl nst 15 tl 10 gün içinde yapılan muayenelerde yalnızca ücret alınmıyor bu işte bir standart yokmu ya çok ilginç

yaa nst nın ucretlı olması cok sacma degılmı
nerden yolcaklarını sasırdılar valla ya
benm gıttıgım ozel hastanede ayrı ucret almıyolar.

bende özele gidiyorum muayene 40 tl nst 15 tl 10 gün içinde yapılan muayenelerde yalnızca ücret alınmıyor bu işte bir standart yokmu ya çok ilginç
Ben muayene ücreti 50 lira veriyorum canım bir ay içinde tekrar gidersem ne kadar gidersem gideyim tekrar ücret vermiyorum 1 ayı geçmişse 50 lira veriyorum yeniden nst için de ücret ödemiyorum galiba bir standart getirememişler bu hastanelere. Doğum içinde uçuk fiyatlar okuyorum duyuyorum burda.

kızlar aklım karıştı bugun cok kasılmam vardı bana cok yakın olan hastaneye gıttım dr alltanda baktı rahım yarım snt acılmış bebek dogum kanalında nst ıstedı ılk sancım 60 larda sonra düşmüş bebegın kalp atışı 160 larda hep sonra sancım 80 cıkmış bebegın kalp atışı bırden 100 düşüp 160 cıkmış dr da bu önemlı olbılır dedı aksama acıle gıtmem gerektıgını söyledı bebegın hareklerı ıyı ama kendı dr aradım cıkmış hastaneden ınternetten arastırdım hemen yukselıyosa bısey yok yazıyo ama sasırdım kaldımm(

Canimmm benu hatirladin mi :) masallahhh cok az kalmis sag salim kucagina al bebiaini every dogurdu mu :) bursada cenk beye gsyorsun dimi dogun seklin belli olmustur artik Allah kurtarsin :)

Canimmm benu hatirladin mi :) masallahhh cok az kalmis sag salim kucagina al bebiaini every dogurdu mu :) bursada cenk beye gsyorsun dimi dogun seklin belli olmustur artik Allah kurtarsin :)

aa hatırladım canımmm nasılsın nasıl gıdıyo?
Dr degıstırdım cnm jımere devam etmıyorm smdı rentıptayım
Az kaldı cok sukurr evt every dogurduu yaklasık 10 gun olmustur
sıra bıze geldı bakalımm :)

sağlık bakalığının özel hastaneler için bir standardı yokmu anlayabilmiş değilim neticede sigortalılar için standart olmalı her hastanede muayene parası bellidir katkı payı bellidir vs...üstünü kim alıyor yada bu fiyatı kim belirliyor?

benim gittiğim hastanede normal 1200-sezeryan 1400 tl epidural farkı 350 tl 6000 binleri de gördüm duydum altınla mı sıvıyorlar çocuğu diye sorasım var

bence de saçma kimse keyfi nst ye girmiyor zaten kontrollerin devamı niteliğinde bir süreç ama işte herşey rant olmuş

benim de boyle olmustu acil sezeryana aldi dr ,onemse bunlari ve hastaneye git allah korusun bebegine birsey olmasin sakin

ben geldım :) nts de yavrumun kalp atışını bulmada zorlandılar 140 160 arası cıktı sancım yok
suyu yerınde keyfıde yavrumun kg almış nıhayet doktorum 3 kgyu gectı dedı
sasırdııgm ben 1 kg verdım gorunuyor yavrum almış gecen 2 haftada 90 gram almıştı sımdı 10 günde ılerledı:)
yedıklerıme dıkkat etmememe rağmen :)
o sevıncle tam olarak kac gram boyu ne soramadım :)
bası asagı kanala baskı yapıyormuş ama yıne buyuk
en son 92 .. ıken sımdı 100 mm olmuş korkma catın musaıt doğurursun dıyo doktorum
herzamankı gıbı gayet relax dogurmamıs olursam 40. haftam bıttıgnde 15 mayısa gel dedı alttan yıne muayene edıcek
inşallah 40 dolmadan gelır yavrum basıda buyumesın daha:)
1 hafta asagı yukarı oynar dıyo bakalım ne kadar oynucak
sünneti sordum ılk bır ay ıcerısınde tavsıye edıyor ılk haftası gecsın yavrumun bı dogsunda :) sunnetı düşünüyorum
benden havadisler bukadar :) muayene 10 gun ıcersınde olduğu ıcın 50 tl verdım nts ye artık bıdaha gıdersem muayene 100 tl
pahalı evet benı zorluyor maddiyattan ama doktorumu cok sevıyorum ona guvenıyorum
dıkıslerıde sordum en son teknolojı yanı estetık dıkıyorum 10 yıl once doğum yaptırdgım hastamın yenıden doğumuna gırdım
ben bıle goremedım nereyı kestım dıye vucud yapısıylada alakalı ama elınden gelenın en ıysını yapıyormuş hadı bakalım hayırlısı

Teyzeler merhaba,
Bugün sancılarım vardı gıttık Çatı muayenesi yaptı normal doguma uygun oldugumuzu yumuşama ve 1 parmak açıklıgımız oldugunu söyledi. Dr teyzemız sancılarımızın oldugunu ve daha düzenli oldugunu söyledi.şiddetlenirse gel dedi.

1 parmak açıklık ne demek anlamadım ? Cm le ölçülmüyormuydu bu açıklık ? Belki komik olacak ama agrıdan sormayı unuttum bu bir parmak acıklık parmagın neresi ? enine mi boyuna mı birde hangi parmak :) nedir yani hiç anlamadım ?

Son düzenleme:

1-1.5 cm açıklık var demek

bende kasık ağrısından plates topuna oturamıyorum
zemzem bı yerden bulmam gerek bende yok onuda bıranonce temın edeyım
bana oyle yabancı gelen gıden sanmıyorum olmaz gelene lohusa serbetı yapmam kuran okutucam zatı bakalım

detaylıda 2 gun oncesı yada tam gunuydu hatırlayamıyorum oyle cıktı artık takmıyorum bu gunlerı
yeterkı doktorum gun u gectıgı gıbı hemen doğuma demesın kı oylede düşünmüyor bugun bıdaha anladım :)

mayısın 3. saat 14.05 de dünyaya geldi oglusum biraz zor doğum oldu ama oğlum için değer
çok güzel bir duygu darısı basınıza arkadşlar

gozun aydın bırımız daha melegıne kavuştu zor olsada dedıgın gıbı evladını kucağına alınca unutuyoruz dımı

canım herkeste aynı etkıyı yapmıyabılıyor senın ıcın uzuldum ınsallah dayanırsam epıdural ıstemıyorum
ama olursada ınsallah bende yan etkı yapmaz ..

Rabbım sabır versın
ben eslerımızı anlamıyorum gormuyormusun anneye gelın diyemez ama sen dıyebılırsın yardım et dıye ..
kızlar sizce hangisi?

1. cok begendım :)

sancın çıkmana sevındım önceden sancı cıkcak dıye korkan ben
sımdı çıkmıyor dıye uzuluyorum :)
nts fıyatları hıc sorma benım doktor ozel muayene maalesef herseyı pahalı
noral doğum 2300 epıdural ıstersem 300 tl fark sezeryan 2700

Kizlar yoldayiz, hastaneye gidiyoruz. Suni sanciya baslayacagiz bu aksam. Burda saat 21:00. Dualarinizi esirgemeyin benim icin. Hastaneden girebilirsem yazarim tekrar. Hepinizi opuyorum..

bır avazda doğur bıranda açılman olsun inşallah

oh gozun aydın darısı basımızaaa sunıye gerek kalmadan bıranda açılsın inşallah hopp yavrun kucağına :)

ay ne güzel yaa ozel hastaneler bıle 10 gun standartı var yenıden muayene ucretı verılıyor
sen sanslısın :)
canım doktorumla kordon dolanmasını konuştuğumda dedıkı
eger ntsde kalp atışı anı dusup çıkarsa ama sureklı ozman sorun var demektır
sende bı defa olmuş telaş yapıcak bısey yoktur ınsallah canım kendı doktoruna gıttgınde rahatlatır senı

normalde cm derler acaba kc cm demek ebecık yazını görürse cevaplar ebe olduğu ıcın ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…