2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Evet cnm ultrasonda bakıyor bana da henüz çatı muayenesi yapmadı dr aynen senin dr gibi söylüyor sancı anında esas çatı genişliği anlaşılırmış ki benimki özelde, merak etme basından savmıyordur. Bir de rahim boyu diyebirşeyden bahsediyor her ultrasonda bakıyordu normalde 5 cm filan diyordu sonuncusunda 3 cme düşmüş dedi

Çok güldüm okuyunca:))) vala bir kişi daha bana hala doğuramadın mı derse yapacaklarımdan kendim bile korkuyorum ben de :)))) zaten bi asabiyet var üstümde aklı olan uzak Dursun benden:)))) boşver canım ya iyi yapmışsın haketmiş o kız ;P

:))))))
Bende bende :)
Offf hem doğsun hemde doğmasın istiyorum korkuyorum sanırım (;

Sabah kahvaltı yapmıştım çok hafif o yüzden şimdilik 4 gibi alcaz dediler size naklen yayın yapcam bugün hastaneden:))

allah yardımcın olsun olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun yavruna. bizim içinde dua et olur mu?

Anneler gününde ne güzel bir hediye:)))

kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun. Yavrularımız da Rabbimin bize en büyük hediyesi . Allahın izniyle bir kavuşabilsek yavrularımıza bizde koklasak mis mis.

yarın doğum yapacak arkadaşların allah yardımcısı olsun dualarımız sizinle

iyi geceler kızlar yarın doktora gidicez çatıma bakıcak ok heycanlıyım çok korkkuyorum doğum şekline karar vercez hayırlısı bakalım:18:

Bebişim 16:07 de doğdu kızlar hiç suyu kalmamış minbak kuşumun iyiki hemen gelmişiz de duruma göre müdahale edilmiş emzirmeye çalışıyorum alışıyor emdi eğeyce Hepinize dua ettim Allah yardımcınız olsun inşallah harika bir duygu bambaşka tarifsiz:)

HAYIRLI OLSUN CNM Allah anali babali buyutsun darisi bizee olsunn Rabim darda birakmasin kimseyi..Allahim herkesi evlat sahibi edsin

off ya beni de catı muayenesi yapmıyorr doktor...bende buna sinir oluyommm

bazı doktorlar doğum zamanı da yapabiliyormuş stres olma bence

hayırlı olsun bu gece rahat rahat uyursun bebeğinle ne güzell

HAYIRLI OLSUN CNM Allah anali babali buyutsun darisi bizee olsunn Rabim darda birakmasin kimseyi..Allahim herkesi evlat sahibi edsin

bazı doktorlar doğum zamanı da yapabiliyormuş stres olma bence

hayırlı olsun bu gece rahat rahat uyursun bebeğinle ne güzell

Amin canlarım sağolun darısı başınıza inşallah kucağınıza alın herşey çok güzel oluyor dünya değişiyor adeta:))

sabah oğlumla kavuşucaz Allahın izniyle dua edin kızlarr..açlıktan uyuyamıyorumm yalnız, gece yememek gerekmiş.açlığa nasıl dayancam diye düşünüyorum :) heyecan da başladı mı nee:))

Kizlar gece 4 de suyum geldi birqz kan ile ara ara devam ediyor hastaneye gidiyorum hafifte sancim var dua edin bana olurmu hepinize duaciyim vaktigelen dogursun insallah bende kolay ve normal dogum yaparim insallah

Hayirli olsun cnm darisi basimiza
Kizlar gece 4 de suyum geldi birqz kan ile ara ara devam ediyor hastaneye gidiyorum hafifte sancim var dua edin bana olurmu hepinize duaciyim vaktigelen dogursun insallah bende kolay ve normal dogum yaparim insallah
Ah satdasim sen de doguruyorsun demek ins bir avazda kurtulursun

Son düzenleme:
Kızlar ben birazdan doğuma gidiyorum cep telefonum garantiye gittiği için hastaneden yazamam size darısı başınıza biraz korku var dua edin dün bol bol kuran okudum Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin

Allah yardımcın olsun canımmm sağlıklıca kavş bebeğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…