- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.001
Çok teşekkür ederim cnm. Rabbim size de saglıklı hayırlı dogumlar nasip etsin. Ben tam 40+1 de oglumu kucagıma aldım. inş sizin bebişleriniz sizi çok bekletmez :)
Son günler geçmek bilmiyor. şimdi 10 günlük oldu ama ben nasıl geçti hiç anlamadım bile.
slm arkidişler... nasılsınız? halil efeyle uğraşmaktan bir hal oldum.. hafiften gaz sancılarımız başladı.. 15. günden sonra başlıyormuş.. geçen gecenin bir vakti doktora gittik halil efe 15 günü geçti ama sarılığı çok artınca soluğu doktorda aldık.. kan tahlili falan filan derken.. stres bir milyon oldu kan damla damla akıyor sinir krizi geçirdm resmen oğlum ağladıkça... sarılık değeri 4. gün 11 di 15. gün 14 olmuş.. testler falan filan.. sonuç ANNE SÜTÜ SARILIĞI... yani sütüm bebeğimde sarılık yapıyormuş.. mama verince geçermiş internette öyle yazıyor.. doktor önceden emzirmeyi kesiyorduk artık kesmiyoruz emzirmeye devam et bir ay içinde geçer dedi.. eşim a rh negatif ben a rh pozitif bebeğimiz a rh pozitif sebep kocamla olan rh uyuşmazlığı... moralim bozuk... sonra bir de bebekte göbek fıtığı var demez mi!!! göbeği doğduğundan beri 1-2 cm dışarda.. gerçi göbeği geç düştü ama şuan içine girmeye başladı.. sarılık içinde 2 saate bir besliyorum birinde emziriyorum diğerinde mama veriyorum mecbur.. sütten tamamen nasıl keseyim içim gidiyor.. sadece süreç hızlansın diye çok az mama da veriyorum.. geri kalan sütümü sağıp dondurucuya atıyorum.. lohusa depresyonuna gircem az kaldı... doğumdan önceki hiç bir kıyafetim olmuyor... yok zaten kiloluydum ama üniversite günlerime dönesim var..68 civarı.. doğumda 15 civarında kilo verdim.. ona rağmen top gibiyim.. ağır basıyorum ya.. halil efede 3700 gram doğdu gören herkes kocaman karnından bu mu çıktı küçücük diyor.. zaten sorana 3 kilo doğdu diyorum çünkü 3700 gözükmüyor.. anası gibi tostoparlakabur cuburu kestim artık tamamen.. bol bol su ve humana çay içiyorum... offf başımı alıp gidesim var... kocam baktı kafayı baya bi taktım koşu bandı alacak odanın birini ayarlıycaz falan.. öyle yani kocacım bile korktu kafama taktıkça bişiler yapmak istiyor... süt olur falan diyordu ilk günler bişiler alıyordu artık şunu ye diyemiyor..
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.. yapmayanların Allah yardımcısı olsun.. herkese mutlu haftalar...
bende haftasonu doktora gittim.4100gr olmuş bebek.muayene etti ama daha acılma yok.beklemedeyiz yani.22 sine kadar sancı beklıcez.sonrası muamma.herhalde bu gidişle benimde sezaryana kalıcak.
bana günler hiç geçmiyor hele arayıp duruyolar ya deli oluyorum doğursam yedi düvele yayıcam rahatlasınlar
süt uyku gaz durumları nasıl canım
Doğum sonrası depresyona girdim arkadaşlar içim çok sıkılıyor bebeğim bana muhtaç sütüm de anca pompoyla çok az geliyor mamayls büyücek yavrum.çok şükür annem yanımda bana dua edin arkadaşlar duygusal olarak çok zayıfım kişilik olarak bu da kolay depresyona girmeme neden oluyor
doğurmayan hatunlar aşağıda daha varsa kendinizi ekleyin kaç kişi kalmışız bir görelim
1.tuuba_0,
2.lavantalavanta,
3.07papatya
4.KUBSEN,
5.turtix,
6.EeYoRee,
7.Nana1209,
8.kkubimm
9.MyHoS
10-ruhurevan
merhabalar herkese,
doğum bekleyenlere kendimi de ekledim.kısmetse haftaya bugün sezeryan tarihi verdi doktor.umarım ozamana kadar suyum falan gelmez.korku şimdiden başladı.ama doğum yapanların yazılarını okudukça moralim düzeliyor.fıstığımı kucağıma aldığımda herşey güzel olacak inş.
siteye bakınca doğum yapmayan az kişi kalmışız.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Kizlar biz bugun eve geldik. 40+3te gece 4:30 da suyum patladi ve kahverengi yesil gibiydi ben basta anlamadim ne oldugunu sancimin gelmesini bekledim ertesi gun sabah 10da doktora gittim hala pek sancim yoktu. Doktor muayeneyi yaparken kalan son suyumda geldi ve yemyesildi doktor avil sezeryana almak istedi kabul etmedim. Bebek mekonyumunu yapmis cok tehlikeli cigerlerine almis olabilir dedi. Once 4-5 saat suni aldim acilma olmadi 3 cmde kaldi. Doktor acilma icin 10 saat veklememiz lazım bu da cok tehlikeli dedi ben normalicin israr edince sorumluluk kabul etmediğine dair bir kagit imzalatmak istedi biz de isin ciddeyetini dusunup spinal sezaryene karar verdik 11 mayista kizimi kucagima aldim 3 kg 51 cm minik bir kiz:) yalniz arkadaslar daha sutum gelmedi pompayla cektirtiyorum ozu geliyor sari sari o kadar bu cocuk ac mama vermek istiyor annemler surekli dogum yapanlar siz neler yapiyorsunuz? Ek mama veriyor musunuz veriyorsaniz neyle Yediriyorsunuz.
Kizlar gece 4 de suyum geldi birqz kan ile ara ara devam ediyor hastaneye gidiyorum hafifte sancim var dua edin bana olurmu hepinize duaciyim vaktigelen dogursun insallah bende kolay ve normal dogum yaparim insallah
canım çok geçmiş olsun sürekli aklımdaydın çok şükür sağlıkla kavuştun yavruna. Bende hala bekliyorum bakalım ne olacak
canım ben burdayım hala bekliyorum sancı yok açılma yok hala çarşamba tekrar gideceğiz bakalım beklemedeyiz halaNerelerdediniz arkadaslar umarim iyisinizdir dualarim sizlerle
doğurmayan hatunlar aşağıda daha varsa kendinizi ekleyin kaç kişi kalmışız bir görelim
1.tuuba_0,
2.lavantalavanta,
3.07papatya
4.KUBSEN,
5.turtix,
6.EeYoRee,
7.Nana1209,
8.kkubimm
9.MyHoS
10-ruhurevan
merhabalar herkese,
doğum bekleyenlere kendimi de ekledim.kısmetse haftaya bugün sezeryan tarihi verdi doktor.umarım ozamana kadar suyum falan gelmez.korku şimdiden başladı.ama doğum yapanların yazılarını okudukça moralim düzeliyor.fıstığımı kucağıma aldığımda herşey güzel olacak inş.
siteye bakınca doğum yapmayan az kişi kalmışız.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Masallah bebisine canim bende benimkine tonton diyordum 3600-3700 arasiymis dr pek ic acici konusmadi biraz daha alirsa normal olmaz dedi benimde 23 son gun bakalim o zamana kadar gelecekmi gelmez vede kilo alirsa sezeryan yolu banada gozuktu hic sanci vs yok ama bugun cok halsizim kolumu kaldirasim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?