- 1 Ocak 2011
- 439
- 14
- 118
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.781
Bloody senle satlarımız aynıydı maaşallah senin bebiş pek aceleci değil galiba ama bol bol kilo alıyor annesi içerde maaşallahSuni sancı o kadar kötü birşey değil canım tabii bir de bebeğin kilosundan dolayı normal doğuma müsait mi o da var gerçi doktorun konuşmuştur sanırım herşeyi inşallah herşey gönlünce olur.
Hamileliğin son aylarında mantarın sık çıkması çok normal.Hele doğuma yakınken kesik kesik akıntı olurmuş ama aslında o mantar değilmiş.Bende de olmuştu kaşıntı yoktu ama mantar sanmıştım.Ama yine de mantarın da varsa gebelikte idrarda şeker miktarı fazla oluyormuş o yüzden de mantar,bakteri gibi şeylerin üremesi kolaylaşıyormuş.Tatlı vs gibi şeyleri yemeyi azaltırsan da senin için iyi olur.Bebeğine de herhangi birşey olmaz merak etme.Vajinada çıkan uçuk vb. şeyler sadece risk oluyor ve sezeryanla alınıyor.Zaten doğum öncesi rahim yıkanıyor bi sıvıyla
Başkent canım bebeğine birşey olsaydı zaten drlar kuvöze alırlardı ama gerek görmemişler demek ki iyidir üzme kendini boş yere sütün etkilenir ona göreBebişin de sen de Allah'a emanet olun
anne34 kız yazını görmemişim ne hakkı Allah aşkına canım Allah'a emanet ol kızıma çabuk arkadaş getir teyzesi güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz canım ...
Hayirli cumalar ! Rabbim hayirlisiyla kabul etsin dualarimizi ve doguma gidenlerin yardimcisi olsun...
Astirid,yok tatlim daha annemler gelmedi,kismetse ayin 20si,bakalim bekleyecek mi
İspanya mıNasıl gittiniz oraya yahu?Ben de yurtdışında yaşamak isterdimm Ama Amerikada filan İşin zor canım Allah kolaylık versin...
CanımAldıklarını aldık yere bıraksalar , azıcık dikkat etseler o da yeter bana.İşleri zaten benim yapmam lazım başkası yapınca içime sinmiyor ve istediğim gibi de yapmıyor zaten ben biraz fazla titizimdir de Kızımın hiçbir kıyafetini ütülemeden giydirmem oğluma da öyle yapardım,e eşim çalışıyor jilet gibi olmalı herşeyi onunkileri de ütülerim haliyle , e havlular ütülense mikroplaı kırılsa harika olur , kilotlarımı da ütülüyorum ki bakteri vs oluşmasın , e şimdi yazlıklara geçtik azıcık kollarda falan ütü izi hoşuma gidiyor...Velhasıl her gün her gün ütü Temizlik desen hiç anlatmıyım onu da her gün yapıyorum.Hava yağmurlu dünden beri dün biraz bozuktu yağmaz aman yaaa dedim gittim camları sildim bi de Üstüne yağmur yağmaz mı
Kız maaşallah valla 170 basamak mıSerde gençlik var desene at bakalım havanı Dr bana da yürüyüş diyet falan önerdi ben nasıl yapıcam bilmiyorum her tarafa arabayla gidesim var Tembellik diz boyu
Kendini yormadan yapmaya çalış canım sonra bahsettiğin gibi karnın da ağrır kasığın da.Dikkat et kendine.Bebişiniz babasına uğur getirsin inş. beklediği sonucu alır eşin de.Demek tellerin çıkmadı hala canım eğer unutmazsan druna şeyi sorar mısın 20lik gömülü dişim var benim arada ağrı yapıyor bebeğimi de emziriyorum ya çektirsem bi sakıncası olur mu acaba?Benim özel bi diş doktorum yok sormak için doktora gitmem gerekecek kızımla mahvoluyoruz teyzesi bir yere çıkarken , sorabilirsen sevinirim:86:
bizimki içeride rahat teyzesi annesini de üzmüyor sancı yok ağrı yok arkadaşlarım bile sen nasıl hamilesin diyor:) Bakalım p.tesi ne diyecekler o zamana kadar doğurmazsak tabi:)
ee ama sen kendını zorluyorsun ya ütü temızlık dur bıraz dınlen kendıne vakıt ayır:)
bana spor de ev işi hıc deme :)
kac hafta evde yattım tam spor yapılcak donemdı acısını çıkarıyorum :) ama yürürken sureklı oturup ara verıyorum
ağırlaştık tabı :) ama salıncakta sallanmak favorım dun ıste o wc ıstegı sureklı oldu ne yuruyus ne salıncaktan tad alabıldım
bugun bakalım doktor sonrası yıne aynı turu yapabılrsek esımle tutmayın benı bol bol sallancam
ortodontı benım doktorum dıs doktoru ayrı oluyor ama oda bılır ınsallah bıraz suratsız bır beyefendı ama ısını ıyı yapıyor
sorarım canım .. en buuyk korkum çıkmadan doğuma gıdersem dıyeydı artık rahatım oh bee:)
ınsalah yavrum esıme ugur getırır 24 saat uyumadan sınava gırıcek
bu yüzden ızın gününe kadar perşembeye kadar beklesemı yavrum
babası guclensın kuvvetlensınhayırlısı artık
arada o baskı bendede oluyor canım özellikle bebek hareket ettiğinde falan altan çıkıcakmış gibi hisediyorum doktorum normal dedi hepsine olucak şeylermişBu arada kızlar bisey sorcam,umarım bilen biri vardır.Bazen kasılmayla beraber boyle makata dogru degisik baskı gibi bisey hissediyorum agrıyla.Bazen kasılma olmadan da oluyo,tuhaf bi his,bilmiyorum anlatabildim mi.Bu normal mi ? Tuvalet gelmesine de benziyo sanırım
Canım üzmez korkma doğumdan sonra çocuk doktoru çocuğu kontrol ediyor hemen titrer bir hali vardı doktor kontrollerini yaptı şekeri düşmüş ondan titriyor dedi ki bende titriyordum zaten yani anlayacağın doktor kontrol ediyor tabi ben doğuma girdiğimde doktorum yetişemediğinden başka doktorla doğuma girmek zorunda kaldım bu sebeple doktor şekerim olduğunu bilmiyordu çocuk doğduktan sonra aklıma geldi söyledim. Ama çocuk doktoru her halukarde her bişeyi kontrol ediyor merak etme. Sadece serum verip küveze aldılar. Zaten 1 saat sonra düzeldi çocuk ama doktorumuz çok pimpirikliydi o sebeple 48 saati doldursun öyle verelim dedi. Kilosu 3200 boyuda 54 cm geldi.
canım hayırlı olsun önecelikle bebişin güle güle büyütcanım bendede gebelik şekeri var hatırlarsan peki doğumdan sonra şekerinde bi değişiklik oldumu peki sen insülin kulanıyormuydun hemen düştümü şekerin ay çok ordum ama bebek doğar doğmaz geçicek diyorlar sende durumlar nasıl ? maşşalah bebişinde kilosu güzel doğmuş doktorlar çok iri olasını istemiyorlar bizimkide bu hafta normale dönmüş kilo alımı öndeydi biraz :18: bide ciğerlerine faln bakıldımı ciğerleri geç gelişebiliyomuş doktor söylemişti
Maaşallah kuzunaBence p.tesiye kadar doğar artık özlem bitsin di mi ama
Etraf temiz ve düzenli oldukça ben de mutlu oluyorum , gelen de sanırım zaten misafir beklediğimizi düşünerek sağolsunlar hiç habersiz geliyorlar.Acaba bu işler böyle mi yürüyor da ben bilmiyorum onu da bilmiyorum.Ne biliyim emziriyorum sık sık diye sütyen giymek istemiyorum mesela ev içinde,bi de durup durup ateş basıyor mesela o yüzden biraz daha açık giyiniyorum ne biliyim pijamalarla dolaşıyorum velhasıl misafir için hemen müsait olmuyorum açıkcası ama 1 saat sonra geliyoruz deseler ben de kendime çeki düzen veririm evime çeki düzen veririm ortalıkta ne biliyim kızın ıslak mendilleri oğlanın oyuncakları oluyor ev ne kadar temiz de olsa misafir gelince şöyle bi toparlamak lazım diye düşnüüyorum o yüzden oturamıyorum işte hiç benim sporum da böyle yoksa yok yürüyüşmüş yok filanmış hiç yapamam sanırım
Allah size bahçeli filan bi ev nasip etsin salıncak da olur inş. hem sen hem çocukların bol bol sallanırsınızTeyzeleri benim minnoşum uyandı hepinizi öpüyorum bana müsade
bugun bebnım ıcın doğum kadar buyuk gun kızlar:) tellerım çıkıyor
gecen sene bugünlerde takmıştık 1 2 ay daha tedavı devam etse cok ıyıydı
ama malum bebıs olunca doktorum rahat gelemıcegımı soyledı bu halındende memnunum çıksın artık :)
yarın esım gece vardıyasına gıdıyor annemler 2 sokak otemde onlara gıdıcem kalmaya
hastane cantamıda yanıma alsammı bısey olsa evden alırız sankı dogmıcak gıbı bu yaramaz :)
bizimki içeride rahat teyzesi annesini de üzmüyor sancı yok ağrı yok arkadaşlarım bile sen nasıl hamilesin diyor:) Bakalım p.tesi ne diyecekler o zamana kadar doğurmazsak tabi:)
Sezeryan mı olacaksınız ? Epidural mi genel mi acaba
Canim artik teller gidiyor demek hadi gozun aydin:) ben de bu sabah sahile gdip yuruyus yaptim ve bir suru merdiven ciktim. Bebislerimizde birer birer gelicek hicc merak etme:) canim cantani al istersen tedbir amacli ne olur ne olmaz
Vala canim ben hala kosturuyorum resmen hic hamile gibi degilim.yalniz biz uc kardesiz annem ucumuzde gec dogmusuz ablam 4 gun abim 9 gun ben ise 15 gun:)) sanirim bu durum bizde genetik ben de bekleyebildigim kadar bekleyecegim sonradi Allah kerim
Spinal anestezi olucam canım valla anestezi uzmanına bağlı ağrı yaşayanda var yaşamayanda ama bütün doğumlarda bazı sıkıntılar oluyor normalde olsa sezeryanda Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin diye dua et bende pazar günü okuyup yatıcam inşallah sağlıkla geçer gider sezeryanda sonda takıldığını biliyorum ama lavman oluyormu bilmiyorum.Ben nst ye gittiğimde kızın birini doğuma hazırlıyorlarda sonda takmışlar serum vardı kolunda sonra başka bir serum daha taktılar hazırlık olarakmış o serumlar lavman işini bende merak ettim valla bu arada dünde sezeryana girmeden önce kan testleri varmış onlar için kan aldılar .
Bnm yarın kontrolüm var da Dr aç ve hazırlıklı gel müdahale gerekebilir dedi. Hoş bende bi rahatlık bi rahatlık yarın birşey olmayacak modundayım ama :) suni sancıyı reddetmeyi düşünüyorum epidural sezeryan olursun o zaman dedi Dr um bide BDT lerimiz yakın açıkçası sizin de Sezeryan olmanız rahatlatı acaba erken mi gelecek bebiş diye üzülüyordumAllah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin şekli önemli değil sağlıkla kucaklarımıza alalım yavrularımızı inş :)
Spinal anestezi olucam canım valla anestezi uzmanına bağlı ağrı yaşayanda var yaşamayanda ama bütün doğumlarda bazı sıkıntılar oluyor normalde olsa sezeryanda Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin diye dua et bende pazar günü okuyup yatıcam inşallah sağlıkla geçer gider sezeryanda sonda takıldığını biliyorum ama lavman oluyormu bilmiyorum.Ben nst ye gittiğimde kızın birini doğuma hazırlıyorlarda sonda takmışlar serum vardı kolunda sonra başka bir serum daha taktılar hazırlık olarakmış o serumlar lavman işini bende merak ettim valla bu arada dünde sezeryana girmeden önce kan testleri varmış onlar için kan aldılar .
Canim artik teller gidiyor demek hadi gozun aydin:) ben de bu sabah sahile gdip yuruyus yaptim ve bir suru merdiven ciktim. Bebislerimizde birer birer gelicek hicc merak etme:) canim cantani al istersen tedbir amacli ne olur ne olmaz
Vala canim ben hala kosturuyorum resmen hic hamile gibi degilim.yalniz biz uc kardesiz annem ucumuzde gec dogmusuz ablam 4 gun abim 9 gun ben ise 15 gun:)) sanirim bu durum bizde genetik ben de bekleyebildigim kadar bekleyecegim sonradi Allah kerim
Herkese günaydın pzts günü doğumum var halıları yıkamaya vermiştim ama sermemiştim bugün yerleri silip haliları sericem yarında toz falan alırım pazar günü yatar gezer dinlenirim sonrada gelsin oğlum tabi bu sadece planlarım oğlum bekler Allahta izin verirse hayırlısı herkese hayırlı kolay doğumlar nasip olsun bol bol besili sütlerimiz olsun inşallah hergün hepimiz için dua ediyorum.
Kizlar suyum geldi hastaneye gidiyirum hala geliyoo dua edin bana litfen
Epidural Anestezi nedir?kızlar bu spinal anesteziyle epidural anestezi arasındaki fark nedir? eğer sezeryan olursam spinal öneriyor doktorum. spinal bazen ameliyat esnasında şiddetli ağrı yapabiliyormuş diye duydum. korkuyorum :26:
Kızlar ben gece 4 10 normal dogum kızımı kucağıma aldım cok şükür telden pek beceremıyom sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?