- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.741
Aminn canım , amin... Vallahi doğru söyledin bak... Amannn ağlatma beni kızzzzzSancı iyidir canım inşallah sıklaşır da bebeğin de sen de bir an önce kavuşursunuz birbirinize. senin diğer çocuklar ne diyorlar bu duruma heyecanlılar mı eşin nasıl peki şaşkın mı yoksa sakin mi Bak ne yap biliyor musun 1000 tane ya havle çek bin derde devaymış canım ben çok okudum sancılıyken tespihmatiği elimden düşürmedim çok güç veriyor insana.
Süte gelince Allah'a şükür sorunumuz yok bol bol su içiyorum işte.Bu arada kızlar benim de ilk zamanlar göğüs uçlarım çatladı hatta kabuk bile bağladı ama ben vazgeçmedim krem falan da kullanmadım kendi sütümü sürdüm sadece göğsüme geçti sonra...Allah'a şükür şimdi bi sorunumuz kalmadı
Bugün hamilelik takvimimiz bitti 40+0 dayız. Dr. her şey normal dedi 3764gr. ama gelmek bilmiyor tosun:) p.tesiye kadar doğurmassam suni sancı verelim dediler bakalım inş. suni sancıya gerek kalmaz
kızlar ya günler azaldıkça ben korkmaya başladım. :18::18::18::18::18:hem doğumdan hemde doğumdan sonra ne yapacağımdan.
ilk doğum olduğu için mi acaba bu korkular? korku kapladıkça dua ediyorum herşey güzel olsun diye. bir anda gelse sancılarda bu düşünceler kafamdan uçup gitse.
bu arada ben 10 gün önce mantar için fitil kullandım. yine mantar olmuşum. Ya bu mantar normal doğumda bir sorun yaratır mı? cumartesi doktora gidicem sorucam bakalım hamilelik boyunca şu mantar olayı hiç bitmedi malesef
Bu arada kızlar bisey sorcam,umarım bilen biri vardır.Bazen kasılmayla beraber boyle makata dogru degisik baskı gibi bisey hissediyorum agrıyla.Bazen kasılma olmadan da oluyo,tuhaf bi his,bilmiyorum anlatabildim mi.Bu normal mi ? Tuvalet gelmesine de benziyo sanırım
Canım dogum sancısı olabılır sancı kaç dakıkada gelıyo
benim doktorum bir hafta bekletiriz dedi ama bende beklemekten korkuyorum. hem suyumuz sınırda hemde bebek kakasını yapar diye korkuyorum. İnşallah gününe kadar gelirde yavrum bu sıkıntılara sokmaz bize.
inşallah senin yavrunda bir anda çıka gelirde bu düşüncelere hiç gerek kalmaz.
kızlar ya günler azaldıkça ben korkmaya başladım. :18::18::18::18::18:hem doğumdan hemde doğumdan sonra ne yapacağımdan.
ilk doğum olduğu için mi acaba bu korkular? korku kapladıkça dua ediyorum herşey güzel olsun diye. bir anda gelse sancılarda bu düşünceler kafamdan uçup gitse.
bu arada ben 10 gün önce mantar için fitil kullandım. yine mantar olmuşum. Ya bu mantar normal doğumda bir sorun yaratır mı? cumartesi doktora gidicem sorucam bakalım hamilelik boyunca şu mantar olayı hiç bitmedi malesef
Kizlar acaip mide bulantisi ve ishal var karnimda cok agriyor doguma dair biseymi yoksa hasta mi oldum bilmiyorum...
Üşütmediysen olabilir.Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama takvimde İshal, bulantı ve hazımsızlık doğum işaretleri olabilir yazıyordu.Doğum işaretiyse Allah yardımcın olsun bir avazda kurtulursun inş.
Kizlar suyum geldi hastaneye gidiyirum hala geliyoo dua edin bana litfen
Canım üzmez korkma doğumdan sonra çocuk doktoru çocuğu kontrol ediyor hemen titrer bir hali vardı doktor kontrollerini yaptı şekeri düşmüş ondan titriyor dedi ki bende titriyordum zaten yani anlayacağın doktor kontrol ediyor tabi ben doğuma girdiğimde doktorum yetişemediğinden başka doktorla doğuma girmek zorunda kaldım bu sebeple doktor şekerim olduğunu bilmiyordu çocuk doğduktan sonra aklıma geldi söyledim. Ama çocuk doktoru her halukarde her bişeyi kontrol ediyor merak etme. Sadece serum verip küveze aldılar. Zaten 1 saat sonra düzeldi çocuk ama doktorumuz çok pimpirikliydi o sebeple 48 saati doldursun öyle verelim dedi. Kilosu 3200 boyuda 54 cm geldi.canim oncelikle bebisin hayirli olsun.sagliklica gecin evinize inslh.canim biliyosun bendede gebelik sekeri var o yuzden merak ettim nasi anliyosunuz sekerinin dustugunu nasi bi tedavi oluyor birde kac kilo dogdu oglusun firsatin olursa merak ettimde tabi seni uzmeyecekse
Bu arada kızlar bisey sorcam,umarım bilen biri vardır.Bazen kasılmayla beraber boyle makata dogru degisik baskı gibi bisey hissediyorum agrıyla.Bazen kasılma olmadan da oluyo,tuhaf bi his,bilmiyorum anlatabildim mi.Bu normal mi ? Tuvalet gelmesine de benziyo sanırım
Herkese günaydın pzts günü doğumum var halıları yıkamaya vermiştim ama sermemiştim bugün yerleri silip haliları sericem yarında toz falan alırım pazar günü yatar gezer dinlenirim sonrada gelsin oğlum tabi bu sadece planlarım oğlum bekler Allahta izin verirse hayırlısı herkese hayırlı kolay doğumlar nasip olsun bol bol besili sütlerimiz olsun inşallah hergün hepimiz için dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?