2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
aynı durum bizde de var elfo inşallah daha fazla büyümez zira normal doğum hayal olcak

30. haftadan beri kafası hep 2 hafta önde gidiyor. hatta bugün nerdeyse 3 hafta önde olduğunu gördük.
doktorum normal doğum taraftarı bi adam. eğer sezeryan önerirse irdelemem. gerçekten doğru bildiği bişey vardır o yüzden sezeryan demiştir. hakkımızda hayırlısı olsun

Doğumunuz hayırlı olsun :) Rabbim meleklerinizle mutlu huzurlu bi ömür versin inş :)

Gözünüz Aydın darısı hepimizin başına olsun inşallah :)

benim doktorum bir hafta bekletiriz dedi ama bende beklemekten korkuyorum. hem suyumuz sınırda hemde bebek kakasını yapar diye korkuyorum. İnşallah gününe kadar gelirde yavrum bu sıkıntılara sokmaz bize.

inşallah senin yavrunda bir anda çıka gelirde bu düşüncelere hiç gerek kalmaz.

kızlar ya günler azaldıkça ben korkmaya başladım. :18::18::18::18::18:hem doğumdan hemde doğumdan sonra ne yapacağımdan.

ilk doğum olduğu için mi acaba bu korkular? korku kapladıkça dua ediyorum herşey güzel olsun diye. bir anda gelse sancılarda bu düşünceler kafamdan uçup gitse.

bu arada ben 10 gün önce mantar için fitil kullandım. yine mantar olmuşum. Ya bu mantar normal doğumda bir sorun yaratır mı? cumartesi doktora gidicem sorucam bakalım hamilelik boyunca şu mantar olayı hiç bitmedi malesef

Kızlar doğum yapanların gözleri aydın olsun bekleyenlere Allahım sabır versin. Bizde yarın son kontrolümüze gidiyoruz 38+5 olduk bebişim ters hiç dönmedi. Pazartesi 39+1 de epidural sezeryan olacağım Allah izin verirse yani şafak 3:)) Son günler zor geçiyormuş gerçekten:) Yarın ve cumartesi son eksiklerimi tamamlayacağım. Pazar günü de enerjimi toplayıp pazartesi inşallah 10 senelik hasreti sonlandıracağız çok güzel bir his :) birde humana stell tea alıp başlayacağım haftasonu kime sorsam tavsiye etti süt için. kremede başlayayım diyorum göğüslerim için. Bu arada hamileliğimin ilk zamanlarında doktoruma çatlak için ne yapabilirim diye sormuştum. Sana bir krem önereyim biraz pahalı sma aslına bakarsan bu senin teninlr cikdinle alakalı demişti. En pahalı kremide sürsen çatlayacaksa çatlıyor ya da hiçbirşey kullanmasan bilebazen çatlamıyor demişti yinede önlem almak istersen krem vazelin cs kullanabilirsin demişti. Ben bebeyağı aldım bir defa sürdüm ama gerisini getiremedim öyle e kaldı tembellikten:) ona rağmen ne kaşıntı ne çatlak olmadı maşallah:) Şu 3 gündede çatlamazsa tamamdır derim biraz nemli gibi belki ondan olmuştur diyorum ben. Hani el kremi bile sürsem kendi neminden kremi emmiyor:) Hoş çatlasada umrumda olmazdı bebişime feda olsun:)

Canim bende de kaşıntı vardi aradim dr u fitili kullanabilirsin hicbir zarari yok dedi..gynotravogen gibi bişey benim dedigim fitil..

benimde nst de il kez hafif sancı çıkmıştı eşimle çok heyecanlandık ama sonra uçtu gitti

benimde geçen hafta 80 e vuran sancılarım çıktı ama çok düzensizdi bebek kanala yerleşmeye çalışıyor demişti doktorum hatta 2 gün nerdeyse doğru düzgün hareket etmedi demek ki yerleşti keyif çatmaya devam ediyor şimdi tekmeler havada uçuşuyor akıntım çok arttı yalnız sende varmı açıklığım 2 cm di kaç oldu acaba açıldımı haftaya çarşamba gidicez birsonraki kontrole

aynen bizimde öyle sırf normal doğum için seçtim bu doktoru hoş sezeryandan hala bahsetmiyor vakum olayını söyledi yalnızca...eğer kesin vakum kullanılcak derse sezeryanı kendim istiycem haftaya netleştircez inşallah sağlıklı doğsunlar gerisi teferruat

benimde akıntım çok ama benim dr hiç bakmadı açıklığa falan

ahh ahhh masallah ailesinin en uzun bekledigi misafir gelmis.senle ayni yoldan gelecek bu teyzenin oglunada o gunahsiz agzinla dua ette oda kavussun annesine kiymetli. Annende sende hep mutlu olun inslh

Fıstığım ne yaptın sancıların nasıl?Aklım sende kalır doğurdun mu doğurmadın mı diye bütün geçmişi okudum kız Valla canım ben de aynıyım sulu zırtlak oldum iyice bak duygusala bağlayıp iyice ağlatmayın beni Senin durumların nasıl???

Sorma beklemedeyım ara ara sancı gelıyo ha tamam gelıyo dıyorum sancı dakıka tutuyorum düzen yok anlamadım rabbıme sığındım vardır bı hıkmetı Saoll canım merak etmıssın Allah hepsimizin yardımcısı olsun bırbırımızı tanımadan endıselenıyoruz Allah razı olsun sen nasılsın bebıs nasıl

Cümlemizden Allah razı olsun canım inşallah kolayca alıverirsin bebeğini kucağına.Ben iyiyim canım sağolasın bak o halinle bile beni düşünüyorsun kıyamam prensesimi emziriyorum kucağımın yarısında o yarısında bilgisayar Bence sen bu gece doğurursun benim de düzensiz geliyordu sonradan sıklaştı suni sancıyı da yiyince zaten iyice açılma falan oldu bi de senin de ilk doğumun değil ya daha kolay olur diye düşünüyorum

canim gorunce hemen yazayim istedim bende ilk aylar mantar olmustum surekli yeniliyordu ama sonra burda konusuldu ve cok sukur banada cozum oldu. 1 litre sicak suya 2 yemek kasigi sirke ekleyip sogutup onunla temizledim. gecince biraktim yenileyince doktora bile soylemedim cunku bi sitede okuduguma gore verilen fitillere ilave antibiyotikde verilmesi lazimmis bunuda hamilelikte doktorlar cok tercih etmeyince surekli yeniliyormus.denemek istersen.

esra hoşgeldin canım bebeğin kuvözden çıktı mı sütün geldi mi sizden haberler nasıl?

Bır burda can yoldaşı olduk Rabbım hepsimizin evlatlarını hayırlı salıhlerden salıhalardan etsınınsallah banada bu gece gelır doğururm gıbı dıyorum bazen dayanılmaz sancı oluyo sonrası yok ınan çok şaşkınım sütun ıyımı bol hurma ye karışık komposto ıc bol su

canım başlarda hiç korkmuyodum beni de bi korku sardı pazartesi doktora gidicez çatıma bakıcak 1.si ondan 2.si doğumdan korkuyorum:18:

Kızlar sabah 8'de spinal anestezi ile ameliyata giricem dualarınızı eksik etmeyin kızıma kavuşmama son 9 saat kaldı nasıl uyucam bu gece
Allah yardımcın olsun canım bol Kur'an oku Allah'a sığın Rabbımın ıznıyle sag sağlım yavrunu kucağına alırsın dua edıcem ınsallah Belkı bende bu gece doğururum bırbırımıze dua edelim canlar

Aminn canım , amin... Vallahi doğru söyledin bak... Amannn ağlatma beni kızzzzz Sancı iyidir canım inşallah sıklaşır da bebeğin de sen de bir an önce kavuşursunuz birbirinize. senin diğer çocuklar ne diyorlar bu duruma heyecanlılar mı eşin nasıl peki şaşkın mı yoksa sakin mi Bak ne yap biliyor musun 1000 tane ya havle çek bin derde devaymış canım ben çok okudum sancılıyken tespihmatiği elimden düşürmedim çok güç veriyor insana.

Süte gelince Allah'a şükür sorunumuz yok bol bol su içiyorum işte.Bu arada kızlar benim de ilk zamanlar göğüs uçlarım çatladı hatta kabuk bile bağladı ama ben vazgeçmedim krem falan da kullanmadım kendi sütümü sürdüm sadece göğsüme geçti sonra...Allah'a şükür şimdi bi sorunumuz kalmadı

Ay kizlar,suan icimde nasil bir dogurma arzusu var Rabbim biliyor Yegenimi kucagima aldim ve o kadar degisik hissettim ki o minicik,narin bedenini tutarken Kendi kuzumda nasil olmali,hayal bile edemiyorum...Sabir,sabir,sabir diyip gunleri saymaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…