- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.801
Yok canım burda çoğu arkadaş 15 gün önceden sezeyana girdi zaten normaldede dr lar sancı gelmeden olması için 15 gün önce alıyorlarmış benim 12 gün kala alınacak aslında ben bekleme taraftarıydım ama dr kongreye gidecekmiş başka dr girsin istemiyorum o yüzden bekleyemiyorum senin bekleme imkanın varsa bekle 1 hafta kala falan aldır anne karnı en güzel yer bebekler için şu anda
Aaynen bende canım annem benim rahmetli ama bildiğim kadarıyla biz tam gününde doğmuşuz abim ile. Biz de genetik değil bizim sıpa tembel ve rahatına düşkün sanırımHayırlısıyla gelsinler artık sağlıkla sıhhatle inş.
Kızlar ben gece 4 10 normal dogum kızımı kucağıma aldım cok şükür telden pek beceremıyom sonra görüşürüz
Canım merhaba naptın gittin mi muayeneye? Ne dedi doktorun? Umarım her şey yolundadır.
Kızlar ben gece 4 10 normal dogum kızımı kucağıma aldım cok şükür telden pek beceremıyom sonra görüşürüz
Spinal anestezi olucam canım valla anestezi uzmanına bağlı ağrı yaşayanda var yaşamayanda ama bütün doğumlarda bazı sıkıntılar oluyor normalde olsa sezeryanda Allah hayırlı kolay doğum nasip etsin diye dua et bende pazar günü okuyup yatıcam inşallah sağlıkla geçer gider sezeryanda sonda takıldığını biliyorum ama lavman oluyormu bilmiyorum.Ben nst ye gittiğimde kızın birini doğuma hazırlıyorlarda sonda takmışlar serum vardı kolunda sonra başka bir serum daha taktılar hazırlık olarakmış o serumlar lavman işini bende merak ettim valla bu arada dünde sezeryana girmeden önce kan testleri varmış onlar için kan aldılar .
sanıyorum normal doğum yapıpta çok rahat ettim deyip tavsiye eden pek yok...herkes dikişlerden dert yanmış pff
Canım bilgiler için çok teşekkürler emek verip yazmışsın ayrıntılarıyla çok sağol :)merhaba kızlar nasılsınız? dogum yapanlar bebekleriyle ugrasmakdan giremiyor gördüğüm kadarıyla yapmamış arkadaslarım canlarım güzel annişlerspinal düşünenler var aranızda ben size anlatım neler yapılıyor strese girmeyin rahat olun
kızlar önce kan vericeksiniz sezeryan için rutinler, sonra anestezi uzmanıyla görüşceksiniz hastalığınız varmı daha önce ameliyat oldunuzmu böle şeyler soracak size neler yapacağını anlatıcak gece yemek yemiceksiniz suda dahil tamamen boş mideyle gidiceksiniz. sabah ben gittim üzerim değişti yerum için koluma yol açıldı. sonda takıldı öle zor bişey değil korkmaya gerek yok sonra ssedye geliyor sizi alıyorlar herkes yanınızda sizi asansöre yolculuyorheyecandan ölebilirim diyorsunuz oan sonra zaten ameliyathane orası sorun değil bence ben çok eğlendim çıktıkdan sonra beni titreme aldı ameliyathane çok soğuk olduğundan ve hareketsiz kalmakdan iyice örttüler beni ısınınca geçti yaklaşık 4 saat felan da su vermiyorlar yemekde yok çok susamışdım ben sonra bi hoşaf bi çorba geliyor ama çok fena :26: nasıl yedim bilmem yarım saat sonrada ya döner ekmek yada tavuk döner yemen gerekiyor sonra sonda çıkıyor yürüyorsun herşey bitiyor
ssevcan canım senin dogum ne zaman?? merak ettim..doktor bana 15 mayıstan itibaren bekle dogumu dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?