2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar merhabaaa...ya yine yineee yineee bşy danışcam size bgn sabahtan bu yana karnım taş gbi oğlum hareket edio ama herzamnki gbi degl aceba diorum dün alışverş yapmak için epey yorulmuştum ondan mı???yoksa başka bi fkri olan var mı???

astrid canım sen hemen mi dogurdun?ayy ne güzel ya kısa sürede hemen dogum yapmakk=) inş. bizimde dogumlarımız kolay ve cabuk olur...

Bugün doğum yapan Limbo var sanırım. Allahım kolaylık versin inşallah. Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almıştır umarım. Bebeklerimizi kucağımıza alana kadar rahat yok sanırım. Her dönemin ayrı bir tedirğinliği var

Şu kayınvalide kayınpeder olaylarına çok üzülüyorum yaa. Benim kv ve kp benim için annem babam gibi, bende onların kızı. Böyle görmek çok mu zor ki gelinlerine yabancı muamelesi yapıyorlar. Hem de bu durumda Allah merhamet versin. Bu duruma maruz kalanlara da sabır inş.
Moralinizi bozmayın arkadaşlar. Bu dönemde en çok morale ihtiyacımız var zaten. Çok zor ama Ya sabır diyip gönül incitmemek en iyisi. Bırakın kötü olan onlar olsun. Siz sabrınızla kazanın onlar kaybeden olsun.

Kizlat nst ye girdim..20 dk baktilar 40 larda minik sancilar çıktı arada bir tane 100e cikan kisa sureli sanci vardi bende dr.a gidip gostermedim.
.limbonun da Allah yardimcisi olsun

düzelmedi düzelmiyecekte çünkü bu sefer affetmıycem onu çok kırdı beni

senin destege en cok ihtiyacin oldugu bu gunlerde ayip etmis eşin ama umarim hatasini anlar ve birdaha boyle hatalar yapmaz seni kirmaz canim..bende kavga edince cok katilasirim hic affetmicek gibi olurum..ama sonra barisinca küs kaldigi zamana aciyor insan..insallah iyi olur hersey canim

Yine kuaföre gitmeye utandığım için komple ağdamı kendim yaptım baya uzun sürdü ama güzel oldu sonra banyoya girdim kese yaptım kendime çıktım yağlandım pamuk gibi oldumArtık bir aksilik olmazsa pzts oğlumu bekliyorum işlerim bitti

aynen canım ya bugün benimde 10-15 dk da bir kasılmalarım oluyo ağrı sızı yok bakalım ne olacak. :44:

Limbo gece suyu gelmis sabah doktora gitmisler muayene sonrasi son suyuda gelmis yesil renk yavrusu kakasini yapmis 2cm acilma var dua edelim hizlica acilmasi olsun hemen dogursun hakkinda hayirlisi sezeryan yada normal dogum hsngisi ise o olsun

limbohayırlı haberlerini alırız inşallah. canım ya allah yardımcısı olsun

valla cnm ne diyeyim bilemedim yani insanların çocugum mutlu olsun eşiyle çocuklarıyla diye çabalaması gerekirken bu huzursuzluklar ne diye anlamıyorum yani ellerine geçiyor acaba bende büyük görümceye ısınamadım pek lafları beni çok iğneliyor allahdan başka şehirde evli gelemiyor sık sık yoksa biliyorum ki çok husursuz olacaktım

doğum yapmamış arkadaslar bi tavsiyem olacak bebeğinizi ilk emzirmeden önce bi damla kadar maden suyu damlatın ağzına kolik bebek olmasını istemiyorsanız çok işe yaradı bana çocuk doktorum söyledi hatta onun yanında yaptık çalıştığım hastanemdeki doktorum oldugu için güvendim yani 18 günlük olduk hiç gaz sorunu yaşamadık şimdiye kadar hiç bi zararı yok denemekden bişey olmaz minarelli sonucda

bende bunu duymuştum ama o anki heyecanla unuttum(veremedim maden suyunu

arkadaşlar dikişlerim çok ağrıyor otururken çok acı çekiyorum bebeğimi bile zor emziriyorum szde de böye bir sorun varmı ne yapacağımı bilmiyorum nasıl geçecek

Sağol cnm daha günüm geçmedi ama geçecekmiş gibi hissediyorum şimdiden öğreneyim dedim

OOo bnm kv geçen cuma geldi, olur da doğururum o da gezemez diye erkendn geldi, biz doğuma daha var biz sana haber veririz dedik kadın haber vermeden otobüse atladı geldi ben ne dertteym kadın gezme derdinde, fotoğraf çekme derdinde. Hee bu arada dr doğurmak istiyorsan yer sil filan dedi kv yanında gülerek bunun da canına minnet yemek yapıyor ama mutfağı savaş alanına çeviriyor, sürekli peşini topluyorum, annem glip evi temizlemişti herşeyi hazırlamıştı şu an ev aldı başını gidiyor siz de taşınacaksınız ben bir daha istanbula gelemem gelmişken gezeyim diye ölüyor. Bir de doğumdan sonra diğer ekip gelecek kv onlarla dönecek bugün eşime diyor ki ağbini buraya getirirsin o da bebek olacak fırsat olursa götürürm dedi. Amaaaan içim daraldı yine Allah sabır versin cümlemize ne diyim, sana tavsiyede bulunamıyorum çünkü kelin ilacı olsa misali Duymamazlıktan gel, zihninde onlar yokmuş gibi hayal et

arkadaşlar dikişlerim çok ağrıyor otururken çok acı çekiyorum bebeğimi bile zor emziriyorum szde de böye bir sorun varmı ne yapacağımı bilmiyorum nasıl geçecek

yastıklar var çok rahat normal doğum yapanlar için ama zaten bi kaç gün o acı almaya değmez iki yastık al ortasını boş bırak emizirirken o şekilde otur ben çok bebek annelerine öyle yaptırıyorum rahat ediyorlar

astrid canım sen hemen mi dogurdun?ayy ne güzel ya kısa sürede hemen dogum yapmakk=) inş. bizimde dogumlarımız kolay ve cabuk olur...

İmşallah canım valla ben doğumdan önce baya çarşıda gezdim parka gittim gezdim karnım ağrıyor diye bir ksç sefer duş aldım hastaneye tam açıklıkla gittim. Fakat çocuk çıkarken kendimi çok kasmışım çok yırtığım oldu kasma kendini sal gitsi tuvaletimi yapcam diye korkma sakın yapmıyorsun çocuk çıkıyor

Bilemiyorum artik canim ya dayancakmiyiz dayanamayackmiyiz,sancilarim oluyo baya,diyorum acaba mi,sonra tik yok.Ah beklemek cok zormus boyle :18:
Zor valla haklısın

Aynı durumdayım çocuk zaten emmiyor ben oturamıyorum tuvalete gitmek işkence...

solucan yastık almıştım onu yuvarlak yapıp oturuyorum ama dikişleri patlatıcam diye korkuyorum. Sana bişey sorucam canım hastanedeki hemşirelerden biri dikişler düşene kadar yıkanma dedi. Bir diğeri ıslatmadan yıkanabilirsin dedi. Pazar günü doğum yaptım bugün 6 gün oldu ben korkudan yıkanamadım saçımı yıkadım vücudumuda sildim dikişler patlayacak da bi daha dikecekler diye ödüm kopuyor..

Az once gorustuk spinal sezeryan ile yavrusuna kavustu cok sukur kordon boynuna dolanmis sezeryan olmasi cok iyi oldu yavrusunda enfeksiyon yok cok sukur sizlere cok selami var kendini daha iyi hisettiginde ve musait oldugunda gelip kendide yazicak insallah dogum bekliyenlere dua ediyor . Simdi anneligin tadini cikarsin bol bol:)

Esim gececi bu hafta bende anemlerdeyim ceptenyaziyorum gecmise bakamiyorum pc basina gecince artik bakarim ben yokken gunleri gelenler hepsi dogursun insalllah ve bendee:)

Kızlar bişey sorucam ilk defa böyle oldum sadece karnım ağrıyo sancı yok bi de bebişte hareketli gibi yattım ama geçmedi hani üşütmüşüm gibi bi ağrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…