2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Hanımlar herkese selamlar, az önce dr. Hakan Çoker' den geldim. Kendisi beni rahatlattı gerçekten muayene sonucum gayet iyi ben ve bebeğim gayet iyiyiz. 20 mayısa kadar beklememizde bir sakınca olmadıgını söyledi. Bebekler sadece strese girdiklerinde kakalarını yaparlarmış, örneğin doğum esnasında. Bu yüzden ben doktorumun suni sancı teklifini bu etapta kabul etmeyeceğim birz daha bekleyeceğim örneğin bir hafta daha. Umarım bu zaman zarfında doğum başlar da beklediğime deger.

canım banada p.tesi gel dedi dr.suni sancı verip doğurtalım dedi
Canım tabii ki senin kararın ama pazartesi çok erken değil mi? Biraz daha zaman tanısan?

Canım bak ben de dun strese girdim sonra toparladım. Lütfen strese girme, bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim ki bebeklerimiz kendi istedikleri zaman gelsinler. Benim bu gittiğim doktor o kadar relaxtı ki anlatamam. Suyunuz iyiyse bebek iyiyse beklemekte hiç bir sakınca yok diyor. Sonuçta bu doğal duğumu destekleyen bir adam. Bizim doktorlarımızda eminim çok iyi ve başarılılardır ama doğuma bizim baktığımız gibi bakmıyorlar. Bir an önce halledelim doğrtalım diyorlar.

Merhaba, zaten kızlar karbonatlı suyu söylemişler bunu ben de duymuştum. Bir de ben Lansinohun otomatik çiftli süt sağma pompasını aldım. Henüz kullanmak nasip olmadı ama kullananlar memnun. Annem manueller hem can yakar hem de çekiş güçleri zayıf dedi ben o yüzden otomatik tercih ettim.

Anne, umarın tez vakitte kolayca doğumunu yaparsın Allahın izniyle...

adım attıkça leğen kemiklerimden çatır çutur sesler geliyo:18:

canım sen Allaahın izniyle normal doğurusun bizim tarihler aynı ama bende sancı namına tık yok bide kordon dolu boynunda riske atmam sezeryan olurum gibi hayırlısı bakalım

Evet cnm insallah deger yarin kontrolde eger suni icin diretirse sebebini sor. Muhtemelen mekonyumunu yapabilir diyecek. Ama durduk yerde bebek strese girmemisse kakasini yapar mi de. Sen daha iyi bilirsin tabii. Bize de haber ver merakta birakma umarim her sey yolunda gider.

canım bende suni sancı taraftarı değilim bizimki biraz tombik bakalım p.tesiye kadar inş. teşrif eder miniklerimiz de annelerini üzmezler gün ola harman ola demişler bekliyoruz bakaım

aynı durum bizde de var elfo inşallah daha fazla büyümez zira normal doğum hayal olcak

Kizlar doktor beni haftaya cuma cagirmisti tam o gun kontrol suresi bitiyor bende persembe acil gibi gidip sanki suyum sizdi gibi bi bakarmisiniz dicem hehehe :) ve ona verecegim muayene parasiyla eski dr.uma gidip bir de ona gorunucem bakalim eski doktorumda evet bebek 37-38 haftalik görünüyor mu diyecek :)

Dün sabah ben de meleğime kavuştum darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına
sipinal sezeryanla dünyaya geldi kızım çok rahat bir doğum oldu hiç korkulacak gibi değil bebeğimi ilk kez ben gördüm sesini duydum öptüm harika bir duygu anlatıldığı gibi bel ağrım baş ağrım olmadı ve hiç bir acı hissetmedim sezeryan olacaklar varsa sipinali tavsiye ederim şükürler olsun ikimizde çok iyiyiz hastanedeyiz yarın taburcu olucaz
ikinci kez anne olmak harika bir duygu Allah hepinizi sağlıkla yavrularınıza kavuştursun

Sonunda gorumcem dogum yaptı ve 2.minik yegenimiz geldi.Hastaneye yatıstan itibaren toplam 8 saat surdu her sey ve epidural normal dogum oldu.Epiduralden sonra acılma baya hızlanmıs.Birazdan gormeye gidicez....Yarabbim darısı bana ve tum bekleyenlerin basına.Biz de rahatca atlatırız insalah.Bu arada dogum yapan var mı,yok mu.Herkes iyidir umarım :))))

Canım benim arkadaşım 41. haftada gitti hastaneye dr yatırmıştı hastaneye suni sancı verdiler 4 gün boyunca 4. gün sonunda bebeğin kalp atışları yavaşlayınca sezeryana alındı suni sancıyı hiç hissetmemişti kendi sancısıda gelmedi mecburi sezeryan yani ama dr bebek dışkı yapabilir diye hep nst tuttu galiba dr lar günü geçince riske atmak istemiyorlar

Canım ben bu hafta gittiğimde yemek yedim tatlı yedim ama çok halsizdim benden kaynaklı galiba paso uyudu oğlum 120-130 arasıydı hep kalp atışı sonra ebe geldi sola dön dedi sağa dön dedi oğlumun keyfini bozdu 2-3 tekme attı 150-160 oldu sonra yine uykuya devam ama ben gün içinde hissettiğim için telaş yapmadım benim halsizliğimden kaynaklı galiba oda sakinleşti 2-3 gündür sende de halsizlik falan varsa bebişler etkileniyor

Canım bende pztsi günü saat 11 de spinal sezeryan olucam 3 gündür humana steel çayını içiyorum günde 1 bardak doğumdan sonra 2-3 bardak içicem birde göğsüm için lansinoh krem almıştım onuda sürmeye başladım doğumu tetiklediğini düşünmüyorum ben

canım %100 lanolin içerikli kremlerin bebeğe zararı yok göğsüne sürsende emzirebiliyorsun ben pzts doğurucam ama 2 gündür kullanmaya başladım yumuşasın diye göğüs uçlarım

Ben de kontrolden geldim bebegimin kilosu fazla olmasina ragmen drum bekleme taraftari, suyu vs iyi
her zaman ben bir sorun olmadikca sezeryan bile olsa bebegin kendi gelmesi taraftariyim bebegini
guzel tasiyorsun bir sorun yok anne karninda mutlu demekki dedi. Ben ama ya bir sorun olursa dedim zaten oyuzden
Sik sik kontrole cagiriyorum eger suyunu filan az gorsem zaten mudahale ederim dedi. Nstde sancim cikmadi bir
Oncekinde cikmisti halbuki neyse oglusum annesinin karninda mutluymus bekleyecegiz artik, drum da
15 mayista kongreye gidiyor dogumumu onun yaptirmasini istiyorum ama kismet kv burda ondan sikiliyorm
Yoksa sabirsizlanmam da

doğum yapan arkadaşlar gozunuz aydın sağlıkla yavrularınızı buyutun inşallah

limbo kararlılığın ıcın bırkez daha senı tebrık edıyorum bılınclı hamıle olmanın farkı ..
egıtımde hep dıyorlardı doktorumda dıyordu 40 dolmak hemen doğum demek degıl 42 kadar yolu var
plesanta yaslansa bıle beklenebılır hıc alamet yokken sunı sancı verılınce yüzde 80 sonucu sezeryan oluyor maalesef

bugun kendımı dışarı attım kızlar 170 basamak çıktım bı nefeste sonra 40 dk falan salıncakta sallandım
cok keyıflıydı takı kasık ağrıları baslıyana kadar 2 saat kıvrandım ağrıdan eve zor attım kendımı
bebegım ınsallah kanala yerlesıyordur:) bundan sonra duzenlı basamak çıkıp salıncakta sallanıcam
kacarı yok bebısım kollarıma gelıcek inşallah :)

Canım şuna inanıyorum ki her şeyde bir hayır vardır. Eğer beklemeyip suni alırsam ve sezeryana dönerse eminim keşke bekleseydim belki bebeğim kendiliğinden gelecekti diyebilirim. Ama bu durumda sonuç ne olursa olsun en azından ben bekledim diyeceğim. Burda yazışmak bana moral veriyor kendimi yalnız hissetmiyorum, destek görmek çok güzel bir şey, bunun için teşekkürler.

Ne güzel doktormuş o öyle.:)) Sana moral vermiş resmen. Bravo vala. Nereye gidiyorsun canım sen? Benimki de 15inde kongreye gidiyor, aynı yere gidiyorlar demek ki. Ne zaman döneceğini söyledi doktorun?

[B

Ne güzel doktormuş o öyle.:)) Sana moral vermiş resmen. Bravo vala. Nereye gidiyorsun canım sen? Benimki de 15inde kongreye gidiyor, aynı yere gidiyorlar demek ki. Ne zaman döneceğini söyledi doktorun?

Medistate kavacikta sadiye eren drum, cok pozitif bir kadin kv yuzunden sikildim ama dr guzellikle anlatinca hak verdim, eger durup dururken suni sanci verirsek o isin sonu sezeryanla biter dedi. Kongreye carsamba gidiyormus, cumartesi gece donecekmis eger oglum hala gelmemis olursa ve kilosu da normal olmayacak gibiyse mudahale ederim dedi. Sen de canini sikma 40 haftayi doldursa da arti 10 gun payi varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…