- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.081
İnşallah canımm  biraz daha sabretmemiz gerekecek sanırım 
myhos allah yardımcın olsun canım
bizde dr dan geldik. 1 cm açıklık varmış kızımın keyfi yerindeymiş.. sabredeceksin dedi dr. cuma yine gel dedi.. raporumda bitmişti.. 10 gün daha uzattık raporu bakalım beklemeye devam.. :)
doğurmayan hatunlar aşağıdadaha varsa kendinizi ekleyin kaç kişi kalmışız bir görelim
1.tuuba_0,
2.lavantalavanta,
3.07papatya
4.KUBSEN,
5.turtix,
6.EeYoRee,
7.Nana1209,
8.kkubimm
9.MyHoS
10.Yokh
bendenız de varım
ammaa velakın safak 2 kızlar
doktorum cuma sabahına gun verdı
17 mayısta kavusuyorum kızıma kısmetse
cok heyecanlıyım yaaaa ıns saglıkla kurtulalım hepımızzz
saka gıbı gelıyodu sankı ama zmn bu kdr daralınca asıl stres basıyormusss
allah yardımcımız olsunnnn
inş.. bugün kontrolüm vardı pasamız gelmeye niyetliymiş.....yalancı sancılarım baslamıs ama bebek dogum kanalına daha girmemiş.. bu hafta dogum bekleniyor...bi de pasamız 3.450gr olmus masallahhnts de sancılarım cıktı bakalım en ufak bir belirtide doktor gelmemi istedi..yuppiiiiiiii dogum yakın inş....umarım ummudugum gibi olur....kandil gecesi dogum yapmayı cok istiyorum hem doktorum da nöbetci persembe aksamı inş....aminnnnnn...RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI SAGLIKLI KOLAY DOGUM YAPMAYI NASİP ETSİN ...amin
bugün bebeğim çok az hareket ediyor çok korkuyorum bi fikriniz var mı
almıştım canım dün bitti o raporum 2 gün erken almıştım o zaman. bugün gidip uzattım 10 gün daha. kısacası gecikmiş gebelik raporu oldu bu :))))))))))canım ne raporu anlamadım sen zaten doguma 3 hafta kala calısamaz raporu almamıs mıydın??????
bugün bebeğim çok az hareket ediyor çok korkuyorum bi fikriniz var mı
slm arkidişler... nasılsınız? halil efeyle uğraşmaktan bir hal oldum.. hafiften gaz sancılarımız başladı.. 15. günden sonra başlıyormuş.. geçen gecenin bir vakti doktora gittik halil efe 15 günü geçti ama sarılığı çok artınca soluğu doktorda aldık.. kan tahlili falan filan derken.. stres bir milyon oldu kan damla damla akıyor sinir krizi geçirdm resmen oğlum ağladıkça... sarılık değeri 4. gün 11 di 15. gün 14 olmuş.. testler falan filan.. sonuç ANNE SÜTÜ SARILIĞI... yani sütüm bebeğimde sarılık yapıyormuş.. mama verince geçermiş internette öyle yazıyor.. doktor önceden emzirmeyi kesiyorduk artık kesmiyoruz emzirmeye devam et bir ay içinde geçer dedi.. eşim a rh negatif ben a rh pozitif bebeğimiz a rh pozitif sebep kocamla olan rh uyuşmazlığı... moralim bozuk... sonra bir de bebekte göbek fıtığı var demez mi!!! göbeği doğduğundan beri 1-2 cm dışarda.. gerçi göbeği geç düştü ama şuan içine girmeye başladı.. sarılık içinde 2 saate bir besliyorum birinde emziriyorum diğerinde mama veriyorum mecbur.. sütten tamamen nasıl keseyim içim gidiyor.. sadece süreç hızlansın diye çok az mama da veriyorum.. geri kalan sütümü sağıp dondurucuya atıyorum.. lohusa depresyonuna gircem az kaldı... doğumdan önceki hiç bir kıyafetim olmuyor... yok zaten kiloluydum ama üniversite günlerime dönesim var..68 civarı.. doğumda 15 civarında kilo verdim.. ona rağmen top gibiyim.. ağır basıyorum ya.. halil efede 3700 gram doğdu gören herkes kocaman karnından bu mu çıktı küçücük diyor.. zaten sorana 3 kilo doğdu diyorum çünkü 3700 gözükmüyor.. anası gibi tostoparlakabur cuburu kestim artık tamamen.. bol bol su ve humana çay içiyorum... offf başımı alıp gidesim var... kocam baktı kafayı baya bi taktım koşu bandı alacak odanın birini ayarlıycaz falan.. öyle yani kocacım bile korktu kafama taktıkça bişiler yapmak istiyor... süt olur falan diyordu ilk günler bişiler alıyordu artık şunu ye diyemiyor..
doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.. yapmayanların Allah yardımcısı olsun.. herkese mutlu haftalar...
Merhabalar cnm bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Bnm aile hekimliğindeki ebemin de 8 aylık bebeği var. Lansinoh çok yavaş iyileşme sağlıyormuş. O bana evocap e vitamin kapsüllerini önerdi. Kendi de kullanmış hemen acısını alıyormuş ve göğsünü temizlemeden hemen emzirebiliyormuşsun.
Mutlaka dene sende:)
aynı kremi bende kullanıyorum ama pek faydası olmadı
karbonatlı su yap her emzirmeden sonra emzirmeden öndede sıcak su ile gögüslerini yıka
faydasını inanılmaz göreceksin
lansinoh nun manuel gögüs pompası aldım bende şuan için memnunum
canım yazını gördüm hemen yazmalıyım dedim
1yasında oglusum var bende 2012mayıs annelerindenim nese kısa kesiyim
karbonatlı ılık su yap ve sür ama hiç bişey deymesin gögüs uclarına
gerekirse sal memelerini öyle gez karbontlı suya daldır
ben cay bardagına yapıyordum sokuyordum içine
pamukla falan ugrasma hem emzirebilirsinde öyle cünkü bebegin agzında pamukcuk olmasınıda engelliyor rabbim kolaylıgını verir inş ilerde rahat ediceksin hayatım 3ay daha gecsin herkeze selam buarada
Kizlar sabah 9 30 suni sanci verilmesi ile 13 40 gibiyavrumu dogurdum hastaneye gittigimde suyum bitmisti yoksa.kendi sancim beklenicekti 3210 gr 49 cm kafasi 38 cm beklenenden buyul ama doktorum inanilma destegi dogurdum cok sukur detaylari daha rahat zamansa anlatirim darisi gun bekliyenlerinbasina
Ya kizlar henim hala sutum yokSAGINCA SADECE COK AZ GELIYOR BEBEK MEMEFE süT YOK Diye almak istemiyor agliyor mecbur mama veriyoruz biberonla napicam ben anneler cok üzülüyorum
myhos allah yardımcın olsun canım
bizde dr dan geldik. 1 cm açıklık varmış kızımın keyfi yerindeymiş.. sabredeceksin dedi dr. cuma yine gel dedi.. raporumda bitmişti.. 10 gün daha uzattık raporu bakalım beklemeye devam.. :)
Benim de raporum bugün bitiyor işyerimi aradım yeniden rapor almana gerek yok dediler. Bizde de bir gelişme yok perşembe nasılsa aynen öyle rahim boyu aynı, sancı yok dr suyu filan iyi bekleyeeğiz dedi, ayrıca kanala da girmemiş daha. Drum yarın kongreye gidiyor cumartesi 8,30'da uçaktan ineceğiim dedi iyi dedim biz de sizi bekleyeceğiz gibi görünüyorEğer oğluş bu arada gelmezse salı kendi drum kontrol edecek ve artık müdahale ederiz dedi yani +10 günü bulacakmıyız ne. Bu aralar kafama takılıyordu kakasını yaparsa nasıl anlarız diye, dr kalp atışları bize fikir veriyor dedi azalıyormuş sanırım cumartesi hastanedeki başka bir dra kontrole gideceğim nst ve suyuna bakılacak haberler böyle işte bize.
Seni muayene mi etti dr, açıklık nasıl anlaşılıyor?
Selam kizlar,herkes iyi mi ?
KUBSEN,bi doguramadik =P Bizimki gecikecek diye hissediyorum ben valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?