- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.961
Kızlar ben birazdan doğuma gidiyorum cep telefonum garantiye gittiği için hastaneden yazamam size darısı başınıza biraz korku var dua edin dün bol bol kuran okudum Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
duygular karışık karnımda çok aç
Kontrole geldik yatışımız yapıldı hanımlar Sezeryan olacağım dualarınızı esirgemeyin benden ve ogluşumdan
belki de....bilmiyorum ya cok kararsızım bi de ilk bebek oldugu için...ya da izmirdeyken özelde doktora gidiyordum ne güzel en ince ayrıntısına kadar benimle ilgileniliyordu ama afyona ailemin yanına geldim hersey altüst oldu doktor bulamadım...özel hastaneler direk sezeryana yönlendiriyor buyüzden mecbur kadındogum evini tercih etmek durumunda kaldım....offff umarım kontrole gittigim doktorumun nöbet tuttugu gün inş dogum yaparım yoksa baska doktorlardan cok tırsıyorum....hep dua ediyorum RABBİM karsımıza hayırlı doktor ebeler cıkart hayırlı cok kolay bir dogum yapabileyim diye....inş... hayırlısı....dogum yaklastıgı için :18::18::18::18::18::18::18::18aranoyak oldum iyice..............
Kizlar gece 4 de suyum geldi birqz kan ile ara ara devam ediyor hastaneye gidiyorum hafifte sancim var dua edin bana olurmu hepinize duaciyim vaktigelen dogursun insallah bende kolay ve normal dogum yaparim insallah
Kontrole geldik yatışımız yapıldı hanımlar Sezeryan olacağım dualarınızı esirgemeyin benden ve ogluşumdan
Bebişim 16:07 de doğdu kızlar hiç suyu kalmamış minbak kuşumun iyiki hemen gelmişiz de duruma göre müdahale edilmiş emzirmeye çalışıyorum alışıyor emdi eğeyce Hepinize dua ettim Allah yardımcınız olsun inşallah harika bir duygu bambaşka tarifsiz:)
Kizlar gece 4 de suyum geldi birqz kan ile ara ara devam ediyor hastaneye gidiyorum hafifte sancim var dua edin bana olurmu hepinize duaciyim vaktigelen dogursun insallah bende kolay ve normal dogum yaparim insallah
sabah oğlumla kavuşucaz Allahın izniyle dua edin kızlarr..açlıktan uyuyamıyorumm yalnız, gece yememek gerekmiş.açlığa nasıl dayancam diye düşünüyorum :) heyecan da başladı mı nee:))
Kızlar ben birazdan doğuma gidiyorum cep telefonum garantiye gittiği için hastaneden yazamam size darısı başınıza biraz korku var dua edin dün bol bol kuran okudum Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
bu arada arkadaşlar birşey soracağım. Özellikle gece yatağa girince ve sağ yada sola yatınca rahmime sanırım (tam idrak edemiyorum neresi olduğunu :) ) bıçak saplanıyor sanki. defalarca arka arkaya oluyor bu. Geçen hafta açılma vardı bir cm kadar, sancıda çıkmıştı. Kontrolden sonra başladı bu durum. Onla mı alakalı bunlarda acaba? Başka yaşayan var mı?
doğurmayan kaç kişi kaldı acaba :26:
O bende de var bebek dogum kanalinda oldugu icin sanirim dr oyle dedi normalmis yani bende acaba sanci mi dedim tuh degilmis
Bende çok merak ediyorum vala:)) hala doğurmayanlar ya da milletin lafıyla bir türlü doğuramayanlar bu yazıyı beğensin de kaç beceriksiz kalmışız öğrenelim bari)))))
Şaka bi yana hem doğurmak istiyorum hem de tuhaf korkuyla heyecan karışımı bişey var içimde:)) hayırlısıyla alalım kuzuları kucağımıza inşallah:))
Bende hala ne sancı var ne başka bişey ama dün gece sağıma dönerken kasıklarımdan çatır çutur bi ses geldi korktum dedim herhalde sona geldik ama sonra ne ağrı ne sancı vala maşallahım var hala:))))
Çok garip duygular içerisindeyim, kv geleli 10 gün oldu faydasından çok zararı var, sürekli ya sabır diyorum onun yüzünden annem de burada kalmıyor, oğlum da gelmiyor bazen tutamıyorum kendimi yavruma kızıyorm sen de geelmedin diye sonra dönüp özür diliyorumannemle aynı şehirdeyiz ama uzak oturuyorz keşke ona yakın bir hastane bulsaydım da son günlerimi annemin yanında geçirseydim, doğumu orada yapsaydım oğlum da stres yaşamazdı işte böyle hanımlar canınızı sıktıysam özür dilerim çok doluyum bu aralar azcık içimi dökeyim dedim
Çok garip duygular içerisindeyim, kv geleli 10 gün oldu faydasından çok zararı var, sürekli ya sabır diyorum onun yüzünden annem de burada kalmıyor, oğlum da gelmiyor bazen tutamıyorum kendimi yavruma kızıyorm sen de geelmedin diye sonra dönüp özür diliyorumannemle aynı şehirdeyiz ama uzak oturuyorz keşke ona yakın bir hastane bulsaydım da son günlerimi annemin yanında geçirseydim, doğumu orada yapsaydım oğlum da stres yaşamazdı işte böyle hanımlar canınızı sıktıysam özür dilerim çok doluyum bu aralar azcık içimi dökeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?