- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.421
epıdural oncesı test olunduğunu bılmıyordum acaba sımdı gıdıp mı yaptırmak gerekıyo
arkadaşımda epıdural oldu önceden böyle testten bahsetmedı ve dedıgn gıbı kımısı kendı sancısına bıle dayanamaz
kımısı sunı sancıyı hafıf bulur .. dayanırsam epıdural düşünmüyorum ama can sımıdız o bızım :) hakkımızda hayırlısı canım
Ya benim sanirim suyum geliyor. Hafif sanciyla beraber sizinti var ve iki damla kanamam olmus. Ben cok korkuyorum ya. O kadar bekledim simdi tirsiyorum. Dr u aradim acil doguma girmis yarim saat sonra tekrar ariycam. Bana dua edin kolaycacik atlatayim. Dr um gece gelmiyor nobetci de var acaba dogumum basladi mi kidua edin bana
Canim ya belirtim yok diyodun bak belirti vermis senin ufaklik..cok sevindim senin adina ama yasadigin duyguyu biliyorum insan vazgeciyor biraz daha dursun bebek istiyor..bende dün hic dogsun istemedim cok korktum..insallah hayirlisi olur hakkinda canim..hersey cok kolay olsun hayirli doğum olsun insallah..Ya benim sanirim suyum geliyor. Hafif sanciyla beraber sizinti var ve iki damla kanamam olmus. Ben cok korkuyorum ya. O kadar bekledim simdi tirsiyorum. Dr u aradim acil doguma girmis yarim saat sonra tekrar ariycam. Bana dua edin kolaycacik atlatayim. Dr um gece gelmiyor nobetci de var acaba dogumum basladi mi kidua edin bana
Meli ben kaçırmışım neler oldu böyle çok geçmiş olsun umarım her sey yolundadır sen ve bebeğin iyisizindir..
canım senden haber bekledıgım ıcın buraya yapıştım kaldım :)
senı cok ıyı anlıyorum hastanede acılde yatarken ne olursa olsun eve gıdeyım ıstıyordum
kotu bır olayla gıdınce etkılenıyoruz ama doğumda böyle olmucaz inşallah..
gıden para olsun bır sekılde yerıne koyulur sağlık gıbısı yok ıyıkı senınle ılgılenen bırılerı cıkmıs
bıze ser görünenden hayır cıkabılır ya bu belkıde doğumunu tetıkler canım orda yasadıklarını unut
bebısını kucağına aldığında hıssedıceklerıne odaklan canım40 dolunca bekleme stresı dahada zor
hepımıze dua edıyorum gunumuz gelmeden sorunsuz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah ...
canım eıgtımde ebeız yesıle yakın akıntı gelırse ıhmal etmeyın bebek dışkısını yapmış olabılır
bu duurmlar açıl durumlar senı telaşlandırmak ıstemem ama doktora gıtmen mumkun mu ?
gecmıs olssun canım guzel haberlerle gel olurmu dıkkat et kendıne....
nebılıyım ya korkutu benı dr senınkı 90 düşmüş dr bıse dememış rabbıme emanetlr bebeişlerimz benımkıde heme düzeldı 160 çıktı
Canlarim hepinize ilginiz icin tesekkur ederim..sancim en son 1-2 tane cikti riskleri aldigima dair imza alip biraktilar..serumu bebek hareket etsin normal mi diye takmislar..yani sancim geldikce bebek de hareket ediyormu onu ogrenmek istemisler..ne alaka tam anlamadim..yarin erkrnden tekrar nst baglayacaklar..agri olursa gel dediler..dogum sancisino hissetmis oldum bugün. .belimde minik minik kramplar vardi ve kasiklarimda birsuru minik kramp vardi..yatarken daha az yuruyunce siddetleniyordu..birde basim döndü durdu..düşünce cok korktum ne oldu anlamadim etrafimda oyle cok kisi toplanmiski..sagolsum biri de hastaneye kadar götürdü beni..dt. sancilarim yuksek ve duzenli cikinca cati muayenesi yapti..oldukca kurcaladi az acidi ama cok kötü degildi..acilma yok ama bu sanci azalmazsa acilir dedi..dusunce bebegin kordonu zedelenmis yafa plesenta ayrilmis olabilir hareketleri cok iyi takip et dedi..baski hissediyomusun diye sordu hep..ama kizlar cok korktum sancim azalsin evime geleyim istedim hep..hic hazir degilmisimetraftan ciyak ciyak bebek sesleri geliyordu..direkt odaya yerlestirdiler beni :) ama yok hic hazir degilim ben :s su anda belim agriyor kalkmiyorum yerimden..sozde nst cektirmistim yarin kontrole giderken bi daha masraf olmasin burasi uygun diye ama bi dusmeyle başka birsuru masraf cikti :) "hayat biz plan yaparken başımıza gelenlerdir" diyorlar ya, aynen öyle işte. .cok öpüyorum hepinizi
Meli çok geçmiş olsun benimde büyük korkularimdan biridir düşmek kendim duşsem sorun degil bebiş için edişeleniyo insan..
Üşüttümmû acaba ben gece bitek camasirla yatiyorum salkim saçak camda acik sicak, bi arkadasimiz yazmis gece bebek kakasini yapmis olabiliyomus yesil olunca tirstim ama bu normal akinti şeffaf kasiklarimda cok sanci war 2 gecedir enfeksiyon degildir ins. Son 2 gunum benim heyecandan yatamiyorum artik yarin 10 buçukt son kontrolüm var inş 3 kilo olmusuzdur..
Canlarim hepinize ilginiz icin tesekkur ederim..sancim en son 1-2 tane cikti riskleri aldigima dair imza alip biraktilar..serumu bebek hareket etsin normal mi diye takmislar..yani sancim geldikce bebek de hareket ediyormu onu ogrenmek istemisler..ne alaka tam anlamadim..yarin erkrnden tekrar nst baglayacaklar..agri olursa gel dediler..dogum sancisino hissetmis oldum bugün. .belimde minik minik kramplar vardi ve kasiklarimda birsuru minik kramp vardi..yatarken daha az yuruyunce siddetleniyordu..birde basim döndü durdu..düşünce cok korktum ne oldu anlamadim etrafimda oyle cok kisi toplanmiski..sagolsum biri de hastaneye kadar götürdü beni..dt. sancilarim yuksek ve duzenli cikinca cati muayenesi yapti..oldukca kurcaladi az acidi ama cok kötü degildi..acilma yok ama bu sanci azalmazsa acilir dedi..dusunce bebegin kordonu zedelenmis yafa plesenta ayrilmis olabilir hareketleri cok iyi takip et dedi..baski hissediyomusun diye sordu hep..ama kizlar cok korktum sancim azalsin evime geleyim istedim hep..hic hazir degilmisimetraftan ciyak ciyak bebek sesleri geliyordu..direkt odaya yerlestirdiler beni :) ama yok hic hazir degilim ben :s su anda belim agriyor kalkmiyorum yerimden..sozde nst cektirmistim yarin kontrole giderken bi daha masraf olmasin burasi uygun diye ama bi dusmeyle başka birsuru masraf cikti :) "hayat biz plan yaparken başımıza gelenlerdir" diyorlar ya, aynen öyle işte. .cok öpüyorum hepinizi
Bnm gittiğim hastanede yeni bi yasa çıktı ilk üç ay yapılmıyor artık sünnet dedi bana kadın doğumcu sizi doğumdan sonra ürologla görüştürürüm ama daha iyi bilgi alırsınız dedi
Alala dün eşim Sakarya araştırma hastanesine sormuş 1. haftalıkken tavsiye ediyoruz ama günler dolu Ağustos'a kadar demişler. İki tane de özel hastaneye sormuş 450 tl demişler yapıyorlarmış yani. Ama bölüm olarak çocuk cerrahisi yapıyor dendi bize.
Bende bazı yerlerden 40 ı çıkmadan yapılırsa anestezi yapılmıyormuş ve bebek hissetmiyormuş diye duyduğumuzdan sordum. Kadın doğum Dr um tam emin değildi galiba şimdi 3 aydan önce yapmıyorlar dedi ürolog ve çocuk Dr U ile görüşürsünüz dedi. Ama ilk aylarda sünnet yaptıran herkes çok memnun özellikle hareketlendikten sonra çok zor oluyor diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?