2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Göğsüne e vıtamını sür elevıttı galıba bıde tahınız uzerıne bırıken yağ oda ıse yarıyormuş gecen arkadaslar soğandan bahsetmıs neyse benım sancı rahat bırakmıyor görüşürüz ınsallah dua edı arkadaslar haber vermeye çalışırım

Ha burada esın çok panık kızlarım merakla kardeslerını beklıyo canlarım ya hele ortancam çok duygusaldır bana cekmısdeeeeeAllaha emanet olun hakkınızı helal edın canlar

Bugün hamilelik takvimimiz bitti 40+0 dayız. Dr. her şey normal dedi 3764gr. ama gelmek bilmiyor tosun:) p.tesiye kadar doğurmassam suni sancı verelim dediler bakalım inş. suni sancıya gerek kalmaz

Bloody senle satlarımız aynıydı maaşallah senin bebiş pek aceleci değil galiba ama bol bol kilo alıyor annesi içerde maaşallah Suni sancı o kadar kötü birşey değil canım tabii bir de bebeğin kilosundan dolayı normal doğuma müsait mi o da var gerçi doktorun konuşmuştur sanırım herşeyi inşallah herşey gönlünce olur.

Hamileliğin son aylarında mantarın sık çıkması çok normal.Hele doğuma yakınken kesik kesik akıntı olurmuş ama aslında o mantar değilmiş.Bende de olmuştu kaşıntı yoktu ama mantar sanmıştım.Ama yine de mantarın da varsa gebelikte idrarda şeker miktarı fazla oluyormuş o yüzden de mantar,bakteri gibi şeylerin üremesi kolaylaşıyormuş.Tatlı vs gibi şeyleri yemeyi azaltırsan da senin için iyi olur.Bebeğine de herhangi birşey olmaz merak etme.Vajinada çıkan uçuk vb. şeyler sadece risk oluyor ve sezeryanla alınıyor.Zaten doğum öncesi rahim yıkanıyor bi sıvıyla

Başkent canım bebeğine birşey olsaydı zaten drlar kuvöze alırlardı ama gerek görmemişler demek ki iyidir üzme kendini boş yere sütün etkilenir ona göre Bebişin de sen de Allah'a emanet olun

anne34 kız yazını görmemişim ne hakkı Allah aşkına canım Allah'a emanet ol kızıma çabuk arkadaş getir teyzesi güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz canım ...

Son düzenleme:
Bu arada kızlar bisey sorcam,umarım bilen biri vardır.Bazen kasılmayla beraber boyle makata dogru degisik baskı gibi bisey hissediyorum agrıyla.Bazen kasılma olmadan da oluyo,tuhaf bi his,bilmiyorum anlatabildim mi.Bu normal mi ? Tuvalet gelmesine de benziyo sanırım

Canım dogum sancısı olabılır sancı kaç dakıkada gelıyo

Amin canım hepimizin yavrusu inş.

En son çatı muaynemde tekrar mantar için krem verdi kullanıyorum iki gündür.Gebeliğimin başından beri kurtulamadım bende.Doktor hamile olduğunuz için kuvvetli bişey kullanamıyoruz o yüzden yenileyebilir dedi.Umarım doğum için sıkıntı yaratan bir durum değildir.Yarın unutmazsam bende sorayım Umarım herşey hepimiz için güzel olur korkuların kaygıların yerini yavrularımızın mis kokusu alır inş

selam kizlar 36 haftalik hamileyim wc ciktigimda rahmmimde baski hisediyorum neden acebaa ..karnim arada tas kesiliyo ve alt tarafimda kasilma hisediyorum ve kasik sancilarm var bilgisi olan varmi

Kizlar acaip mide bulantisi ve ishal var karnimda cok agriyor doguma dair biseymi yoksa hasta mi oldum bilmiyorum...

Üşütmediysen olabilir.Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama takvimde İshal, bulantı ve hazımsızlık doğum işaretleri olabilir yazıyordu.Doğum işaretiyse Allah yardımcın olsun bir avazda kurtulursun inş.

Telden giriyorum takvimi goremiyorum canim tesekkur ederim bakalim uyutmuyo zaten bekleyip gorucem hepimiz bir avazda kurtuluruz ins.

Kizlar suyum geldi hastaneye gidiyirum hala geliyoo dua edin bana litfen

Hadi canim allah yardimcin olsun guzel haberlerle gel insallah

Gece gece hortladim kacti uykum benim sipa hareket ediyodu uyandim karnimdan pat pat diye ses duydum bisey oluyo sandim ama yok bisi bu ara psikopata bagladim tamammm :)

Nst ye bagladilar bekliyoruz sanirim erken davrandik gelmek icin ama korkuyoruz herkeside yigdim kapinin onune:) ben 1 onlar 9 doguracak sabaha kadar 3 cm aciklik bakalim ne zaman gelicek prensesim ayetel kursi ve insirak okurmusunuz kizlar bizim icin

Canım üzmez korkma doğumdan sonra çocuk doktoru çocuğu kontrol ediyor hemen titrer bir hali vardı doktor kontrollerini yaptı şekeri düşmüş ondan titriyor dedi ki bende titriyordum zaten yani anlayacağın doktor kontrol ediyor tabi ben doğuma girdiğimde doktorum yetişemediğinden başka doktorla doğuma girmek zorunda kaldım bu sebeple doktor şekerim olduğunu bilmiyordu çocuk doğduktan sonra aklıma geldi söyledim. Ama çocuk doktoru her halukarde her bişeyi kontrol ediyor merak etme. Sadece serum verip küveze aldılar. Zaten 1 saat sonra düzeldi çocuk ama doktorumuz çok pimpirikliydi o sebeple 48 saati doldursun öyle verelim dedi. Kilosu 3200 boyuda 54 cm geldi.

İşte o çocuğun başının baskı yapmasıymış bende yeni öğrendim seninkide artık gelicem diyor annenlerde gelmiştir herhalde bizim oğlan doğmak için annnanesini bekleyemedi valla

Kizlar suyum geldi hastaneye gidiyirum hala geliyoo dua edin bana litfen

Hadi Allah yardımcın olsun canım.

Gülsevdam canım güldüğüme bakma çocuk 20 dk da doğdu ama 1 saat diktiler beni mahvoldum pazar pazar doğurunca anestezi uzmanını bekleyemeden dikmek zorunda kaldı doktor tabi oraya uyuşturucu iğne yaptı ama benim canım biraz tatlı olduğundan bağırdım durdum.
Vallahi çocuk doğurmak sorun değilmiş öyle tuvaletimi yapar gibi oldum çocuk çıktı da esas iş dikişlerde...

Gerçi ben kendimi çok kastım çocuk çıkarken siz siz olun kasmayın (benim yırtığım çok oldu) kasmamdan dolayı kasma sebebimde doktorun üzerine işiycem ya da büyük tuvaletimi yapıcam sandım ondan kastım sonrada gelsin dikişler..

Kızlar doğuracaklara sesleniyorum işiycem büyük tuvaletimi yapıcam diye korkmayın salın gitsin yoksa dikiş çilesi çekersiniz zaten gelen tuvalet değilmiş en sonunda kendimi kasmayı bırakınca tek gelen çocuk oldu tuvaletimi filan yapmadım doktorda zaten o tuvalet değil çocuk baskı yapıyor bırak yaparsan yap bişey olmaz dediyse de dinlemedim onun çilesini çektim

Bu arada beklesin beklesin derken senin çocuk hala doğmadı maşallah

Tiramisucuğum sana özendim ilk fırsat da bende detaylı yazacağım

Bu arada kızlar sütüm gelmeye başladı ama oğlum ısrarla emmiyor ağzını açıp kuş gibi bekliyor sıpa dolayısı ile ememiyor öyle oluncada sinirlenip ağlıyor süt sağma makinesini iyikide almışım ona şükürler olsun habire süt sağıp içiriyoruz. Helak oldum dikişlerden dolayı oturamıyorum her tuvaletim geldiğinde korka korka gidiyorum :18: gerçi bugün biraz daha iyiyim birazda üşütmüş gibiydim gece de hiç uyuyamayınca mahvolmuştum ama dün gece annem çocuğu aldı gitti rahat rahat uyudum dinlendim şimdi daha iyiyim yine sütü sağıp verdim. Henüz öyle dolu dolu gelmiyor ama yinede idare eder akşama kadar humana still rezene içip duruyorum şimdilik haberler böyle..

Herkese günaydın pzts günü doğumum var halıları yıkamaya vermiştim ama sermemiştim bugün yerleri silip haliları sericem yarında toz falan alırım pazar günü yatar gezer dinlenirim sonrada gelsin oğlum tabi bu sadece planlarım oğlum bekler Allahta izin verirse hayırlısı herkese hayırlı kolay doğumlar nasip olsun bol bol besili sütlerimiz olsun inşallah hergün hepimiz için dua ediyorum.

Günaydın hamiş kardeşler tazecik anneler :)
Doğum yapanların bebişleri hayırlı uğurlu olsun. Doğum sancısı çeken arkadaşlarımız bi avazda sağlıkla kurtulsun inş
Akşam kasıklarımda sağlam sancılar oldu hadi dedim başlıyoruz inş ama gene tık yok umarım açılma falan olmuştur :)

Bu arada bnm aile hekimim de hamile. Süt için milupa nın lactamil diye bi ürününü önerdi içinde folik asit vitaminler kalsiyum falan var doğumdan 3 gün önce başlanabiliyormuş. Humana steel tea nin faydasını görememiş o ilk gebeliğinde haberiniz olsun ben bi kutu aldım hastane çantama koydum.

Sezeryan mı olacaksınız ? Epidural mi genel mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…