- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.461
merhabalar hepinize bende persembe günü doğurdum oğluşumu biraz erken geldi ama olsun rabbim herkezin evladını sag salim kucagına almayı nasip etsin
Kizlar bends dun saat 09.09 da spinal sezeryanla mis kokulu ogluma kavustum.anne olmak gercekten cok guzel emzirmek koklamak hepsi mukemmel duygular sizlerde tez zamanda hayirlisiyla yavrulariniza kavusun.ayrica merak edenler icin soyliyim spinal cok rahatti hic korktugum gibi degilmis bas agrim olmadi bebegimi dogdugunda gordum optum kokladim saadece dikis yerlerim biraz sizliyo simdilik bu kadar oglusumla cok opuyoruz hepinizi
bizimde baş çevresi geçen haftaki kontolde 92 küsürdü 10 santimden fazlası normal doğum için biraz sakıncalı dedi doktorum çünkü çatı açıklığı 10 cm oluyormuş, korktum bende bugün saat 3 te kontrolümüz var bakalım kaç olmuş sana doktorun bununla ilgili birşey dedimi:26::26:
feci imrendin canım sana darısı basımıza bızımde doğumlar baslar inşallah 40 dolmadan
senınde bıranda açılsın hopp doğuma gıt hemen sun sancı bıle almadan aminnnn :)
ya sınır 10 cm bende bılıyorum korkuyorum doğuma kadar dahada buyurse
doktorum catın musaıt ve olculer bırebır aynı olmuyaıblır dıyo hep olumlu konusuyo
vardır bıldıgı dıyorum ona guvenıyorum
ben kendım dırek ekranda ölçüyü gordum once 10kusurlu falandı aa dedım daha 10 gun once 92 ıdı
cok buuymus dedım doktor olcuyu tekrardan aldı 10 cm bası doğum kanalına gırmeye çalışıyor bu yüzden net degıl bu olcu
dahakucuk olabılır telaş yapma catı muayenesınde yapmsıtı musaıt zatı catın 4.250 gram daha yenı normal dogurtmus
kı benımkı oyle kggu da degıl kafaya takmııym dıyorum neyse yazılan kaderde o olucak..
bakalım senınkı kac cm olmus hayırlısı ..
günaydın..doğuramayan kaç kişi kaldık acaba
Ben dogurmadim hala:)
hep uykum var hep yanlız kalmak ıstıyorum kızımın tekmelerıyle yanlızgımı gıdermek ıstıyorum ama bırakmıyorlar süreklı sancın varmı dıyıp duruyorlr canımı sıkıyorlar bırakın benı kendı halımee
ay ne güzel doğum alemetlerı gelmıssss hadı bır avazda doğur ınsallah sorunsuz rahat bı doğum olsun
hıc bırey yok hala doğuramadım dıyıp böyle ısaretler geldıkce bende umutlanıyorum :)
sımdı ıcım rahat ozaman yaparlar artık :) ve dedgın gıbı Allahın takdırı kaderımızde ne varsa onu yasıcaz amenna ..
selam kızlar..bugün kontrolüm vardı ..benim pasa 3.250 gr olmus..ntsye girdim sancı yok bas asagıda cok sükür...son 2 hafta kaldı....artık her an bebiş gelebilirmiş.....gelsiin galik yaaaa.............meraktan catlıyom göbişin içindeki mucizemi =) ...............
bende doğurmadın daha:)
yoklama yapalım bakalım kaç kişi kaldık doğurmayan
Bir doguramayan hatun da burdaaaan:)
Dogurmayan ?-BurdaaaaAh ah,bi gelse Gene ortadan kaybolan 1-2 kisi var,insallah hayirlisiyla dogurmuslardir
Gunaydın kızlar benımde son ıkı gıun heyacan korku hepsı bı arada Rabbım herkese bızede hayırlı dogumlar nasıp etsınnnn.....
kız bak bende tık yok dıyodun bebeıs duydu senı belkıde bebısını aldın kucagına guzel haberlerını beklyoruz...
canım benım Allah yardımcın olsun darısı bızlere...
gozunaydın canım Alllah analı babalı buyutsun darısı bızlere ınsallah....
bizimde baş çevresi geçen haftaki kontolde 92 küsürdü 10 santimden fazlası normal doğum için biraz sakıncalı dedi doktorum çünkü çatı açıklığı 10 cm oluyormuş, korktum bende bugün saat 3 te kontrolümüz var bakalım kaç olmuş sana doktorun bununla ilgili birşey dedimi:26::26:
ama biraz erken daha 37+1 deyim daha ama hayırlısı tabi
bakalım ne kadar olmuşuz :)
kızlar bişey sorucam persembe gunu catı kontrolum var ne kadar suruyor cok strese gırdım kac gundurkontrolu yaptıranlardan bılgı rıca edebılır mıyım
Kizlar bends dun saat 09.09 da spinal sezeryanla mis kokulu ogluma kavustum.anne olmak gercekten cok guzel emzirmek koklamak hepsi mukemmel duygular sizlerde tez zamanda hayirlisiyla yavrulariniza kavusun.ayrica merak edenler icin soyliyim spinal cok rahatti hic korktugum gibi degilmis bas agrim olmadi bebegimi dogdugunda gordum optum kokladim saadece dikis yerlerim biraz sizliyo simdilik bu kadar oglusumla cok opuyoruz hepinizi
merhabalar hepinize bende persembe günü doğurdum oğluşumu biraz erken geldi ama olsun rabbim herkezin evladını sag salim kucagına almayı nasip etsin
1 numara
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Sanisanie
Ben sayıma başladım geri kalanlar kendilerini eklesinler :)
ama biraz erken daha 37+1 deyim daha ama hayırlısı tabi
kızlar bişey sorucam persembe gunu catı kontrolum var ne kadar suruyor cok strese gırdım kac gundurkontrolu yaptıranlardan bılgı rıca edebılır mıyım
bu tarz doğumlarda vakum kullanılabiliyormuş benim de çatım normal doğuma müsait ama o an gelmeden yinede bilemeyiz dedi doktorum...sancı çekip sezeryana girmek de var vakum istemiyorum çünkü bikaç olumsuz vakaya rastladım...hayırlısı artık randevu saatimi bekliyorum bakalım büyümüşmü başı:18:
37. hafta gelişimi tamamlanmış oluyor canım ama tabı 38. hafta 6 gun daha dayansa cok daha ıyı olur :)
4 5 sanıye bıle degıl bana gore cok kolaydı ve haftaya yıne olucam gayet rahatım..
vakumdan hıc bahsetmedı doktorum catı genıslıgım bebegın basına gore musaıt olduğunu ve olcumlerde tam olmuyacagını belırttı
vakum zatı kabul etmem kı doktorumda vakumla dogurtucagını sanmıyorum haftaya randevumda tekrar doktorumla bu konuyu konuşurum ..
16 sanskrit.............
17 ben kuzumkuzu ama mayis 17 den once gelsin istemem.38. haftamizida bitirmis oluruz inslh
hepsi saglikla gelsin evimize
gözün aydın canım.. allah analı babalı büyütmek nasip etsin..Kizlar bends dun saat 09.09 da spinal sezeryanla mis kokulu ogluma kavustum.anne olmak gercekten cok guzel emzirmek koklamak hepsi mukemmel duygular sizlerde tez zamanda hayirlisiyla yavrulariniza kavusun.ayrica merak edenler icin soyliyim spinal cok rahatti hic korktugum gibi degilmis bas agrim olmadi bebegimi dogdugunda gordum optum kokladim saadece dikis yerlerim biraz sizliyo simdilik bu kadar oglusumla cok opuyoruz hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?