- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.441
doğumunuz hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş :)
suyunuz ne kadar acaba bnmde suyum azalıyor her kontrole gittiğimdeki 3 gün ara ile gidiyorum artık
Ya benim sanirim suyum geliyor. Hafif sanciyla beraber sizinti var ve iki damla kanamam olmus. Ben cok korkuyorum ya. O kadar bekledim simdi tirsiyorum. Dr u aradim acil doguma girmis yarim saat sonra tekrar ariycam. Bana dua edin kolaycacik atlatayim. Dr um gece gelmiyor nobetci de var acaba dogumum basladi mi kidua edin bana
Gunaydinlar...
Artik heyrcanli gunler basliyor sukur.
İlk aylar aman dusecek diye yavas hareket et, son aylar erken dogacak diye . Ama sukurki bugunlere ulastim. Artik Allahin izniyle beklemedeyim. Bugunleri gosteren guzel Rabbime cok sukur. Saglikla bebeklerimizi kucagimiza alabilmeyi nasip etsin o guzel Rabbim hepimize ins.
Bende testten haberdar degildim ama kanamayla ilgili bir durumdan soz etti doktor. bazen kan degerleri epidurali sakincali hale getiriyormus. dogum icin gittigimizde o gun icinde yapiliyormus test canim. onceden gitmeye gerek yok. Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin. bundan sonrasi artik O'nun takdiri. Alnimizda nasil.bir dogum yolculugu yaziliysa onu yasiycaz. Allah guzel etsin basini da sonunu da...
ne kadar olduğunu söylemedi doktor ama sınırda dedi. Bol sıvı tüketmeye devam et ve bebek hareketlerini takip et dedi. keşke bizde 3 gğn arayla gitsek bir haftada bu günler için uzun geliyor bana.
kizlar dünkü düşme olayini falan annemlere ablamlara kaynanama falan hic söylemedim. .simdi cok rahatim o yuzden kimse beni sıkbogaz etmiyor :) arkadasim simdi yolda o gelince dr.a gidicez.aksam da yanima arkadasim geldi, esim cok uzakta oldugu icin 10da gelebildi.. ark.im cok korkmus yazik, bir de beni cok güldürdü. .minibus soforune "mubarek biryerde inecek var" demis, soforde demiski "burasi yeterince mübarek mi?" :)
.bel agrim gece gecmisti simdi yine agriyor bakalim nstde sancim cikacak mi :) bugun korkularim biraz azaldi..oglus bi kanala girse rahatlicam..dünkü dr.a sordum kanala girmemis ama girer gibi oraya yönelmiş dedi..:) bir park bulup salincakta mi sallansamki :) yok yok kizlar biz bolca comelip pilates topuna falan oturalim. .catilari esnetelimki bebisler kanala girsin artik :)
günaydın..doğuramayan kaç kişi kaldık acaba
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bebek olunca pc basına oturmak bıle lux oluyormusya mısafır var ya ben ev le ugrasıyorum ya bebekle ugrasıyorum ya yemek yapıyorum yada uyuyorum.)
bugun 26 gunluk olduk allahım ne kadar guzel bı duyguymus ona bakmak opmek koklamak bebegımı ızlemeyı cok sevıyorum
dun sunnet oldu oglusum erkek oldu artıkcok sukur saglıgımız yerınde ben cok ıyıyım sezeryana aıt hıcbır rahatsızlıgım kalmadı ıyıce toparlandım oglusu alıp gezemelere gıtmeye bıle basladık:)
hayırlısıyla sızde yapın dogumlarınızı ınsallahhh
bu arad dogum yapan arkadaslarımı tebrık edıyorum takıp edemıyorum pek kımler dogurdu kımler hala safak sayıyor bılemıyorm
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bebek olunca pc basına oturmak bıle lux oluyormusya mısafır var ya ben ev le ugrasıyorum ya bebekle ugrasıyorum ya yemek yapıyorum yada uyuyorum.)
bugun 26 gunluk olduk allahım ne kadar guzel bı duyguymus ona bakmak opmek koklamak bebegımı ızlemeyı cok sevıyorum
dun sunnet oldu oglusum erkek oldu artıkcok sukur saglıgımız yerınde ben cok ıyıyım sezeryana aıt hıcbır rahatsızlıgım kalmadı ıyıce toparlandım oglusu alıp gezemelere gıtmeye bıle basladık:)
hayırlısıyla sızde yapın dogumlarınızı ınsallahhh
bu arad dogum yapan arkadaslarımı tebrık edıyorum takıp edemıyorum pek kımler dogurdu kımler hala safak sayıyor bılemıyorm
kizlar dünkü düşme olayini falan annemlere ablamlara kaynanama falan hic söylemedim. .simdi cok rahatim o yuzden kimse beni sıkbogaz etmiyor :) arkadasim simdi yolda o gelince dr.a gidicez.aksam da yanima arkadasim geldi, esim cok uzakta oldugu icin 10da gelebildi.. ark.im cok korkmus yazik, bir de beni cok güldürdü. .minibus soforune "mubarek biryerde inecek var" demis, soforde demiski "burasi yeterince mübarek mi?" :)
.bel agrim gece gecmisti simdi yine agriyor bakalim nstde sancim cikacak mi :) bugun korkularim biraz azaldi..oglus bi kanala girse rahatlicam..dünkü dr.a sordum kanala girmemis ama girer gibi oraya yönelmiş dedi..:) bir park bulup salincakta mi sallansamki :) yok yok kizlar biz bolca comelip pilates topuna falan oturalim. .catilari esnetelimki bebisler kanala girsin artik :)
Ya benim sanirim suyum geliyor. Hafif sanciyla beraber sizinti var ve iki damla kanamam olmus. Ben cok korkuyorum ya. O kadar bekledim simdi tirsiyorum. Dr u aradim acil doguma girmis yarim saat sonra tekrar ariycam. Bana dua edin kolaycacik atlatayim. Dr um gece gelmiyor nobetci de var acaba dogumum basladi mi kidua edin bana
Yarın sabah,8.30 da epidural sezeryanla kızımı kucağıma alıcam.Benim için dua ederseniz sevinirim.Herkesin doğumu kolayca olur inşallah:)
merhabalar hepinize bende persembe günü doğurdum oğluşumu biraz erken geldi ama olsun rabbim herkezin evladını sag salim kucagına almayı nasip etsin
dost ve komsu bazen aıledende öte olabılıyor ...
benımkı kafa çapı buyuk 100mmkafası gırmeye çalışıyormuş doğum kanalına
salıncak hastasıyım esımın ızın gününde salıncağa ucucam normalde 3 saat ınmesem cıtım çıkmaz
dedıgın gıbı plates toplarına bol bol oturalım çatıyı açalım inşallah .. doktor donuşunu bekliyoruz canım
baklaım ne dıcek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?