2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kizlar sabah 9 30 suni sanci verilmesi ile 13 40 gibiyavrumu dogurdum hastaneye gittigimde suyum bitmisti yoksa.kendi sancim beklenicekti 3210 gr 49 cm kafasi 38 cm beklenenden buyul ama doktorum inanilma destegi dogurdum cok sukur detaylari daha rahat zamansa anlatirim darisi gun bekliyenlerinbasina

Canim gözün aydin..cok sevindim normal olmus calismalar ise yaramis gibi :) detaylari cooj merak ediyorum..hastaneden memnun kaldin mi??

Cnm çok sevindim ne mutlu sana darısı başımıza, bu arada kilosu da iyiymiş

ben de doğum yapmadım canım ekleyebilirsin. yarın doktora gidecem. bebeğimin kafa çapı perşembe günü 9.93 cm çıkmıştı duruma göre sezeryan diyeceklerdi. yarın az çok şekillenir inş.

ayy canm bnm yaa çok tebrik ederim seni,, darısı bizeee :) bu arada bebek hareketlerini nasıl takip ediyosunuz kızlar yaa ben korkuyorumda çoook

Ceptencgiriyorum kizlar biraz zor oluyor burdan yazmak ah meli ben hastaneye geldim dogum furyasi oldu 2 kisi yarim saatte dogurdu ce o an malum ebw nobeti devralmaya ek caoisan cagirmaya geldi ilk muayenem ondaydi benlede o ilgilendi doktorumdan izin aldim annem yanima geldi sanci odasinda kovar gibi kadini yoladi cebimide yoladi doktoruma aninda sikauet diger tatli ebe geldi ve ayak islerine bakan tatli bi bayan ikiside inanilmaz destekdi doktorumu hic demiyim o olmasa ben d9guramazdim ALllah razi olsun anne gibi desrek oldu optu sarildi halimi anladi ozetle cogu seyden memnunum doktorum sayesinde ama... kizlar dogumdan sonra hep gun bekliyenleri sayikladim ALlahim tez vakit sizleride kavustursun kuzuladinizla insallah..

Evet galiba odem di 1 ci de 30 kilo almistim hepsi gitmisti ama bol yuruyus yaptim hamileykén hatta son gun 2 saat yurudum 1 saat zumba yaptim bide soylemesi komik kizimin sisme havuzunu sisirdim pompa bullamadim artik nefesle bide dr demisti esinle yat dogurursun bu hafta dedigi oldu kadinin yani dogurmak isteyenlere tuyolar benden kolay gelsin kizlar cok tatli bisey ya op op douamiyorum kizlar hic saklayip gizlemeyin beebeginizi hergn disardayiz dogumdan bir hafta sonra pik´ik gittik gayet iyiyiz masallah giydurip susleyip geziyoruz kirlik falan yok bizde allahin izniyle bisey olmaz

Canım bence sen kimseleri dinleme bu doğum olayı herkese göre değişiyormuş o yüzden sıkma canını kimseye(

Bugun kontrole geldik Dr amcamıza zaten suyumuz sınırda idi. Dr amcamız yatış yapmak istedi suni sancı verecekti ben istemedim
Spinal Sezeryan oldum veeeee 13.05.13 te saat 13:00 da oglum dünyaya merhaba dedi. Darısı tüm bekleyenlerin basına ins :) ultrasonda 2900 gözüken oglum 3455 gr doğdu boyu 52 cm :)
Dualarını benden esirgemeyen herkese cooook teşekkürler
Telefondan yazmak zor oluyor kızlar kendinize ve bebeklere iyi bakın
Tez vakitte aranızda olucam ins

Canim benim cok sevindim kisa sürmüş dogumun.. fiyati biraz uygun olsa senin dr.una giderdim ama şu an o kadar masraf yapamıyorum ayrica o ebeye 3kat daha gicik oldum gidip bogasim var senin anneni de uzmus ama olsun sende yavrunda saglikli olun gerisi onemli degil gelir gecer..cok öpüyorum seni. .darisi da bana artik :)

maşallah bebişine nasılda fark çıkmış öyle Allah bağışlasın

üzme yeter ki kendini.. mutluluk çok yakında, hepimiz için inşallah..

ne güzel haberler geliyor yaa ama ama kıskanıyorum siziiii ohh öpüp koklayın bebşlerinizi biz halaa bekliyoruz. rabbim sağlık mutluluk versin mis kokululara ...

giderek heyecanlanıyorum ama maşallah ne sancı var ne bişey oğluşumu koklamak istiyorum artık

Kızlar pazar günü giremedim hepinizin anneler günü kutlu olsun gulsevdam ve sanisanie tebrik ediyorum canlarım sizi maşallah bebişlerinize Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.gulsevdam bak erken doğacak yada zayıf filan diye kendini üzüyordun bak bebeğinin maaşallahı var annesi sanırım tam gunü dolmasına 1 gün vardı değil mi gulsevdam? Senin oğlan dakik olacak desene

Limbo o sarı süt çok değerli bir damlası dahi Zayi olmasın içsin bebişin şifa olsun inş

Hayal2012 canım gözünaydın bebişimden kavuştun sonunda...ve umut-sevgim senin de gözün Aydın fıstık.kızın bebeği kıskanıyor mu durumlarınız nasıl

Kucukmeleklerim o kadar kısa sürede 18 kg nasıl verdin fıstık?bi formülü var mı acaba emZirirken acayip ter atan var mı benim gibi?

Halilefe geçmiş olsun.

Astiridim bebeğine de alışırsın zamanla yeni düzenine de. Sadece biraz zaman lazım.annenlerin yanında olması hem iyi hem kötü onlar gıdınce ne olacak?bi de sen işe dönünce bebeğine kim bakacak?bu sefer hem bebek hem iş daha da zor olacak o yüzden kendini zorluklara hazırlasan iyi edersin güzelim ben çok bilirim gece 12ye kadar yemek yaptığımı,sonra da erken kalkıp kahvaltı vs hop tekrardan iş..sonra akşam eve geliyorsun temizlikti vs derken ...
Bu arada oğlunu huyları nasıl?iştahı iyi mi çok ağlıyor mu? 1 haftalık kontrolüne gittiniz mi? Kilo almış mı? Mmeden emiyor mu biberona devam mı?

Meli1 merak ettim kaç yaşındasın canım?

Bebeklerinize kavuşmuşsunuz kızlar hayırlı olsun Allah uzun uzun ömürler versın ınsallah :) bizdede tık yok ne sancı ne kasılma var benim sıpa doğmayacak herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…