2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Geçmişi okuyarak ilerlememe rağmen yazını göremedim smone alıntı ypana kadar... Sevgili MyHos normal doğum adı üstünde herşeyin normalidir makbul olan...Hiçbir şeye çok kolay erişemiyoruz ki gel gör ki sonunda bebişine kavuşmak var.Ben normal yaptım normal de tavsiye ederim sabah 05:50 de doğum yaptım öğlen taburcu oldum bunun kadar güzel birşey var mı sence?Eve gider gitmez banyo yapabildim bebeğimle ilgilenebildim kimsenin yardımı olmadan ve benim biliyorsunuz bir tane de oğlum var oğlumla ilgilenebildim eşimle ilgilenebildim haaa bazıları sezeryandan sonra da hemen ayağa kalkabiliyor ama bünye meselesi ve bir kere denem şansınız var sonuçta sezeryanı seçerseniz bundan sonraki doğumlarınız da sezeryan olacak böyle de birşey var tabii mecburi sezeryan olursa ona diyecek bir sözüm yok epizyotominin birşeysi yok ilk birkaç gün ortaya ve dik oturmamaya dikkat etmeniz lazım sağa veya sola yatık oturursanız birşeyiniz kalmaz

Son düzenleme:
ben geldım ve kaçıyorum evde yatılı mısafır var tellerden kurtuldum kızlar cok sukur
ama bu seferde plakla basım derte 12 saat günde takıcakmısım gece uyrken takarım 2 yıl
bugun yıne 200 basamak çıktım salıncakta sallandım yarım saat ve eve geldım ...
tıramısu canım doktoruma durumunu sordum sorun olmaz dedı yapıcakları ıgne süte karışmıyormuş
ama sen ne olur ne olmaz 2 saat falan emzırmezsın bebısını herkese hayırlı geceler sımdıden
gecmıse bakamadan kacıcam cay servısı bekler

Hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim ama Bende normali çok istemiştim canım hatta böyle hayalimde hep gece aniden sancı geliyordu falan:)
Ama bebiş ters olunca hayırlısı böyleymiş dedim:) Pazartesi sezeryana giriyorum ama normal doğum yapanların hikayelerini bir ayrı dinliyorum maşallah hepinize:)

Gözünaydın canım kurtulmuşsun tellerinden kolay gelsin bakalım:)

Canım o 3 haftan dolarsa dr 10 gün rapor yazıyor yine doğmazsa yine yazıyor doğum sonrası izninden düşmüyor geçen yıl iş arkadaşımın 3 haftası bitti bebiş gelmeyince dr rapor yazdı ve düşmedi izninden sorup öğrenmiştik o zaman iyice:)

işte bunu böyle pozitif anlatan olmadı pek senden başka tiramisucum ya da ben rastlamadım bilemiyorum

herkes dikişleri ön plana koyunca ee zaten bizde olumsuzu arayınca ilk gözümüze çarpan da o oluyor

bende normal çok istiyorum bekliyorum dört gözle hergün doğum videosu izliyorum o mucizeyi yaşamak istiyorum

doğum zor çok kolay olmadığını biliyorum tabi ama o mucizevi andan önce dikişlerden bahsedilince tepetaklak oluyorum ne yalan söyliyeyim bunu okumak pek işime gelmiyo sanırım
:18:

kızlar bugun doktora gittim hiç sancı cıkmadı doktor önümüzdeki cuma gel bir daha bakalım dedi gene bir hareketlilik yoksa . haftanın dolmasını bekleyecekmişiz gene sancı falan olmazsa suni sancı verecek epidural normal doğum düşünüyorum bakalım inşallah suni sancıya gerek kalmaz ( birden sancı gelebiliyor mu ya yoksa önceden ağrı falan cıkması lazım mı nst de.. birde nst kağıdında 1 cm yazan açılma miktarı doğrumudur aceba

Günaydınlar...
Yeni doğum tüm annelerin bebekleri hayırlı olsun...Allah sağlık, huzur versin...
Darısı başımıza artık...Mayısı yarılıyoruz nerdeyse...Benim de takvime göre kalmış 15 gün...Bu kadar gidebileceği hiç aklıma gelmezdi...

Ben bu hafta doğumu bekliyordum ama henüz tam bir hareketlenme yok...Ara ara sancılar bir başlıyor, hah tamam sanırım diyorum ama bir-iki saat sonra herşey normale dönüyor. Yürümelere başladım, sonrasında ağrılar oluyor ama sabaha geçiyor...Doktorun dediği gibi benim bebek kandırıkçı çıktı sanırım...Bakalım paşa ne zaman teşrif edecek....Maaile sabırsızlık ve merakla bekliyoruz beyefendiyi...Ama o da tepkiyi koymuş durumda, iki defa gelişini engelleyince kızdı herhal, tuttu inadı gelmiyor şimdi de...

Neyse bugün biraz daha yürüyüş ve hareketlerimi arttırayım belki niyetini bozarım...Gerçi hafta sonu doğsun pek istemiyorum, doktoru bulmak zor olabilir...Bayan doktora en azından denk gelmek istiyorum.Onun için şu cumartesi pazarı da atlatmam gerekcek...

günaydın anneler..şimdi size bir sorum var..sizce doğuumdan 3 gün önceden kayınpeder de kayınvalidde ile birlikte gelinin evinde bulunmalı mı..ben mi çok sinirliyim tahammülsüzüm acaba..doğumdan snra da kalıcak diye ödüm kopuyo çünkü ailemle araları iyi değil..annem gelmez yanıma bu defa..ev de kaynanamın bu arada en büyük sorun

söylemeden edemicem,dün misal,akşama kadar yoruldum.salona geçinc biraaz uzanayım dedim..kayınpeder geldi ya se diğer odaya geç ya ben gideyim oraya böyle hoş olmuyo dedi çıktı..eşimde şaşırdı..kendi kızına da tavrı böyle mi olurdu?asla.iki gün sonra doğm yahu ne geldn rhat edemyosan ağırlaşmış kadının evine..birde üni mezunu işsizim şu an ben..yemekte tutturdu faturalarınızı gördüm geç ödenmiş hep.hadi oğlum çalışıyo senin işin ne de ödemiyosun demesin mi..zır zır ağlıcaktım.karnım taş oldu..nasıl sinirlendim anlatamam. allahtan eş,m yerime cevabı veerdi ama. bu kadar düşşüncesiz patavatsız olunur mu ya.5 vakit namazındasın bide.bana diklenerek konuşuyyo adam sürekli

allah yardimcin olsun canim.gicik oldum okurken..inadina yat sen hic is yapma...keske annenle baban da ge l ip sende kalsa da onlar gitseler.. yada sen gidip rahat edemiyorum diye annenlerde kalsan

Kizlar birkac gündür karnim cok fazla sertlesiyor..yani gunde 50 kez kesin sertlesiyor..gece de ayni durum..sertkende karin agrisi oluyor..takip ediyorum duzenli degil..ama oyle tas gibi oluyor ki cogu zaman bebegin hareketini anlamak zorlaşıyor. .normalmi bilmiyorum kafam karisiyor hep...sizlerde de böyle mi??

Valla burda okuyorum sinir oluyorum ben kv yada kp hiç farketmez hemen cevabını verirdim gerçi Allah nur içinde yatırsın kp çok iyi adamdı babam gibiydi kv söylemez zaten nasıl insanlar var sinir ya sanane benim faturamdan derdi sanamı düştü

adam bomba canım onlarn evnde kalıyor olduğuum iiçin şu an başımdalar..çalışıyor olsam direkt kiraaya çıkıcam..cevap versem ağlarm kesn sinirden.karşılarnda bu duruma gelmek istemiyorm çok yaşadım,zırladm çünkü..noolduu üzüldünmüüü diyor bir de..allahım parktaki çocukla muhatap oluyor gibi hissdiyorum.60 ına yyakın adam..
kıscası evlerinde kaldığım içinn katlanıyorum.öyle olmasa görüşmüycem bile belki.ama şu aara mecburuz..kv de evime iyi bakın der durur bi yandan,hatırlatıyo saolsun.Allah muhtaç etmesin kimseyi kimseye

ayy ne sinir bozucu allah yardımcın olsun bende aynı ev içindeyim burdaki kv ve kp okuyunca şaşırıyorum benimkiler maşallah melek gibiler kayınpederim ben hamileyken rahat oturamıyorum diye çıkıp giderdi salondan uzan derdi sürekli hiç öyle bişey duymadım onlardan ama onlar yaşlı artık birazda kulak ardı etmek lazım dedemden biliyorum yaşlandıkça çocuklaşıyor insanlar belki art niyetli değildir tamamen bunamışlık derler ya onun verdiği bişeydir hamileliğin etkisiyle alınganlıkda artıyor birbirinizi idare edemiyorsunuz şuan

Günaydın kızlar:) Bugün doğumu olan var mı. Bizim şafak 2 kaldı Allahın izniyle:)
Yatcaz kalkcaz!
Yatcaz kalkcaz!
Hop Bebişim kucağımda:))

Vercekler tabi ev ya oğullarıda oturuyor o evde ne demek bizde kiraya çıkmayalım diye kp kredi çekti ev aldı bize son taksiti ödediği ay kanserden rahmetli oldu 1 gün bile sizin taksitinizi ödüyorum demedi canım benim kızım derdi hep çok yıkılmıştım öldüğünde gerçi bizde şimdi kendimiz başka ev aldık taşınıcaz Allah sizede nasip etsin inşallah en yakın zamanda kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…