2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

limboya üzüldüm ya neyse ki çok şükür kavuşmuş yavrusuna. bende bu kadar bekledikten sonra sezeryan olmak istemiyorum var mı benim gibi başka gününü doldurup bekleyen(

Kızlar selam,

Doğuran herkese Allah bağışlasın bebişlerini, sağlıklı huzurlu büyütsünler inşallah..

Bir haftadır giremedim, geçen hafta sonu biraz problemli geçirdim, moralim falan bozuktu Allaha şükür paşam ile ilgili değil ama.. Neyse bir haftadır da proteindi zırttı pırttı giremedim foruma

Daha günümüz var bizim de bakalım bekliyoruz, geçen hafta doktorum benim ödemim ve protein kaçağımdan dolayı negatif konuşmuştu sezeryana kayar gibi olmuştu.. Çok şükür ama 37. haftamız bitti bugün 37+1 deyiz Şu an normal gibi duruyor durumumuz hayırlısı bakalım..

MyHos ben de normal doğum istiyorum kısmetse ama korkuyordum da, karışık duygular basıyor tabi hepimizi vakit yaklaştıkça.. Dün gece yine uyuyamıyorken yatakta cepten pozitif doğum hikayeleri ni okudum.. Türkiye'de bu işi anaormal hale getirmişler iyice anladım, zihnimiz bulanıyor. Normal doğum extra, anormal yansıtılıyor. Kısmet olursa inşallah yaparız normal doğumu..

Biraz da iyi geçirenler yazsın normal doğum deneyimlerini pls

Geçmişi okuyamadım pek, kimler doğurdu.. Çok tombiş gelen var m? Ultrason ile farklı kiloda gelen yani.. Bir de bu FL x 7 yapınca boyunu tahmini veriyor ya doğru çıkıyor mu tam olarak?

Seviyorum hepinizi..

Son düzenleme:
limboya üzüldüm ya neyse ki çok şükür kavuşmuş yavrusuna. bende bu kadar bekledikten sonra sezeryan olmak istemiyorum var mı benim gibi başka gününü doldurup bekleyen(

Evet şükür kendindede bebiştede sorun yokmuş.Ben varım bdt 9 mayıstı günüm geçti.Bir hafta daha bekleme kararı aldık.Ama şimdi
içimi endişe kaplasada bekliyorum bakalım.Hala sancım ve belirtim yok.İlla normal diyede diretmiyorum ama herşey normalken beklemek istiyorum sadece.Hakkımızda nasııl hayırlı olacaksa öyle olsun inş.

canım ilk gün bile yıkanabilirdin sadece temizliğine ve kuruluğuna özen göstereceksin hiç bişey olmaz yıkandıkdan sonra güzelce kurutman lazım

Limbo Allah analı babalı büyütsün , sende de bebişinde de birşey olmadığına sevindim...

MyHoscum sezeryan olsa sonuçta onda da dikiş olacak Kİ o dikiş karnında olacak bebeğini emzirirken sızlayacak sancıyacak ne bileyim o bölgede kaç tane dikiş atılabilir ki yani normal doğum yapsan?Perine bölgesi zaten kısa bir bölge ama karından olunca aşağı yukarı kaç tane dikiş atılıyor bilemiyorum ama perine bölgesinden daha fazla olduğu kesindir.Bir de videoları izlemek pek iyi değil esasında yabancı videoları ben de çok izledim tuvalette doğum yapanları mı ararsın , nehir kenarında doğuranı mı , şişme havuzun içinde doğuranı mı... Herkesin doğum süreci farklıdır tabii acı eşiklerimiz de öyle...
Sen azıcık kalmışken bu normal kararından vazgeçme canım.Tabii yine durumlarınız neyi gerektirirse onu uygulayacaksınız...Hakkınızda hayırrlısı inşallah

smone okurken gözlerim doldu ne kadar iyi bir insanmış Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun kayınpederinin.Herkes böyle yapmaz çocuğu da olsa ne biliyim yada başa kakardı sen de ne şanslıymışsın kalbin de temiz zaten Allah kalbin gibi temiz insnalarla karşılaştırmış seni...

Astirid kıızzz çözmüşsün doğumun sırrını işte fıstık su ne kadar geç patlarsa o kadar az sancı var demektirr 3. doğumuma Allah nasip kısmet ederse bunu uygulamayı düşünüyorum daha acısız ağrısız ve kısa sürede doğum planlıyorum Bu arada yeri gelmişken gerçekten bikaç tane daha çocuğumuz olsun istiyorum ben Eşim bi oğlan bi kız yeter artık diyor ama ben ne yapıp ne edip kandırırım diye düşünüyorum Zaten kızımız da süpriz bebek belki yine süpriz bebeğimiz olur ne dersiniz Yaşım elverişliyken doğurayım büyüteyim diyorum Allah nasip kısmet ederse.

Astirid nazar değcek fıstık 9 cm açılmayla gittin demek maaşallah Bişey sorcam doğum yaptığını anlamadın mı yoksa iyice durayım diye bekledin mi??? Kız lavman 2 dklık iş ama sen tuvalette doğurursun diye korkmuşlardır Ben de 7 kilo verdim şu çerezi bırakırsam daha da vericem ama bırakamıyorum yaa off :18: Hamilelikten yiyorum zannediyordum ama kızım emdikçe içim kıyılıyor sanki , böyle hisseden var mı aranızda?
Bu arada banyo işini ben eve gelir gelmez yaptım canım dikişlerini kurularsın herhangi birşey olamz diye biliyorum ama?En azından ben yaptım herhangi birşey olmadı Bişey sorcam kaç tane dikişin var bu kadar sıkıntı olmaması lazımdı yoksa sen çok mu nazlısın bilemedim

Son düzenleme:
canım ilk gün bile yıkanabilirdin sadece temizliğine ve kuruluğuna özen göstereceksin hiç bişey olmaz yıkandıkdan sonra güzelce kurutman lazım

Peki neyle kurulamalıyım gazlı bez? pamuk ?

valla ben şu aralar başka çocuk yapmayı istemiyorum kendime bakamıyorum çocuğa bakamıyorum annem ve kv çocuğa bakıp bana bakıp ev işleri ile uğraşıyorlar gerçi annem yarın gitcek ne yapcam bilmiyorum

Kaç dikişim olduğunu bilmiyorum doktora sordum o da sayamamış birazda nazlıyım kabul. Ama doktor önce içini sonra dışını dikti sonra bir kontrol ettiki içte başka yırtık dıştakileri kesip tekrar dikmiş olabilir bilmiyorum sordum yok dedi ama dikiş 1,5 saate yakın sürer mi ki?

Doğum yaptığımı anlamadım anlasam o kadar gezermiydim hiç

Kızlar bişey sorucam ilk defa böyle oldum sadece karnım ağrıyo sancı yok bi de bebişte hareketli gibi yattım ama geçmedi hani üşütmüşüm gibi bi ağrı..

Canım valla bendede sancı yok ama bugün çok hareketli sabahtan beri. Belki beklenen an gelmiştir)) yoksa bizimkilerin geleceği yok) şaka tabii sağlıklı olsunlarda inşallah:))

Suyunun gelmesinden şüphelenen arkadaşlar eczanelerde ve nette alsense pedleri satılıyor ben aldım 30 tl ücreti onunla suyunuzdan sızıntı olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Ama şuan suyu azalan ve devamlı takipte olan biri olarak yorulduğunuz ve az su tükettiğiniz günler daha hızlı suyunuz azalıyor.
Ben 2 gündür yatıyorum ve devamlı su içiyorum suyum çok az azalmış. Son günlerimiz kendinizi çok yormayın hanımlar

Limbo bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah sağlıkla :)

Canım valla bendede sancı yok ama bugün çok hareketli sabahtan beri. Belki beklenen an gelmiştir)) yoksa bizimkilerin geleceği yok) şaka tabii sağlıklı olsunlarda inşallah:))

Çok şükür geçti ama milletin habire doğurdun mu sorusundan sıkıldım sırf o yüzden gelsin istiyorum ama karnım ağrıyınca tırstım ne yalan sölim :)))

Çok şükür geçti ama milletin habire doğurdun mu sorusundan sıkıldım sırf o yüzden gelsin istiyorum ama karnım ağrıyınca tırstım ne yalan sölim :)))

Canım vala aynı durumdayız bende çok sıkıldım herkesin hala doğuramadın mı demesinden... Kimse kötü niyetle sormuyo tamam ama bunaldım telefona bakasım gelmiyor artık...ve işin kötüsü bu durum bende stres yapmaya başladı... Yalnız dediğin gibi dün benimde kasıklarımda bir ağrı oldu bende azıcık tırsmadım değil hani:))))

Son düzenleme:
Herkese günaydın veeee ANNELER GÜNÜNÜZ kutlu olsun .İyi bir hafta sonu geçirirsiniz inşallah ben yarın saat 11 gibi spinal sezeryanla doğum yapıcam çok heyecanlıyım
Bugün eşimle gezicez sonra yatcam kalkcam hop oğlum kucağımda Allahım sağlıklı vatana ailesine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize inşallah.

günaydınnnnn
hepimizin anneler günü kutlu olsunnnnnnn
😄 Seninde kutlu olsun canımm.. Herkesın anneler gunü kutlu olsun
Yarın anne oluyorsun demek canım Allah yardımcın olsun bebegıne sağsalim kavuş inşallah darısı bizlerin başına 😄

Gunaydin, sirtim ve belim agriyor ama yurumekten herhalde. Butun gun kendimi dinliyorum gelen giden yok dun gunduz yurumustum aksam da esimle ciktik hizli hizli yurudum o sirada sanci girdi ama sonra gitti. Dra gittigimda oglum daha tam olarak kanala girmemisti, dr girmek uzere demisti nne oldu acaba? Beklemek zor :18:
Dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum, yavrularimizi kucagimiza almak ne guzel bir duygudur kim bilir

Gunaydin kizlar...bugun ilj doktorumun verdigi beklenen dogum tarihim :) bakalim bebis bugün bir süpriz yapar mi...esim de mac izlemek istiyordu taa istanbulun diger ucunda butun kuzenleriyle kuzeninin evinde. .isten gucten hamilelikten iyice sıkıldı diye git izle ben idare ederim mesajlasiriz haberlesiriz merak etme dedim..
Hepimizin anneler günü kutlu olsun ayrica ilk hediyeler alındı mi yojsa tebrikle mi idare edicez bu yil :) öpüyorum sizi canlar rabbim hepimize hayirli zamanda hayirli dogumlar nasip etsin insallah. .dogum yapanlarinda bebekleri saglikli olsun annelerinin dikisleri hemen iyi olsun inşallah. .

Anneler günümüz kutlu olsun :) ilk anneler günümüz :)))) Rabbim nicelerini göstersin inş hepimize evlatlarımızla eşlerimizle kendi annelerimizle sağlıklı mutlu huzurlu inşallah :)

Yarın Sezeryan programı yoğundu. Yarın bebişlerini kucaklarına alacak anneler Allah yardımcınız olsun bi avaz bi iğnede kurtarsın inşallah :)

Günaydın taze anneler :) anneler gününüz kutlu olsun ilk anneler günümüz ve ben en büyük hediyemii Mina'mı aldım daha güzel hediye olamaz doğmasını sabırsızlıkla bekledim şimdi ilk anne diyeceği zamanı sabırsızlıkla bekliyorummm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…