2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Selam hanımlar bugün minik kızım 15 günlük oldu allaha şükür uyku sorunu gaz sorunumuz yok ama en büyük derdimiz süt problemimiz olan sütümde çevremdeki bilmiş insanlar yüzünden gitti sanırım bir iki damla tek geliyor artık mama veriyorum diye herkes birsey söylüyor moralimi alt üst ettiler sütüm olacaksada olmaz artık artık o sinirle stresle kızım 2600 gr doğmustu küvözde kaldık 3 gün beslenmedi 2420 gr ile evimize geldik 10 günde 2800 olmuş maşallah hemen toparladı aptamil pre veriyorum şimdilik sadece ve çok üzülüyorum elimden birşey gelmiyor

merhabalar hepinize bende persembe günü doğurdum oğluşumu biraz erken geldi ama olsun rabbim herkezin evladını sag salim kucagına almayı nasip etsin

gozun aydın sağlıkla analı babalı buyuusn kuzun inşallah

gozunuz aydın canım bak düne kadar sende bızım gıbı kuzunu beklerken sımdı kucağında:)
darısı basımızaaa

ya sınır 10 cm bende bılıyorum korkuyorum doğuma kadar dahada buyurse
doktorum catın musaıt ve olculer bırebır aynı olmuyaıblır dıyo hep olumlu konusuyo
vardır bıldıgı dıyorum ona guvenıyorum
ben kendım dırek ekranda ölçüyü gordum once 10kusurlu falandı aa dedım daha 10 gun once 92 ıdı
cok buuymus dedım doktor olcuyu tekrardan aldı 10 cm bası doğum kanalına gırmeye çalışıyor bu yüzden net degıl bu olcu
dahakucuk olabılır telaş yapma catı muayenesınde yapmsıtı musaıt zatı catın 4.250 gram daha yenı normal dogurtmus
kı benımkı oyle kggu da degıl kafaya takmııym dıyorum neyse yazılan kaderde o olucak..
bakalım senınkı kac cm olmus hayırlısı ..

cook uzun zamandır sıteye gıremıyordum bebişler dunyaya gelmeye baslamıs allah butun bebıslerımıze ve anne babalarına uzun uzun saglıklı omurler versın ınsallah

kızlar bişey sorucam persembe gunu catı kontrolum var ne kadar suruyor cok strese gırdım kac gundur kontrolu yaptıranlardan bılgı rıca edebılır mıyım

bu tarz doğumlarda vakum kullanılabiliyormuş benim de çatım normal doğuma müsait ama o an gelmeden yinede bilemeyiz dedi doktorum...sancı çekip sezeryana girmek de var vakum istemiyorum çünkü bikaç olumsuz vakaya rastladım...hayırlısı artık randevu saatimi bekliyorum bakalım büyümüşmü başı:18:

1 numara

günaydın..doğuramayan kaç kişi kaldık acaba

2
Ben dogurmadim hala:)

3

4

5

6
bende doğurmadın daha:)

yoklama yapalım bakalım kaç kişi kaldık doğurmayan

7
Bir doguramayan hatun da burdaaaan:)

8
Dogurmayan ?-Burdaaaa Ah ah,bi gelse Gene ortadan kaybolan 1-2 kisi var,insallah hayirlisiyla dogurmuslardir

9

10

11
ama biraz erken daha 37+1 deyim daha ama hayırlısı tabi

12
bakalım ne kadar olmuşuz :)

13
kızlar bişey sorucam persembe gunu catı kontrolum var ne kadar suruyor cok strese gırdım kac gundur kontrolu yaptıranlardan bılgı rıca edebılır mıyım

14
Sanisanie

Ben sayıma başladım geri kalanlar kendilerini eklesinler :)

merhabalar hepinize bende persembe günü doğurdum oğluşumu biraz erken geldi ama olsun rabbim herkezin evladını sag salim kucagına almayı nasip etsin

......................

ama biraz erken daha 37+1 deyim daha ama hayırlısı tabi

37. hafta gelişimi tamamlanmış oluyor canım ama tabı 38. hafta 6 gun daha dayansa cok daha ıyı olur :)

4 5 sanıye bıle degıl bana gore cok kolaydı ve haftaya yıne olucam gayet rahatım..

vakumdan hıc bahsetmedı doktorum catı genıslıgım bebegın basına gore musaıt olduğunu ve olcumlerde tam olmuyacagını belırttı
vakum zatı kabul etmem kı doktorumda vakumla dogurtucagını sanmıyorum haftaya randevumda tekrar doktorumla bu konuyu konuşurum ..

bılgılendırdıgın ıcın saool canımm kendımı rahatlatmaya calısıyorummm cok tesekkurlerr

Kızlar kiminizde 3 gün kiminizde 2 gün kaldı diyor. Nasıl dayanıyorsunuz. Ben heyecandan ölürüm sanırım. Benim üç haftam var şimdiden her an doğum olabilir gibiyim. Yalancı sancılarım başladı. Belim ağrıyor, karnım toplanıyor. Bir de bebek içerde sürekli geriniyor. Poposunu ya da ayağını dayayıp esneme hareketi gibi birşeyler yapıyor. Aynı anda hem kafasını hem ayaklarını oynatmaya başladı. Çok garip oluyor öyle. Başı taa aşağılarda çünkü.

Son haftalarda bebek kilo almaya devam ediyor mu? Kontrollerde ne çıkıyor?

gözün aydın canım.. allah analı babalı büyütmek nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…