- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #37.981
niye erkenden geldi ? annemiz ev temizler bazısı da erkenden batırmaya gelir zaten karışık bi psikolojideyiz evde dolanan birini çekemem herlade, kocama bile tahammülsüzüm bu aralar sinir küpü gibi geziyorum herşey batıyo bi de kayınvalide olsa bonus olur çekil odana kafanı dinle canım uyu bol bol enerji lazım yemek temizlikle uğraşma arkalarından koşturma
Canim uzulme kayinvalidenin en iyisi bile bu donem bi gariplesiyobikac sey anlatayim da gul acik dr gittik oda geldi dr kilosu biraz yuksek dedi 3600 masallah biraz daha alirsa normal olmasi zorlasir dedi benim kv dedi ekmek yeme dondurma yeme onu yeme bunu yeme )) sonra baya hickiriyo benimki suara dedim dedi cok konustun bugun belki ondandir )) eltim demis cok kilolu cocuk ben icimde buyutmez sezeryan olurdum onu soyluyor bana ya cok degisik insanlar var cevremde herkes ordunaryus olmus cocuk konusunda karnim top gibi kesin erkek diyolar ya kiz tip mezunu mubarekler ) ay daha neler neler yok bunu yeme yok sunu icme yok boyle yap yok yuru ya ben salakmiyim bilmiyormuyum ne yiyip ne icecegim hele bi arkadas var her gordugunde ayyy baya buyumussun diyor kendisi citir cerez mubarek offf ne dolmusum benim kv de bendeydi isi cikti gitti )
Bnmki de geçen haftaki kontrole geldi dra diyorki bir tane de yüzünün gööründüğü ultrason resmini benim için çıkart büyükbabası çok merak ediyor ona götüreceğim, ay dedim çocuk doğacak neredeyse kp de görmeye gelecek zaten ne resmi bu saatten sonra dr da uğraştı çekti 2 tane drun yanından çıktıktan sonra diyorki bunları bnm için çekti hatıra götüreceğiim ben de vermedm vermeyeceğim de illa rezil edecek bizi. He bir de dra ben sizi çok beğendim bizimkiler en iyi dru seçmişler diyor
merhaba kızlar,
nasılsınız bakalım??
beklemek artık çok sıkıyor , bizimde çok az günümüz kaldı normal istiyoruz o yüzden beklemedeyiz.
sizce oğlum süpriz yapıp yarın gelirmi dersiniz. yarın doğum günüm 14 mayıs hafif sancılarım var ama açılmam yok, bu arada çatı muaynesini benim dr um da sancım olduğunda bakacakmış, bir arkadaş sormuştu , demekki normal doğumlarda bu şekilde ilerliyor gidişat.
benim gibi bekleyenler bir an önce kuzularımızı kucaklarımıza alırız inşallahhh.
doğum yapan tüm arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz.
Bnmki de geçen haftaki kontrole geldi dra diyorki bir tane de yüzünün gööründüğü ultrason resmini benim için çıkart büyükbabası çok merak ediyor ona götüreceğim, ay dedim çocuk doğacak neredeyse kp de görmeye gelecek zaten ne resmi bu saatten sonra dr da uğraştı çekti 2 tane drun yanından çıktıktan sonra diyorki bunları bnm için çekti hatıra götüreceğiim ben de vermedm vermeyeceğim de illa rezil edecek bizi. He bir de dra ben sizi çok beğendim bizimkiler en iyi dru seçmişler diyor
Selam kizlar,herkes iyidir umarim,dunden beri giremedim.Dgum yapmislara,hayirli olsun...
Bu arada sabahtan beri gecmek bilmeyen bel ve karin agrim var.2 kere tuvalete de ciktim ama gecmedi.Kasilma yok ama.Dogum agrisi olsa kasilmalarin da olmasi gerekir dimi ? Napsam bilmiyorum.:26:
Merhaba arkadaşlar 9 mayıs perşembe günü saat 17:40 ta prensesime kavuştum. Doktor kontrolünde 3 cm açıklık ve nst de 6 dk da bir 100 e vuran sancılar olunca doktor bırakmadı doğum başlamış diye. Normal doğum yaptım kızım 3400 gr ve 51 cmdarısı bütün bekleyenlerin başına.
Bebişim 16:07 de doğdu kızlar hiç suyu kalmamış minbak kuşumun iyiki hemen gelmişiz de duruma göre müdahale edilmiş emzirmeye çalışıyorum alışıyor emdi eğeyce Hepinize dua ettim Allah yardımcınız olsun inşallah harika bir duygu bambaşka tarifsiz:)
Kizlar gece 4 de suyum geldi birqz kan ile ara ara devam ediyor hastaneye gidiyorum hafifte sancim var dua edin bana olurmu hepinize duaciyim vaktigelen dogursun insallah bende kolay ve normal dogum yaparim insallah
Kızlar ben birazdan doğuma gidiyorum cep telefonum garantiye gittiği için hastaneden yazamam size darısı başınıza biraz korku var dua edin dün bol bol kuran okudum Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Kontrole geldik yatışımız yapıldı hanımlar Sezeryan olacağım dualarınızı esirgemeyin benden ve ogluşumdan
Selam canlarım, ben yine epey ayrı kaldım aranızdan, geçmişi de okumaya vaktim yok yazıp hemen çıkmam gerekecek muhtemelen.
4 mayıs gecesi en son sancılandıgımı yazmıştım size, bir saat kadar sonra hastaneye gittik. 5 dk da bir gelen 50 sn süreli sancılaırm vardı.
Hastaneye gittiğimizde açıklık 3 cm idi. Sonra nstye girdik sancılar 70-80 civarında ama oglumun kalp atışları hep 120nin altındaydı
3 defa çekildi nst, ebe durumu doktora iletince doktor bebeği riske atamayız açıklık 10 cm olana kadar çok yorulur belki dayanamaz sezeryana hazırlayın geliyorum demiş.
yarım saat içerisinde tüm ameliyathane ekibi hazırlandı ve sezeryana girdik. 05.10 da bebeğimi gösterip hemen çıkardılar ananesine götürdüler.
Çok şükür ikimiz de saglıklıyız. sezeryandan çok korkuyordum ama korktugum gibi olmadı hamdolsun toparlanmam çabuk oldu.
Bu arada hamilelik boyunca 10 kilo almıştım 1 hafta sonra tartıldıgımda 8 kilosu gitmişti şuan 2 kilo kaldı. kiloları çok takmayın yani :)
Hepinizi öpüyorum. Dogum yapanlara hayırlı olsun bekleyenlere de saglıklı bir dogum diliyorum.
ne güzel sağ salim kavuşmuşsun meleğine
doğum şekli önemli değil önemli olan ikinizin de sağlıklı olması canım
güle güle büyüt oğluşunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?