- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.041
Kizlar sabah 9 30 suni sanci verilmesi ile 13 40 gibiyavrumu dogurdum hastaneye gittigimde suyum bitmisti yoksa.kendi sancim beklenicekti 3210 gr 49 cm kafasi 38 cm beklenenden buyul ama doktorum inanilma destegi dogurdum cok sukur detaylari daha rahat zamansa anlatirim darisi gun bekliyenlerinbasina
Kizlar sabah 9 30 suni sanci verilmesi ile 13 40 gibiyavrumu dogurdum hastaneye gittigimde suyum bitmisti yoksa.kendi sancim beklenicekti 3210 gr 49 cm kafasi 38 cm beklenenden buyul ama doktorum inanilma destegi dogurdum cok sukur detaylari daha rahat zamansa anlatirim darisi gun bekliyenlerinbasina
doğurmayan hatunlar aşağıda daha varsa kendinizi ekleyin kaç kişi kalmışız bir görelim
1.tuuba_0,
2.lavantalavanta,
3.07papatya
4.KUBSEN,
5.turtix,
6.EeYoRee,
7.Nana1209,
8.kkubimm
9.MyHoS
10-ruhurevan
merhabalar herkese,
doğum bekleyenlere kendimi de ekledim.kısmetse haftaya bugün sezeryan tarihi verdi doktor.umarım ozamana kadar suyum falan gelmez.korku şimdiden başladı.ama doğum yapanların yazılarını okudukça moralim düzeliyor.fıstığımı kucağıma aldığımda herşey güzel olacak inş.
siteye bakınca doğum yapmayan az kişi kalmışız.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Evet galiba odem di 1 ci de 30 kilo almistim hepsi gitmisti ama bol yuruyus yaptim hamileykén hatta son gun 2 saat yurudum 1 saat zumba yaptim bide soylemesi komik kizimin sisme havuzunu sisirdim pompa bullamadim artik nefesle bide dr demisti esinle yat dogurursun bu hafta dedigi oldu kadinin yani dogurmak isteyenlere tuyolar benden kolay gelsin kizlar cok tatli bisey ya op op douamiyorum kizlar hic saklayip gizlemeyin beebeginizi hergn disardayiz dogumdan bir hafta sonra pik´ik gittik gayet iyiyiz masallah giydurip susleyip geziyoruz kirlik falan yok bizde allahin izniyle bisey olmazcanım bebişine çok geçmiş olsun. hayırlısıyla çabucak atlatır merak etme biliyosun onlar bizden çok daha güçlü.:) sen kendini üzme senin stresin onada yansımasın. kilolardan bahsetmiyorum bile.. oraların sıcağı yeter seni eritmeye
ama olmassss... güzel şeyler düşünmeye çalış. dua et bol bol.. düzelir merak etme. üzülmek daha çok zarar verir sana... bak ne güzel aldın bebeişini kucağına bak bize ciğerci kedileri gibi bekliyoruz hala
canım bayadır yoktun. iyi olmanıza sevindim.. kilolarada maşallah yani nası gitti öle onlar. tebrikler vallasırf ödemmi yapmıştınki acaba
Bu arada bu bahsettigim ablami aradim telefonu dogurdun mu diye açıyor. .psikolojik baskının dibi..diger ablam da dogumunu anlatiyor neymid kadin suyunu tam patlatacakmis icerden bisey almaya gitmis (sizde korkmayin diye soylemiyorum)o arada suyu gelmis ben bunu duyunca yok dedim eger suyum gelmezse hastaneye gitmicem evde dogsun bir sekilde cikar olmadi sezeryan olayim bayiltinca ne yaptiklarini gormem etkilenmem heralde...gecen seger de sezeryan dogumda ne yaptiklarini anlatip beni cok korkutmustu
Ceptencgiriyorum kizlar biraz zor oluyor burdan yazmak ah meli ben hastaneye geldim dogum furyasi oldu 2 kisi yarim saatte dogurdu ce o an malum ebw nobeti devralmaya ek caoisan cagirmaya geldi ilk muayenem ondaydi benlede o ilgilendi doktorumdan izin aldim annem yanima geldi sanci odasinda kovar gibi kadini yoladi cebimide yoladi doktoruma aninda sikauet diger tatli ebe geldi ve ayak islerine bakan tatli bi bayan ikiside inanilmaz destekdi doktorumu hic demiyim o olmasa ben d9guramazdim ALllah razi olsun anne gibi desrek oldu optu sarildi halimi anladi ozetle cogu seyden memnunum doktorum sayesinde ama... kizlar dogumdan sonra hep gun bekliyenleri sayikladim ALlahim tez vakit sizleride kavustursun kuzuladinizla insallah..
Canım bence sen kimseleri dinleme bu doğum olayı herkese göre değişiyormuş o yüzden sıkma canını kimseye(
Bugun kontrole geldik Dr amcamıza zaten suyumuz sınırda idi. Dr amcamız yatış yapmak istedi suni sancı verecekti ben istemedim
Spinal Sezeryan oldum veeeee 13.05.13 te saat 13:00 da oglum dünyaya merhaba dedi. Darısı tüm bekleyenlerin basına ins :) ultrasonda 2900 gözüken oglum 3455 gr doğdu boyu 52 cm :)
Dualarını benden esirgemeyen herkese cooook teşekkürler
Telefondan yazmak zor oluyor kızlar kendinize ve bebeklere iyi bakın
Tez vakitte aranızda olucam ins
üzme yeter ki kendini.. mutluluk çok yakında, hepimiz için inşallah..Yok canim hem alingan hem surekli laf sokan bir karakteri var..antidepresan kullaniyor bazen kriz geciriyor hep alttan alıyoruz ama bana da yazık bu kadari fazla degilmi..o iyi olsun diye benim mi dislanmam gerekiyor..annem ve diger iki ablam cok yakin oturuyorlar ben uzakta oturuyorum onlardan..iyi ki de boyle secim yapmisim diyorum simdi..evet canim oglum gelince kimseyi istemicem bende, o onlarin hepsinden kiymetli olacak..ablamin yaptigi gibi cocuklarimi teyzelerinden üstün tutacagim..
ne güzel haberler geliyorBugun kontrole geldik Dr amcamıza zaten suyumuz sınırda idi. Dr amcamız yatış yapmak istedi suni sancı verecekti ben istemedim
Spinal Sezeryan oldum veeeee 13.05.13 te saat 13:00 da oglum dünyaya merhaba dedi. Darısı tüm bekleyenlerin basına ins :) ultrasonda 2900 gözüken oglum 3455 gr doğdu boyu 52 cm :)
bakalımm bigün daha bitirdik hayırlısıylaa,, bakalım oğlum ne zaman teşrif etcek
aynı gun doğum yapıcaz :) hatta bızımkının ısmıde eymen emır :))
Bugun kontrole geldik Dr amcamıza zaten suyumuz sınırda idi. Dr amcamız yatış yapmak istedi suni sancı verecekti ben istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?