2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Bebekte odem olunca dr anlayabiliyor diye biliyorum canim saglik problemi olmasin bebislerimizin varsin tontis olsunlar :) benim hep haftasiyla uyumluydu son 1 ay bole aldik kilolari bakalim hakkimizda hayirlisi

Kizlar birsey soracagim gun icinde rahimde bole elektrik carpmasi gibi igne batmasi gibi ara ara aci hissediyorum nedenini bilen yada olan var mi sanci mi ki bu arada belimde yaniyor gibi ama hemen geciyo

Limbo hayırlı olsun bebişin gülsevdam saolsun naklen yayın yaptı bize senin için

umarım herşey yolundadır...sütün de gelir sıkma canını bikaç günü bulabiliyor galiba bu durum

PAzartesi doğum yaptım salı günü hastaneden çıktık 1 gece evde kaldık hemoroid yüzünden tekrar yatışımız yapıldı bebeğimle hastanede yattık dün taburcu olduk ama hala iyi değilim bu gidişle ameliyat yolu gözüküyor bana

Yavrunu sağ salim kucağına almışsın ya önemli olan o, ben de bekliyorum ama bebeğim tombul muhtemelen normal olmaz dr sezeryan olacaksa da bebek istediği zaman gelsin dediği için bekliyoruz. Allah sizi hiç ayırmasın darısı biz bekleyenlein başına

Bu arada meliyi bugün görmeim doğuma mı gitti yoksa

Kizlar birsey soracagim gun icinde rahimde bole elektrik carpmasi gibi igne batmasi gibi ara ara aci hissediyorum nedenini bilen yada olan var mi sanci mi ki bu arada belimde yaniyor gibi ama hemen geciyo

Bebek iyice dogum kanalina yerlestigi icin oluyomus diye duymustum ben canim,yanlis hatirlamiyorsam.
Benim de,bikac gundur bebisin hareket ettigi yerlerden citir citir biseyler oluyo,normaldir insallah.

merhaba kızlar bugün doktora gittik muayene olduk bebeğimin boynunda kordon dolu malesef ulturosonda 40 haftalık gözüküyo ve hiç sancım yok vajinal muayene etti bakalım doğum kanalına gitmiş mi diye olmayan arkadaşlar hiç korkmasın hiç acımadı baya rahmin duvarlarına değdi yavrum korktu yukarı çıktı hatta:) aslında çatın çok müsait kolay normal doğum yaparsın ama bebeği riske atamayız dedi boynunda hatta omuzunda bile varmış kordon biraz üzüldüm sezeryan olucak diye ama hayırlısı napalım cuma gününe gün verdi bizde perşembe gelsek olmaz mı dedik neden dedi kandilde doğsun istiyoruz dedi tamam sabah bi gelin ameliyathane müsaitse yaparız dedi perşembe olmazsa cuma kesin Eymen Yağız bey kucağımda

Bu gun 18 gunluk olduk zaman o kadar cabuk geciyor ki anlamiyorum umarim herkez iyidur hic girmeye zamanim olmuyor kizim eziyetli biraz kilolar giitti benim 18 kilodan 2 kilo kaldi dikkat ediyorum bol su iciyorum yaza bisey kalmicak hayirlisiyla dogum yapacaklara allah yardimcisi olsun yapmislar allah bebislerine uzun omurler versin

merhaba kızlar..doğum yaptım hayırlısıyla.. ultrasona görünene göre daha minnak kızım oldu.Allah ona ve tüm bebişlere sağlık versin. emzirmeyle uğraşıyoruz..süt yenin yeni geliyor mama filan verdk. ben de alerji oldu vücudumda napcam bilmiyorum..üzülüyorum.. geçer inş ama artıyor... kendinize ve bebişlerinize ii bakın...

canım bebişine çok geçmiş olsun. hayırlısıyla çabucak atlatır merak etme biliyosun onlar bizden çok daha güçlü.:) sen kendini üzme senin stresin onada yansımasın. kilolardan bahsetmiyorum bile.. oraların sıcağı yeter seni eritmeye

ama olmassss... güzel şeyler düşünmeye çalış. dua et bol bol.. düzelir merak etme. üzülmek daha çok zarar verir sana... bak ne güzel aldın bebeişini kucağına bak bize ciğerci kedileri gibi bekliyoruz hala

canım bayadır yoktun. iyi olmanıza sevindim.. kilolarada maşallah yani nası gitti öle onlar. tebrikler valla sırf ödemmi yapmıştınki acaba

12. Olarak ben varim dogurmayan..gunler de bitti. .gulsevdam doguma gitmiş onun adina cok sevindim rabbim yardimcisi olsun..ben hala bekliyorum. .
Canim cok sıkkın. .arkadasim geldi pastalar borekler yapti..annenleri ablanlari caya cagiralim dedi cagirdim bende..ortanca ablamin bir huyu var parmagini gozune sokar kurcalar bişeyler cikarir..bende gozunle oynama deyip dururum..yine oyle yapiyodu oynama gozunle dedim sonra asti suratini konusmadi benle yuzume bakmadi..yemeklerini yediler erkenden gittiler..buyuk ablama demis azarlar gibi konustu diye. .ablamda onu dinledi annem falan erkenden gittiler tabi annemin biseyden haberi yok..sinir oluyorum hamile olan benim zaten hassasim stresliyim ayıp degilmi hic de aszarlamadim gayet laf arasinda soyledim..arkamdan ne kadar konuşmuştur allah bilir..bende evde yalniz taktikca takiyorum kafama..iki gun sonra da duygu sömürüsü yapar herkese yok bana oyle dedi kac gun uyumadim fenalastim falan der..hayatta gercekten yalniziz iki abla bir olup kardeşi bile dislayabiliyorlar iste..annemde gelip evi temizliyor ancak halbuki benim insana ve dertlesmeye ihtiyacim var temizlik gelip geciyor..esim zaten 10da geliyor eve ben hep yalnız. .sonra carsida yuruyus yaparken dusuyorum nasil oldugunu bilmeden insanlar niye yalniz cikiyorsun bu halinle diyor..annem hastanedeykrn niye aramadin diye kızıyor. .sen arasaydin ilgilenseydin bilirdin nerde ne halde oldugumu..cok dolmusum sanırım. .hayatta yalnizim bunu boyle kabullenip kimseyi istemicem yanimda.bebegimi de kimseye sevdirmicem onu da kendi basina ayakta durabilecek gibi yetistircem.insallah...

Bu arada bu bahsettigim ablami aradim telefonu dogurdun mu diye açıyor. .psikolojik baskının dibi..diger ablam da dogumunu anlatiyor neymid kadin suyunu tam patlatacakmis icerden bisey almaya gitmis (sizde korkmayin diye soylemiyorum)o arada suyu gelmis ben bunu duyunca yok dedim eger suyum gelmezse hastaneye gitmicem evde dogsun bir sekilde cikar olmadi sezeryan olayim bayiltinca ne yaptiklarini gormem etkilenmem heralde...gecen seger de sezeryan dogumda ne yaptiklarini anlatip beni cok korkutmustu

heeeeeeeyyyyyyyy daha bende doğurmadım :) eşim sende hiç doğuracak hal yok sen daha tutarsın karnında diyor

canım her zaman mı böyleler bilemiyorum ama belki adet dönemine felan denk gelmiştir ablanın. kardeş başkadır ne de olsa.. senin hassasiyetini anlayamamıştır belki. sen üzme kendini çok yakında kısmetse canın kanın kucağında olacak zaten o zaman o sana yetecektir. yeri geldiğindede sitemlerini iletirsin..

aynı gun doğum yapıcaz :) hatta bızımkının ısmıde eymen emır :))

Yok canim hem alingan hem surekli laf sokan bir karakteri var..antidepresan kullaniyor bazen kriz geciriyor hep alttan alıyoruz ama bana da yazık bu kadari fazla degilmi..o iyi olsun diye benim mi dislanmam gerekiyor..annem ve diger iki ablam cok yakin oturuyorlar ben uzakta oturuyorum onlardan..iyi ki de boyle secim yapmisim diyorum simdi..evet canim oglum gelince kimseyi istemicem bende, o onlarin hepsinden kiymetli olacak..ablamin yaptigi gibi cocuklarimi teyzelerinden üstün tutacagim..

Limbo hayırlı olsun bebişin gülsevdam saolsun naklen yayın yaptı bize senin için

umarım herşey yolundadır...sütün de gelir sıkma canını bikaç günü bulabiliyor galiba bu durum
Cnm guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…