- 1 Ocak 2011
- 439
- 14
- 118
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.901
Evet şükür kendindede bebiştede sorun yokmuş.Ben varım bdt 9 mayıstı günüm geçti.Bir hafta daha bekleme kararı aldık.Ama şimdi
içimi endişe kaplasada bekliyorum bakalım.Hala sancım ve belirtim yok.İlla normal diyede diretmiyorum ama herşey normalken beklemek istiyorum sadece.Hakkımızda nasııl hayırlı olacaksa öyle olsun inş.
Günaydın canım seninde anneler günün kutlu olsun:) ve yarın için gazamız mübarek olsun:))Herkese günaydın veeee ANNELER GÜNÜNÜZ kutlu olsun .İyi bir hafta sonu geçirirsiniz inşallah ben yarın saat 11 gibi spinal sezeryanla doğum yapıcam çok heyecanlıyım
Bugün eşimle gezicez sonra yatcam kalkcam hop oğlum kucağımda Allahım sağlıklı vatana ailesine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize inşallah.
Kızlar günaydın anneler gününüzü en içten dileklerimle kutlarım ve acil bir sorum var az önce kahvaltıda otururken kendiliğinden iç çamaşırım ıslandı sanki idrarını istemsizcr kaçırmak gibi bir histi baktım avuçiçi kadar hatta biraz daha büyük ıslanmış bu su gelmesi mi oluyır. Yarın sabah sezeryanım var bebişim ters duruyor hiç sancum ağrım yok Dr a gitsem mi bilemedim sizce gitmeli miyim? Kv yanımda sancın olursa gidelim dedi ama??? Sezeryanda suyun fonksiyonu ne acaba?
Gunaydin, sirtim ve belim agriyor ama yurumekten herhalde. Butun gun kendimi dinliyorum gelen giden yokdun gunduz yurumustum aksam da esimle ciktik hizli hizli yurudum o sirada sanci girdi ama sonra gitti. Dra gittigimda oglum daha tam olarak kanala girmemisti, dr girmek uzere demisti nne oldu acaba? Beklemek zor :18:
Dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum, yavrularimizi kucagimiza almak ne guzel bir duygudur kim bilir
Herkese günaydın veeee ANNELER GÜNÜNÜZ kutlu olsun .İyi bir hafta sonu geçirirsiniz inşallah ben yarın saat 11 gibi spinal sezeryanla doğum yapıcam çok heyecanlıyım
Bugün eşimle gezicez sonra yatcam kalkcam hop oğlum kucağımda Allahım sağlıklı vatana ailesine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip eder hepimize inşallah.
İNANMA SATDAŞIM KANDIRIYO BU BEBİŞLER BİZİGunaydin, sirtim ve belim agriyor ama yurumekten herhalde. Butun gun kendimi dinliyorum gelen giden yokdun gunduz yurumustum aksam da esimle ciktik hizli hizli yurudum o sirada sanci girdi ama sonra gitti. Dra gittigimda oglum daha tam olarak kanala girmemisti, dr girmek uzere demisti nne oldu acaba? Beklemek zor :18:
Dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum, yavrularimizi kucagimiza almak ne guzel bir duygudur kim bilir
çatı muaynesi ve açılma kontrolü alttan yapılıyo canım. yerleşmişmi diye ultrasndan bakıyo. benimkide devlet dr u ısrarla soruyorum cvp alana kadarcanım bişi sorcam..doktor bebegin dogum kanalına girip girmedigini ultrasyonda mı bakıyor yoksa catı muayenesinde mi???? ben devlet hastanesine gidiyorum burdaki doktor catı muayenesine gerek yok sancılandıgında ya da suyun kanaman oldugunda geldigin zaman catı muayenesi yapcam dedi...ama ultrasyonda bebegin bası asagıdaymıs bu kadar....aklıma takıldı adam basından mı savıyor hastayı anlayamadım....ben haaaalaaa bilmiyom dogum kanalına girmiş mi bebişin bası filan.....???? pazartesi arastırma hastanesine gitcem bi de bakalım bu seferki doktor ne dicekkk ?????
Herkese günaydın veeee ANNELER GÜNÜNÜZ kutlu olsun .İyi bir hafta sonu geçirirsiniz inşallah ben yarın saat 11 gibi spinal sezeryanla doğum yapıcam çok heyecanlıyım
dün yürüyüşe çıkmıştık dönüşte belim ağrımaya başladı bütün gün ve gece yerimden kalkamadım resmen. kıvrandım. ama bugün geçmiş.
Günaydın fıstıklar anneler gününüz kutlu olsun
smone senin adına çok sevindim..ben bile çok heyecanlandım...hayırlısı ile kucağına al yavrunu
bende aynı durumdayım senle günlerimiz de aynı canım bizde eşimle 2 ye kadar dışardaydık bol bol yürüdük filan
ama gece wc ye kalkarken kemiklerim yerinden ayrılcak sandım yatakta dönemedim resmen kıvrandım durdum
sabah kalktım bişey yok anlamadım
Kızlar günaydın anneler gününüzü en içten dileklerimle kutlarım ve acil bir sorum var az önce kahvaltıda otururken kendiliğinden iç çamaşırım ıslandı sanki idrarını istemsizcr kaçırmak gibi bir histi baktım avuçiçi kadar hatta biraz daha büyük ıslanmış bu su gelmesi mi oluyır. Yarın sabah sezeryanım var bebişim ters duruyor hiç sancum ağrım yok Dr a gitsem mi bilemedim sizce gitmeli miyim? Kv yanımda sancın olursa gidelim dedi ama??? Sezeryanda suyun fonksiyonu ne acaba?
canım bişi sorcam..doktor bebegin dogum kanalına girip girmedigini ultrasyonda mı bakıyor yoksa catı muayenesinde mi???? ben devlet hastanesine gidiyorum burdaki doktor catı muayenesine gerek yok sancılandıgında ya da suyun kanaman oldugunda geldigin zaman catı muayenesi yapcam dedi...ama ultrasyonda bebegin bası asagıdaymıs bu kadar....aklıma takıldı adam basından mı savıyor hastayı anlayamadım....ben haaaalaaa bilmiyom dogum kanalına girmiş mi bebişin bası filan.....???? pazartesi arastırma hastanesine gitcem bi de bakalım bu seferki doktor ne dicekkk ?????
o ağrılar rahim açılması sanırım canım. bende de oluyo dr açılma var dedi
Anneler gün hediyesi geliyor:)) galiba
bekliyoruz canım hayırlı haberlerini. sezeryan mı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?