2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Hepinize mrb kizlar oncelikle takip edemefim dogum yapan arkadaslari tebrk ederim,bekleyenlerinde darisi basina
Bizim hikayemize gelince 3mayis cuma aksami 12de suyumun gelmesyle hastaneye gttk hicbir agrim sancim yoktu,avikcasi donerim die gtmistm ama drm izin vermedi muayeneden sonra antibiotk srrum verdiler ve nsty bagkadilar,odamizda sanci beklemeye nasladik,saatler gecio bnm acilmam yavas yavas oluodu sabah 5gibi suni almays basladim takildiktan sonra bnm sancilar tavan yapti son 2saatimi hatrlamiorum en son acidan baygin durumdaudim,en son 9.30 da acilmm tsmmlandi ve dogums aldilar 10 bebis gelmisti ama coook zor bir dogum gecrdim,dikisim bayaa var,halaa yatiorum heralde 10 gune anca toparlarim,sezeryan olmadgma pismanim,ama gnede sua nsa bebisimle olmak herseye deger
Yaramaz ve obur bir bebegim var,yeni sutum duzene girdi sayilir,gunduzleri mama vermioruz aryik geveleride bazen 2 bazen 3 verioruz,hafifte sarilik atlatioruz suanda dr teyzemiz normal dedi,hayatimiz tamamen bebis ustune kurulu suanda saeve yiyip icip emziriorum,annem,teyzem ,kayinvaldem 3elden bana cook yardimcilar saolsunlar,kesinlikle istemiorum demeyin insanin cook ihtiyaci oluo emin olun,heleki ameliytlugibi olursaniz is zor,arada takip etmeye calisiorum sizleri ,hepinizi opuorum,burda paylastiklarimiz gercekten deherliydi,hepinize tesekkurler....

Suyum biraz hızlı azalıyor canım bnm. Normalde 3 günde 1 görüşüyorduk Dr umla cumartesiyi es geçmek istemedi. Hazırlıklı ol dedi sadece. Bizim zorunlu Sezeryan gibi bi durum yoktu dün sadece doğumu başlatmak isteyebilirim dedi. Ama ben bebeğin suni sancıyı kaldırabileceğinden endişeliyim. Hayırlısı artık :) hepimiz için

A
Allah rahmet eylesin cnm. Insallah cnm sag salim geksinler de...

merhaba arkadaşlar. Yeni doğum yapanları tebrik ederim. Rabbim hayırlısıyla bebeklerini büyütmeyi nasip etsin hepinize. Doğum yapmış arkadaşların buraya gelip tecrübelerini paylaşması çok iyi oluyor teşekkür ederim kendi adıma. Çok müsait olup yazamıyorum ama genelde takip ediyorum.

Bizimde kontrolümüz vardı. Ben hissetmiyordum ama 75-95 arası sancı varmış. Bir cm kadar da açılma olmuş. Çatım normal doğuma uygunmuş ve bebeğim kanala girmiş. Yani hayırlısıyla biz normal doğumu bekleyeceğiz. Ama kızımın acelesi var doktor teyzesi bir hafta on gün kadar sabretmesini söyledi:) umarım laf dinler bebeğim.
Son günler geçmiyor...

benim bebeğim de pozisyonunu almış bekliyor ama koca kafalı biraz o yüzden zorunlu sezeryan olacam sanırım. eşime kalsa bekleyelim sancım gelsin olmazsa sezeryan olurum. onca sancıyı çekmek bi yana. bebek kanalda nefessiz kalabilir, benim için çeşitli riskleri olabilir. önümüzdeki hafta az çok şekillenir herhalde ne olacağı.
içim bi garip buruk ya. şimdiye kadar hep haftasından geride olan minik bir bebekti. dolayısıyla kolay bi normal doğum yaparım herhalde deyip kendimi ona ayarlamıştım. son zamanlarda maş. hızlı büyüdü. hayırlısı olsun.

sanıyorum normal doğum yapıpta çok rahat ettim deyip tavsiye eden pek yok...herkes dikişlerden dert yanmış pff

Kızlar yanlış hatırlamıyorsam nurayy diye biri vardı gören duyan haber alan oldu mu?Riskli bir hamileliği vardı durumu hakkında bilgi sahibi olan varsa yazsın lütfen...

Kızlar ben gece 4 10 normal dogum kızımı kucağıma aldım cok şükür telden pek beceremıyom sonra görüşürüz

Canım gözümüz aydın çok şükür iyisiniz ah şu telefonlar yok mu ben de beceremedim ya hastanedeyken Bebişini de seni de öpüyorum canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

Canım merhaba naptın gittin mi muayeneye? Ne dedi doktorun? Umarım her şey yolundadır.

merhaba canım bende geçmişi okumaya dalmışım yazıcaktım tam.Doktorumla konuştum nst normal çıktı,suyu,plesantası normal tamam bir hafta daha bekleyelim dedi.Çook rahatladım çünkü stres topuna dönmüştüm.Yalnız bebek hareketlerini çok iyi kontrol etmen lazım.Hareketleri azaldığında filan hemen gel dedi.Şekerli gıda alıp iki üç saate bir dinle.Yürü,ılık duş al her gün.Küvetinde varsa doldurup otur içinde dedi.Bizden haberlerde böyle canım bekliycez bakalım.Akşam hepimize dua ettim inşallah hayırlısıyla bu zamanda sağlıkla gelirler.

Kızlar ben gece 4 10 normal dogum kızımı kucağıma aldım cok şükür telden pek beceremıyom sonra görüşürüz

hayırlısı olsun canım allah analı babalı büyütsün yavrunu inşallah.

darısı başımıza artık

lavma demişsiniz kızlar ben spinal sezzeryan oldum lavma yapılmadı ama sonda takıyorlar hiç şikayet etmeyin çok işe yarıyor hele spinal olacaklar 5 saat te yakın uyusuk olacaksınız o yüzden kurtarıcı yani öyle çok zorda değil sölim 2 sn de takı veriyorlar

merhaba kızlar nasılsınız? dogum yapanlar bebekleriyle ugrasmakdan giremiyor gördüğüm kadarıyla yapmamış arkadaslarım canlarım güzel annişler spinal düşünenler var aranızda ben size anlatım neler yapılıyor strese girmeyin rahat olun
kızlar önce kan vericeksiniz sezeryan için rutinler, sonra anestezi uzmanıyla görüşceksiniz hastalığınız varmı daha önce ameliyat oldunuzmu böle şeyler soracak size neler yapacağını anlatıcak gece yemek yemiceksiniz suda dahil tamamen boş mideyle gidiceksiniz. sabah ben gittim üzerim değişti yerum için koluma yol açıldı. sonda takıldı öle zor bişey değil korkmaya gerek yok sonra ssedye geliyor sizi alıyorlar herkes yanınızda sizi asansöre yolculuyor heyecandan ölebilirim diyorsunuz oan sonra zaten ameliyathane orası sorun değil bence ben çok eğlendim çıktıkdan sonra beni titreme aldı ameliyathane çok soğuk olduğundan ve hareketsiz kalmakdan iyice örttüler beni ısınınca geçti yaklaşık 4 saat felan da su vermiyorlar yemekde yok çok susamışdım ben sonra bi hoşaf bi çorba geliyor ama çok fena :26: nasıl yedim bilmem yarım saat sonrada ya döner ekmek yada tavuk döner yemen gerekiyor sonra sonda çıkıyor yürüyorsun herşey bitiyor

Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin

sanıyorum normal doğum yapıpta çok rahat ettim deyip tavsiye eden pek yok...herkes dikişlerden dert yanmış pff

Canım normalde aynı sezeryanda ikisinde de dikiş var sonuçta ama normal adı üstünde normal bir süreç ben mecburen sezeryan olucam kan pıhtılaşmam var ama normal yapmak isterdim ama iyileşme süreci aynı değişmiyor sezeryanda 1hafta 10 günde
toparlıyorsun normaldede anne olmak zor ama Allah isteyen olmayan herkese nasip eder inşallah

Evet çok güzel valla gözlerim doldu

Canım bilgiler için çok teşekkürler emek verip yazmışsın ayrıntılarıyla çok sağol :)

rabbim size ve bebişlerinize sağlıklı mutlu uzun ömürler versin inşallah.

tiramisucum(en sevdiğimde tatlıdır bu arada) çok sağol canım benim..

evet kızlarrr bana gelince henüz doğurmadım. son bi kaç gündür açılmaya bağlı olarak sanırım hafiften kemiklerim ağrıyodu. kemik dediğimde enteresan ön tarafımdaki kemik acıyla karışık bi ağrı. birda akşamları bebiş aşırı hareketleniyor ve sanki içeriden dışarıya doğru elindeki iğneyi batırıyodu ve o anlarda beni zıplatıyodu tabi yerimden. :18: ama onun dışında ağrı sancı vb bişi yoktu.

bunun üzerine bugün dr a gittim neyse ultrasonla baktı her şey güzel suyu ii felan filan kafada güzel yerleşmiş. bide alttan bakalım dedi. neyse ben hazırlandım. öncelikle kendimizi kasmazsak hiç acı felan olmuyo anladım çok af edersiniz 4 parmağını birden soktu ooo dedi sen açılman var akşama sabaha bekle sokaklarda gezme otur evde. her an gelebilir dedi. tabi biraz kanamam oldu 2-3 saat sonra onuda söylemişti zaten. öyle işte bekliyoum artık. ağrılarım arttı biraz sanki artık muayeneden dolayımı yoksa dr un doğurcaksın demesini mi bekliyomuşum bilemedim..
gelişme olursa haber vermeye çalışırım.. öpüldünüz..

ssevcan canım senin dogum ne zaman?? merak ettim..doktor bana 15 mayıstan itibaren bekle dogumu dedi....

Valla bana oyle herhangi bir gun soylenmedi canim,beklemedeyiz.Bikac gun de olabilir,1-2 hafta da olabilirmis.Ultrason 1 hafta geride gosteriyor bir de.Umarim gunu dolup da gelmemezlik yapmaz kuzum :18:.Herkes karnin asagida,kesin dogum yakin diyo ama gorcez bakalim.

Tiramisuuu,sagolasin canim

doğum yapan arkadaşlar bebekleriniz anneli babalı büyüyüsün....

ben bebğimle uyraşmaktan pekvakit bulamadım...emiyoruz...bir gögsümde sorun var sağıyorum(yara-ucu çıkmıyor gibi)
milkvay elektirikli sağma pompasını kullanıyorum...bebğim biraz sarı 13 dü..... 7. gününde 11 e düştü iki hafta sonra bidaha bakacak geçer büyük olasılıkla...akşam banyo yapıcaz yine...

ah bez değiştiriirkrn ne maceralar yaşıyorum.... :) kakasınını yapmakta zorlanıyor gibi.. annem düzenen girer olcak okadar diyo ..
m..

ayaklarım inmedi daha

ben spinal sezaryan oldum..korkmadım...dr konuştuk.yardımcılarıyla konuşaraktan doğum yaptım....ağrım dayanılmayacak gibi olmadı..bende mide bulantısı oldu..iki iğnenden sonra durdu....ağrım sadece ilk yürümede oldu...ama hafif ağrı sızı halen var... ama ben 2. -3. günden beri evde ayakta m bebeğimle ilgileniyorum...dikiş yeri bir çizgi gibi bide benim şişlerim inmedi ya 8. günüm bugün...doğumda sadece oğlum dışarı çıkmış gibi görünüyor... :) 70 le girdim eve geldim 66-67 arasıydım.... üzgünüm ama şu an bişey yapamam verebildiğim kadar anne sütü vermek istiyorum..

bide ben sağaarak veriyorum birini mecbur tam sağıyorum.birini bazen tam,bazen yarım sağıyorum . biberon kullandım mecburen ilk iki gün pek gelmeyince sağdım..en azından içtiğinden emin olayım diye....şimdi sağ göğsümden emiyor ama doyamıyor gibi geliyor

benden bu kadar

Kızlar son doğumu kim yapacak acaba sayfamızdan hazirana sarkan olacak mı çok merak ediyorum:) Allah hayırlı vakitte kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…