- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.701
Canım tabii ki senin kararın ama pazartesi çok erken değil mi? Biraz daha zaman tanısan?canım banada p.tesi gel dedi dr.suni sancı verip doğurtalım dedi
Benimde bugün günüm doluyor.Doktorum aynı şekilde fazla bekleme taraftarı değil.Yarın kontrolüm var bakalım ısrar edicem artık beklemek konusunda.Hayır doktor bekleme taraftarı olmayınca ister istemez bizde strese giriyoruz.Doktor relax olup desteklese o gevşemeyle doğacak belki yavrucaklarDoktorun ne diycek merakla bekliyorum benimde moralimi düzeltmeye çok ihtiyacım var.Allah hepimize hayırlı ,sağlıklı doğumlar nasip etsin inş..
Merhaba, zaten kızlar karbonatlı suyu söylemişler bunu ben de duymuştum. Bir de ben Lansinohun otomatik çiftli süt sağma pompasını aldım. Henüz kullanmak nasip olmadı ama kullananlar memnun. Annem manueller hem can yakar hem de çekiş güçleri zayıf dedi ben o yüzden otomatik tercih ettim.selam kızlar 40+1 de doktora kontrole gittim. normal doğum istiyordum fakat bebeğimin suyu çok az kaldığı için doktorum riske atamayız hemen sezaryenle alıcaz dedi ve spinal anestezi ile sezaryen oldum. bugun bebeğim 3 günlükk oldu. ezmiriyorum fakat göğüs uçlarım çok acıyor hatta çatlaklar oluşmaya başladı hafif kanama oluyor. lansinoh kullanıyorum lk gunden beri ama yine de her defasında yenileniyor yara. göğsümde de süt birikmesine bağlı sertleşmeler oluyor sanırım. ne yapmalıyım pompayla süt sağıyım diyorum ama acıtmayan bi pompa almam lazım hiç bilginiz var mı kullanışlı bi göğüs pompası önerebilir misiniz?yardımlarınızı bekliyorum
Anne, umarın tez vakitte kolayca doğumunu yaparsın Allahın izniyle...Kızlar merhabalar dogum yapan arkadaşların hepsını tek tek tebrık edıyorum Allah analı babalı buyutmeyı nasın etsın. Bugün yarın doguma gırecek arkadaşların Rabbım yardımcısı olsun tramısu Allah ıyılını versın ağlattın benı duygular tavanda gelelım bana benım cımcıme. Gece 4 sancı ıle uyandım vc gıttım kan gelmıs dedım gelıyo duş aldım eşmi kalktı sancım fazla yok bıraz beklıyımde sonra Dr ararım dedım 7 gıbı Dr aradım gel dedı bavulu aldık hastaneye gıttık Nts sancı 50 60 arası fazla yokdr geldı açılma varmı dıye baktı 1 2 santım oda normal. Benım 4. Dogum olduğu ıcın neyse eve gıt öğleden sonra yıne gel dedı 4 ten sonra gıttım aynı seyler velhasıl bu cımcıme ne yapmaya çalışıyor ben anlamadım sabah 7 den Berı bı saat arayla sancım vardı sımdı yokkkk kendımı çok kötü hıssedıyorum bu arada hala azar azar kan gelıyo kımseye çaktırmak ıstemıyorum ama çok korkuyorum ne kızlar dua edın
Hanımlar herkese selamlar, az önce dr. Hakan Çoker' den geldim. Kendisi beni rahatlattı gerçekten muayene sonucum gayet iyi ben ve bebeğim gayet iyiyiz. 20 mayısa kadar beklememizde bir sakınca olmadıgını söyledi. Bebekler sadece strese girdiklerinde kakalarını yaparlarmış, örneğin doğum esnasında. Bu yüzden ben doktorumun suni sancı teklifini bu etapta kabul etmeyeceğim birz daha bekleyeceğim örneğin bir hafta daha. Umarım bu zaman zarfında doğum başlar da beklediğime deger.
Canım tabii ki senin kararın ama pazartesi çok erken değil mi? Biraz daha zaman tanısan?
Canım bak ben de dun strese girdim sonra toparladım. Lütfen strese girme, bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim ki bebeklerimiz kendi istedikleri zaman gelsinler. Benim bu gittiğim doktor o kadar relaxtı ki anlatamam. Suyunuz iyiyse bebek iyiyse beklemekte hiç bir sakınca yok diyor. Sonuçta bu doğal duğumu destekleyen bir adam. Bizim doktorlarımızda eminim çok iyi ve başarılılardır ama doğuma bizim baktığımız gibi bakmıyorlar. Bir an önce halledelim doğrtalım diyorlar.
Evet kesinlikle ne bu acelecilik.Her şey yolundayken üstelik.Cvp için teşekkür ederim canım rahatladım.Yarın bakalım ne diycek doktorumuz.
İnşallah beklediğimize de değer hayırlısıyla alırız yavrularımızı kucağımıza
adım attıkça leğen kemiklerimden çatır çutur sesler geliyo:18:
Evet kesinlikle ne bu acelecilik.Her şey yolundayken üstelik.Cvp için teşekkür ederim canım rahatladım.Yarın bakalım ne diycek doktorumuz.
İnşallah beklediğimize de değer hayırlısıyla alırız yavrularımızı kucağımıza
Hanımlar herkese selamlar, az önce dr. Hakan Çoker' den geldim. Kendisi beni rahatlattı gerçekten muayene sonucum gayet iyi ben ve bebeğim gayet iyiyiz. 20 mayısa kadar beklememizde bir sakınca olmadıgını söyledi. Bebekler sadece strese girdiklerinde kakalarını yaparlarmış, örneğin doğum esnasında. Bu yüzden ben doktorumun suni sancı teklifini bu etapta kabul etmeyeceğim birz daha bekleyeceğim örneğin bir hafta daha. Umarım bu zaman zarfında doğum başlar da beklediğime deger.
Canım tabii ki senin kararın ama pazartesi çok erken değil mi? Biraz daha zaman tanısan?
Canım bak ben de dun strese girdim sonra toparladım. Lütfen strese girme, bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim ki bebeklerimiz kendi istedikleri zaman gelsinler. Benim bu gittiğim doktor o kadar relaxtı ki anlatamam. Suyunuz iyiyse bebek iyiyse beklemekte hiç bir sakınca yok diyor. Sonuçta bu doğal duğumu destekleyen bir adam. Bizim doktorlarımızda eminim çok iyi ve başarılılardır ama doğuma bizim baktığımız gibi bakmıyorlar. Bir an önce halledelim doğrtalım diyorlar.
Merhaba, zaten kızlar karbonatlı suyu söylemişler bunu ben de duymuştum. Bir de ben Lansinohun otomatik çiftli süt sağma pompasını aldım. Henüz kullanmak nasip olmadı ama kullananlar memnun. Annem manueller hem can yakar hem de çekiş güçleri zayıf dedi ben o yüzden otomatik tercih ettim.
Anne, umarın tez vakitte kolayca doğumunu yaparsın Allahın izniyle...
selam kızlar. şimdi doktordan geldim. oğlum 3461 gr olmuş maş.
kafa çapı 2 hafta önden gidiyor. 40+5 olmuş. 10 gün sonra bi daha gel 41 haftayı geçmişse sezeryan önerecem riske atmayalım dedi. beni yine bişeyler bastı daraldım. nasıl çıkacak acaba. sağlıkla kavuşalım da sezeryan ya da normal farketmez
Allah yardimcin olsun. Her sey mukemmek kolay olur inşallah.
Kizlar ben de dun bahsetmistim belki okumussunuzdur. Dun bdt nin son gunuydu doktor beklemek istemiyor diye. Tabii bana gunu gecen bebeklerdeki olasi riskleri de soyleyince ben eve gekdikten sonra başladım aglamaya sonra dusundum düşündüm dogal dogumu destekleyen dr. Hakan Coker i aradim daha gununuz gecmemis tip literaturunde 42 haftadan sonra gun gecmesinden soz edebiliriz dedi konusmslari moralimi yerine getirdi. Bugun ona gidecegim muayeneye bakalim ne diyecek. Bende son durumlar boyle. Muayene sonrasi yazarim. Dogum yapacak arkadaslarimiza kolayliklar bekleyenlere sanbır diliyorum. Sevgiler...
Dr kontrolümüzden geldik şimdi çok cnm sıkıldı. Belki ben kuruntu yapıyorum ama nst de çok zor hareket sağladık bebekte kalp atışları da hep 120 civarındaydı. Sonra Dr muzun yanına girdik. O da ultrasonda 3-4 dk hareket etsin diye bekledi izledi ama hareket etmedi. Bana göre hareketleri normal ama yani günde 10 dan fazla hareket ediyor aslında. Normalde 3 günde 1 görüyor drmuz bizi. Cumartesi yi atlamayalım gene gel dedi ve aç gel öyle göreyim dedi. Müdahale gerekebilir dedi. Nasıl müdahale dedim. Suni sancı ile doğumu başlayabiliriz dedi.
O kadar karışık ki kafam. Zaten kalp atışları çok iyi değil suni sancıya dayanabilir mi bebeğim acaba? Direkt Sezeryan mı istesem. 1 haftada hiç kilo artışı da olmamış hala 2900 kilosu.(( kafam çok karışık.
Tiramisu, Astirid ve doğum yapmış diğer anneleri tebrik ediyorum her doğum haberinde çook mutlu oluyorum heyecan tavan yapıyo:)hepinizi takip ediyorum yazmaya fırsat bulamıyorum çoğu zaman..bizde kuaföre gidip temizliğimizi yaptırdık çok şükür rahatladık p.tesi spinal anestezi ile doğumumuz gerçekleşecek sabırlı olursak şayet..3 günümüz kaldı:)
doktorum bana humana still tea alıp başlamam tavsiye etti ve dün itibariyle bir bardak içtim..doğum öncesi kullanan var mı bu çayı ben doğumdan sonra diye biliyodum ama..bazı hoormonları harekete geçiiriyomuş,doğumdan sonra salgılanan hormonları..oğluşun erken gelmesine sebep olmak istemiyorum..
dr bana yazmıştı bu çayı bana ama biz tabi bir kaç gün sonra aldık içiyorum günde iki üç kez faydası var içmekte yarar var doğumdan sonra
komposto boza ve günde en az 2lt su için süt gelsin gelmesin tutun kızlar memeyi ve krem sürün memeler alışık olmadığı için nemden hemen çatlıyor ve böyle çok yanıyor yıkanmayan emdiriren krem var ladomim miydi ya hatırlamıyorum çok iyi geliyor
göğüslerimden kolostum geliyor ben bunu nasıl zaptedicem oğluma lazım boşa akıyor
doğum yapan arkadaşlar gozunuz aydın sağlıkla yavrularınızı buyutun inşallah
limbo kararlılığın ıcın bırkez daha senı tebrık edıyorum bılınclı hamıle olmanın farkı ..
egıtımde hep dıyorlardı doktorumda dıyordu 40 dolmak hemen doğum demek degıl 42 kadar yolu var
plesanta yaslansa bıle beklenebılır hıc alamet yokken sunı sancı verılınce yüzde 80 sonucu sezeryan oluyor maalesef
bugun kendımı dışarı attım kızlar 170 basamak çıktım bı nefeste sonra 40 dk falan salıncakta sallandım
cok keyıflıydı takı kasık ağrıları baslıyana kadar 2 saat kıvrandım ağrıdan eve zor attım kendımı
bebegım ınsallah kanala yerlesıyordur:) bundan sonra duzenlı basamak çıkıp salıncakta sallanıcam
kacarı yok bebısım kollarıma gelıcek inşallah :)
Ben de kontrolden geldim bebegimin kilosu fazla olmasina ragmen drum bekleme taraftari, suyu vs iyi
her zaman ben bir sorun olmadikca sezeryan bile olsa bebegin kendi gelmesi taraftariyim bebegini
guzel tasiyorsun bir sorun yok anne karninda mutlu demekki dedi. Ben ama ya bir sorun olursa dedim zaten oyuzden
Sik sik kontrole cagiriyorum eger suyunu filan az gorsem zaten mudahale ederim dedi. Nstde sancim cikmadi bir
Oncekinde cikmisti halbuki neyse oglusum annesinin karninda mutluymus bekleyecegiz artik, drum da
15 mayista kongreye gidiyor dogumumu onun yaptirmasini istiyorum ama kismet kv burda ondan sikiliyorm
Yoksa sabirsizlanmam da
benden hala gelmiyo :) senin sancıların nasıl arttı mı
inanırmısın geçen haftaki bütün sancılar uçtu gitti canım bu hafta tık yok bende yalnızca leğen kemiklerim acıyor okadar:44:
[B
Ne güzel doktormuş o öyle.:)) Sana moral vermiş resmen. Bravo vala. Nereye gidiyorsun canım sen? Benimki de 15inde kongreye gidiyor, aynı yere gidiyorlar demek ki. Ne zaman döneceğini söyledi doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?