- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.861
Amanin daha çok varmış kız sen dayanamıycan o zamana kadar sanki.
Canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün.
Gülsevdam canım haklısın Ya işte ebeler söylüyorda insan utançtan dinleyemiyor ki
Olsun annesi sağlıklı olsun da ne zaman geldiği hiç önemli değil.
Valla beni engelyen çocuk değil annemler var kayınvalidemler var popomun üstüne oturamıyorum :) bide PC başına geçsem laf duyucam ev temizliği yada başka bi işle meşgul olduğumda yok ya işte foruma da giremiyorum. Ama aklım burada.. Tellerden kurtulmak ta süper bişey iyi bilirim :)
Tiramisucum ne lavmanı ben hastaneye girdim direk doğurdum9 cm açılmam varmış hemşire açıklığı kontrol ederken suyum patladı zaten. Ya benim çok fazla yırtığım vardı hele iç tarafta yan duvar tamamen yırtılmış çok kastım kendimi onunda etkisi büyük tabi birazda canım tatlı daha önce hiç ameliyat vs. gibi şeyler yaşamadığım gibi hastanede de kalmışlığım yoktu.
Biberono gelince küvezdeyken alıştı sağ olsun memeyi almıyor görünce yeri göğü inleterek bağırıyor ne yapcam bilmiyorum. Doktor sarılık başlangıcı var dediği için mecbur sağıp veriyorum zaten süt de yeni gelmeye başladı ilk günler hiç yoktu. Bende göğüsleri sıkıyorum ağzına hiç umrunda değil. Ciyak ciyak bağırıyor..
Kızlar doğumdan sonra 7 kg verdim.
Limbocuğumun Allah yardımcısı olsun dualarımız onunla
Yarın girememe ihtimalime karşın herkesin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
düzelmedi düzelmiyecekte çünkü bu sefer affetmıycem onu çok kırdı beni
Amanin daha çok varmış kız sen dayanamıycan o zamana kadar sanki.
Canim takip ediyorum 10 dakika duzensizdi simdi 11:42 den beri 3dakika arayla sertlesiyo ates basıyor ama sayarken kahvalti yaptim bir taraftan yani kötü ve zor değil. .arada duzeni bozuyor simdi uzandim belim de ağrıyor..ama 6 dakika gecti serrtlesmedi karnim..bu sipa benle oyun mu oynuyor acaba ::) bakalim gidip nst cektirmeye karar verdim
Limbo gece suyu gelmis sabah doktora gitmisler muayene sonrasi son suyuda gelmis yesil renk yavrusu kakasini yapmis2cm acilma var dua edelim hizlica acilmasi olsun hemen dogursun hakkinda hayirlisi sezeryan yada normal dogum hsngisi ise o olsun
yok canm benm ne bunamışlığı yeni emekli oldu öğretmendi..gayet de aklı başında..çalışmadığım için laf sokuyor güya..beni germek için gelmiş adam doğum öncesi..zaten bi yardımları da olmadı doğğum öncesi hazırlığıma..şu an temizlenmiş evim kirletiliyor hastaneden geldiğimde de gidiceklerini söylüyorlar.o zaman nasıl bulucam evimi bilmiyorum. benm ihtiyacım olduğu zaman burda olmucaklar yani..evde oturuyor olmam rahatsıız ediyor onları.bir de oğlanın ismiinde bir değişiklik yok demi dedi bugün kahvaltıda..onun adını koymayı düşünmüyoruz da..eşim konuşmuştu mevzuyu zaten.sanırım o da rahatsız ediyo oğluma adını vermeyişimiz..bugün öyle gibi geldi..
doğum yapmamış arkadaslar bi tavsiyem olacak bebeğinizi ilk emzirmeden önce bi damla kadar maden suyu damlatın ağzına kolik bebek olmasını istemiyorsanız çok işe yaradı bana çocuk doktorum söyledi hatta onun yanında yaptık çalıştığım hastanemdeki doktorum oldugu için güvendim yani 18 günlük olduk hiç gaz sorunu yaşamadık şimdiye kadar hiç bi zararı yok denemekden bişey olmaz minarelli sonucda
bende bunu duymuştum ama o anki heyecanla unuttum(veremedim maden suyunu
Sağol cnm daha günüm geçmedi ama geçecekmiş gibi hissediyorum şimdiden öğreneyim dedimCanım o 3 haftan dolarsa dr 10 gün rapor yazıyor yine doğmazsa yine yazıyor doğum sonrası izninden düşmüyor geçen yıl iş arkadaşımın 3 haftası bitti bebiş gelmeyince dr rapor yazdı ve düşmedi izninden sorup öğrenmiştik o zaman iyice:)
günaydın anneler..şimdi size bir sorum var..sizce doğuumdan 3 gün önceden kayınpeder de kayınvalidde ile birlikte gelinin evinde bulunmalı mı..ben mi çok sinirliyim tahammülsüzüm acaba..doğumdan snra da kalıcak diye ödüm kopuyo çünkü ailemle araları iyi değil..annem gelmez yanıma bu defa..ev de kaynanamın bu arada en büyük sorun
bende unutmuştum doktorumuz almış gelmiş emzirme sakın dedi korktum baktım maden suyu getirmiş :)
:) ne kadar güzel
arkadaşlar dikişlerim çok ağrıyor otururken çok acı çekiyorum bebeğimi bile zor emziriyorum szde de böye bir sorun varmı ne yapacağımı bilmiyorum nasıl geçecek
astrid canım sen hemen mi dogurdun?ayy ne güzel ya kısa sürede hemen dogum yapmakk=)inş. bizimde dogumlarımız kolay ve cabuk olur...
Zor valla haklısınBilemiyorum artik canim ya dayancakmiyiz dayanamayackmiyiz,sancilarim oluyo baya,diyorum acaba mi,sonra tik yok.Ah beklemek cok zormus boyle :18:
arkadaşlar dikişlerim çok ağrıyor otururken çok acı çekiyorum bebeğimi bile zor emziriyorum szde de böye bir sorun varmı ne yapacağımı bilmiyorum nasıl geçecek
yastıklar var çok rahat normal doğum yapanlar için ama zaten bi kaç gün o acı almaya değmez iki yastık al ortasını boş bırak emizirirken o şekilde otur ben çok bebek annelerine öyle yaptırıyorum rahat ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?