- 1 Ocak 2011
- 439
- 14
- 118
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.881
Az once gorustuk spinal sezeryan ile yavrusuna kavustu cok sukur kordon boynuna dolanmis sezeryan olmasi cok iyi oldu yavrusunda enfeksiyon yok cok sukur sizlere cok selami var kendini daha iyi hisettiginde ve musait oldugunda gelip kendide yazicak insallah dogum bekliyenlere dua ediyor . Simdi anneligin tadini cikarsin bol bol:)
Esim gececi bu hafta bende anemlerdeyim ceptenyaziyorum gecmise bakamiyorum pc basina gecince artik bakarim ben yokken gunleri gelenler hepsi dogursun insalllah ve bendee:)
limboya üzüldüm ya neyse ki çok şükür kavuşmuş yavrusuna. bende bu kadar bekledikten sonra sezeryan olmak istemiyorum var mı benim gibi başka gününü doldurup bekleyen(
İmşallah canım valla ben doğumdan önce baya çarşıda gezdim parka gittim gezdimkarnım ağrıyor diye bir ksç sefer duş aldım hastaneye tam açıklıkla gittim. Fakat çocuk çıkarken kendimi çok kasmışım çok yırtığım oldu kasma kendini sal gitsi tuvaletimi yapcam diye korkma sakın yapmıyorsun çocuk çıkıyor
Zor valla haklısın
Aynı durumdayım çocuk zaten emmiyor ben oturamıyorum tuvalete gitmek işkence...
solucan yastık almıştım onu yuvarlak yapıp oturuyorum ama dikişleri patlatıcam diye korkuyorum. Sana bişey sorucam canım hastanedeki hemşirelerden biri dikişler düşene kadar yıkanma dedi. Bir diğeri ıslatmadan yıkanabilirsin dedi. Pazar günü doğum yaptım bugün 6 gün oldu ben korkudan yıkanamadımsaçımı yıkadım vücudumuda sildim dikişler patlayacak da bi daha dikecekler diye ödüm kopuyor..
işte bunu böyle pozitif anlatan olmadı pek senden başka tiramisucum ya da ben rastlamadım bilemiyorum
herkes dikişleri ön plana koyunca ee zaten bizde olumsuzu arayınca ilk gözümüze çarpan da o oluyor
bende normal çok istiyorum bekliyorum dört gözle hergün doğum videosu izliyorum o mucizeyi yaşamak istiyorum
doğum zor çok kolay olmadığını biliyorum tabi ama o mucizevi andan önce dikişlerden bahsedilince tepetaklak oluyorum ne yalan söyliyeyim bunu okumak pek işime gelmiyo sanırım :18:
Vercekler tabi ev ya oğullarıda oturuyor o evde ne demek bizde kiraya çıkmayalım diye kp kredi çekti ev aldı bize son taksiti ödediği ay kanserden rahmetli oldu 1 gün bile sizin taksitinizi ödüyorum demedi canım benim kızım derdi hep çok yıkılmıştım öldüğünde gerçi bizde şimdi kendimiz başka ev aldık taşınıcaz Allah sizede nasip etsin inşallah en yakın zamanda kurtulursunuz
canım ilk gün bile yıkanabilirdin sadece temizliğine ve kuruluğuna özen göstereceksin hiç bişey olmaz yıkandıkdan sonra güzelce kurutman lazım
Limbo
Astirid kıızzz çözmüşsün doğumun sırrını işte fıstık su ne kadar geç patlarsa o kadar az sancı var demektirr 3. doğumuma Allah nasip kısmet ederse bunu uygulamayı düşünüyorum daha acısız ağrısız ve kısa sürede doğum planlıyorumBu arada yeri gelmişken gerçekten bikaç tane daha çocuğumuz olsun istiyorum ben Eşim bi oğlan bi kız yeter artık diyor ama ben ne yapıp ne edip kandırırım diye düşünüyorum Zaten kızımız da süpriz bebek belki yine süpriz bebeğimiz olur ne dersiniz Yaşım elverişliyken doğurayım büyüteyim diyorum Allah nasip kısmet ederse.
Astirid nazar değcek fıstık 9 cm açılmayla gittin demek maaşallahBişey sorcam doğum yaptığını anlamadın mı yoksa iyice durayım diye bekledin mi??? Kız lavman 2 dklık iş ama sen tuvalette doğurursun diye korkmuşlardır Ben de 7 kilo verdim şu çerezi bırakırsam daha da vericem ama bırakamıyorum yaa off :18: Hamilelikten yiyorum zannediyordum ama kızım emdikçe içim kıyılıyor sanki , böyle hisseden var mı aranızda?
Bu arada banyo işini ben eve gelir gelmez yaptım canım dikişlerini kurularsın herhangi birşey olamz diye biliyorum ama?En azından ben yaptım herhangi birşey olmadıBişey sorcam kaç tane dikişin var bu kadar sıkıntı olmaması lazımdı yoksa sen çok mu nazlısın bilemedim
Kızlar bişey sorucam ilk defa böyle oldum sadece karnım ağrıyo sancı yok bi de bebişte hareketli gibi yattım ama geçmedi hani üşütmüşüm gibi bi ağrı..
Canım ben bu hafta nst ye gittiğimde yanımdaki bayanı doğuma hazırlıyorlardı suyu çok azalmış acil sezeryanmış farketmedinmi dedim hayır hiç su gelmedi dedi sonra hemşireye bu ara çok terledim suyum öylemi gitti dedi ebede ona su öyle gitmez akıntıyla gelmiştir anlamışsındır bazen akıntıyla gelerek biter su dedi şaşırdımBende de 2 defa öyle ıslaklık olmuştu ama azdı çok aıntım hiç olmadı hamileliğimin başından beri hatta hiç olmadı desem yeridir ama akıntısı çok sulu olanlarda dikkat etsin aklımdayken bilginiz olsun dedim
Canım valla bendede sancı yok ama bugün çok hareketli sabahtan beri. Belki beklenen an gelmiştir)) yoksa bizimkilerin geleceği yok ) şaka tabii sağlıklı olsunlarda inşallah:))
Çok şükür geçti ama milletin habire doğurdun mu sorusundan sıkıldım sırf o yüzden gelsin istiyorum ama karnım ağrıyınca tırstım ne yalan sölim :)))
😄 Seninde kutlu olsun canımm.. Herkesın anneler gunü kutlu olsungünaydınnnnn
hepimizin anneler günü kutlu olsunnnnnnn
Yarın anne oluyorsun demek canım Allah yardımcın olsun bebegıne sağsalim kavuş inşallah darısı bizlerin başına 😄Herkese günaydın veeee ANNELER GÜNÜNÜZ kutlu olsun .İyi bir hafta sonu geçirirsiniz inşallah ben yarın saat 11 gibi spinal sezeryanla doğum yapıcam çok heyecanlıyım
Bugün eşimle gezicez sonra yatcam kalkcam hop oğlum kucağımda Allahım sağlıklı vatana ailesine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?