- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.501
1 numara
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Sanisanie
Ben sayıma başladım geri kalanlar kendilerini eklesinler :)
Bugün üçüncü kez oldum 5-6 saniye sürüyor sürmüyor.Ben hiç anlamıyorum bile kendini kasmayıp rahat bırakırsan sorun yaşamazsın
vakumdan hıc bahsetmedı doktorum catı genıslıgım bebegın basına gore musaıt olduğunu ve olcumlerde tam olmuyacagını belırttı
vakum zatı kabul etmem kı doktorumda vakumla dogurtucagını sanmıyorum haftaya randevumda tekrar doktorumla bu konuyu konuşurum ..
Kizlar, 6 saat suni sancidan somra acilmam olmayinca bebeginde kafasi sismeye baslayinca acil sezeryana aldilar genel anesteziyle. Asimim dogdu ama mis bu misss darisi basiniza :)
Merhaba anneler, dün 14.16 da spinal sezeryanle 4000gr ağırlığında 53 cm boyunda miniğimiz dünyaya geldi.zorlu bir doğumdu inş hikayemi sonra anlatacağım
Kizlar, 6 saat suni sancidan somra acilmam olmayinca bebeginde kafasi sismeye baslayinca acil sezeryana aldilar genel anesteziyle. Asimim dogdu ama mis bu misss darisi basiniza :)
Persembe gunu dogurucam nasipse ama idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba yanma oluyor biraz napicam ben sabah son kontrolum var moralim felaket bozuldu pyloseptyl var evde icsem sorun olurmu dr ameliyata girmis soramiyorum sekreteri açiyo cep telide
Merhaba anneler, dün 14.16 da spinal sezeryanle 4000gr ağırlığında 53 cm boyunda miniğimiz dünyaya geldi.zorlu bir doğumdu inş hikayemi sonra anlatacağım
Arkadaşlar size bir sorum olacak.Perşembe günü günüm doluyor.Doktorum eğer gelmezse günü geçtikten sonra suni sancıyla doğumu başlatabiliriz dedi.Fakat oğlum daha kanala yerleşmemiş.Kanala yerleşmemiş bebeğe verilen suni sancı ile doğum olur mu? Sancı açılmayı sağlasa bile aşağı inermi bebek.Bu şekilde doğum yapan duydunuz mu?Aklım takıldı bilgisi olan arkadaşlar cvp verirse sevinirim:26:
vakumu soyledıgınden berı aklımda bıdahakı randevu 40. haftam dolduğunda muayene ucretı cok olmasa95 milim olmuş başımızın ölçüsü doğuma kadar daha büyüycek :18::18:
canım bir sonraki kontrolünde sorar mısın vakum olayını senin doktorun ne diycek ufacık bir kullanılma ihtimali varsa bile sezeryan istiycem çünkü onu göze alamam :18:
Ben de Perşembe sabahı genel anestezi ile sezaryen olacağım inşallah. Herkese hayırlı, sağlıklı doğumlar dilerim.
Selam kizlar dr.dan geldim bebek 2900 gr olmus..doktor 37 haftalik diyor bu hesabi anlayamadim bir türlü. .neyse takmicam onu. .sanci cikmadi nsyde ama belim inanilmaz ağrıyor yururken cok zorlaniyorum..kasiklarda da agrim var ama belim kadar kötü degil..bir de sanki cok agir atesli bir hastaligin basindaymis gibi halsiz ve bitkin hissediyorum. .halsizlik sık sık olurdu ama bu cok bariz farkli..boyle hisler olunca dogum sanki yakin gibi hissediyorum. .doktor artik gününü beklicez bebek k à nala yerlesmemis ama normal doguma musait deneyebiliriz dedi..
vakumu soyledıgınden berı aklımda bıdahakı randevu 40. haftam dolduğunda muayene ucretı cok olmasa
cuma gıderdım gunu beklemeden telefonla aramakta ıstemıyorum ama doktorumada guvenmelıyım
sonuçta uzman bırı .. senın doktor bısey dedımı ınsallah daha büyümez cnm sınırı gecmezsın ...
Maşallah bebegine cnm..
Seni çok iyi anliyorum bahsettigin rahatsizliklar bende uzun zamandir war yururken otururken yatarken bicak saplaniyo sanki alt tarafa belim ve topuk agrilarim baldirima uyurken giren kramplar cabasi hayirlisizla dogursak bebislerde rahatlicak bizde
Canim benim ablam diyordu ki dogum olacsgi zaman ya cok enerji olur yada hic olmadigin kadar halsizlik olur diyor..ben her an bayilacak yada kusacak gibi hissediyorum. .Güzel ama bunlari hissetmek bebeklerimiz yaklaşıyor bize..
benımde kanala yerleşmeye çalışıyor bılemıyorum sunı sancı ıle nasıl olur
yengemde yukarıdaydı bebısı sunı sancı ara ara verdıler devlette doğurdu ve normal doğum oldu
ama herkesın yapısı farklı canım bebslerın tepkısıde onemlı kımısı sunı sancıyı kaldıramıyor hayırlısıyla kanala ınsın bebısler inşallah ...
Teşekkür ederim canım cevap için.Amin inşallah suni sancıya gerek kalmadan,kanallarına güzelce inip doğsun tüm meleklerimiz hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?