- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.401
Aradim kizlar arkadasim geliyo dr gozetim altinda tutmak istiyor acilmam yokmus ama bu sanci açabilir duzenli defi..niye serumla kesiyolar bilmiyorum. .tekrar nst aldilar simdi
ıyıde sancımı olsun dıye 40 takla atıyoruz son gunlerındesın
doğum artık baslasın bunu engellemesı tuhaf sor öğren canım kendı doktoruna ulaşma ımkanın varmı ?
ben geldım :) nts de yavrumun kalp atışını bulmada zorlandılar 140 160 arası cıktı sancım yok
suyu yerınde keyfıde yavrumun kg almış nıhayet doktorum 3 kgyu gectı dedı
sasırdııgm ben 1 kg verdım gorunuyor yavrum almış gecen 2 haftada 90 gram almıştı sımdı 10 günde ılerledı:)
yedıklerıme dıkkat etmememe rağmen :)
o sevıncle tam olarak kac gram boyu ne soramadım :)
bası asagı kanala baskı yapıyormuş ama yıne buyuk
en son 92 .. ıken sımdı 100 mm olmuş korkma catın musaıt doğurursun dıyo doktorum
herzamankı gıbı gayet relax dogurmamıs olursam 40. haftam bıttıgnde 15 mayısa gel dedı alttan yıne muayene edıcek
inşallah 40 dolmadan gelır yavrum basıda buyumesın daha:)
1 hafta asagı yukarı oynar dıyo bakalım ne kadar oynucak
sünneti sordum ılk bır ay ıcerısınde tavsıye edıyor ılk haftası gecsın yavrumun bı dogsunda :) sunnetı düşünüyorum
benden havadisler bukadar :) muayene 10 gun ıcersınde olduğu ıcın 50 tl verdım nts ye artık bıdaha gıdersem muayene 100 tl
pahalı evet benı zorluyor maddiyattan ama doktorumu cok sevıyorum ona guvenıyorum
dıkıslerıde sordum en son teknolojı yanı estetık dıkıyorum 10 yıl once doğum yaptırdgım hastamın yenıden doğumuna gırdım
ben bıle goremedım nereyı kestım dıye vucud yapısıylada alakalı ama elınden gelenın en ıysını yapıyormuş hadı bakalım hayırlısı
1 defa olmuş hemen 160 çıkmış ınan içim içim yıyo hareklerı gayet ıyı rabbım korusun bebeklerımızı bıraz rahtlamk ıstıyorumm(
canım bizimki de doğarsa bizde düşünüyoruz yenidoğan sünneti ne kadarmış bilgin var mı ve hangi hastaneyi düşünüyorsunuz?
Merhabalar...
Bugunku doktor kontrolumde bu hafta bebek muhtemelen gelir dedi. Magnezyumu da kesti. Nst de 80 e vuran bir tane sancim cikti ama duzenli degiller diye onemi yok normal dedi. Kanama, bebek hareketlerinde azalma yada suyun gelmesi durumunda acil gel dedi.
Birde epidural dogumu anlatti. Herkesin agri esigi farkli. Eger dayanilmayacak bir durum olursa belli bir acilmadan sonra durumu degerlendiririz, ona gore karar verirsiniz dedi. Benim aklima yatti. Bazilarinda epidural igne etki de etmeyebiliyor dedi. Bu agri esigiyle ilgili bir durum, ona gore doz arttirilabiliyormus. Birde epidural incesi kan tahlili yapiliyormus. Onda kisi icin bir sakincasi olup olmadigi ortaya cikiyormus. Nasil bir dogum surecim olacak bilmiyorum ama epidural durumu rahatlatti beni biraz daha...
Meli, gecmis olsun, Allah kurtarsin ins...
Tum bekleyen annelerin Allah yardimcisi olsun....
Ya ne saçma benim oğlum hep haraketli olduğu için kalp atışları sürekli değişiyor 120-140-160-180 değişiyor sürekli bu arada geçen sefer 90 lara düştü 2-3 sefer ben çok korktum ebeyi çağırdım meğer kaçmış benim oğlan yer değiştiriyor sık sık o yüzden olmuş dedi ebe karnıma vurdu 2 defa düzeldi bizimki size neden böyle dediler ki hatta dr umda gördü hep gayet güzel dedi
Canlarim hepinize ilginiz icin tesekkur ederim..sancim en son 1-2 tane cikti riskleri aldigima dair imza alip biraktilar..serumu bebek hareket etsin normal mi diye takmislar..yani sancim geldikce bebek de hareket ediyormu onu ogrenmek istemisler..ne alaka tam anlamadim..yarin erkrnden tekrar nst baglayacaklar..agri olursa gel dediler..dogum sancisino hissetmis oldum bugün. .belimde minik minik kramplar vardi ve kasiklarimda birsuru minik kramp vardi..yatarken daha az yuruyunce siddetleniyordu..birde basim döndü durdu..düşünce cok korktum ne oldu anlamadim etrafimda oyle cok kisi toplanmiski..sagolsum biri de hastaneye kadar götürdü beni..dt. sancilarim yuksek ve duzenli cikinca cati muayenesi yapti..oldukca kurcaladi az acidi ama cok kötü degildi..acilma yok ama bu sanci azalmazsa acilir dedi..dusunce bebegin kordonu zedelenmis yafa plesenta ayrilmis olabilir hareketleri cok iyi takip et dedi..baski hissediyomusun diye sordu hep..ama kizlar cok korktum sancim azalsin evime geleyim istedim hep..hic hazir degilmisimetraftan ciyak ciyak bebek sesleri geliyordu..direkt odaya yerlestirdiler beni :) ama yok hic hazir degilim ben :s su anda belim agriyor kalkmiyorum yerimden..sozde nst cektirmistim yarin kontrole giderken bi daha masraf olmasin burasi uygun diye ama bi dusmeyle başka birsuru masraf cikti :) "hayat biz plan yaparken başımıza gelenlerdir" diyorlar ya, aynen öyle işte. .cok öpüyorum hepinizi
benim 30. haftadan bu yana.erken dogum riskim vardi ve duzenli sancilarim cikiyordu. hareket kisitlamam olmustu o nedenle acilma basladigindan. doktor da bugunku muayene ve nst sonuclarima gore soyledi. birde artik yuruyus onerdi. tabi gene de ne zaman gekecegi belli aolmaz. artik durdurmada degil beklemedeyim. size de kolay dogumlar dilerim. Allah kurtarsinSizinle satımız aynı :) Dr neye göre bu hafta doğumunuz olur dedi acaba ??? Bnm hızla suyum azalıyor da normal doğum inancımı yitirmeye başladım
Canlarim hepinize ilginiz icin tesekkur ederim..sancim en son 1-2 tane cikti riskleri aldigima dair imza alip biraktilar..serumu bebek hareket etsin normal mi diye takmislar..yani sancim geldikce bebek de hareket ediyormu onu ogrenmek istemisler..ne alaka tam anlamadim..yarin erkrnden tekrar nst baglayacaklar..agri olursa gel dediler..dogum sancisino hissetmis oldum bugün. .belimde minik minik kramplar vardi ve kasiklarimda birsuru minik kramp vardi..yatarken daha az yuruyunce siddetleniyordu..birde basim döndü durdu..düşünce cok korktum ne oldu anlamadim etrafimda oyle cok kisi toplanmiski..sagolsum biri de hastaneye kadar götürdü beni..dt. sancilarim yuksek ve duzenli cikinca cati muayenesi yapti..oldukca kurcaladi az acidi ama cok kötü degildi..acilma yok ama bu sanci azalmazsa acilir dedi..dusunce bebegin kordonu zedelenmis yafa plesenta ayrilmis olabilir hareketleri cok iyi takip et dedi..baski hissediyomusun diye sordu hep..ama kizlar cok korktum sancim azalsin evime geleyim istedim hep..hic hazir degilmisimetraftan ciyak ciyak bebek sesleri geliyordu..direkt odaya yerlestirdiler beni :) ama yok hic hazir degilim ben :s su anda belim agriyor kalkmiyorum yerimden..sozde nst cektirmistim yarin kontrole giderken bi daha masraf olmasin burasi uygun diye ama bi dusmeyle başka birsuru masraf cikti :) "hayat biz plan yaparken başımıza gelenlerdir" diyorlar ya, aynen öyle işte. .cok öpüyorum hepinizi
Kizlar normaldede wardi akintim ama az önce baktim o kadar yogunlasmiski ne yeşil ne sari ikisi arasi bisey warmi boyle durumu olan?
ah banadan banadaayy kızlar ben hep karıştırdım valla kimler doğurdu kimler sancı çekmekte :) her şey bi anda hızlandı... banada sancı yollayınnn
Selamlar kızlar
3-4 sayfa geçmişi okuyabildim melicim geçmiş olsun canım umarım bebeğin de sen de iyisindir...
Bu arada kimler doğum yaptı kimler sona kaldı bakıyımgulsevdam erken bekliyordun bebişini ama tek rakamları da görmüşsün maaşallah
Bu arada ben de uzun zamandır giremedim,hastaneye gidecektim en son siz ordan sonrasını bilmiyorsunuz.Bende venöz yetmezlik varmış kızlar kolesterolüm 360 çıktı şekerim 53 çıktıAllah'tan pıhtı oluşumu yokmuş en korktuğum şey oydu o yüzden şimdilik heparin iğnesi vs vurulmayacakmışım,ama dr yürüyüş,egzersiz,kilo verme vs önerdi.Diyet yapacakmışım,60 kiloyum ya Ha tamam çok da zayıf değilim ama 60 da diyet yapılacak bi kilo değil ki...Azıcık yol yürüyorum bacaklarım şişiyor,ellerim şişiyor,bileklerim şişiyor...Hamilelikte olan şeyler devam ediyor yani şişlik açısından.Sağ bacağımda daha çok problem var,hatta şu anda o kadar çok ağrıyor ki anlatamam.
Bugün bir de şekerimi tekrardan ölçelim dedik annemle annem de şeker hastası çünkü şeker ölçme cihazı var şekerim düşük çıkınca annem üzüldü dikkat et bak kendine diye çünkü annemin d eöyle düşerek başlamıştı şekeri,bi ölçtük ki şekerim 308Cihaz mı bozuk acaba diye annemin şekerini ölçtük 88 çıktı cihaz bozuk değilmiş.2 saat sonra yemek yemiştim işte tekrardan ölçüm yaptık bu sefer 108 çıktı,e daha deminki 308 neydi
Bu arada kızımız da gayet iyi teyzeleri,ellerinizden öperKıyamam çok terliyor ama emerken,geceleri uyutmuyor bazen filan.. Her bebekte olan şeyler sizler de yaşayacaksınız inşallah Benden haberler bu kadar gibi sizler nasılsınız bakalım fıstıklar
chimen sen bana bi soru sormuştun güzelim özür dilerim soruyu bulamadım bi daha sorar mısın lütfen?
canım bizimki de doğarsa bizde düşünüyoruz yenidoğan sünneti ne kadarmış bilgin var mı ve hangi hastaneyi düşünüyorsunuz?
Merhabalar...
Bugunku doktor kontrolumde bu hafta bebek muhtemelen gelir dedi. Magnezyumu da kesti. Nst de 80 e vuran bir tane sancim cikti ama duzenli degiller diye onemi yok normal dedi. Kanama, bebek hareketlerinde azalma yada suyun gelmesi durumunda acil gel dedi.
Birde epidural dogumu anlatti. Herkesin agri esigi farkli. Eger dayanilmayacak bir durum olursa belli bir acilmadan sonra durumu degerlendiririz, ona gore karar verirsiniz dedi. Benim aklima yatti. Bazilarinda epidural igne etki de etmeyebiliyor dedi. Bu agri esigiyle ilgili bir durum, ona gore doz arttirilabiliyormus. Birde epidural incesi kan tahlili yapiliyormus. Onda kisi icin bir sakincasi olup olmadigi ortaya cikiyormus. Nasil bir dogum surecim olacak bilmiyorum ama epidural durumu rahatlatti beni biraz daha...
Meli, gecmis olsun, Allah kurtarsin ins...
Tum bekleyen annelerin Allah yardimcisi olsun....
ben 38+4 de sancılandım ama ne gelen oldu ne giden canım. 40 haftamı doldurdum şimdi de sancı mancı hiçbirsey yok:)
Aradim kizlar arkadasim geliyo dr gozetim altinda tutmak istiyor acilmam yokmus ama bu sanci açabilir duzenli defi..niye serumla kesiyolar bilmiyorum. .tekrar nst aldilar simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?