- 18 Nisan 2013
- 1.433
- 73
- 83
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.921
Sezeryan olacak canım makat gelişli benim bebişim ters hiç dönmedi.
Kızlar hastanedeyim bstye bağladılar küçük 2 sancım çıktı ilk deda çatı muayenesi yaptılar 1cm açıklık varmış suyum aktif gelmeye devam ediyor yüzde 99 alacak doğuma bugün fua edin lütfen olur mu!!!
karnınızın indiğini nasıl anlıyorsunuz. ben aynadan bakıyorum ama hiç anlayamadım
Sabah kahvaltı yapmıştım çok hafif o yüzden şimdilik 4 gibi alcaz dediler size naklen yayın yapcam bugün hastaneden:))
ayy çok heyecanlı hediyen geliyor hayalcimm dualarımız senle
mide bölümüm baya rahatladı rahat nefes alıyorum karnımın alt kısmı bacaklarıma daha çok değiyor ağırlık aşağıya indi görenler de söylüyor
ohh ne güzel tanıklık edicez hayırlısı ile doğurursun inşallah
benim bebiş öyle bi geriliyo ki karnım resmen dikdörtgen oluyo. beyefendideki rahata bak ya
olsun canım bebişlerimiz sağlıklı gelsin de gerisi bi şekilde yoluna girer
mide bölümüm baya rahatladı rahat nefes alıyorum karnımın alt kısmı bacaklarıma daha çok değiyor ağırlık aşağıya indi görenler de söylüyor
ohh ne güzel tanıklık edicez hayırlısı ile doğurursun inşallah
benim bebiş öyle bi geriliyo ki karnım resmen dikdörtgen oluyo. beyefendideki rahata bak ya
Kizlar cuma gunu 12.40 ta aldim melegimi kucagima her aciyi unutturan cok guzel bir duygu Rabbim isteyen herkese yasatsin bizleride yavrularimizdan ayirmasin gecmisi okuyamadim dogum yapan tum anneleri tebrik ediyorum darisi diger annelere ins. Dualariniz icin tesekkurler kizimda bende opuyoruz sizii
hayal sıkıntısız şekilde kavuşun inş.
ameliyata girerken bekleyen tüm anne adaylarının sağlıkla kavuşmaları için dua bekliyoruz.
güzel haberlerinle dön inş.
inşallah canım. açılma iide işte birde sancı olaydı iyiydi :)2 cm açıklığım vardı zaten canım daha da açıldı heralde özellikle sol tarafımdan bastıkça çıt çıt sesler geliyor inşallah açılmıştır inşallah
karnım da bayağı indi çarşamba yine çatı muayenesi var uff hiç hazetmedim şu işten
allah yarr ve yardımcın olsun canım.. güzel haberlerini bekliyoruz..Kızlar hastanedeyim bstye bağladılar küçük 2 sancım çıktı ilk deda çatı muayenesi yaptılar 1cm açıklık varmış suyum aktif gelmeye devam ediyor yüzde 99 alacak doğuma bugün fua edin lütfen olur mu!!!
Kizlar cuma gunu 12.40 ta aldim melegimi kucagima her aciyi unutturan cok guzel bir duygu Rabbim isteyen herkese yasatsin bizleride yavrularimizdan ayirmasin gecmisi okuyamadim dogum yapan tum anneleri tebrik ediyorum darisi diger annelere ins. Dualariniz icin tesekkurler kizimda bende opuyoruz sizii
çok tatlı ya bazen çıkarasım gelmiyor valla nasıl alışmışım karnımdaki hareketlerine birkaç gün alışamıycam heralde özliycem o hissi
ayak topuklarını bile hissediyorum bazen öyle bir çıkarıyoki eşim geçen gün korktu görünce burası nesi diyo sipsivriydi
2 cm açıklığım vardı zaten canım daha da açıldı heralde özellikle sol tarafımdan bastıkça çıt çıt sesler geliyor inşallah açılmıştır inşallah
karnım da bayağı indi çarşamba yine çatı muayenesi var uff hiç hazetmedim şu işten
benim pasa da kaburgalarımla oynamaya bayılıyor.........haaala yukarda hissediyorum tekmelerini....bi türlü inemediii asagıı................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?