2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydınlar...
Tüm doğum yapan ve yapacak olan güzel annelerin Allah yardımcısı olsun...
Doğum yapacaklara Allah kolaylıkla bebeklerini kucaklarına alabilmeyi nasip etsin...
Habire güzel doğum haberleri geliyor forumdan, çok güzel...Darısı biz bekleyenlerin başına inş...

Benim de bugün doktor kontrolüm var...Bir mucize olsa da doğumum da başlasa diyorum artık...
Öyle böyle derken 38+1 oldum...Önceden varolan doğum belirtileri de kayboldu...Terse gidiyorum ben sanırım..Sancılar yok..Eskiden azıcık harekette kendimi hastanede buluyordum, sancılar coşuyordu..Şimdi ise banamısın demiyor...Rüyalarıma giriyor, doğuramıyorum..:'(

Neyse Allah sağlık sıhhat versin bebeklere de, bekleriz ne yapalım...

Son düzenleme:

amın canım allah yardımcın olsun meleklerın yanında olsun sağlıkla donun ewınıze bu arada persembeyede az kaldı sıra banada gelıyo :)

hayırlısını dile canım inşallah açılman kolay olur hoop doğuruverirsin bizim burda doğum evi yok o yüzden nasıldır muamele bilemiyorum...kötüyse de hakkını savun ezmelerine hor görmelerine izin verme onlar bize hizmet için ordalar bizim vergilerimizle maaş alıyorlar herkes özel hastaneye gitmek zorunda değil ama onlar bize iyi muamele etmek zorunda

Kizlar gece 4 de suyum geldi birqz kan ile ara ara devam ediyor hastaneye gidiyorum hafifte sancim var dua edin bana olurmu hepinize duaciyim vaktigelen dogursun insallah bende kolay ve normal dogum yaparim insallah

hayırlı doğumlar gülsevdacım bol bol dua ediyorum bugün doğuma gidenlere güzel güzel haberlerle gelin

Kontrole geldik yatışımız yapıldı hanımlar Sezeryan olacağım dualarınızı esirgemeyin benden ve ogluşumdan

sana da hayırlı doğumlar canım sağlıcakla al oğlunu kucağına herkes dağıldı bir bir darısı başımıza

allah analı babalı buyutsun gozun aydın :)

sabah oğlumla kavuşucaz Allahın izniyle dua edin kızlarr..açlıktan uyuyamıyorumm yalnız, gece yememek gerekmiş.açlığa nasıl dayancam diye düşünüyorum :) heyecan da başladı mı nee:))

Kizlar gece 4 de suyum geldi birqz kan ile ara ara devam ediyor hastaneye gidiyorum hafifte sancim var dua edin bana olurmu hepinize duaciyim vaktigelen dogursun insallah bende kolay ve normal dogum yaparim insallah

Kontrole geldik yatışımız yapıldı hanımlar Sezeryan olacağım dualarınızı esirgemeyin benden ve ogluşumdan

belkide ben yazmadan önce bebeklerinizi kucağınıza aldınız:) Allahım kolaylık versin hepinize. sağlıklı sıhhatli kolay bir şekilde alın kuzularınızı kucağınıza. Bizim yerimize de koklayın onları.

Doğum yapmayanlar baya az kaldı sanırım. Hayırlısıyla bizde bebeklerimizi alalım kucağımıza. Çok heves ediyorum ben yaa :)

bu arada arkadaşlar birşey soracağım. Özellikle gece yatağa girince ve sağ yada sola yatınca rahmime sanırım (tam idrak edemiyorum neresi olduğunu :) ) bıçak saplanıyor sanki. defalarca arka arkaya oluyor bu. Geçen hafta açılma vardı bir cm kadar, sancıda çıkmıştı. Kontrolden sonra başladı bu durum. Onla mı alakalı bunlarda acaba? Başka yaşayan var mı?

Yeni yeni bebisler gelmis masallah
Doguma gidenlerinde allah yardimcisi olsun
Benim son 10 gun ama ne sanci ne baska birsey yok avuc avuc hurma yiyiyorum yuruyorum cik tik yok kizlar erken gelirmis sanirim benim bebisin bundan haberi yok
Tavsiyeler var mi canlar acilma olmasi icin

O bende de var bebek dogum kanalinda oldugu icin sanirim dr oyle dedi normalmis yani bende acaba sanci mi dedim tuh degilmis

doğurmayan kaç kişi kaldı acaba :26:

Bende çok merak ediyorum vala:)) hala doğurmayanlar ya da milletin lafıyla bir türlü doğuramayanlar bu yazıyı beğensin de kaç beceriksiz kalmışız öğrenelim bari)))))
Şaka bi yana hem doğurmak istiyorum hem de tuhaf korkuyla heyecan karışımı bişey var içimde:)) hayırlısıyla alalım kuzuları kucağımıza inşallah:))
Bende hala ne sancı var ne başka bişey ama dün gece sağıma dönerken kasıklarımdan çatır çutur bi ses geldi korktum dedim herhalde sona geldik ama sonra ne ağrı ne sancı vala maşallahım var hala:))))

O bende de var bebek dogum kanalinda oldugu icin sanirim dr oyle dedi normalmis yani bende acaba sanci mi dedim tuh degilmis

:) senin baya az kalmış ama Allah kavuştursun annesi:) Hamilelik ne ilginç şey ya ilk zamanlar sancı olsa korkudan ne yapacağımızı şaşırıyoruz sonradan da sancı olması için dua ediyoruz resmen :)

ben mayıs sonu dememe rağmen car car arıyolar naptın doğurmadınmı hala diye günü az kalanları düşünemiyorum sık boğaz etmen kardeşim belki çıkarmıycaz orda kalcaklar alla alla

karışık duygular var bende de hele gece wc ye kalktığımda uyku gözümden akarken ayy inşallah gece doğmaz çok enerjisizim diye geçiriyorum aklımdan sabah olunca da doğurasım geliyo ama gördüğüm kadarı ile bütün sancılar sular filan gece geliyor

ayrıca o çatırtı bende de var hatta bikaç kez yazdım buraya ama aynı şeyden şikayet eden olmadı dedim heralde türümün tek örneğiyim

Çok garip duygular içerisindeyim, kv geleli 10 gün oldu faydasından çok zararı var, sürekli ya sabır diyorum onun yüzünden annem de burada kalmıyor, oğlum da gelmiyor bazen tutamıyorum kendimi yavruma kızıyorm sen de geelmedin diye sonra dönüp özür diliyorum annemle aynı şehirdeyiz ama uzak oturuyorz keşke ona yakın bir hastane bulsaydım da son günlerimi annemin yanında geçirseydim, doğumu orada yapsaydım oğlum da stres yaşamazdı işte böyle hanımlar canınızı sıktıysam özür dilerim çok doluyum bu aralar azcık içimi dökeyim dedim

niye erkenden geldi ? annemiz ev temizler bazısı da erkenden batırmaya gelir zaten karışık bi psikolojideyiz evde dolanan birini çekemem herlade, kocama bile tahammülsüzüm bu aralar sinir küpü gibi geziyorum herşey batıyo bi de kayınvalide olsa bonus olur çekil odana kafanı dinle canım uyu bol bol enerji lazım yemek temizlikle uğraşma arkalarından koşturma

Canim uzulme kayinvalidenin en iyisi bile bu donem bi gariplesiyo bikac sey anlatayim da gul acik dr gittik oda geldi dr kilosu biraz yuksek dedi 3600 masallah biraz daha alirsa normal olmasi zorlasir dedi benim kv dedi ekmek yeme dondurma yeme onu yeme bunu yeme )) sonra baya hickiriyo benimki suara dedim dedi cok konustun bugun belki ondandir )) eltim demis cok kilolu cocuk ben icimde buyutmez sezeryan olurdum onu soyluyor bana ya cok degisik insanlar var cevremde herkes ordunaryus olmus cocuk konusunda karnim top gibi kesin erkek diyolar ya kiz tip mezunu mubarekler ) ay daha neler neler yok bunu yeme yok sunu icme yok boyle yap yok yuru ya ben salakmiyim bilmiyormuyum ne yiyip ne icecegim hele bi arkadas var her gordugunde ayyy baya buyumussun diyor kendisi citir cerez mubarek offf ne dolmusum benim kv de bendeydi isi cikti gitti )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…