- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.481
doğum yapanlar böyle yazdıkça bende çok hevesleniyorum kuzumu kucağıma almak için. ama daha zamanı var demekki bekletiyor bizi.
demek erkek oldu oğluşun hayırlısı olsun :)
bizim yerimize de öp kokla bebişini
öptük sizi
Kizlar, 6 saat suni sancidan somra acilmam olmayinca bebeginde kafasi sismeye baslayinca acil sezeryana aldilar genel anesteziyle. Asimim dogdu ama mis bu misss darisi basiniza :)
Gözün aydın canımKizlar bends dun saat 09.09 da spinal sezeryanla mis kokulu ogluma kavustum.anne olmak gercekten cok guzel emzirmek koklamak hepsi mukemmel duygular sizlerde tez zamanda hayirlisiyla yavrulariniza kavusun.ayrica merak edenler icin soyliyim spinal cok rahatti hic korktugum gibi degilmis bas agrim olmadi bebegimi dogdu ıgunda gordum optum kokladim saadece dikis yerlerim biraz sizliyo simdilik bu kadar oglusumla cok opuyoruz hepinizi
Persembe gunu dogurucam nasipse ama idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba yanma oluyor biraz napicam ben sabah son kontrolum var moralim felaket bozuldu pyloseptyl var evde icsem sorun olurmu dr ameliyata girmis soramiyorum sekreteri açiyo cep telide
Kapanmis saglik ocagi ebe zaten ilgilenmiyo daha bi kere bile aramadi önceden gitmedigimde eve geliyoudu ebemiz topuk kanini bile evde almısti ilgisiz bu
kızlar bişey sorucam persembe gunu catı kontrolum var ne kadar suruyor cok strese gırdım kac gundurkontrolu yaptıranlardan bılgı rıca edebılır mıyım
Bugün üçüncü kez oldum 5-6 saniye sürüyor sürmüyor.Ben hiç anlamıyorum bile kendini kasmayıp rahat bırakırsan sorun yaşamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?