2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

kabus gibi canım valla ne diyim allah sabır versin. inşallah iş sahibi olup kurtulursyn bu durumdan..

normaldir bence canım. dün dr sordu bana çünkü sertleşme oluyomu diye. evet dedim bişey demedi sonra. sanırım herkesin doğum belirtisi farklı oluyo

günaydın annelerr ve tembel melekleriii güzel bir haftasonu olsun hepimiz için bol bol yürüyelim oksijen biriktirelim

melicim kasılmaların sayısı çok fazla geldi bana bir nst ye girsen kiminin doğumu böyle başlayabiliyor doktorum bana açıklamıştı illa sancı bekleme kasılmalar sıklaştıysa gel dedi bu kasılmalar bebişi de huzursuz eder bence doktoruna bir görün günün gelmiş çünkü

rabbim sabır versin işin zor hele bu halinde hiç çekilmezler

inşallah evinizi alır ya da kiraya geçersiniz de kimseye muhtaç olmazsınız

ya da oldu olacak oğlu kira ödesin annesinin evinde oturuyor diye de rahat etsinler

Son düzenleme:
Günaydın kızlar sabah kalktığımda pijamamın biraz ıslandıgını gördüm suyum gelmıs olabılır mı hiç ağrım yok karnım yumuşacık sertlıkte yok ıkıde bır wc ye gıdıyorum ama su an akıntı yok su geldıkten sonra mutlaka sancı baslar mı bılgınız varmı sabahtan beri stresteyim

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim takip ediyorum 10 dakika duzensizdi simdi 11:42 den beri 3dakika arayla sertlesiyo ates basıyor ama sayarken kahvalti yaptim bir taraftan yani kötü ve zor değil. .arada duzeni bozuyor simdi uzandim belim de ağrıyor..ama 6 dakika gecti serrtlesmedi karnim..bu sipa benle oyun mu oynuyor acaba ::) bakalim gidip nst cektirmeye karar verdim

Canim kesinlikle git,bir baksinlar.Gorumcemde de seninki gibi olmustu.Duzensiz geliyodu sancilar sonra dakilari 5-6 ya dustu.Ama dedigin gibi arada duzeni bozuyodu 2-3 dakikayla.Ama ona ragmen cok sikti kasilmalari.Butun gun boyle devam etti,ertesi gun dogum yapti.
Hem kasilmalar arasinda 1-2 dk oynayabilir,normal.

mrb kızlar dün eşimle kavga ettik bende ağladım sonra birden burnum kanadı.hayatımda ilk defa burnum kanadı çok korktum ama bişey olmadı

Bir takip et,bakalim gelmeye devam edecek mi.Suyun gelmisse daha da gelmeye devam edecektir sizinti gibi.

Sagol canim biraz kendimi iyi hissedeyim gidicez dr.a..ayy yoksa anneler gununde tam beklenen tarihimde mi dogurucamki :) hayırlısı inşallah
mrb kızlar dün eşimle kavga ettik bende ağladım sonra birden burnum kanadı.hayatımda ilk defa burnum kanadı çok korktum ama bişey olmadı

Kiyamam canim insallah esinle araniz duzelmistir..

Limbo gece suyu gelmis sabah doktora gitmisler muayene sonrasi son suyuda gelmis yesil renk yavrusu kakasini yapmis 2cm acilma var dua edelim hizlica acilmasi olsun hemen dogursun hakkinda hayirlisi sezeryan yada normal dogum hsngisi ise o olsun

Canım ben bu hafta nst ye gittiğimde yanımdaki bayanı doğuma hazırlıyorlardı suyu çok azalmış acil sezeryanmış farketmedinmi dedim hayır hiç su gelmedi dedi sonra hemşireye bu ara çok terledim suyum öylemi gitti dedi ebede ona su öyle gitmez akıntıyla gelmiştir anlamışsındır bazen akıntıyla gelerek biter su dedi şaşırdımBende de 2 defa öyle ıslaklık olmuştu ama azdı çok aıntım hiç olmadı hamileliğimin başından beri hatta hiç olmadı desem yeridir ama akıntısı çok sulu olanlarda dikkat etsin aklımdayken bilginiz olsun dedim

Limbo gece suyu gelmis sabah doktora gitmisler muayene sonrasi son suyuda gelmis yesil renk yavrusu kakasini yapmis 2cm acilma var dua edelim hizlica acilmasi olsun hemen dogursun hakkinda hayirlisi sezeryan yada normal dogum hsngisi ise o olsun

inş. sağlıkla sıhhatle alır bebeğini kucağına onun da günü dolmuştu benim gibi çok merak içindeyim hayırlı haberlerini bekliyorum

hiç doygunluk hissetmeden yedikçe yiyorum şu ara üstelik son zamanlar diye hamur işine çok sarmıştım ona rağmen 2 kilo kadar vermişim şaşırdım ödemim mi gitti acaba:44:

Bir takip et,bakalim gelmeye devam edecek mi.Suyun gelmisse daha da gelmeye devam edecektir sizinti gibi.

cok saol canım tetıkteyım zatennn takıp edıcem bugunn :18:

suan takıpteyım canım sabahtan sonra tekrar bır akıntı olmadı ama ıcım ıcımı yemekte doktoru arasam mı aramasam mı arada kaldım hıc agrım yok o benım kafamı karıstırıyor bıraz daha bekleyeyım tekrar aynısı olursa bı ararım doktoru artıkkk :18::18:

şuan sezeryana alınmış kızlar açılma olmamış malum bebıste kakasını yapmıştı
inşallah sağlıkla kucağına alır yavrusunu .. bakalım bıze ne zaman sıra gelıcek

şuan sezeryana alınmış kızlar açılma olmamış malum bebıste kakasını yapmıştı
inşallah sağlıkla kucağına alır yavrusunu .. bakalım bıze ne zaman sıra gelıcek

Hayırlısı olsun hakkında inş normal yada sezeyan yavrusunu sağ salim alır kucağına.Dualarımız onunla inş.

yok canm benm ne bunamışlığı yeni emekli oldu öğretmendi..gayet de aklı başında..çalışmadığım için laf sokuyor güya..beni germek için gelmiş adam doğum öncesi..zaten bi yardımları da olmadı doğğum öncesi hazırlığıma..şu an temizlenmiş evim kirletiliyor hastaneden geldiğimde de gidiceklerini söylüyorlar.o zaman nasıl bulucam evimi bilmiyorum. benm ihtiyacım olduğu zaman burda olmucaklar yani..evde oturuyor olmam rahatsıız ediyor onları.bir de oğlanın ismiinde bir değişiklik yok demi dedi bugün kahvaltıda..onun adını koymayı düşünmüyoruz da..eşim konuşmuştu mevzuyu zaten.sanırım o da rahatsız ediyo oğluma adını vermeyişimiz..bugün öyle gibi geldi..

Hayirli cumalar ! Rabbim hayirlisiyla kabul etsin dualarimizi ve doguma gidenlerin yardimcisi olsun...

Astirid,yok tatlim daha annemler gelmedi,kismetse ayin 20si,bakalim bekleyecek mi
Amanin daha çok varmış kız sen dayanamıycan o zamana kadar sanki.

Kızlar ben gece 4 10 normal dogum kızımı kucağıma aldım cok şükür telden pek beceremıyom sonra görüşürüz

Canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün.

Gülsevdam canım haklısın Ya işte ebeler söylüyorda insan utançtan dinleyemiyor ki
Olsun annesi sağlıklı olsun da ne zaman geldiği hiç önemli değil.
Valla beni engelyen çocuk değil annemler var kayınvalidemler var popomun üstüne oturamıyorum :) bide PC başına geçsem laf duyucam ev temizliği yada başka bi işle meşgul olduğumda yok ya işte foruma da giremiyorum. Ama aklım burada.. Tellerden kurtulmak ta süper bişey iyi bilirim :)

Tiramisucum ne lavmanı ben hastaneye girdim direk doğurdum 9 cm açılmam varmış hemşire açıklığı kontrol ederken suyum patladı zaten. Ya benim çok fazla yırtığım vardı hele iç tarafta yan duvar tamamen yırtılmış çok kastım kendimi onunda etkisi büyük tabi birazda canım tatlı daha önce hiç ameliyat vs. gibi şeyler yaşamadığım gibi hastanede de kalmışlığım yoktu.

Biberono gelince küvezdeyken alıştı sağ olsun memeyi almıyor görünce yeri göğü inleterek bağırıyor ne yapcam bilmiyorum. Doktor sarılık başlangıcı var dediği için mecbur sağıp veriyorum zaten süt de yeni gelmeye başladı ilk günler hiç yoktu. Bende göğüsleri sıkıyorum ağzına hiç umrunda değil. Ciyak ciyak bağırıyor..

Kızlar doğumdan sonra 7 kg verdim.

Limbocuğumun Allah yardımcısı olsun dualarımız onunla

Yarın girememe ihtimalime karşın herkesin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…