- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.681
eylulden bu yana annemın heyecanını paylasan canım teyzelerım ben 2 gun once doğdum,annnemı cok oyalıorum benden vakıt bulup agrıları azalınca doğum hıkayemızı yazacak,arkadaslarımın yanaklarından,sızın de ellerınızdeb öperım
Arkadaşlar bebeğimi 1 Mayıs'ta kucağıma aldım cok sukur, genel anesteziyle sezeryan oldum, bebegim ilk dogdugunda nefes alamamis mudahale etmisler ama kuveze bile girmemis gerci uyandigimda bebegimi yanima verdiler. AMA aklimda hep soru isareti nefessiz kalip beyni etkileyen bir durum olmus mudur? Bebegin hareketleri emmesi cok sukur iyi, bir durum olsa doktorlar farkederler miydi? Inanin rahatlamaya ihtiyacim var yardimci olursaniz cokkk sevinirim, sevgilerrrrr
oy kuzum geldınmı aramıza :) annenın gözü aydınnn onu cok yorma emii oda bıranonce buraya gelıp bıze yazabılsın :)eylulden bu yana annemın heyecanını paylasan canım teyzelerım ben 2 gun once doğdum,annnemı cok oyalıorum benden vakıt bulup agrıları azalınca doğum hıkayemızı yazacak,arkadaslarımın yanaklarından,sızın de ellerınızdeb öperım
Canım işte suyumuz hızla azalıyor bizim o yüzden kontroller 3 günde 1 e düşmüştü. Plesanta kireçlenmiş kilo artışı yok cumartesiyi atlamayalım gel dedi. Hazırlıklı ol doğumu başlatabilirim deyince suni sancı canımı sıktı bnm. Zaten kalp atışı düzensiz suyu az bebek streste diye doğumu başlatmak istiyor. Suni sancıya dayanabilecek mi dedim kafana takma bunları konuşuruz dedi. O beni üzmemeye çalışıyor ama ben ağlayarak çıktım hastaneden. Kafamda bi sürü ihtimaller geziniyor. Rabb'ime sığındım hepimizin bebeklerimizin hakkında hayırlısını versin inş.
Bugün hamilelik takvimimiz bitti 40+0 dayız. Dr. her şey normal dedi 3764gr. ama gelmek bilmiyor tosun:) p.tesiye kadar doğurmassam suni sancı verelim dediler bakalım inş. suni sancıya gerek kalmaz
Arkadaşlar bebeğimi 1 Mayıs'ta kucağıma aldım cok sukur, genel anesteziyle sezeryan oldum, bebegim ilk dogdugunda nefes alamamis mudahale etmisler ama kuveze bile girmemis gerci uyandigimda bebegimi yanima verdiler. AMA aklimda hep soru isareti nefessiz kalip beyni etkileyen bir durum olmus mudur? Bebegin hareketleri emmesi cok sukur iyi, bir durum olsa doktorlar farkederler miydi? Inanin rahatlamaya ihtiyacim var yardimci olursaniz cokkk sevinirim, sevgilerrrrr
Allah yardimcin olsun. Her sey mukemmek kolay olur inşallah.
Kizlar ben de dun bahsetmistim belki okumussunuzdur. Dun bdt nin son gunuydu doktor beklemek istemiyor diye. Tabii bana gunu gecen bebeklerdeki olasi riskleri de soyleyince ben eve gekdikten sonra başladım aglamaya sonra dusundum düşündüm dogal dogumu destekleyen dr. Hakan Coker i aradim daha gununuz gecmemis tip literaturunde 42 haftadan sonra gun gecmesinden soz edebiliriz dedi konusmslari moralimi yerine getirdi. Bugun ona gidecegim muayeneye bakalim ne diyecek. Bende son durumlar boyle. Muayene sonrasi yazarim. Dogum yapacak arkadaslarimiza kolayliklar bekleyenlere sanbır diliyorum. Sevgiler...
selam kızlar 40+1 de doktora kontrole gittim. normal doğum istiyordum fakat bebeğimin suyu çok az kaldığı için doktorum riske atamayız hemen sezaryenle alıcaz dedi ve spinal anestezi ile sezaryen oldum. bugun bebeğim 3 günlükk oldu. ezmiriyorum fakat göğüs uçlarım çok acıyor hatta çatlaklar oluşmaya başladı hafif kanama oluyor. lansinoh kullanıyorum lk gunden beri ama yine de her defasında yenileniyor yara. göğsümde de süt birikmesine bağlı sertleşmeler oluyor sanırım. ne yapmalıyım pompayla süt sağıyım diyorum ama acıtmayan bi pompa almam lazım hiç bilginiz var mı kullanışlı bi göğüs pompası önerebilir misiniz?yardımlarınızı bekliyorum
selam kızlar 40+1 de doktora kontrole gittim. normal doğum istiyordum fakat bebeğimin suyu çok az kaldığı için doktorum riske atamayız hemen sezaryenle alıcaz dedi ve spinal anestezi ile sezaryen oldum. bugun bebeğim 3 günlükk oldu. ezmiriyorum fakat göğüs uçlarım çok acıyor hatta çatlaklar oluşmaya başladı hafif kanama oluyor. lansinoh kullanıyorum lk gunden beri ama yine de her defasında yenileniyor yara. göğsümde de süt birikmesine bağlı sertleşmeler oluyor sanırım. ne yapmalıyım pompayla süt sağıyım diyorum ama acıtmayan bi pompa almam lazım hiç bilginiz var mı kullanışlı bi göğüs pompası önerebilir misiniz?yardımlarınızı bekliyorum
selam kızlar. şimdi doktordan geldim. oğlum 3461 gr olmuş maş.
kafa çapı 2 hafta önden gidiyor. 40+5 olmuş. 10 gün sonra bi daha gel 41 haftayı geçmişse sezeryan önerecem riske atmayalım dedi. beni yine bişeyler bastı daraldım. nasıl çıkacak acaba. sağlıkla kavuşalım da sezeryan ya da normal farketmez
Rabbim yardımcınız olsun. Ama kafanıza takılan şeyleri arayıp söyleyin drnuza bence. Sakin durmakta fayda var tabi önce ben kendim yapabilirsem. :)
Teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için
Zaten her gittiğimizde uyuyo oluyo en az 40 dk nst deyim. Bugün hem çikolata ile gittim hem meyve suyu içirdiler. Anca toparladı. Bide suyumuz az plesanta yaşlanmış bebek bi haftadır kilo almamışDr uzun uzun hareket için bakınca moralim bozuldu. Normalde Pazartesi gitmemiz gerek cumartesiyi atlamayalım hazırlıklı ve aç gel deyince cnm sıkıldı ne bileyim.[/QUOTE]
canım benimde var plesanta yaşlanması son 3 ayda normalmiş benim bebiş de bi hafta almamış diğer hafta aldı
bütün kontrollerim normaldi çok güzel bir hamilelik geçirdim kız bebeğim oldu bebğim 41 hftayı doldurduğumda 42 girerken aldım kucağıma yoksa geleceğide yoktu geç gelirse merak etmeyin olabiliyormuş dr kontrolleri eşliğinde
Canım işte suyumuz hızla azalıyor bizim o yüzden kontroller 3 günde 1 e düşmüştü. Plesanta kireçlenmiş kilo artışı yok cumartesiyi atlamayalım gel dedi. Hazırlıklı ol doğumu başlatabilirim deyince suni sancı canımı sıktı bnm. Zaten kalp atışı düzensiz suyu az bebek streste diye doğumu başlatmak istiyor. Suni sancıya dayanabilecek mi dedim kafana takma bunları konuşuruz dedi. O beni üzmemeye çalışıyor ama ben ağlayarak çıktım hastaneden. Kafamda bi sürü ihtimaller geziniyor. Rabb'ime sığındım hepimizin bebeklerimizin hakkında hayırlısını versin inş.
slm kızlar
bende mayısın 2 de doğum yaptım 12 saat sunı sancı cektim açılmam olmadı mecburi sezeryan oldum
suni sancı açılma yoksa bence çekilcek gibi değil çünkü çektiğin gibi normal olamayabiliyor herkesin bir yapısı var mutlaka da benim böyle iki çocuk dğurmuş gibi oldum sezeryan daha mantıklı bu durumda
3 kilonun üstüyse maşallah zayıf değil canım.. benim doktorumda 3.300 falan doğar dedi. Şaka maka yarın 9 aylık serüven bitiyor bebişlerimiz geliyor...ve biliyormusun bebekler doğmadan 1 gün önce Allah la görüşürlermiş yeri gelmişken onuda paylaşayım ben çok ağlamıştım okuduğumda..
Dogacak bebek dogumdan bir gun once Allah
ile gorusur...
Allahim dunyaya gidecegim ve orada ne yapacagim bilmiyorum"
"Ben senin icin bir melek yarattim; o seninle ilgilenecek"
"Allahim ben onlarin dilini bilmiyorum; onlarla nasil
konusacagim iletisim kuracagim?"
"Senin icin yarattigim melek sana onlarin dilini
ogretecektir"
"Allahim duydugugum kadariyla dunyada cok kotuluk varmis;
onlarla nasil basa cikacagim?"
"Senin icin yarattigim melek seni cani pahasina kotuluklerden
koruyacaktir merak etme"
"Allahim sana tekrar nasil donecegim?"
"Senin icin yarattigim melek
bana nasil donecegini sana anlatacaktir"
Derken melekler gelir ve ge dunyaya gitme zamani geldigini
soylerler....
Melekler bebegi Allahin huzurundan alirken bebek son kez
sorar.
"Allahim benim icin yarattigin melegin adi ne?"
"Adinin onemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin"
Masalah canim bebisine benim bebis acık tombik dr biraz daha tombiklesirse normal dogum zorlasir dedi pofff bende daraliyorumama hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
canım yazını gördüm hemen yazmalıyım dedim
1yasında oglusum var bende 2012mayıs annelerindenim nese kısa kesiyim
karbonatlı ılık su yap ve sür ama hiç bişey deymesin gögüs uclarına
gerekirse sal memelerini öyle gez karbontlı suya daldır
ben cay bardagına yapıyordum sokuyordum içine
pamukla falan ugrasma hem emzirebilirsinde öyle cünkü bebegin agzında pamukcuk olmasınıda engelliyor rabbim kolaylıgını verir inş ilerde rahat ediceksin hayatım 3ay daha gecsin herkeze selam buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?