- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.381
Allah analı babalı büyütsün.. gözün aydın
Zaten ortalardan biraz kaybolan kacak kacak dogum yapiyoo :)
Canim hayirli olsun insallah
Gözünüz Aydın :) bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun :)
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah:)
gözün aydın canım
canım yengemdede kanama seklınde devam etmıstı hastaneye gıttık devlet olduğu ıcın hemen yatısı yaptırıp sunı sancı vermıslerdı
doğum bıraz uzun surdu kendı sancısı bır gun sonra gelmsıtı sonrada dogurmustu ınsallah hızlıca sancıların gelır kendı sancınla bı avazda doğurursun canım
Gözünüz aydin cnm, allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.. Valla benim ilk bebiste nokta sismemisti hic biyerim dogumdan sonra ayaklarim davul gibi olmustu 5 gun kadar surdu ve indi..merak etme iner nasilsa dogmus artik minigin..
slmlar herkeze
Kahvalti yaptik dus aldim agdaya gidicem ortaligı toparladim tansiyonum normal ama kalp atislarim 110-120 arasi cikiyor nefesimi toparlayamiyorum uzandim simdi varmi böyle bisey yasayan kizlar..
canım herkeste aynı etkıyı yapmıyabılıyor senın ıcın uzuldum ınsallah dayanırsam epıdural ıstemıyorum
ama olursada ınsallah bende yan etkı yapmaz ..
Rabbım sabır versın
ben eslerımızı anlamıyorum gormuyormusun anneye gelın diyemez ama sen dıyebılırsın yardım et dıye ..
1. cok begendım :)
sancın çıkmana sevındım önceden sancı cıkcak dıye korkan ben
sımdı çıkmıyor dıye uzuluyorum :)
nts fıyatları hıc sorma benım doktor ozel muayene maalesef herseyı pahalı
noral doğum 2300 epıdural ıstersem 300 tl fark sezeryan 2700
bır avazda doğur bıranda açılman olsun inşallah
oh gozun aydın darısı basımızaaa sunıye gerek kalmadan bıranda açılsın inşallah hopp yavrun kucağına :)
ay ne güzel yaa ozel hastaneler bıle 10 gun standartı var yenıden muayene ucretı verılıyor
sen sanslısın :)
canım doktorumla kordon dolanmasını konuştuğumda dedıkı
eger ntsde kalp atışı anı dusup çıkarsa ama sureklı ozman sorun var demektır
sende bı defa olmuş telaş yapıcak bısey yoktur ınsallah canım kendı doktoruna gıttgınde rahatlatır senı
normalde cm derler acaba kc cm demek ebecık yazını görürse cevaplar ebe olduğu ıcın ınsallah :)
1 defa olmuş hemen 160 çıkmış ınan içim içim yıyo hareklerı gayet ıyı rabbım korusun bebeklerımızı bıraz rahtlamk ıstıyorumm(
rahat ol canım bır defadan bısey olmaz sureklı olursa sorun var dedı doktorum kı
senınkı ne güzel 160 benımkı 140 arada 160 cıktı
ama doktorum bırsey yok dıyınce rahatladım ..
ben geldım :) nts de yavrumun kalp atışını bulmada zorlandılar 140 160 arası cıktı sancım yok
suyu yerınde keyfıde yavrumun kg almış nıhayet doktorum 3 kgyu gectı dedı
sasırdııgm ben 1 kg verdım gorunuyor yavrum almış gecen 2 haftada 90 gram almıştı sımdı 10 günde ılerledı:)
yedıklerıme dıkkat etmememe rağmen :)
o sevıncle tam olarak kac gram boyu ne soramadım :)
bası asagı kanala baskı yapıyormuş ama yıne buyuk
en son 92 .. ıken sımdı 100 mm olmuş korkma catın musaıt doğurursun dıyo doktorum
herzamankı gıbı gayet relax dogurmamıs olursam 40. haftam bıttıgnde 15 mayısa gel dedı alttan yıne muayene edıcek
inşallah 40 dolmadan gelır yavrum basıda buyumesın daha:)
1 hafta asagı yukarı oynar dıyo bakalım ne kadar oynucak
sünneti sordum ılk bır ay ıcerısınde tavsıye edıyor ılk haftası gecsın yavrumun bı dogsunda :) sunnetı düşünüyorum
benden havadisler bukadar :) muayene 10 gun ıcersınde olduğu ıcın 50 tl verdım nts ye artık bıdaha gıdersem muayene 100 tl
pahalı evet benı zorluyor maddiyattan ama doktorumu cok sevıyorum ona guvenıyorum
dıkıslerıde sordum en son teknolojı yanı estetık dıkıyorum 10 yıl once doğum yaptırdgım hastamın yenıden doğumuna gırdım
ben bıle goremedım nereyı kestım dıye vucud yapısıylada alakalı ama elınden gelenın en ıysını yapıyormuş hadı bakalım hayırlısı
hadı ya pekı hepmı bebegın kalp atışı düşüktü sende
slm kızlar bugün kontrole gittim önce ultrasondan baktı bebeğin kafası yerleşmiş ve sancım olduğunu söyledi çatı muayenesi yapacağını söyledi ve ilk defa yaptı.hiç acımadı çok iyi geçti birden doktorum ve doğum başlamış dedi 3-4 cm açıklığın var dedi.nstye gönderdi sancılarım düzensiz olduğu için yatırtmadı sancın çoğalınca gel dedi.çok heyecanlıyım
Kizlar basimmi döndü ne oldu bilmiyorum yolda düştüm hastaneye getirdiler beni..tekrar nst cekiliyor sancim cikiyor sanirim hemsire soyledikimse panik olmasin diye haber vermedim..bekliyorum tam sonucu. .
feci imrendin canım sana darısı basımıza bızımde doğumlar baslar inşallah 40 dolmadan
senınde bıranda açılsın hopp doğuma gıt hemen sun sancı bıle almadan aminnnn :)
Kizlar basimmi döndü ne oldu bilmiyorum yolda düştüm hastaneye getirdiler beni..tekrar nst cekiliyor sancim cikiyor sanirim hemsire soyledikimse panik olmasin diye haber vermedim..bekliyorum tam sonucu. .
Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli birşeyin yokturKizlar basimmi döndü ne oldu bilmiyorum yolda düştüm hastaneye getirdiler beni..tekrar nst cekiliyor sancim cikiyor sanirim hemsire soyledikimse panik olmasin diye haber vermedim..bekliyorum tam sonucu. .
Sol ellle yazamıyorum canım sanci çıktı duzenli..serumls kesmeye çalışıyorlar
Aradim kizlar arkadasim geliyo dr gozetim altinda tutmak istiyor acilmam yokmus ama bu sanci açabilir duzenli defi..niye serumla kesiyolar bilmiyorum. .tekrar nst aldilar simdi
mayısın 3. saat 14.05 de dünyaya geldi oglusum biraz zor doğum oldu ama oğlum için değer
çok güzel bir duygu darısı basınıza arkadşlar
selam anneler ve nazlı bebişleri:))
bugün doğum yapan ve yapacak arkadaşların allah yardımcısı olsun. Hayırlısı ile yavrularına kavuştursun rabbim.
biz bekleyenlere de sabır versin inşallah.
bugün kontrolümüz vardı bizimde Nst de bir tane 90 sancım çıktı. Aslında çok sevindim doğum inşallah yakındır diye. Son zamanlarda gece bacaklarım ağrıyor ve regl ağrısı gibi ağrım oluyor dedim doktora o da güzel bunlar doğumun yaklaştığını gösterir dedi. İnşallah dediği gibi doğum artık çok yakındır inşallah.
yanlız suyumuz sınırdaymış o sebeple bebek hareketlerini say azalırsa hemen gel dedi.
gülsevdam NST fiyatlarını duyunca Dilim uçukladı desemm yeridir benim gittiğim hastanede NST ücreti 7,5 tl , ben çok iyi veriyormuşum maşallah.
geçen hafta evi temizlettim bu haftada kuaför (ağda) işini halledeyim artık , geç olsun hemen çıkmasın diyorum ama aniden birşey olursa o şekilde hastaneye gitmek istemiyorum.
bizden haberler bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?