2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bana günler hiç geçmiyor hele arayıp duruyolar ya deli oluyorum doğursam yedi düvele yayıcam rahatlasınlar

süt uyku gaz durumları nasıl canım

slm arkidişler... nasılsınız? halil efeyle uğraşmaktan bir hal oldum.. hafiften gaz sancılarımız başladı.. 15. günden sonra başlıyormuş.. geçen gecenin bir vakti doktora gittik halil efe 15 günü geçti ama sarılığı çok artınca soluğu doktorda aldık.. kan tahlili falan filan derken.. stres bir milyon oldu kan damla damla akıyor sinir krizi geçirdm resmen oğlum ağladıkça... sarılık değeri 4. gün 11 di 15. gün 14 olmuş.. testler falan filan.. sonuç ANNE SÜTÜ SARILIĞI... yani sütüm bebeğimde sarılık yapıyormuş.. mama verince geçermiş internette öyle yazıyor.. doktor önceden emzirmeyi kesiyorduk artık kesmiyoruz emzirmeye devam et bir ay içinde geçer dedi.. eşim a rh negatif ben a rh pozitif bebeğimiz a rh pozitif sebep kocamla olan rh uyuşmazlığı... moralim bozuk... sonra bir de bebekte göbek fıtığı var demez mi!!! göbeği doğduğundan beri 1-2 cm dışarda.. gerçi göbeği geç düştü ama şuan içine girmeye başladı.. sarılık içinde 2 saate bir besliyorum birinde emziriyorum diğerinde mama veriyorum mecbur.. sütten tamamen nasıl keseyim içim gidiyor.. sadece süreç hızlansın diye çok az mama da veriyorum.. geri kalan sütümü sağıp dondurucuya atıyorum.. lohusa depresyonuna gircem az kaldı... doğumdan önceki hiç bir kıyafetim olmuyor... yok zaten kiloluydum ama üniversite günlerime dönesim var..68 civarı.. doğumda 15 civarında kilo verdim.. ona rağmen top gibiyim.. ağır basıyorum ya.. halil efede 3700 gram doğdu gören herkes kocaman karnından bu mu çıktı küçücük diyor.. zaten sorana 3 kilo doğdu diyorum çünkü 3700 gözükmüyor.. anası gibi tostoparlak abur cuburu kestim artık tamamen.. bol bol su ve humana çay içiyorum... offf başımı alıp gidesim var... kocam baktı kafayı baya bi taktım koşu bandı alacak odanın birini ayarlıycaz falan.. öyle yani kocacım bile korktu kafama taktıkça bişiler yapmak istiyor... süt olur falan diyordu ilk günler bişiler alıyordu artık şunu ye diyemiyor..

doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.. yapmayanların Allah yardımcısı olsun.. herkese mutlu haftalar...

daha çok yeni doğum yaptın kilolar gidecek yavaş yavaş bukadar stres yapma şimdiden

bebiş çizelgesi gitmiş hemen kilo çizelgesi gelmiş olmazz sabır sabırr...

halil efenin sarılığına üzüldüm umarım çarçabucak atlatırsınız geçmiş olsun bebişinin keyfiini sür kilolar elbet gidecek zamana yay 1 yıl süre ver kendine

bende haftasonu doktora gittim.4100gr olmuş bebek.muayene etti ama daha acılma yok.beklemedeyiz yani.22 sine kadar sancı beklıcez.sonrası muamma.herhalde bu gidişle benimde sezaryana kalıcak.

Doğum sonrası depresyona girdim arkadaşlar içim çok sıkılıyor bebeğim bana muhtaç sütüm de anca pompoyla çok az geliyor mamayls büyücek yavrum.çok şükür annem yanımda bana dua edin arkadaşlar duygusal olarak çok zayıfım kişilik olarak bu da kolay depresyona girmeme neden oluyor

Son düzenleme:
bende haftasonu doktora gittim.4100gr olmuş bebek.muayene etti ama daha acılma yok.beklemedeyiz yani.22 sine kadar sancı beklıcez.sonrası muamma.herhalde bu gidişle benimde sezaryana kalıcak.

Masallah bebisine canim bende benimkine tonton diyordum 3600-3700 arasiymis dr pek ic acici konusmadi biraz daha alirsa normal olmaz dedi benimde 23 son gun bakalim o zamana kadar gelecekmi gelmez vede kilo alirsa sezeryan yolu banada gozuktu hic sanci vs yok ama bugun cok halsizim kolumu kaldirasim yok

Halilefe2013, Canim gecmis olsun allahin izniyle atlatir hemen bebisin, sende moralini bozma 9 ayda aldik o kadar kiloyu bir gunde bir ayda gitmesi mucize yavas yavas gidecek fistik gibi olcan gene

Sidelya, canim suan bilmiyorum o psikolojiyi ama sukret ve bebisine bak o bir mucize ve senin kendini toparlamaya ani yasayip muhlu olmaya calis ins hemen gecer bugunler

Dogum yapan doguma giden arkadaslarin allah yardimcisi olsun

Merhaba arkadaşlar, bugün doğum yapalı 1 hafta oldu oğluşumdan fırsat bulup pek giremiyorum, Spinal sezeryan oldum benim gibi olacak olanlar için yazıyorum bunu korkacak hiçbişey yok,belden uyuşturuyolar,siz herşeyi duyuyorsunuz ama hissetmiyorsunuz.9 da girdim 10 da çıktım rahimde varis oluşmuş,kesi atılınca onları dikmek için uğraşmış ve bebeğim kordon dolanmış olarak doğdu yani beklesemde normali yapamayabilirmişim.Size tavsiyem sondayı uyuşturulduktan sonra taktırın canınız boşa yanmasın ben öyle yaptırdım.ameliyat akşamı kaldırdılar,ilk başta göbeğiniz aşağı düşecek zannediyorsunuz ama geçiyor,annem yanımda ama oğlumla kendim ilgilendim hep ertesi günden beri ayaktayım hiç yatmadım.kendimi iyi hissediyorum.Oğlum 3500 kg doğdu,sütüm geldi ama günde 1 kez mama takviyesi yapıyorum sürekli emmek istiyor göğüs uçlarım yara oldu canım yanıyor ama emzirme duygusu çok güzel.Göbeğimiz hala düşmedi daha banyo yapamadık.Şimdilik aklıma gelenler bunlar sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım.Darsı tüm hamişlere....

cnm dikkat etmen lazım kendine...düşün ne kadar çok bekledin bu günleri...bebegini..kokusunu... bebegine odaklan ve dua etmeyi ihmal etme dua seni rahatlatacaktır.bebeginin sana ne kadar ihtiyacı oldugunu düşün senin moralin iyi olursa o da mutlu bir birey olacaktır..çok da sıkılırsan çık bir iki saat dolaş gez dolaş annen yanında bak ne güzel...

doğurmayan hatunlar aşağıda daha varsa kendinizi ekleyin kaç kişi kalmışız bir görelim

1.tuuba_0,
2.lavantalavanta,
3.07papatya
4.KUBSEN,
5.turtix,
6.EeYoRee,
7.Nana1209,
8.kkubimm
9.MyHoS

10-ruhurevan

merhabalar herkese,
doğum bekleyenlere kendimi de ekledim.kısmetse haftaya bugün sezeryan tarihi verdi doktor.umarım ozamana kadar suyum falan gelmez.korku şimdiden başladı.ama doğum yapanların yazılarını okudukça moralim düzeliyor.fıstığımı kucağıma aldığımda herşey güzel olacak inş.

siteye bakınca doğum yapmayan az kişi kalmışız.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

11- sebahatsalk

Kizlar biz bugun eve geldik. 40+3te gece 4:30 da suyum patladi ve kahverengi yesil gibiydi ben basta anlamadim ne oldugunu sancimin gelmesini bekledim ertesi gun sabah 10da doktora gittim hala pek sancim yoktu. Doktor muayeneyi yaparken kalan son suyumda geldi ve yemyesildi doktor avil sezeryana almak istedi kabul etmedim. Bebek mekonyumunu yapmis cok tehlikeli cigerlerine almis olabilir dedi. Once 4-5 saat suni aldim acilma olmadi 3 cmde kaldi. Doktor acilma icin 10 saat veklememiz lazım bu da cok tehlikeli dedi ben normalicin israr edince sorumluluk kabul etmediğine dair bir kagit imzalatmak istedi biz de isin ciddeyetini dusunup spinal sezaryene karar verdik 11 mayista kizimi kucagima aldim 3 kg 51 cm minik bir kiz:) yalniz arkadaslar daha sutum gelmedi pompayla cektirtiyorum ozu geliyor sari sari o kadar bu cocuk ac mama vermek istiyor annemler surekli dogum yapanlar siz neler yapiyorsunuz? Ek mama veriyor musunuz veriyorsaniz neyle Yediriyorsunuz.

canım çok geçmiş olsun sürekli aklımdaydın çok şükür sağlıkla kavuştun yavruna. Bende hala bekliyorum bakalım ne olacak

Kizlar gece 4 de suyum geldi birqz kan ile ara ara devam ediyor hastaneye gidiyorum hafifte sancim var dua edin bana olurmu hepinize duaciyim vaktigelen dogursun insallah bende kolay ve normal dogum yaparim insallah

Ayyy gulsevdam cnm inanmiyorum simdi gordum :))hadi hayirlisi dilerim kolay bir dogum yapmışsındir her sey yolundadir senin icin dua ediyorum bize haber ver cnm

canım çok geçmiş olsun sürekli aklımdaydın çok şükür sağlıkla kavuştun yavruna. Bende hala bekliyorum bakalım ne olacak

Cnm burdaymissin sen de surekli aklimdasin iyi dileklerimi yolluyorum surekli her sey cok guzek olacak canim sadece biraz sabir. Benim kizimin suyu patlamasaydi ben de hala bekleyecektim ve cok istedigim normal dogumu yapabilecektim kismet Böyleymis

bende varım bu hafta bitiyor kısmetse bekleyiş

evet maşallah tabi.ama nasıl bu kadar kilo aldıgını anlamıyorum.ben son 1 bucuk aydır hiç kilo almadım.ama bebek hızla kilo alıyor.hatta cok almasın die ilaçları kestim ve pekmez muz gibi seyler yemiyorum.ama bebişim kilo alıcam diye inat etti ve son halımız bu=) vücudumdada şişlik yok.acaba diyorum bebektemi ödem var.hakkımızda hayırlısı artık.hala normal sancı beklıyorum acılma fazla olursa normalde dogurabılırsın o an karar veririz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…