2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Allah analı babalı büyütsün.. gözün aydın

Zaten ortalardan biraz kaybolan kacak kacak dogum yapiyoo :)
Canim hayirli olsun insallah

Gözünüz Aydın :) bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun :)

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah:)

herkese iyi dilekleri için teşekkürler.

1 defa olmuş hemen 160 çıkmış ınan içim içim yıyo hareklerı gayet ıyı rabbım korusun bebeklerımızı bıraz rahtlamk ıstıyorumm(

1 defa olmuş hemen 160 çıkmış ınan içim içim yıyo hareklerı gayet ıyı rabbım korusun bebeklerımızı bıraz rahtlamk ıstıyorumm(

rahat ol canım bır defadan bısey olmaz sureklı olursa sorun var dedı doktorum kı
senınkı ne güzel 160 benımkı 140 arada 160 cıktı
ama doktorum bırsey yok dıyınce rahatladım ..

Cnm gozun aydin:) HAYIRLI KOLAY DOGUMLAR İNŞALLAH.

slm kızlar bugün kontrole gittim önce ultrasondan baktı bebeğin kafası yerleşmiş ve sancım olduğunu söyledi çatı muayenesi yapacağını söyledi ve ilk defa yaptı.hiç acımadı çok iyi geçti birden doktorum ve doğum başlamış dedi 3-4 cm açıklığın var dedi.nstye gönderdi sancılarım düzensiz olduğu için yatırtmadı sancın çoğalınca gel dedi.çok heyecanlıyım

merhaba kızlar,,kontrolden geldim şimdi... sata göre 20 mayıs doğum. sezeryan olacağı için 10 mayıstan itibaren olabilir dedi dr. 11 mayıs dedik bizde. erken geç bişey demedi dr. birde ultrasonda 2-3 gün oynuyordu.şimdi nerdeyse 1 hafta geride gözüküyo.dr önemli değil dedi. kilosu suyu filan iyi sancımda yok zati. 3 kilo şimdi.. hayırlısıyla bekliyoruz bakalım,,herkese sağlıklı kolay doğumlar...

feci imrendin canım sana darısı basımıza bızımde doğumlar baslar inşallah 40 dolmadan
senınde bıranda açılsın hopp doğuma gıt hemen sun sancı bıle almadan aminnnn :)

Kizlar basimmi döndü ne oldu bilmiyorum yolda düştüm hastaneye getirdiler beni..tekrar nst cekiliyor sancim cikiyor sanirim hemsire soyledi kimse panik olmasin diye haber vermedim..bekliyorum tam sonucu. .

Kizlar basimmi döndü ne oldu bilmiyorum yolda düştüm hastaneye getirdiler beni..tekrar nst cekiliyor sancim cikiyor sanirim hemsire soyledi kimse panik olmasin diye haber vermedim..bekliyorum tam sonucu. .

canım cok gecmıs olsun bızı haberdar et tansıyonmu dustu acaba ?
bende 5 aylıkken anı bayılma yasadım
açta degıldım ama nasıl oldu anlamamıştım hastanenın hemen onunde olmuştu doktorlarda sebeb bulamadı ...

sancın falan varsa belkıde doğum başlıyor haydı hayırlısı ..
yınede bırıne haber ver canım esım yada başkası bırsey lazım olur yanında olsun ..

Son düzenleme:
feci imrendin canım sana darısı basımıza bızımde doğumlar baslar inşallah 40 dolmadan
senınde bıranda açılsın hopp doğuma gıt hemen sun sancı bıle almadan aminnnn :)

Ay valla bende ozendim bak 40 bitti bitecek.

Ay hayirdir insallah ama apar topar doguma girme bi de bence ara birilerini canim haberdar et.

Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli birşeyin yoktur

Aradim kizlar arkadasim geliyo dr gozetim altinda tutmak istiyor acilmam yokmus ama bu sanci açabilir duzenli defi..niye serumla kesiyolar bilmiyorum. .tekrar nst aldilar simdi

meli canım çok geçmiş olsun , nedir son durumun haberdar et bizi olur mu?

mayısın 3. saat 14.05 de dünyaya geldi oglusum biraz zor doğum oldu ama oğlum için değer
çok güzel bir duygu darısı basınıza arkadşlar

doğumunuz hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş :)

suyunuz ne kadar acaba bnmde suyum azalıyor her kontrole gittiğimdeki 3 gün ara ile gidiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…