2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bebeklerinize kavuşmuşsunuz kızlar hayırlı olsun Allah uzun uzun ömürler versın ınsallah :) bizdede tık yok ne sancı ne kasılma var benim sıpa doğmayacak herhalde :)

al bendende o kadar............... artık bebişlerimizi alalım kucaklarımıza...öyle özeniyorum ki bebişlerine kavusanlara =) ayyy yolda bebek arabasında kücücük yavrularına gezdirenlere............ALLAHIM O GÜNLERİ GÖREBİLECEK MİYİM???? saka gibii...sabır sabır sabır...............

İnşallah canımm 😄 biraz daha sabretmemiz gerekecek sanırım 😄

kızlar şimdi hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuz yinede yazayım belki erkenciler olur dualarınızı eksik etmezsiniz

bizim sabah nişanımız geldi nişanla birlikte suyum da sızıyor bardaktan boşanır gibi gelmedi suyum ayaklandıkça yürüdükçe sızıntı şeklinde geliyor

birazdan hastaneye gidicez çoookk heyecanlıyım bizlere dua edin hepinizi öpüyorum

Cnm dualarimiz seninle kolay dogumlar olsun inşallah

Günaydın herkese...
Yeni doğum haberleri gelmiş...Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin...
Doğuma gidenler de var sanırım...Allah kolaylık versin, sağlık versin...Tez vakitte bebeklerine kavuştursun inş...
Darısı benim gibi tüm bekleyenlerin başına inş...

Bizim de dün doktor kontrolüm vardı... Benim kandırıkçı paşanın rahatı pek bir yerinde...Hiç gelmeye niyeti yok gibi...Nst de sancı bile çıkmadı...Doktora bana çalışabilir raporu verin dedim, belki o zaman gelir...
Bu arada kilo da almaya başlamış...Geçen haftadan bu yana 300 gram almış...Çok alsın istemiyorum ya, normal doğum istiyorum çünkü...SezEryandan korkuyorum...

Doğum sürecini hızlandırmak için taktiklere ihtiyacım var...Eskiden azcık yürüsem, iş yapsam sancım başlıyordu...Şimdi bana mısın demiyor...
Neyse, daha kaderindeki dünyada alacağı nefese dair yazısına var demekki...
ALLAH HEPİMİZE SABIR VE SIHHAT VERSİN...TABİ MİNİK MELEKLERİMİZE DE...

Gunaydin canim maasallah herkese yetismissin :) 28 yasindayim canim nolduki :) ay bende simdi merak ettim sen kac yasindasin?? :)

Canim cok sevindim rabbim kolay ve hayirli dogum nasip etsin. ..bende birgun boyle yazacak miyim acaba..gunler de bitti ses seda yok. .hayirlisi olsun bakalim

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle 😄

canım benim gözünüz aydın , sağlıkla büyüt bebeğini , sıra bizede gelsin artıkk.
öpüyorum ikinizide.

Ayya çok heyecanlı:)) inşallah kolaycacık bir doğum olur canım:)) bende dün acaba bu sancı o sancını diye bekledim ama kızımdan hala tık yok rahat içerde:)) bugün NST ye gidicem kahvaltıdan sonra bakalım noolcak:)

Kolaycacik kurtulursun canim insllah

Kizlar ayni zamanda dogum yaptik nasil zaman buluyosunuz yazmaya. Masallah benim zilli pek uslu degil galiba temizlik buyuk kizimin okulu kucuk cadim bide gezme ekliyioruz ben kosturmaktan zaman bulamiyorum yaa cokkk yorgunummmm coooook ama hamilelik kdar degil en azindan yattim mi rahat uyuyorum bide ben emziriyorum sizler ne veriyosunuz oda zaman aliyor???

Dun 1 saat bugun 1 saat uyku ile gune basladim anne karninda nasilsa aynen dunyada oyleler fece uyutmadi simdi sakin oglum myhos Rabbim yardimcin ola kizlar bence ben dogumu salinxakta sallanip merdiven cikip yuruyusle tetikledim persrmbe cuma boyle yaptim agrilarim basladi pazar gunude tek basima bide alisveris yaptim 1saat aksam agrilar basladi gece suuum geldi gunu gecenler bekliyenler bol bol merdiven cikin salincakra sallanin kesinlikle...

Gozun aydin canim masallah allah hayirli evlat olmasini nasip etsin saglikla buyusun , aticam kendimi sokaklara birazdan :))

Gülsevdam canımmm bebeğine kavuşmuşsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

Sanie canımm bebişin hayırlı olsun...

Darısı biz bekleyenlere olsun inşallah...

benim dün kontrolüm vardı ama herhangi bi belirti yok bakalım keyfini bekliyorum kızımın olsun bunlarda güzel heyecanlar....

MYHOŞ canım Rabbim kolay bi doğum nasip etsin inşallah çarçabuk bebişini kucağına alırsın...

Gozun aydin canim normal duzelir daha anne olmak boyle bisey iste her seye dayaniyosun

ayy aman Allahım sana kolaylık versin canm, bizide habersiz bırakma emi,, Allahım darısı bizim başımızaa,, biz ne zaman inşallah eyy benim gibi geride kalanlar

Bebeklerini kucağına alan arkadaşlar yavrularınız hayırlı olsun. Umarım siz de bebeğiniz de iyisinizdir. Bugün doğumu olanlarında Allah yardımcısı olsun. Kolay doğumlar nasip etsin. Yavrularınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza alıp koklayın inşallah. Darısı da biz kalanların başına:)

valla uyurken gündüz iş yapıyorum canım akşam da bi beş dk buraya bakıyorum... bütün gün bebeğimle tek başımıza evdeyiz.. babaya yemek ev işi falan zaman geçiyor.. valla halil efe hiç durmuyor bu aralar.. kızarıyor baya bi ıkınıyor kaka yaparken gazı oluyor falan o zamanlar dayanılmaz oluyor ama tek eğlencemiz burası napalım..

canım hayırlı olsun çok ama çok sevindim..

hadi Allah yardımcın olsun canım...

Dogum yapan arkadaslar hepinizi tebrik ederim
Bende hic zamn bulamayanlardanim,kizim cok yaramax
Gobegimizde dusmedi halaa,11.gunumuz bugun,dustu duscek gibi duruo
Bnde daha sadece emzirme islemini yapiorum,altini bile alamadim
Dikislerim daha erimedi ve rahat hareket edemiorum
Biran once gecmesini bekliorum
Sizler ne alemdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…