2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Aradim kizlar arkadasim geliyo dr gozetim altinda tutmak istiyor acilmam yokmus ama bu sanci açabilir duzenli defi..niye serumla kesiyolar bilmiyorum. .tekrar nst aldilar simdi

ıyıde sancımı olsun dıye 40 takla atıyoruz son gunlerındesın
doğum artık baslasın bunu engellemesı tuhaf sor öğren canım kendı doktoruna ulaşma ımkanın varmı ?

ayy kızlar ben hep karıştırdım valla kimler doğurdu kimler sancı çekmekte :) her şey bi anda hızlandı... banada sancı yollayınnn

Selamlar kızlar

3-4 sayfa geçmişi okuyabildim melicim geçmiş olsun canım umarım bebeğin de sen de iyisindir...

Bu arada kimler doğum yaptı kimler sona kaldı bakıyım gulsevdam erken bekliyordun bebişini ama tek rakamları da görmüşsün maaşallah

Bu arada ben de uzun zamandır giremedim,hastaneye gidecektim en son siz ordan sonrasını bilmiyorsunuz.Bende venöz yetmezlik varmış kızlar kolesterolüm 360 çıktı şekerim 53 çıktı Allah'tan pıhtı oluşumu yokmuş en korktuğum şey oydu o yüzden şimdilik heparin iğnesi vs vurulmayacakmışım,ama dr yürüyüş,egzersiz,kilo verme vs önerdi.Diyet yapacakmışım,60 kiloyum ya Ha tamam çok da zayıf değilim ama 60 da diyet yapılacak bi kilo değil ki...Azıcık yol yürüyorum bacaklarım şişiyor,ellerim şişiyor,bileklerim şişiyor...Hamilelikte olan şeyler devam ediyor yani şişlik açısından.Sağ bacağımda daha çok problem var,hatta şu anda o kadar çok ağrıyor ki anlatamam.
Bugün bir de şekerimi tekrardan ölçelim dedik annemle annem de şeker hastası çünkü şeker ölçme cihazı var şekerim düşük çıkınca annem üzüldü dikkat et bak kendine diye çünkü annemin d eöyle düşerek başlamıştı şekeri,bi ölçtük ki şekerim 308 Cihaz mı bozuk acaba diye annemin şekerini ölçtük 88 çıktı cihaz bozuk değilmiş.2 saat sonra yemek yemiştim işte tekrardan ölçüm yaptık bu sefer 108 çıktı,e daha deminki 308 neydi

Bu arada kızımız da gayet iyi teyzeleri,ellerinizden öper Kıyamam çok terliyor ama emerken,geceleri uyutmuyor bazen filan.. Her bebekte olan şeyler sizler de yaşayacaksınız inşallah Benden haberler bu kadar gibi sizler nasılsınız bakalım fıstıklar

chimen sen bana bi soru sormuştun güzelim özür dilerim soruyu bulamadım bi daha sorar mısın lütfen?

Son düzenleme:

canım bizimki de doğarsa bizde düşünüyoruz yenidoğan sünneti ne kadarmış bilgin var mı ve hangi hastaneyi düşünüyorsunuz?

1 defa olmuş hemen 160 çıkmış ınan içim içim yıyo hareklerı gayet ıyı rabbım korusun bebeklerımızı bıraz rahtlamk ıstıyorumm(

Ya ne saçma benim oğlum hep haraketli olduğu için kalp atışları sürekli değişiyor 120-140-160-180 değişiyor sürekli bu arada geçen sefer 90 lara düştü 2-3 sefer ben çok korktum ebeyi çağırdım meğer kaçmış benim oğlan yer değiştiriyor sık sık o yüzden olmuş dedi ebe karnıma vurdu 2 defa düzeldi bizimki size neden böyle dediler ki hatta dr umda gördü hep gayet güzel dedi

Merhabalar...
Bugunku doktor kontrolumde bu hafta bebek muhtemelen gelir dedi. Magnezyumu da kesti. Nst de 80 e vuran bir tane sancim cikti ama duzenli degiller diye onemi yok normal dedi. Kanama, bebek hareketlerinde azalma yada suyun gelmesi durumunda acil gel dedi.
Birde epidural dogumu anlatti. Herkesin agri esigi farkli. Eger dayanilmayacak bir durum olursa belli bir acilmadan sonra durumu degerlendiririz, ona gore karar verirsiniz dedi. Benim aklima yatti. Bazilarinda epidural igne etki de etmeyebiliyor dedi. Bu agri esigiyle ilgili bir durum, ona gore doz arttirilabiliyormus. Birde epidural incesi kan tahlili yapiliyormus. Onda kisi icin bir sakincasi olup olmadigi ortaya cikiyormus. Nasil bir dogum surecim olacak bilmiyorum ama epidural durumu rahatlatti beni biraz daha...

Meli, gecmis olsun, Allah kurtarsin ins...
Tum bekleyen annelerin Allah yardimcisi olsun....

canım bizimki de doğarsa bizde düşünüyoruz yenidoğan sünneti ne kadarmış bilgin var mı ve hangi hastaneyi düşünüyorsunuz?

Bnm gittiğim hastanede yeni bi yasa çıktı ilk üç ay yapılmıyor artık sünnet dedi bana kadın doğumcu sizi doğumdan sonra ürologla görüştürürüm ama daha iyi bilgi alırsınız dedi

Sizinle satımız aynı :) Dr neye göre bu hafta doğumunuz olur dedi acaba ??? Bnm hızla suyum azalıyor da normal doğum inancımı yitirmeye başladım

nebılıyım ya korkutu benı dr senınkı 90 düşmüş dr bıse dememış rabbıme emanetlr bebeişlerimz benımkıde heme düzeldı 160 çıktı

Canlarim hepinize ilginiz icin tesekkur ederim..sancim en son 1-2 tane cikti riskleri aldigima dair imza alip biraktilar..serumu bebek hareket etsin normal mi diye takmislar..yani sancim geldikce bebek de hareket ediyormu onu ogrenmek istemisler..ne alaka tam anlamadim..yarin erkrnden tekrar nst baglayacaklar..agri olursa gel dediler..dogum sancisino hissetmis oldum bugün. .belimde minik minik kramplar vardi ve kasiklarimda birsuru minik kramp vardi..yatarken daha az yuruyunce siddetleniyordu..birde basim döndü durdu..düşünce cok korktum ne oldu anlamadim etrafimda oyle cok kisi toplanmiski..sagolsum biri de hastaneye kadar götürdü beni..dt. sancilarim yuksek ve duzenli cikinca cati muayenesi yapti..oldukca kurcaladi az acidi ama cok kötü degildi..acilma yok ama bu sanci azalmazsa acilir dedi..dusunce bebegin kordonu zedelenmis yafa plesenta ayrilmis olabilir hareketleri cok iyi takip et dedi..baski hissediyomusun diye sordu hep..ama kizlar cok korktum sancim azalsin evime geleyim istedim hep..hic hazir degilmisim etraftan ciyak ciyak bebek sesleri geliyordu..direkt odaya yerlestirdiler beni :) ama yok hic hazir degilim ben :s su anda belim agriyor kalkmiyorum yerimden..sozde nst cektirmistim yarin kontrole giderken bi daha masraf olmasin burasi uygun diye ama bi dusmeyle başka birsuru masraf cikti :) "hayat biz plan yaparken başımıza gelenlerdir" diyorlar ya, aynen öyle işte. .cok öpüyorum hepinizi

çok geçmiş olsun canım.. aman olan paraya olsun boşver... zaten ne kadar kısarsan o kadar gidiyo.. bebişinde iyidir merak etme melekler koruyo onu

Sizinle satımız aynı :) Dr neye göre bu hafta doğumunuz olur dedi acaba ??? Bnm hızla suyum azalıyor da normal doğum inancımı yitirmeye başladım
benim 30. haftadan bu yana.erken dogum riskim vardi ve duzenli sancilarim cikiyordu. hareket kisitlamam olmustu o nedenle acilma basladigindan. doktor da bugunku muayene ve nst sonuclarima gore soyledi. birde artik yuruyus onerdi. tabi gene de ne zaman gekecegi belli aolmaz. artik durdurmada degil beklemedeyim. size de kolay dogumlar dilerim. Allah kurtarsin

canım senden haber bekledıgım ıcın buraya yapıştım kaldım :)
senı cok ıyı anlıyorum hastanede acılde yatarken ne olursa olsun eve gıdeyım ıstıyordum
kotu bır olayla gıdınce etkılenıyoruz ama doğumda böyle olmucaz inşallah..
gıden para olsun bır sekılde yerıne koyulur sağlık gıbısı yok ıyıkı senınle ılgılenen bırılerı cıkmıs
bıze ser görünenden hayır cıkabılır ya bu belkıde doğumunu tetıkler canım orda yasadıklarını unut
bebısını kucağına aldığında hıssedıceklerıne odaklan canım 40 dolunca bekleme stresı dahada zor
hepımıze dua edıyorum gunumuz gelmeden sorunsuz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah ...

Kizlar normaldede wardi akintim ama az önce baktim o kadar yogunlasmiski ne yeşil ne sari ikisi arasi bisey warmi boyle durumu olan?

canım eıgtımde ebeız yesıle yakın akıntı gelırse ıhmal etmeyın bebek dışkısını yapmış olabılır
bu duurmlar açıl durumlar senı telaşlandırmak ıstemem ama doktora gıtmen mumkun mu ?

ayy kızlar ben hep karıştırdım valla kimler doğurdu kimler sancı çekmekte :) her şey bi anda hızlandı... banada sancı yollayınnn
ah banadan banada

teklerden sonra eksileride görürsem şaşma ah dogsun bı yavrum totişini ısırcam onun :)
cok gecmıs olsun seker ablamdada var dıkkat etmıyor sen sakın oyle olma ne dıyorsa yap doktor sağlığın ıcın ..
bebıs olunca bızde aynı böyle yazıcaz uyku uyku :) sağlıkla buyuşun sütün onaşifa olsun inşallah canım

doktoruma tavsıye sordum konuşuruz dedı bızımkı relax bebıs sag salım dogsun
sonra onu görmeye gıdıcez ogun konuşup kımı tavsıye edıyor bakıp arastırcam
ama aklımda yıllardır erkek kardesım dahıl kendısı 24 yasında suan :) sünnet etmıs cerrahlığı olan çocuk doktoru var
yegenlerımınde doktoru görüşüp fıyat alınca haber ederım canım once bebıs bı dogsun :)

epıdural oncesı test olunduğunu bılmıyordum acaba sımdı gıdıp mı yaptırmak gerekıyo
arkadaşımda epıdural oldu önceden böyle testten bahsetmedı ve dedıgn gıbı kımısı kendı sancısına bıle dayanamaz
kımısı sunı sancıyı hafıf bulur .. dayanırsam epıdural düşünmüyorum ama can sımıdız o bızım :) hakkımızda hayırlısı canım

ben 38+4 de sancılandım ama ne gelen oldu ne giden canım. 40 haftamı doldurdum şimdi de sancı mancı hiçbirsey yok:)

şuan biraz sancım var bebk de kıpır kıpır aşağı doğru basıyo beni ama bu hep oluyor ben günde 40 dk falan yürüyorum doktor tavsiye etti kolay olur doğumun dedi hem belki erken de olur

Meli ben kaçırmışım neler oldu böyle çok geçmiş olsun umarım her sey yolundadır sen ve bebeğin iyisizindir..

Ya benim sanirim suyum geliyor. Hafif sanciyla beraber sizinti var ve iki damla kanamam olmus. Ben cok korkuyorum ya. O kadar bekledim simdi tirsiyorum. Dr u aradim acil doguma girmis yarim saat sonra tekrar ariycam. Bana dua edin kolaycacik atlatayim. Dr um gece gelmiyor nobetci de var acaba dogumum basladi mi ki dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…