- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.761
canim gorunce hemen yazayim istedim bende ilk aylar mantar olmustum surekli yeniliyordu ama sonra burda konusuldu ve cok sukur banada cozum oldu. 1 litre sicak suya 2 yemek kasigi sirke ekleyip sogutup onunla temizledim. gecince biraktim yenileyince doktora bile soylemedim cunku bi sitede okuduguma gore verilen fitillere ilave antibiyotikde verilmesi lazimmis bunuda hamilelikte doktorlar cok tercih etmeyince surekli yeniliyormus.denemek istersen.
sağol canım tavsiyen için. deniycem bakalım inşallah faydasını görürüm. Benimkisi kronikleşti artık. hamileliğim boyunca kaç kere fitil kullandım 10 gün geçiyor sonra tekrar eskiye dönüyor. Doktor bunun bir hapı var hemen geçiyor ama emzirmeyi bıraktığında kullanabilirsin ancak diyor. tek korkum normal doğumda olumsuz bir sorun yaratması. Onuda doktora sorucam bu hafta.
Bu arada kızlar bisey sorcam,umarım bilen biri vardır.Bazen kasılmayla beraber boyle makata dogru degisik baskı gibi bisey hissediyorum agrıyla.Bazen kasılma olmadan da oluyo,tuhaf bi his,bilmiyorum anlatabildim mi.Bu normal mi ? Tuvalet gelmesine de benziyo sanırım
Kizlar acaip mide bulantisi ve ishal var karnimda cok agriyor doguma dair biseymi yoksa hasta mi oldum bilmiyorum...
bebısın doğum kanalına yakın bas asagı ıse o baskıyı hıssetmen normal:)selam kizlar 36 haftalik hamileyim wc ciktigimda rahmmimde baski hisediyorum neden acebaa ..karnim arada tas kesiliyo ve alt tarafimda kasilma hisediyorum ve kasik sancilarm var bilgisi olan varmi
Kizlar suyum geldi hastaneye gidiyirum hala geliyoo dua edin bana litfen
Nst ye bagladilar bekliyoruz sanirim erken davrandik gelmek icin ama korkuyoruz herkeside yigdim kapinin onune:) ben 1 onlar 9 doguracak sabaha kadar 3 cm aciklik bakalim ne zaman gelicek prensesim ayetel kursi ve insirak okurmusunuz kizlar bizim icin
canım egıtımde ebemızın ısrarla soyledıklerın bırıde bu sakın doğum anında cekınmeyınGülsevdam canım güldüğüme bakma çocuk 20 dk da doğdu ama 1 saat diktiler beni mahvoldum pazar pazar doğurunca anestezi uzmanını bekleyemeden dikmek zorunda kaldı doktor tabi oraya uyuşturucu iğne yaptı ama benim canım biraz tatlı olduğundan bağırdım durdum.
Vallahi çocuk doğurmak sorun değilmiş öyle tuvaletimi yapar gibi oldum çocuk çıktı da esas iş dikişlerde...
Gerçi ben kendimi çok kastım çocuk çıkarken siz siz olun kasmayın (benim yırtığım çok oldu) kasmamdan dolayı kasma sebebimde doktorun üzerine işiycem ya da büyük tuvaletimi yapıcam sandım ondan kastım sonrada gelsin dikişler..
Kızlar doğuracaklara sesleniyorum işiycem büyük tuvaletimi yapıcam diye korkmayın salın gitsin yoksa dikiş çilesi çekersiniz zaten gelen tuvalet değilmiş en sonunda kendimi kasmayı bırakınca tek gelen çocuk oldu tuvaletimi filan yapmadım doktorda zaten o tuvalet değil çocuk baskı yapıyor bırak yaparsan yap bişey olmaz dediyse de dinlemedim onun çilesini çektim
Bu arada beklesin beklesin derken senin çocuk hala doğmadı maşallah
..
Herkese günaydın pzts günü doğumum var halıları yıkamaya vermiştim ama sermemiştim bugün yerleri silip haliları sericem yarında toz falan alırım pazar günü yatar gezer dinlenirim sonrada gelsin oğlum tabi bu sadece planlarım oğlum bekler Allahta izin verirse hayırlısı herkese hayırlı kolay doğumlar nasip olsun bol bol besili sütlerimiz olsun inşallah hergün hepimiz için dua ediyorum.
Bu arada kızlar bisey sorcam,umarım bilen biri vardır.Bazen kasılmayla beraber boyle makata dogru degisik baskı gibi bisey hissediyorum agrıyla.Bazen kasılma olmadan da oluyo,tuhaf bi his,bilmiyorum anlatabildim mi.Bu normal mi ? Tuvalet gelmesine de benziyo sanırım
Herkese günaydın pzts günü doğumum var halıları yıkamaya vermiştim ama sermemiştim bugün yerleri silip haliları sericem yarında toz falan alırım pazar günü yatar gezer dinlenirim sonrada gelsin oğlum tabi bu sadece planlarım oğlum bekler Allahta izin verirse hayırlısı herkese hayırlı kolay doğumlar nasip olsun bol bol besili sütlerimiz olsun inşallah hergün hepimiz için dua ediyorum.
Gulsevdam,Tiramisuuu sagolun canlarim cevap icin.Yani o zaman benim dogum yakin olabilir mi ki ? Yoksa sadece doguma hazirlik gibi bisey mi ? Aman heyecanlandim napim
Tıbbi birşey olarak söyleyemem ama canım yanlış yönlendirme gibi olmasın ama belki şu an açılman dahi oluyor olabilir drunla konuş istersen.Sen yurtdışındaydın değil mi kucukmeleklerim fransadaydı sen nerdesin?Bi daha ne zaman dra gideceksin canım?
Gulsevdam,Tiramisuuu sagolun canlarim cevap icin.Yani o zaman benim dogum yakin olabilir mi ki ? Yoksa sadece doguma hazirlik gibi bisey mi ? Aman heyecanlandim napim
Ya hic sorma,dertliyim bu konuda zaten.Ispanyadaym ben.Kontrol yok artik bu saatten sonra,nst ye bile 40.haftamda yolladilar.Suyun gelirse,sancilar 5 dkya duserse gel dediler.Yani acile gidene kadar bisey bilemem ki
....
tiramisum tatlı kaymağım benım:) Rabbım yardımcın olsun ev işlerinı yapan bırı olsa daha rahat olucan
ben böyle dıyorum ama bakalım ben doğurunca gelebılcekmıyım :)
dünden berı startı verdım 170 basamağı bı nefeste çıktım :) sonra salıncakta sallandım 40 dk falan
ustune yuruyus sonuç kasık ağrıları fecııı ama gectı gıttı .. sansıma havalar soğudu sahılde mıs gıbı yuruys yapıcaktım bol bol
hurma ananas tuketıyorum zatı rahımde yumuşama 32. haftadan berı var bırde açılsa sancıyı özlemle bekler oldum :)
bugunu bı atlatıyım tellerım çıksın babamız pazar gunu sınava gırsın sonrası gel bebegım gel dıye özlemle beklıcem:)
kızlar bu spinal anesteziyle epidural anestezi arasındaki fark nedir? eğer sezeryan olursam spinal öneriyor doktorum. spinal bazen ameliyat esnasında şiddetli ağrı yapabiliyormuş diye duydum. korkuyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?