2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
İnşallah canımm  biraz daha sabretmemiz gerekecek sanırım 

inş.. bugün kontrolüm vardı pasamız gelmeye niyetliymiş.....yalancı sancılarım baslamıs ama bebek dogum kanalına daha girmemiş.. bu hafta dogum bekleniyor...bi de pasamız 3.450gr olmus masallahh nts de sancılarım cıktı bakalım en ufak bir belirtide doktor gelmemi istedi..yuppiiiiiiii dogum yakın inş....umarım ummudugum gibi olur....kandil gecesi dogum yapmayı cok istiyorum hem doktorum da nöbetci persembe aksamı inş....aminnnnnn...RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI SAGLIKLI KOLAY DOGUM YAPMAYI NASİP ETSİN ...amin

selamlar herkese

sanisanie ve gülsevdam hayırlı uğurlu olsun yavrularınız tebrik ederim ikinizide

bende kızımın son posta kıyafetlerini yıkadım minicik minicik astım ne çok parçası var eldivendi çoraptı herşey çok minik

evimizde temizlendi bi tek benim temizliğim kaldı geriyebugün bende temizlendimmi doğuma artık hazırız

myhoş kuzum hayırlı doğumlar diliyorum yaman oğlanı kap gel buraya rabbim yardımcın olsun

myhos allah yardımcın olsun canım

bizde dr dan geldik. 1 cm açıklık varmış kızımın keyfi yerindeymiş.. sabredeceksin dedi dr. cuma yine gel dedi.. raporumda bitmişti.. 10 gün daha uzattık raporu bakalım beklemeye devam.. :)

Ya kizlar henim hala sutum yok SAGINCA SADECE COK AZ GELIYOR BEBEK MEMEFE süT YOK Diye almak istemiyor agliyor mecbur mama veriyoruz biberonla napicam ben anneler cok üzülüyorum

canım ne raporu anlamadım sen zaten doguma 3 hafta kala calısamaz raporu almamıs mıydın??????

doğurmayan hatunlar aşağıda daha varsa kendinizi ekleyin kaç kişi kalmışız bir görelim

1.tuuba_0,
2.lavantalavanta,
3.07papatya
4.KUBSEN,
5.turtix,
6.EeYoRee,
7.Nana1209,
8.kkubimm
9.MyHoS

10.Yokh

bendenız de varım
ammaa velakın safak 2 kızlar
doktorum cuma sabahına gun verdı
17 mayısta kavusuyorum kızıma kısmetse
cok heyecanlıyım yaaaa ıns saglıkla kurtulalım hepımızzz
saka gıbı gelıyodu sankı ama zmn bu kdr daralınca asıl stres basıyormusss
allah yardımcımız olsunnnn

canımm otekı topıcteydım bnde burda bulunca senı sesleneym bı dedımm
azıcık dha once gelsen laflardık ne guzell
benm kcukhanım uyandı cıkıyorum sımdı yaz oraya bısıler olur muu

cok sevındım tatlım az kaldı yani miniğe kavusmana hayırlısı olsun ınsallahh

bugün bebeğim çok az hareket ediyor çok korkuyorum bi fikriniz var mı

canım bebek buyudukce hareketlerı ksıtlanır ve daha az hareket eder.Benım mınık 1 haftadır daha az hareketlı gecen gun doktora sordum bu durumun normal oldugunu belırttı.ama daha farklı bır belırtılerde varsa sende doktorunu arayabılırsın ıstersen.ama sıkıntılı bır durumun oldugunu sanmıyorum

canım ne raporu anlamadım sen zaten doguma 3 hafta kala calısamaz raporu almamıs mıydın??????
almıştım canım dün bitti o raporum 2 gün erken almıştım o zaman. bugün gidip uzattım 10 gün daha. kısacası gecikmiş gebelik raporu oldu bu :))))))))))

bugün bebeğim çok az hareket ediyor çok korkuyorum bi fikriniz var mı

canım sıkıntı olduğunu sanmam ama yakınlarda sağlık ocağı felan varsa kalp atışlasrnı dinlettir bi istersen.. için rahatlasın.

emir alp imde 12 günlük oldu. gaz sancısı bizdede var..kıpkırmızı oluyor yavrucak...üzülüyorum dr ilaç 1 aylık olana kadar kullanılmıyor dedi...
bende anne usulü deniyorum iyi geliiyor gibi ama ...karnına çörek otu yağı sürüyoruz...gaz için hareketler var ya onları yappıyoruz. birde emin olmamakla birlikte iki seferdir 2 damla badem yağı damlatıyorum ağzına....annem ben size öyle yapmıştım dedi....
birazdan yine yapıcağım...

kilo kısmı sen yine şanslısın..daha 2 gün önceye kadar benden 3 kilo gitmiş görünüyordu...şişlerim indi azkaldı...6 kilo falan vermiş görünüyorum...
allahtan şu hamile kotum la gömleğim varda...onları giyiyorum halen... :) yemesem sütüm kesilcek diye korkuyom.yesem işte böle...su falan içiyorum ben kaçar oğlum acıktı...

soruma cevap veren tüm annelere teşekkur ediyorum. tüm dediklerinizi yaptım neyseki artık çok daha iyi göğüs uçlarım. tek tek yaptığım herşeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.
1. lansinoh krem( çok hızlı iyileşme sağlamıyor uzun vadede iyi maalesef)
2. silikon göğüs ucu - bebedor ve chiko aldım. chiko silokonu iyi fakat kötü kokusu geçmiyor bebeğim ağzına almadı, bebedor silikonu kötü biraz uyduruk fakat 1 gün bununla emzirdim ve göğüs uçlarım biraz olsun rahatladı.
3. göğüs kalkanı (philips) göğüs uçlarına sürdüğüm kremin, sütün hemen kurumamasını sağadı en etkili iyileşmeyi bu sayede yaşadım. herkese tavsiye ediyorum
4. pompa. ameda elektrikli pompa aldım ve bebeğim emerken daha fazla acı çekiyorken sağıp verdim öyle daha iyi geldi. ayrıca göğsümde kalan sütü de bu sayede boşalttım ve sertlik nedeniyle acı çekmem geçti.
5. inek sütünün kaymağını sürüp göğüs kalkanı ile birkaç saat beklettim
6. kendi sütümü göğsümün ucuna sık sık sürdüm ve kurumasını engelledim kalkan sayesinde hiçbir yere temas ettirmedim ve çok iyi geldi. hızlı iyileşme sağlıyor.tavsiye ediyorum.
7. bella nipple nurture butter diye üzerinde arı resmi olan bir krem buldum eczaneden. o da geyet iyi geliyor fakat göğüs kalkanı olmadan tüm sürdüklerim boş. o sebeple ne sürersem süreyim göğsüm tamamen iyileşene kadar her gün göğüs kalkanı kullanıcam.

tüm doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum. bebişler tek tek geliyor. sağlıkla huzurla mutlulukla büyütelim inşallah

Benim oglum gece hic uyumayip gunduz uyuyor, cok zor oluyor gece gece ugrasmak, uyumasa iyi birde agliyor oyalanmayi daha bilmedigi icin, sizde durumlar nasil?

hayırlı uğurlu olsun....

tüm annelerin yavruları sağlıkla huzurla büyüsün ..

Ya kizlar henim hala sutum yok SAGINCA SADECE COK AZ GELIYOR BEBEK MEMEFE süT YOK Diye almak istemiyor agliyor mecbur mama veriyoruz biberonla napicam ben anneler cok üzülüyorum

Düzenli olarak sağmaya devam et canım ve kendini üzme, süt olayı moralle çok ilgili, geleceğine inan ve biberon da versen önce azıcık göğsünü ver tamamen unutmasın birkaç çekişinde süt gelir ondan sonra boşalmasını beklemeden biberonu ver ki huysuzlanmaya başlamasın. Ama sağmaktan vazgeçme.

Benim de raporum bugün bitiyor işyerimi aradım yeniden rapor almana gerek yok dediler. Bizde de bir gelişme yok perşembe nasılsa aynen öyle rahim boyu aynı, sancı yok dr suyu filan iyi bekleyeeğiz dedi, ayrıca kanala da girmemiş daha. Drum yarın kongreye gidiyor cumartesi 8,30'da uçaktan ineceğiim dedi iyi dedim biz de sizi bekleyeceğiz gibi görünüyor Eğer oğluş bu arada gelmezse salı kendi drum kontrol edecek ve artık müdahale ederiz dedi yani +10 günü bulacakmıyız ne. Bu aralar kafama takılıyordu kakasını yaparsa nasıl anlarız diye, dr kalp atışları bize fikir veriyor dedi azalıyormuş sanırım cumartesi hastanedeki başka bir dra kontrole gideceğim nst ve suyuna bakılacak haberler böyle işte bize.
Seni muayene mi etti dr, açıklık nasıl anlaşılıyor?

Benim doktorumda kongreye gidecekmiş bu kadar bekledim iki gün daha doğurmam inşallah(

Selam kizlar,herkes iyi mi ?

KUBSEN,bi doguramadik =P Bizimki gecikecek diye hissediyorum ben valla.

bilmiyom bebişler bi türlü gelmek bilmiyoo...benim karnım haaala yukarda seninki nasıl????bi umutla bu haftayı bekliyom doktor bu hafta dogum olabilir dedi.....inssssssssssssssssssallahhhh dogururuz sende bende..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…