- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.941
canım bişi sorcam..doktor bebegin dogum kanalına girip girmedigini ultrasyonda mı bakıyor yoksa catı muayenesinde mi???? ben devlet hastanesine gidiyorum burdaki doktor catı muayenesine gerek yok sancılandıgında ya da suyun kanaman oldugunda geldigin zaman catı muayenesi yapcam dedi...ama ultrasyonda bebegin bası asagıdaymıs bu kadar....aklıma takıldı adam basından mı savıyor hastayı anlayamadım....ben haaaalaaa bilmiyom dogum kanalına girmiş mi bebişin bası filan.....???? pazartesi arastırma hastanesine gitcem bi de bakalım bu seferki doktor ne dicekkk ?????
allah kurtarsın canım hayırlı haberlerle gel inşallahSabah kahvaltı yapmıştım çok hafif o yüzden şimdilik 4 gibi alcaz dediler size naklen yayın yapcam bugün hastaneden:))
Hayırlısıyla alsaydık bebeklerimizi bizde kucaklarımıza artık..Sinir oluyorum daha doguramadın mı doguramadın mı dıyenlere ..Bu kadar da zorlanmaz ki insan sanki zorla tutuyorum gelmiyor işte paşa efendi napayım..
Her gören soruyor kalp de kırmak istemiyorum ama bugün artık tutamadım kendimi gezmeye çıktık annemle çarşıya bi komşu kızı annesiyle gelmiş onlarla karşılaştık annem annesiyle muhabbet ederken kızı da gelmiş bana bir çocuğu doğuramadın beceriksiz diyor .duymamazlıktan geldim önce.. kız sesini yükseltti yine aynı şeyi söyledi döndüm gülümsedim sadece cevap vermedim (annem de arada beni dürtüyo sinirlenme boşver cevap da verme diye) kız üçüncü sefer yine bagıra bagıra pazarın orta yerinde küçümser gibi Bi çoçugu doguramadın dıye bısyler bısyler söylüyordu sinirlendim cümlesini de tam anlamadım zaten..
Attı tepemin tası bu çocuk burda kalmaz eninde sonunda nasılsa dogacak sen acele et evlende bana gelin lazım sen doğur çabucak madem öle dedim. Kıpkırmızı oldu,arkasını döndü gitti.Gidersen gitt
Gelmiş 32 yaşına ben böyle söylemiyim hamile zaten üzülür fln diye düşünecegine gelmiş insanın damarına damarına basıyo. Yaşının insanı ol azıcık, biraz empati yapın yaa..
Çok güldüm okuyunca:))) vala bir kişi daha bana hala doğuramadın mı derse yapacaklarımdan kendim bile korkuyorum ben de :)))) zaten bi asabiyet var üstümde aklı olan uzak Dursun benden:)))) boşver canım ya iyi yapmışsın haketmiş o kız ;P
Sabah kahvaltı yapmıştım çok hafif o yüzden şimdilik 4 gibi alcaz dediler size naklen yayın yapcam bugün hastaneden:))
Bebişim 16:07 de doğdu kızlar hiç suyu kalmamış minbak kuşumun iyiki hemen gelmişiz de duruma göre müdahale edilmiş emzirmeye çalışıyorum alışıyor emdi eğeyce Hepinize dua ettim Allah yardımcınız olsun inşallah harika bir duygu bambaşka tarifsiz:)
off ya beni de catı muayenesi yapmıyorr doktor...bende buna sinir oluyommm
Bebişim 16:07 de doğdu kızlar hiç suyu kalmamış minbak kuşumun iyiki hemen gelmişiz de duruma göre müdahale edilmiş emzirmeye çalışıyorum alışıyor emdi eğeyce Hepinize dua ettim Allah yardımcınız olsun inşallah harika bir duygu bambaşka tarifsiz:)
HAYIRLI OLSUN CNM Allah anali babali buyutsun darisi bizee olsunn Rabim darda birakmasin kimseyi..Allahim herkesi evlat sahibi edsin
bazı doktorlar doğum zamanı da yapabiliyormuş stres olma bence
hayırlı olsun bu gece rahat rahat uyursun bebeğinle ne güzell
belki de....bilmiyorum ya cok kararsızım bi de ilk bebek oldugu için...ya da izmirdeyken özelde doktora gidiyordum ne güzel en ince ayrıntısına kadar benimle ilgileniliyordu ama afyona ailemin yanına geldim hersey altüst oldu doktor bulamadım...özel hastaneler direk sezeryana yönlendiriyor buyüzden mecbur kadındogum evini tercih etmek durumunda kaldım....offff umarım kontrole gittigim doktorumun nöbet tuttugu gün inş dogum yaparım yoksa baska doktorlardan cok tırsıyorum....hep dua ediyorum RABBİM karsımıza hayırlı doktor ebeler cıkart hayırlı cok kolay bir dogum yapabileyim diye....inş... hayırlısı....dogum yaklastıgı için :18::18::18::18::18::18::18::18aranoyak oldum iyice..............
Hayirli olsun cnm darisi basimizaBebişim 16:07 de doğdu kızlar hiç suyu kalmamış minbak kuşumun iyiki hemen gelmişiz de duruma göre müdahale edilmiş emzirmeye çalışıyorum alışıyor emdi eğeyce Hepinize dua ettim Allah yardımcınız olsun inşallah harika bir duygu bambaşka tarifsiz:)
Ah satdasim sen de doguruyorsun demek ins bir avazda kurtulursunKizlar gece 4 de suyum geldi birqz kan ile ara ara devam ediyor hastaneye gidiyorum hafifte sancim var dua edin bana olurmu hepinize duaciyim vaktigelen dogursun insallah bende kolay ve normal dogum yaparim insallah
belki de....bilmiyorum ya cok kararsızım bi de ilk bebek oldugu için...ya da izmirdeyken özelde doktora gidiyordum ne güzel en ince ayrıntısına kadar benimle ilgileniliyordu ama afyona ailemin yanına geldim hersey altüst oldu doktor bulamadım...özel hastaneler direk sezeryana yönlendiriyor buyüzden mecbur kadındogum evini tercih etmek durumunda kaldım....offff umarım kontrole gittigim doktorumun nöbet tuttugu gün inş dogum yaparım yoksa baska doktorlardan cok tırsıyorum....hep dua ediyorum RABBİM karsımıza hayırlı doktor ebeler cıkart hayırlı cok kolay bir dogum yapabileyim diye....inş... hayırlısı....dogum yaklastıgı için :18::18::18::18::18::18::18::18aranoyak oldum iyice..............
Canım ben afyonluyum ve dr ları çok iyidir 2 sene kırmızı hastanede çalıştım halil güldene git ordaki çoğu dr sezeryana sevk etmiyor aslında sana nasıl dediler anlamadım kadın doğum evinde yaptı arkadaşım karnındaki kesi normalden daha büyük yapılmış mecburi sezeryan oldu keşke özelde yapsaydım dedi çünkü fiyatlar çok uygun 550 tl sezeryan normal dahada ucuz ben çanakkaledeyim mecburi sezeryan olucam 2000 tl vericem mecburen dr da halil bey gibi iyi bir dr değil
Kızlar ben birazdan doğuma gidiyorum cep telefonum garantiye gittiği için hastaneden yazamam size darısı başınıza biraz korku var dua edin dün bol bol kuran okudum Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?