2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ayy çok heyecanlı hediyen geliyor hayalcimm dualarımız senle

karnınızın indiğini nasıl anlıyorsunuz. ben aynadan bakıyorum ama hiç anlayamadım

mide bölümüm baya rahatladı rahat nefes alıyorum karnımın alt kısmı bacaklarıma daha çok değiyor ağırlık aşağıya indi görenler de söylüyor

Sabah kahvaltı yapmıştım çok hafif o yüzden şimdilik 4 gibi alcaz dediler size naklen yayın yapcam bugün hastaneden:))

ohh ne güzel tanıklık edicez hayırlısı ile doğurursun inşallah

benim bebiş öyle bi geriliyo ki karnım resmen dikdörtgen oluyo. beyefendideki rahata bak ya

benim bebiş öyle bi geriliyo ki karnım resmen dikdörtgen oluyo. beyefendideki rahata bak ya

çok tatlı ya bazen çıkarasım gelmiyor valla nasıl alışmışım karnımdaki hareketlerine birkaç gün alışamıycam heralde özliycem o hissi

ayak topuklarını bile hissediyorum bazen öyle bir çıkarıyoki eşim geçen gün korktu görünce burası nesi diyo sipsivriydi

Kizlar cuma gunu 12.40 ta aldim melegimi kucagima her aciyi unutturan cok guzel bir duygu Rabbim isteyen herkese yasatsin bizleride yavrularimizdan ayirmasin gecmisi okuyamadim dogum yapan tum anneleri tebrik ediyorum darisi diger annelere ins. Dualariniz icin tesekkurler kizimda bende opuyoruz sizii

hayal sıkıntısız şekilde kavuşun inş.
ameliyata girerken bekleyen tüm anne adaylarının sağlıkla kavuşmaları için dua bekliyoruz.
güzel haberlerinle dön inş.

Kızlar suyu gelen sakın ihmal etmesin.
Drla ve anestezi uzmanıyla görüştük saat 10 da kahvaltı yaptığım için anestezide riskler çıkabilir dediler mide bulantısı olabilir kusarsanda ciğerlerine gidebilir boğazına tüp takıp genel snesteziye çevirip yoğun bakıma alaniliriz sma 4 e kadar beklersekde kordon dolaşanilir bebeğe dediler ya seni yabebeği bir parçada olsa riske atmak zorundayız bu seçimide sen yapcan dediler nstye bağladılar biz bekleyelim dedik çünkübebeğimin iyi olduğunu hissediyom sancı çıkmıyor kalp atışları normal ayrıca bir sıkıntı görürsek sana sormadan müdahaleedeceğiz zaten dediker son 2 saat kuzlar duanızıesirgemeyin elif yağmurum sağlıcakla gelsin bu arada bir yağ ur yağıyorki hepinize dua ediyom merak etmeyin

olsun canım bebişlerimiz sağlıklı gelsin de gerisi bi şekilde yoluna girer

hayal sıkıntısız şekilde kavuşun inş.
ameliyata girerken bekleyen tüm anne adaylarının sağlıkla kavuşmaları için dua bekliyoruz.
güzel haberlerinle dön inş.

Çokkk teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepimizden dedteğimiz için elimde damar yolu açtılar ama habersiz bırakmayayım yazayım dedim:)firoo gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

slm kızlar bız geldık cuma gunu bebısı kucagıma aldım amelıyat sonrası bıraz zorlu gctı en kısa zamanda anlatcam hepınızı opt

Bu arada hep merak ediyordum sayfamızda anneler gümünde doğum olacak mı diye bana kısmetmiş:)) dün gece hiç yatamadım belliydi zaten hissettimde:) merak eden varsa benim gibi kızlar bu su çişe falan benzemiyor kesin snlarsınız tutamıyorsunuz önce az geldi sonra aktı resmen paçalarından. Yani anlamam diye endişenmesin benim gibi ilk bebeği olanlar akışı idrar gibi ama idrarı insan tutabiliyor bunu tutmak öümkün değil

inşallah canım. açılma iide işte birde sancı olaydı iyiydi :)
bende cuma günü ilk defa yaşadım o muayneyi ama hiç kasmadım kendimi 3sn felan sürdü zaten acımadıda..

allah yarr ve yardımcın olsun canım.. güzel haberlerini bekliyoruz..

gözün aydın canım sağlıklı mutlu bi ömrü olsun bebişinin. seninde bol sütlü günlerin olsun

zaten herkes öyle diyo özlüyorum tekmelerini diye. benim eşimde çok şaşırdı. söylüyodum inanmıyodu bana

hepınızın anneler gunu kutlu olsun
bılsenız her anneler gununde nasıl aglardım kızımın olmadıgı her anneler gununde,
bugunde gozlerım dolu dolu, bu kez sevınc sukur ve hamd ıle
hepınızı öpuyoruz

masaallah herkes teker teker doguruyoo .. Dogum yapan herkesi rabbim kurtarsin dogum yapan butun annleri saglicakla kucaklarina aaldirsin.Banada son sayim basladi haziran ilk haftasi ama mayis annelerin sayfasina yazdim yinede bende kasik sancilari oluyoo bu erken dogumun habercisimi aceba adet sancisi gibi ozellikle uyurken saga sola donerken hisetiyorum

off ya beni de catı muayenesi yapmıyorr doktor...bende buna sinir oluyommm

Hayırlısıyla alsaydık bebeklerimizi bizde kucaklarımıza artık..Sinir oluyorum daha doguramadın mı doguramadın mı dıyenlere ..Bu kadar da zorlanmaz ki insan sanki zorla tutuyorum gelmiyor işte paşa efendi napayım..

Her gören soruyor kalp de kırmak istemiyorum ama bugün artık tutamadım kendimi gezmeye çıktık annemle çarşıya bi komşu kızı annesiyle gelmiş onlarla karşılaştık annem annesiyle muhabbet ederken kızı da gelmiş bana bir çocuğu doğuramadın beceriksiz diyor .duymamazlıktan geldim önce.. kız sesini yükseltti yine aynı şeyi söyledi döndüm gülümsedim sadece cevap vermedim (annem de arada beni dürtüyo sinirlenme boşver cevap da verme diye) kız üçüncü sefer yine bagıra bagıra pazarın orta yerinde küçümser gibi Bi çoçugu doguramadın dıye bısyler bısyler söylüyordu sinirlendim cümlesini de tam anlamadım zaten..
Attı tepemin tası bu çocuk burda kalmaz eninde sonunda nasılsa dogacak sen acele et evlende bana gelin lazım sen doğur çabucak madem öle dedim. Kıpkırmızı oldu,arkasını döndü gitti.Gidersen gitt
Gelmiş 32 yaşına ben böyle söylemiyim hamile zaten üzülür fln diye düşünecegine gelmiş insanın damarına damarına basıyo. Yaşının insanı ol azıcık, biraz empati yapın yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…