2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Aynı durumdayız günümüzde aynı hayırlısıyla bir gelseler beklemek çok sıkıcı

Günaydın canım seninde anneler günün kutlu olsun:) ve yarın için gazamız mübarek olsun:))

Kızlar günaydın anneler gününüzü en içten dileklerimle kutlarım ve acil bir sorum var az önce kahvaltıda otururken kendiliğinden iç çamaşırım ıslandı sanki idrarını istemsizcr kaçırmak gibi bir histi baktım avuçiçi kadar hatta biraz daha büyük ıslanmış bu su gelmesi mi oluyır. Yarın sabah sezeryanım var bebişim ters duruyor hiç sancum ağrım yok Dr a gitsem mi bilemedim sizce gitmeli miyim? Kv yanımda sancın olursa gidelim dedi ama??? Sezeryanda suyun fonksiyonu ne acaba?

canım bu ihmale gelmez sen doktorunu arA Bİ SÖYLE

dün yürüyüşe çıkmıştık dönüşte belim ağrımaya başladı bütün gün ve gece yerimden kalkamadım resmen. kıvrandım. ama bugün geçmiş.

canım bişi sorcam..doktor bebegin dogum kanalına girip girmedigini ultrasyonda mı bakıyor yoksa catı muayenesinde mi???? ben devlet hastanesine gidiyorum burdaki doktor catı muayenesine gerek yok sancılandıgında ya da suyun kanaman oldugunda geldigin zaman catı muayenesi yapcam dedi...ama ultrasyonda bebegin bası asagıdaymıs bu kadar....aklıma takıldı adam basından mı savıyor hastayı anlayamadım....ben haaaalaaa bilmiyom dogum kanalına girmiş mi bebişin bası filan.....???? pazartesi arastırma hastanesine gitcem bi de bakalım bu seferki doktor ne dicekkk ?????

GÜZEL HABERLERLE GEL CANIM İNŞALLAH ALLAH YARDIMCIN OLSUN

İNANMA SATDAŞIM KANDIRIYO BU BEBİŞLER BİZİ

çatı muaynesi ve açılma kontrolü alttan yapılıyo canım. yerleşmişmi diye ultrasndan bakıyo. benimkide devlet dr u ısrarla soruyorum cvp alana kadar

Günaydın fıstıklar anneler gününüz kutlu olsun

smone senin adına çok sevindim..ben bile çok heyecanlandım...hayırlısı ile kucağına al yavrunu

dün yürüyüşe çıkmıştık dönüşte belim ağrımaya başladı bütün gün ve gece yerimden kalkamadım resmen. kıvrandım. ama bugün geçmiş.

bende aynı durumdayım senle günlerimiz de aynı canım bizde eşimle 2 ye kadar dışardaydık bol bol yürüdük filan

ama gece wc ye kalkarken kemiklerim yerinden ayrılcak sandım yatakta dönemedim resmen kıvrandım durdum

sabah kalktım bişey yok anlamadım

o ağrılar rahim açılması sanırım canım. bende de oluyo dr açılma var dedi

Canım çocuğun suyu biterse tehlikeli olabilir bol bol su iç ve doktorunu ara ya da gidebiliyorsan git bence

Bebeğin başı doğum kanalına girmiş mi ultrasonla bakıyorlar çatı muayenesinde açıklığa filan bakıyorlar. Ben doktora son gittiğimde alttan muayene edeceğim demişti ama ultrasonda bebeğin başının doğum kanalına girmediğini görünce alttan muayeneye gerek yok haftaya yapalım dedi. Ama 4 gün sonra doğurdum :) pat diye doğum kanalına girip çıkıverdi oğluşum :) Yani anlayacağın bende o muayeneyi olmadım.

o ağrılar rahim açılması sanırım canım. bende de oluyo dr açılma var dedi

2 cm açıklığım vardı zaten canım daha da açıldı heralde özellikle sol tarafımdan bastıkça çıt çıt sesler geliyor inşallah açılmıştır inşallah

karnım da bayağı indi çarşamba yine çatı muayenesi var uff hiç hazetmedim şu işten

Kızlar hastanedeyim bstye bağladılar küçük 2 sancım çıktı ilk deda çatı muayenesi yaptılar 1cm açıklık varmış suyum aktif gelmeye devam ediyor yüzde 99 alacak doğuma bugün fua edin lütfen olur mu!!!

Sabah kahvaltı yapmıştım çok hafif o yüzden şimdilik 4 gibi alcaz dediler size naklen yayın yapcam bugün hastaneden:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…