2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Slm kızlar dr geldik 2950 gr olmuşuz çok şükür kilomuz iyi şimdilik en azından 3 kiloyu geçecek pazartesi 11 gibi alırız dedi 38+2 günlükken aslında ben 39 beklesin istiyordum ama dr beni doğurtup ertesi gün kongreye gidecekmiş ne olur ne olmaz beklemeyelim dedik nst dede 1 kere 80 lerde sancı çıktı oda normalmiş suyunda güzel dedi Allahıma şükür erken olacak falan derken vaktini bekleyecek galiba oğluşum

bende sızlerı goruncee oyy beklemek cok zor dıyorum ıcımden

saolc anım beım ınsallah

Kizlar, 6 saat suni sancidan somra acilmam olmayinca bebeginde kafasi sismeye baslayinca acil sezeryana aldilar genel anesteziyle. Asimim dogdu ama mis bu misss darisi basiniza :)

21. de benim doktor bugün yarın gelebilir dedi bir haftadır bir haftadır beklemedeyim sancılarım devam ediyor kasıklarımdan bacaklarıma vuruyor, kız ağrısı çok farklıymış oğlumda belimden vuruyordu

Gözün aydın canım

Persembe gunu dogurucam nasipse ama idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba yanma oluyor biraz napicam ben sabah son kontrolum var moralim felaket bozuldu pyloseptyl var evde icsem sorun olurmu dr ameliyata girmis soramiyorum sekreteri açiyo cep telide

canım sağlık ocağında gebelik takibini yapan hemsiren yok mu onu ara yada git bi sor :26:

Kapanmis saglik ocagi ebe zaten ilgilenmiyo daha bi kere bile aramadi önceden gitmedigimde eve geliyoudu ebemiz topuk kanini bile evde almısti ilgisiz bu

Kapanmis saglik ocagi ebe zaten ilgilenmiyo daha bi kere bile aramadi önceden gitmedigimde eve geliyoudu ebemiz topuk kanini bile evde almısti ilgisiz bu

hımm gerçekten çok ilgisizmiş benimki daha dün aradı nasılsın doğum yaptın mı falan diye.. o zaman doktorunu ara canım sekretere acil olduğunu söle

Merhaba anneler, dün 14.16 da spinal sezeryanle 4000gr ağırlığında 53 cm boyunda miniğimiz dünyaya geldi.zorlu bir doğumdu inş hikayemi sonra anlatacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…