2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gunaydinlar...
Artik heyrcanli gunler basliyor sukur.
İlk aylar aman dusecek diye yavas hareket et, son aylar erken dogacak diye . Ama sukurki bugunlere ulastim. Artik Allahin izniyle beklemedeyim. Bugunleri gosteren guzel Rabbime cok sukur. Saglikla bebeklerimizi kucagimiza alabilmeyi nasip etsin o guzel Rabbim hepimize ins.

Bende testten haberdar degildim ama kanamayla ilgili bir durumdan soz etti doktor. bazen kan degerleri epidurali sakincali hale getiriyormus. dogum icin gittigimizde o gun icinde yapiliyormus test canim. onceden gitmeye gerek yok. Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin. bundan sonrasi artik O'nun takdiri. Alnimizda nasil.bir dogum yolculugu yaziliysa onu yasiycaz. Allah guzel etsin basini da sonunu da...

Haydi gozun aydin.:) hic korkma insallah cok kolay olur doğumun. Belki de şimdiye kadar olmustur bile. Dualarimiz seninle. Darisi basima:)

Canim ya belirtim yok diyodun bak belirti vermis senin ufaklik..cok sevindim senin adina ama yasadigin duyguyu biliyorum insan vazgeciyor biraz daha dursun bebek istiyor..bende dün hic dogsun istemedim cok korktum..insallah hayirlisi olur hakkinda canim..hersey cok kolay olsun hayirli doğum olsun insallah..

Meli ben kaçırmışım neler oldu böyle çok geçmiş olsun umarım her sey yolundadır sen ve bebeğin iyisizindir..

Sagol canim evet carsida herzamanki gibi gezerken kendimi yerde buldum ilk defa sancim siddetli ve duzenli cikti..sanirim artik yalniz bu kadar gezme diye uyari aldim.. :) gece iyi geçti belimdeki agri gecmis simdi..bugunde dr.a gidicem bakalim arkadasimi cagiricam yanima..hepimiz hayirli kolay dogumlsr yapariz insallah..

haklisin canim dogum baslasin diye tetikteyiz ama boyle anormal bir durum olunca istedigimiz gibi gitmeyeceginden korkuyoruz sanirim..aksam hastanedeki nobetci kadin dogum dr u cok seker bi bayandi..kendi dr.uma denk gelemezsem yine ona denk gelmek isterim :) bir de hic acilmam yoktu hastanede cok bekletmeyip acilmsn yok diye sezeryan yaparlar diye korktum sanirim..iki dogum sekli de kendine gore zor hayırlısı olsun insallah..

nebılıyım ya korkutu benı dr senınkı 90 düşmüş dr bıse dememış rabbıme emanetlr bebeişlerimz benımkıde heme düzeldı 160 çıktı

Yok korkma canım bebek haraket ettikçe kalp atışları değişiyor zaten hep aynı olursa asıl ebe nst den çıkarıyor birşeyler ye gel diyor ben kahvaltıdan sonra gidiyorum sürekli ordan oraya geçiyor ben hissediyorum haraketler bazen hızlanıyor o zaman kalp atışıda hızlanıyor birde dr daha öncede söylemişti benim oğlum el ayak değil komple tüm vücut yer değiştiriyormuş sık sık bazı kişilerin bebekleri böyle oluyor dedi bana ağrı veriyor biraz ama çok şükür sağlıklı olsunda ben dayanırım sende rahat ol tedbir amaçlı falan demiştir

Çok geçmiş olsun Allah vakitli hayırlı doğum nasip etsin bak geçmiş sancılarında yavaş yavaş Allahın izniyle birşey olmaz inşallah rahat ol

GUNAYDİNLAR HERKEZE

Meli çok geçmiş olsun benimde büyük korkularimdan biridir düşmek kendim duşsem sorun degil bebiş için edişeleniyo insan..

Üşüttümmû acaba ben gece bitek camasirla yatiyorum salkim saçak camda acik sicak, bi arkadasimiz yazmis gece bebek kakasini yapmis olabiliyomus yesil olunca tirstim ama bu normal akinti şeffaf kasiklarimda cok sanci war 2 gecedir enfeksiyon degildir ins. Son 2 gunum benim heyecandan yatamiyorum artik yarin 10 buçukt son kontrolüm var inş 3 kilo olmusuzdur..

Son düzenleme:

son 2 gün mü çok heyacanlı Allah yardımcın olsun canım. bende o günleri görmek istiyorum.

Geçmiş olsun çok hayırlısı ile bebeğiniz kucağınıza alırsınız inşallah :)

Bnm gittiğim hastanede yeni bi yasa çıktı ilk üç ay yapılmıyor artık sünnet dedi bana kadın doğumcu sizi doğumdan sonra ürologla görüştürürüm ama daha iyi bilgi alırsınız dedi

Alala dün eşim Sakarya araştırma hastanesine sormuş 1. haftalıkken tavsiye ediyoruz ama günler dolu Ağustos'a kadar demişler. İki tane de özel hastaneye sormuş 450 tl demişler yapıyorlarmış yani. Ama bölüm olarak çocuk cerrahisi yapıyor dendi bize.

Yarın sabah,8.30 da epidural sezeryanla kızımı kucağıma alıcam.Benim için dua ederseniz sevinirim.Herkesin doğumu kolayca olur inşallah:)

Son düzenleme:
Herkese günaydın saat 13.30 da dr teyzemize gidicez bakalım kilomuz artmışmı inşallah 3 kilo oluruz 1 haftaya kadar dikkat ediyorum ama sağlık olsun olmazsada doğunca besliycem oğlumu artık

Bende bazı yerlerden 40 ı çıkmadan yapılırsa anestezi yapılmıyormuş ve bebek hissetmiyormuş diye duyduğumuzdan sordum. Kadın doğum Dr um tam emin değildi galiba şimdi 3 aydan önce yapmıyorlar dedi ürolog ve çocuk Dr U ile görüşürsünüz dedi. Ama ilk aylarda sünnet yaptıran herkes çok memnun özellikle hareketlendikten sonra çok zor oluyor diyorlar.

Meli, tramisu cok gecmis olsun rahatsizlanan tum annnelere acil sifalar diliyorum dogum yapacak annisleride Rabbim bir an once kurtarsin yavrusuyla kavusmayi nasip etsin bizim de 1haftamiz kaldi ama bariz belirtilerimiz yok bakalim kucuk hanimefendi ne zaman gelecek

Kesinlikle en güzel yanı anestezi yapılmadan olması bir de bebek çok hızlı büyüdüğünden iyileşme hızı yüksek oluyormuş. Bir doğsunlar da inşallah sağlıklı sıhhatli sonra dr.a danışacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…