2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar size bir sorum olacak.Perşembe günü günüm doluyor.Doktorum eğer gelmezse günü geçtikten sonra suni sancıyla doğumu başlatabiliriz dedi.Fakat oğlum daha kanala yerleşmemiş.Kanala yerleşmemiş bebeğe verilen suni sancı ile doğum olur mu? Sancı açılmayı sağlasa bile aşağı inermi bebek.Bu şekilde doğum yapan duydunuz mu?Aklım takıldı bilgisi olan arkadaşlar cvp verirse sevinirim:26:

Bugün üçüncü kez oldum 5-6 saniye sürüyor sürmüyor.Ben hiç anlamıyorum bile kendini kasmayıp rahat bırakırsan sorun yaşamazsın

Valla çok rahatladım canım saolun Perşembe gunü kendımı rahat bırakacağım 😄 bende hıssetmem ınsallah

95 milim olmuş başımızın ölçüsü doğuma kadar daha büyüycek :18::18:
canım bir sonraki kontrolünde sorar mısın vakum olayını senin doktorun ne diycek ufacık bir kullanılma ihtimali varsa bile sezeryan istiycem çünkü onu göze alamam
:18:

Kizlar, 6 saat suni sancidan somra acilmam olmayinca bebeginde kafasi sismeye baslayinca acil sezeryana aldilar genel anesteziyle. Asimim dogdu ama mis bu misss darisi basiniza :)

gözün aymışşşşş çok tebrik ederimm kokla bol bol miniğiniii canımm

Merhaba anneler, dün 14.16 da spinal sezeryanle 4000gr ağırlığında 53 cm boyunda miniğimiz dünyaya geldi.zorlu bir doğumdu inş hikayemi sonra anlatacağım

ohh maşallah gözünüz aydı ne kadar zor olsaa da sonunda onlara kavuşmak olunca insan katlanıyor dimi herşeye

Kizlar, 6 saat suni sancidan somra acilmam olmayinca bebeginde kafasi sismeye baslayinca acil sezeryana aldilar genel anesteziyle. Asimim dogdu ama mis bu misss darisi basiniza :)

cok gecmıs olsun ıkı dogumuda yasamıs oldun .. ve gozun aydın yavruna kavuştun sırayla bızlerde inşallah :)

enfeksıyon yüzünden erken doğum rıskım vardı doktorum antıbıyotık vermıstı ıkı ayrı ılac bıtırdım
ama 2 hafta once artık enfeksıyon cıksada ıcemezsın dedı hala var enfeksıyon ama ıcmıyorum bence doktoruna sormadan ıcme ..

Merhaba anneler, dün 14.16 da spinal sezeryanle 4000gr ağırlığında 53 cm boyunda miniğimiz dünyaya geldi.zorlu bir doğumdu inş hikayemi sonra anlatacağım

oo maşallah tosuncuğuna :) gözün aydın canım saglıla buyut ınsallah yavrunu

benımde kanala yerleşmeye çalışıyor bılemıyorum sunı sancı ıle nasıl olur
yengemde yukarıdaydı bebısı sunı sancı ara ara verdıler devlette doğurdu ve normal doğum oldu
ama herkesın yapısı farklı canım bebslerın tepkısıde onemlı kımısı sunı sancıyı kaldıramıyor hayırlısıyla kanala ınsın bebısler inşallah ...

vakumu soyledıgınden berı aklımda bıdahakı randevu 40. haftam dolduğunda muayene ucretı cok olmasa
cuma gıderdım gunu beklemeden telefonla aramakta ıstemıyorum ama doktorumada guvenmelıyım
sonuçta uzman bırı .. senın doktor bısey dedımı ınsallah daha büyümez cnm sınırı gecmezsın ...

Kızlar ne alemdesınz benım dün kontrol vardı bebıs ıyıydı çatı muayene yaptı bıraz leke geldı sımdıde sancı gelır gıdıyo dua edın kızlar dün den Bedri tetıkteyım sancım varrrr

hayırlısı olsun canım allah analı babalı büyütsün yavrunu inşallah.

sen nasılsın peki ağrın falan var mı?

gözün aydın allah bebeğini analı babalı büyütsün inşallah.

doğum hikayenide bekliyoruz sabırsızlıkla

benımde kanala yerleşmeye çalışıyor bılemıyorum sunı sancı ıle nasıl olur
yengemde yukarıdaydı bebısı sunı sancı ara ara verdıler devlette doğurdu ve normal doğum oldu
ama herkesın yapısı farklı canım bebslerın tepkısıde onemlı kımısı sunı sancıyı kaldıramıyor hayırlısıyla kanala ınsın bebısler inşallah ...

Teşekkür ederim canım cevap için.Amin inşallah suni sancıya gerek kalmadan,kanallarına güzelce inip doğsun tüm meleklerimiz hayırlısıyla...

Ben de Perşembe sabahı genel anestezi ile sezaryen olacağım inşallah. Herkese hayırlı, sağlıklı doğumlar dilerim.

Cnm şu an kaç haftaliksin telden giriyorum göremedim bebişin kilosu nasil yarin benim son kontrol ertesi gunde dogum 3 kilo bari olsun diye dua ediyorum simiden hayirli dogumlar diliyorum..

Selam kizlar dr.dan geldim bebek 2900 gr olmus..doktor 37 haftalik diyor bu hesabi anlayamadim bir türlü. .neyse takmicam onu. .sanci cikmadi nsyde ama belim inanilmaz ağrıyor yururken cok zorlaniyorum..kasiklarda da agrim var ama belim kadar kötü degil..bir de sanki cok agir atesli bir hastaligin basindaymis gibi halsiz ve bitkin hissediyorum. .halsizlik sık sık olurdu ama bu cok bariz farkli..boyle hisler olunca dogum sanki yakin gibi hissediyorum. .doktor artik gününü beklicez bebek k à nala yerlesmemis ama normal doguma musait deneyebiliriz dedi..

Maşallah bebegine cnm..
Seni çok iyi anliyorum bahsettigin rahatsizliklar bende uzun zamandir war yururken otururken yatarken bicak saplaniyo sanki alt tarafa belim ve topuk agrilarim baldirima uyurken giren kramplar cabasi hayirlisizla dogursak bebislerde rahatlicak bizde

doktoruna güven tabi ki canım bende doktoruma güveniyorum ama ihtimalleri de göz ardı edemem, sonuçta kadın açık açık söyledi illa kullanıcaz demedi ama kullanılma durumu oluşabilir dedi çünkü çatının ne kadar açılacağı bebeğin baş ölçüleri net olmamakla birlikte doğum esnasında netleşicek gerekirse kullanılabilir böyle bir ihtimal doğabilir dedi yalnızca, hiçbirşey yüzde yüz değil sonuçta bende vakumu istemediğimi söyledim haftaya kesin karar vereceğiz belki hiç gerek duyulmıycak ama benim içime kurt düştü bikere

şimdi bikaç yerli ve yabancı forumu daha okudum onlarda da aynı olaydan bahsedilmiş hayırlısı artık haftaya çıkarsak netleştircez doğum şeklini

Canim benim ablam diyordu ki dogum olacsgi zaman ya cok enerji olur yada hic olmadigin kadar halsizlik olur diyor..ben her an bayilacak yada kusacak gibi hissediyorum. .Güzel ama bunlari hissetmek bebeklerimiz yaklaşıyor bize..

Canim benim ablam diyordu ki dogum olacsgi zaman ya cok enerji olur yada hic olmadigin kadar halsizlik olur diyor..ben her an bayilacak yada kusacak gibi hissediyorum. .Güzel ama bunlari hissetmek bebeklerimiz yaklaşıyor bize..

Dün akşam bende çok kötü oldum ya kusacak ya bayılacak gibi idim tansiyonuma baktırdım 9-6 idi. Sabah kalktığımda da uzun bi süre bulantı devam etti ama şimdilik iyiyim. Yalancı sancılarım var sadece şuan.

Bende persembe günü suni sancı ile dogum yaptım insallah sizlere gerek kalmadan kendi sancınız ile doğum yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…