2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Neden mi erken geldi olur da bu arada doğurursam gezemez diye gezmek diye ölüyor kadın, mutfakta az bir iş yapsa hemen inlemeye başlıyor belim ağrıyor diye ama gezmeye gittiğii zaman hiç sesi çıkmıyor biz annemle herşeyi hazırlamıştık annem evi de temizlemişti ama kadın geldi batırdı resmen. Bir tek yemek yapıyor ama dağınıklığını toplamıyor, bir kere bile bulaşıkları makineye koymadı. Ben bir iki günde bir kalkıp evi süpürüyorum banyoyu temizliyorum daha da birşey yapmam zaten çünkü doğumdan sonra eşimin ağbisi 2 çocuğuyla gelecek kp filan ancaaa onlar gidince yeniden temizlik gerekecek. Valla onu da gözüm görmüyor artık bir an önce gelip gitseler yeter bana

Merhaba arkadaşlar 9 mayıs perşembe günü saat 17:40 ta prensesime kavuştum. Doktor kontrolünde 3 cm açıklık ve nst de 6 dk da bir 100 e vuran sancılar olunca doktor bırakmadı doğum başlamış diye. Normal doğum yaptım kızım 3400 gr ve 51 cm darısı bütün bekleyenlerin başına.

Bnmki de geçen haftaki kontrole geldi dra diyorki bir tane de yüzünün gööründüğü ultrason resmini benim için çıkart büyükbabası çok merak ediyor ona götüreceğim, ay dedim çocuk doğacak neredeyse kp de görmeye gelecek zaten ne resmi bu saatten sonra dr da uğraştı çekti 2 tane drun yanından çıktıktan sonra diyorki bunları bnm için çekti hatıra götüreceğiim ben de vermedm vermeyeceğim de illa rezil edecek bizi. He bir de dra ben sizi çok beğendim bizimkiler en iyi dru seçmişler diyor

) ayy gulermisin aglarmisin , saglikla bebislerimizi alalimda kucagimiza baska birsey istemem o zaman kim ne demis takacak vaktimiz olmaz

günaydın kızlar biraz geç oldu ama kahvaltı falan anca :) doğuma gidenlerin Allah yardımcısı olsun. bize de dua edin. doğuma gidenleri görünce içimi bi heyecan kaplıyor

merhaba kızlar,
nasılsınız bakalım??
beklemek artık çok sıkıyor , bizimde çok az günümüz kaldı normal istiyoruz o yüzden beklemedeyiz.
sizce oğlum süpriz yapıp yarın gelirmi dersiniz. yarın doğum günüm 14 mayıs hafif sancılarım var ama açılmam yok, bu arada çatı muaynesini benim dr um da sancım olduğunda bakacakmış, bir arkadaş sormuştu , demekki normal doğumlarda bu şekilde ilerliyor gidişat.
benim gibi bekleyenler bir an önce kuzularımızı kucaklarımıza alırız inşallahhh.
doğum yapan tüm arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz.

herkeslere merhabalar
ben çakma mayıs annesiyim
30 nisanda yavrumu kucağıma aldım. normalde 3 mayısta planlamıştık ama oğluşum bekleyemedi o kadar
annelik kadar güzel bir duygu yok yeryüzünde. Allah herkesin evladını bağışlasın, sağlık sıhhat versin, kimseyi evladıyla sınamasın. amin. amin. amin.
tüm anneciklerin anneler gününü kutluyorum geç de olsa

evet canım ben sormustum..catı muayenesini benim gittigim doktor yapmadı....dogum sancım oldugu zaman bakacakmıs...beni basından savıyor diye sanıyordum lakin öyle degilmiş..forumdaki kızlardan bazılarının doktorları da benim doktor gibi düsünüyomus..dogum sancın oldugu zaman daha net anlasılıyomus catı muayenesi öyle diyorlar.........inş.. artık bitsin şu hasret ......içimizdeki junyırlar cıksada rahat etsek........=)

Selam kizlar,herkes iyidir umarim,dunden beri giremedim.Dgum yapmislara,hayirli olsun...
Bu arada sabahtan beri gecmek bilmeyen bel ve karin agrim var.2 kere tuvalete de ciktim ama gecmedi.Kasilma yok ama.Dogum agrisi olsa kasilmalarin da olmasi gerekir dimi ? Napsam bilmiyorum.:26:

Süpermiş:))) bu oğlan anneleri neden böyle acaba oğullarının parçası olan herşeyde söz hakkının tamamen onlarda olduğunu sanıolar ilginç bi tür şu kayınvalide denen grup:)))) aman oğlu olan arkadaşlar siz böyle olmayın)))

Aynı şey bende de var sabahtan beri ama henüz doğurmayacağıma öyle alıştırmıştım ki kendimi nedense umursamıyorum:S ama sanırım umursasam iyi olacak:S sanki üşütmüşüm gibi bi sancı var karnımda belimde dünden beri inanılmaz ağrıyor, belimin ağrısını uykusuz kalışıma bağlamıştım ama bu karın ağrısıyla birleşince sanırım sancı zamanına bi dikkatetsem iyi olacak:O

buzdolabımı temizledim yıkadım yerleştirdim oh içim rahat etti mis gibi oldu

bu arada az önce duştan çıktım ve farkettim ki göbek deliğimin çevresinde kızarıklıklar var sanırım son 15 gün kala çatladım

bugün 40+4deyiz suyu normal olduğu için çarşamba tekrar çağırdı dr. duruma göre suni sancı ile başlatacaklar doğumu

kızlar maşallh.herkes sırayla doguruyo bıızm gıbıler sona kaldı:) bızded son 6 gun kaldı.haftaya bu gunlerde kızım kucagımda olacak ınşallhh..kendımı agırlaşmış hıssedıyorum.cabuk yoruluyorum.ama maşallh yataga gırınce hemen uyuyakalıyorum barı.gece dınlenmış oluyorumm.szıler nasılsınız.bu aralar bende iştahta gıttı ara ara mıdem bıle bulanıyo.

gözünüz aydın kızlar:)) tadını çıkarın mis gibidir şimdi onlar

Kizlar gece 4 de suyum geldi birqz kan ile ara ara devam ediyor hastaneye gidiyorum hafifte sancim var dua edin bana olurmu hepinize duaciyim vaktigelen dogursun insallah bende kolay ve normal dogum yaparim insallah

Kontrole geldik yatışımız yapıldı hanımlar Sezeryan olacağım dualarınızı esirgemeyin benden ve ogluşumdan

allah yardımcınız olsun kızlar güzel haberlerle gelin inşallah..

doğurmayan hatunlar aşağıda daha varsa kendinizi ekleyin kaç kişi kalmışız bir görelim

1.tuuba_0,
2.lavantalavanta,
3.07papatya
4.KUBSEN,
5.turtix,
6.EeYoRee,
7.Nana1209,
8.kkubimm
9.MyHoS

Son düzenleme:
Selam canlarım, ben yine epey ayrı kaldım aranızdan, geçmişi de okumaya vaktim yok yazıp hemen çıkmam gerekecek muhtemelen.
4 mayıs gecesi en son sancılandıgımı yazmıştım size, bir saat kadar sonra hastaneye gittik. 5 dk da bir gelen 50 sn süreli sancılaırm vardı.
Hastaneye gittiğimizde açıklık 3 cm idi. Sonra nstye girdik sancılar 70-80 civarında ama oglumun kalp atışları hep 120nin altındaydı
3 defa çekildi nst, ebe durumu doktora iletince doktor bebeği riske atamayız açıklık 10 cm olana kadar çok yorulur belki dayanamaz sezeryana hazırlayın geliyorum demiş.
yarım saat içerisinde tüm ameliyathane ekibi hazırlandı ve sezeryana girdik. 05.10 da bebeğimi gösterip hemen çıkardılar ananesine götürdüler.
Çok şükür ikimiz de saglıklıyız. sezeryandan çok korkuyordum ama korktugum gibi olmadı hamdolsun toparlanmam çabuk oldu.
Bu arada hamilelik boyunca 10 kilo almıştım 1 hafta sonra tartıldıgımda 8 kilosu gitmişti şuan 2 kilo kaldı. kiloları çok takmayın yani :)
Hepinizi öpüyorum. Dogum yapanlara hayırlı olsun bekleyenlere de saglıklı bir dogum diliyorum.

ne güzel sağ salim kavuşmuşsun meleğine

doğum şekli önemli değil önemli olan ikinizin de sağlıklı olması canım

güle güle büyüt oğluşunu

selam kızlar bugün doğuracak arkadaşlar allah yardımcınız olsun. Doğurmayı bekleyenlere de allahım sabır versin inşallah.

Biz az önce doktordan geldik suyumuz iyice azalmış o sebeple bu akşam yatış yapacak doktorum suni sancı ile başlatıcak doğumu. Nst de sancım çıkmadı ama doktor suni sancı ile başlatalım açılma olmazsa o zaman sezeryan yaparız dedi. bu akşam kendisi nöbetçi imiş onun takibinde olucam . bir korku aldı beni sormayın valla.

eve geldim evi topluycam biraz eşim ve annemler gelince de hastaneye gidicez.

kızlar dua edin ne olur hamişlerin duaları kabul olur bende sizin için bol bol dua edicem.

ne güzel sağ salim kavuşmuşsun meleğine

doğum şekli önemli değil önemli olan ikinizin de sağlıklı olması canım

güle güle büyüt oğluşunu

Çok teşekkür ederim cnm. Rabbim size de saglıklı hayırlı dogumlar nasip etsin. Ben tam 40+1 de oglumu kucagıma aldım. inş sizin bebişleriniz sizi çok bekletmez :)
Son günler geçmek bilmiyor. şimdi 10 günlük oldu ama ben nasıl geçti hiç anlamadım bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…