- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.061
Bebeklerinize kavuşmuşsunuz kızlar hayırlı olsun Allah uzun uzun ömürler versın ınsallah :) bizdede tık yok ne sancı ne kasılma var benim sıpa doğmayacak herhalde :)
al bendende o kadar...............artık bebişlerimizi alalım kucaklarımıza...öyle özeniyorum ki bebişlerine kavusanlara =) ayyy yolda bebek arabasında kücücük yavrularına gezdirenlere............ALLAHIM O GÜNLERİ GÖREBİLECEK MİYİM???? saka gibii...sabır sabır sabır...............
kızlar şimdi hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuz yinede yazayım belki erkenciler olur dualarınızı eksik etmezsiniz
bizim sabah nişanımız geldi nişanla birlikte suyum da sızıyor bardaktan boşanır gibi gelmedi suyum ayaklandıkça yürüdükçe sızıntı şeklinde geliyor
birazdan hastaneye gidicez çoookk heyecanlıyımbizlere dua edin hepinizi öpüyorum
Gunaydin canim maasallah herkese yetismissin :) 28 yasindayim canim noldukiKızlar pazar günü giremedim hepinizin anneler günü kutlu olsungulsevdam ve sanisanie tebrik ediyorum canlarım sizi maşallah bebişlerinize Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.gulsevdam bak erken doğacak yada zayıf filan diye kendini üzüyordun bak bebeğinin maaşallahı var annesi sanırım tam gunü dolmasına 1 gün vardı değil mi gulsevdam? Senin oğlan dakik olacak desene
Limbo o sarı süt çok değerli bir damlası dahi Zayi olmasın içsin bebişin şifa olsun inş
Hayal2012 canım gözünaydın bebişimden kavuştun sonunda...ve umut-sevgim senin de gözün Aydın fıstık.kızın bebeği kıskanıyor mu durumlarınız nasıl
Kucukmeleklerim o kadar kısa sürede 18 kg nasıl verdin fıstık?bi formülü var mı acabaemZirirken acayip ter atan var mı benim gibi?
Halilefe geçmiş olsun.
Astiridim bebeğine de alışırsın zamanla yeni düzenine de. Sadece biraz zaman lazım.annenlerin yanında olması hem iyi hem kötü onlar gıdınce ne olacak?bi de sen işe dönünce bebeğine kim bakacak?bu sefer hem bebek hem iş daha da zor olacak o yüzden kendini zorluklara hazırlasan iyi edersin güzelimben çok bilirim gece 12ye kadar yemek yaptığımı,sonra da erken kalkıp kahvaltı vs hop tekrardan iş..sonra akşam eve geliyorsun temizlikti vs derken ...
Bu arada oğlunu huyları nasıl?iştahı iyi mi çok ağlıyor mu? 1 haftalık kontrolüne gittiniz mi? Kilo almış mı? Mmeden emiyor mu biberona devam mı?
Meli1 merak ettim kaç yaşındasın canım?
kızlar şimdi hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuz yinede yazayım belki erkenciler olur dualarınızı eksik etmezsiniz
bizim sabah nişanımız geldi nişanla birlikte suyum da sızıyor bardaktan boşanır gibi gelmedi suyum ayaklandıkça yürüdükçe sızıntı şeklinde geliyor
birazdan hastaneye gidicez çoookk heyecanlıyımbizlere dua edin hepinizi öpüyorum
Kizlar sabah 9 30 suni sanci verilmesi ile 13 40 gibiyavrumu dogurdum hastaneye gittigimde suyum bitmisti yoksa.kendi sancim beklenicekti 3210 gr 49 cm kafasi 38 cm beklenenden buyul ama doktorum inanilma destegi dogurdum cok sukur detaylari daha rahat zamansa anlatirim darisi gun bekliyenlerinbasina
Kolaycacik kurtulursun canim insllahkızlar şimdi hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuz yinede yazayım belki erkenciler olur dualarınızı eksik etmezsiniz
birazdan hastaneye gidicez çoookk heyecanlıyımbizlere dua edin hepinizi öpüyorum [/QUOa
ayyyy canım Allah yardımcın olsun senin bebiş erkenci çıktı maşallah. inş kolay bi doğum olur. beni beklemedin :)
Dun 1 saat bugun 1 saat uyku ile gune basladim anne karninda nasilsa aynen dunyada oyleler fece uyutmadi simdi sakin oglum myhos Rabbim yardimcin ola kizlar bence ben dogumu salinxakta sallanip merdiven cikip yuruyusle tetikledim persrmbe cuma boyle yaptim agrilarim basladi pazar gunude tek basima bide alisveris yaptim 1saat aksam agrilar basladi gece suuum geldi gunu gecenler bekliyenler bol bol merdiven cikin salincakra sallanin kesinlikle...
Dun 1 saat bugun 1 saat uyku ile gune basladim anne karninda nasilsa aynen dunyada oyleler fece uyutmadi simdi sakin oglum myhos Rabbim yardimcin ola kizlar bence ben dogumu salinxakta sallanip merdiven cikip yuruyusle tetikledim persrmbe cuma boyle yaptim agrilarim basladi pazar gunude tek basima bide alisveris yaptim 1saat aksam agrilar basladi gece suuum geldi gunu gecenler bekliyenler bol bol merdiven cikin salincakra sallanin kesinlikle...
Kizlar ayni zamanda dogum yaptik nasil zaman buluyosunuz yazmaya. Masallah benim zilli pek uslu degil galiba temizlik buyuk kizimin okulu kucuk cadim bide gezme ekliyioruz ben kosturmaktan zaman bulamiyorum yaa cokkk yorgunummmm coooook ama hamilelik kdar degil en azindan yattim mi rahat uyuyorum bide ben emziriyorum sizler ne veriyosunuz oda zaman aliyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?