- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.721
aynı durum bizde de var elfo inşallah daha fazla büyümez zira normal doğum hayal olcak
Dün sabah ben de meleğime kavuştum darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına
sipinal sezeryanla dünyaya geldi kızım çok rahat bir doğum oldu hiç korkulacak gibi değil bebeğimi ilk kez ben gördüm sesini duydum öptüm harika bir duygu anlatıldığı gibi bel ağrım baş ağrım olmadı ve hiç bir acı hissetmedim sezeryan olacaklar varsa sipinali tavsiye ederim şükürler olsun ikimizde çok iyiyiz hastanedeyiz yarın taburcu olucaz
ikinci kez anne olmak harika bir duygu Allah hepinizi sağlıkla yavrularınıza kavuştursun
Gözünüz Aydın darısı hepimizin başına olsun inşallah :)Sonunda gorumcem dogum yaptı ve 2.minik yegenimiz geldi.Hastaneye yatıstan itibaren toplam 8 saat surdu her sey ve epidural normal dogum oldu.Epiduralden sonra acılma baya hızlanmıs.Birazdan gormeye gidicez....Yarabbim darısı bana ve tum bekleyenlerin basına.Biz de rahatca atlatırız insalah.Bu arada dogum yapan var mı,yok mu.Herkes iyidir umarım :))))
Benimde bugün günüm doluyor.Doktorum aynı şekilde fazla bekleme taraftarı değil.Yarın kontrolüm var bakalım ısrar edicem artık beklemek konusunda.Hayır doktor bekleme taraftarı olmayınca ister istemez bizde strese giriyoruz.Doktor relax olup desteklese o gevşemeyle doğacak belki yavrucaklarDoktorun ne diycek merakla bekliyorum benimde moralimi düzeltmeye çok ihtiyacım var.Allah hepimize hayırlı ,sağlıklı doğumlar nasip etsin inş..
kızlar ya günler azaldıkça ben korkmaya başladım. :18::18::18::18::18:hem doğumdan hemde doğumdan sonra ne yapacağımdan.
ilk doğum olduğu için mi acaba bu korkular? korku kapladıkça dua ediyorum herşey güzel olsun diye. bir anda gelse sancılarda bu düşünceler kafamdan uçup gitse.
bu arada ben 10 gün önce mantar için fitil kullandım. yine mantar olmuşum. Ya bu mantar normal doğumda bir sorun yaratır mı? cumartesi doktora gidicem sorucam bakalım hamilelik boyunca şu mantar olayı hiç bitmedi malesef
benimde nst de il kez hafif sancı çıkmıştı eşimle çok heyecanlandık ama sonra uçtu gitti
30. haftadan beri kafası hep 2 hafta önde gidiyor. hatta bugün nerdeyse 3 hafta önde olduğunu gördük.
doktorum normal doğum taraftarı bi adam. eğer sezeryan önerirse irdelemem. gerçekten doğru bildiği bişey vardır o yüzden sezeryan demiştir. hakkımızda hayırlısı olsun
benimde geçen hafta 80 e vuran sancılarım çıktı ama çok düzensizdi bebek kanala yerleşmeye çalışıyor demişti doktorum hatta 2 gün nerdeyse doğru düzgün hareket etmedi demek ki yerleşti keyif çatmaya devam ediyor şimdi tekmeler havada uçuşuyor akıntım çok arttı yalnız sende varmı açıklığım 2 cm di kaç oldu acaba açıldımı haftaya çarşamba gidicez birsonraki kontrole
aynen bizimde öyle sırf normal doğum için seçtim bu doktoru hoş sezeryandan hala bahsetmiyor vakum olayını söyledi yalnızca...eğer kesin vakum kullanılcak derse sezeryanı kendim istiycem haftaya netleştircez inşallah sağlıklı doğsunlar gerisi teferruat
eylulden bu yana annemın heyecanını paylasan canım teyzelerım ben 2 gun once doğdum,annnemı cok oyalıorum benden vakıt bulup agrıları azalınca doğum hıkayemızı yazacak,arkadaslarımın yanaklarından,sızın de ellerınızdeb öperım
Kızlar merhabalar dogum yapan arkadaşların hepsını tek tek tebrık edıyorum Allah analı babalı buyutmeyı nasın etsın. Bugün yarın doguma gırecek arkadaşların Rabbım yardımcısı olsun tramısu Allah ıyılını versın ağlattın benı duygular tavanda gelelım bana benım cımcıme. Gece 4 sancı ıle uyandım vc gıttım kan gelmıs dedım gelıyo duş aldım eşmi kalktı sancım fazla yok bıraz beklıyımde sonra Dr ararım dedım 7 gıbı Dr aradım gel dedı bavulu aldık hastaneye gıttık Nts sancı 50 60 arası fazla yokdr geldı açılma varmı dıye baktı 1 2 santım oda normal. Benım 4. Dogum olduğu ıcın neyse eve gıt öğleden sonra yıne gel dedı 4 ten sonra gıttım aynı seyler velhasıl bu cımcıme ne yapmaya çalışıyor ben anlamadım sabah 7 den Berı bı saat arayla sancım vardı sımdı yokkkk kendımı çok kötü hıssedıyorum bu arada hala azar azar kan gelıyo kımseye çaktırmak ıstemıyorum ama çok korkuyorum ne kızlar dua edın
Fıstığım ne yaptın sancıların nasıl?Aklım sende kalır doğurdun mu doğurmadın mı diye bütün geçmişi okudum kızValla canım ben de aynıyım sulu zırtlak oldum iyice bak duygusala bağlayıp iyice ağlatmayın beni Senin durumların nasıl???
Sorma beklemedeyım ara ara sancı gelıyo ha tamam gelıyo dıyorum sancı dakıka tutuyorum düzen yok anlamadım rabbıme sığındım vardır bı hıkmetı Saoll canım merak etmıssın Allah hepsimizin yardımcısı olsun bırbırımızı tanımadan endıselenıyoruz Allah razı olsun sen nasılsın bebıs nasıl
kızlar ya günler azaldıkça ben korkmaya başladım. :18::18::18::18::18:hem doğumdan hemde doğumdan sonra ne yapacağımdan.
ilk doğum olduğu için mi acaba bu korkular? korku kapladıkça dua ediyorum herşey güzel olsun diye. bir anda gelse sancılarda bu düşünceler kafamdan uçup gitse.
bu arada ben 10 gün önce mantar için fitil kullandım. yine mantar olmuşum. Ya bu mantar normal doğumda bir sorun yaratır mı? cumartesi doktora gidicem sorucam bakalım hamilelik boyunca şu mantar olayı hiç bitmedi malesef
Cümlemizden Allah razı olsun canım inşallah kolayca alıverirsin bebeğini kucağına.Ben iyiyim canım sağolasın bak o halinle bile beni düşünüyorsun kıyamam prensesimi emziriyorum kucağımın yarısında o yarısında bilgisayarBence sen bu gece doğurursun benim de düzensiz geliyordu sonradan sıklaştı suni sancıyı da yiyince zaten iyice açılma falan oldu bi de senin de ilk doğumun değil ya daha kolay olur diye düşünüyorum
Allah yardımcın olsun canım bol Kur'an oku Allah'a sığın Rabbımın ıznıyle sag sağlım yavrunu kucağına alırsın dua edıcem ınsallah Belkı bende bu gece doğururum bırbırımıze dua edelim canlarKızlar sabah 8'de spinal anestezi ile ameliyata giricem dualarınızı eksik etmeyin kızıma kavuşmama son 9 saat kaldı nasıl uyucam bu gece
Bır burda can yoldaşı olduk Rabbım hepsimizin evlatlarını hayırlı salıhlerden salıhalardan etsınınsallah banada bu gece gelır doğururm gıbı dıyorum bazen dayanılmaz sancı oluyo sonrası yok ınan çok şaşkınım sütun ıyımı bol hurma ye karışık komposto ıc bol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?