2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Cnm cok saol bana moral verdin' devamli sagiyorum cikanida hemen bebegime veriyorum. Ama geleceği belli goguslerim cok sertlesti insallah hep dua ediyorum

Kızlar ıyı akşamlar ben çok şükür cuma sabaha karşı kızımı kucağıma aldım Rabbım herkesı yavrusuna kavuştursun Gulsevdam normal olmuş bebegın çok sevındım Allah analı babalı büyütsün s limbocum süt sorunu bendede var doğduğunun ertesı gunü doktoru koştuk çok ağlıyordu doymamış bebegım mama verıyorum cogunluk emzırıp gece mama verıyrum süt çoğalması ıcın bal serbetı komposto hurma çörek otunu ezıp balla macun yapıp ılık su ile ıc süt tıkanmasına havuç rendeleyıp göğüse koyulur bende bı kıtap var orada okuduklarım bol su aklıma geldıkce yazarım ılk 70 saat sonra gelırmıs esas süt sıkma canını benım 4. Ilk kızımda sutum taşardı ama doymuyormus yavrum hepsınede mama takvıyelı büyüttüm dogum hıkayemı en kısa zamanda yazarım ınsallah sımdı kızım mama yedıgı ıcın uyuyor sımdı uyanır göğsüm anca süt doldu mama yemedımı uyumuyor benım sütte emdıkce yetmıyo bunada şükür

Benim oglum gece hic uyumayip gunduz uyuyor, cok zor oluyor gece gece ugrasmak, uyumasa iyi birde agliyor oyalanmayi daha bilmedigi icin, sizde durumlar nasil?

Dogum yapan tum anneleri tebrik ediyorum darisi bekleyen tum mayis annelerine...
Bizde gece uyumuyoruz tek oyalanma kaynagimiz anne gogsu inmiyoruz hic memeden korkuyorum burda uyumaya aliscak sipamm:)

Selam kizlar..benim bdt belli degildi iki hastane iki hafta arayla ayri tarih veriyordu..bugun başka bir hastaneye gittim (sema hastanesi) orda doktor eski ultrasonlarima bakti ve beklenen dogum tarihini 15mayis olarak hesapladi. Yani yarin 40 haftam bitiyor cuma günü tekrar kontrole cagirdi takip edelim bir sorun olmazsa haftaya saliya kadar bekleyelim bebek kendi gelmezse haftaya sali suni sanciyla başlatıriz acilma olursa normal dogum olmazsa da mecburi sezeryan olur dedi simdi bana is ciddiye bindi gibi geliyor..kızlar ne olur dua edin suni sanciya gerek kalmadan sancim baslasin ve hayirlisiyla normal dogum yapayım insallah..

ii akşamlar kızlar nasılsınız. gün yaklaştıkça geçmek bilmiyo sanki. hala doğuma bi belirtim yok. dun kontrole gittiğimde doktorun dediği suyun sancın kanaman oldugunda hastaneye gitmem. eğer olmazsa haftaya salı yine kontrole çağırdı...

İnşallah suni sancıya gerek kalmaz...benimde cuma günü doluyo 40.haftam ve ben o günden sonra bir gün bile beklemekten korkuyorum( bebeğime bişey olmasından korkuyorum bir sürü şey okudum bunun hakkında internette( Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...

Insallah sancilarimiz zamaninda gelir de normal sekilde hayirlisiyla dogum yaparız canim..niye gelmiyor bu bebekler niye suni sanci istiyorlar anlamıyorum neyi yanlis yapiyoruzki dogamizda normal dogum yokmu

Kizlar korkutmayin kendinizi benim de 40 dolmaya 1 gun kala oldu dikkat edin sadece kiynasmasina suyunuza falan 42 haftaya kadar bekleyebiliyosûn bildigim kadariyla

Kizlar korkutmayin kendinizi benim de 40 dolmaya 1 gun kala oldu dikkat edin sadece kiynasmasina suyunuza falan 42 haftaya kadar bekleyebiliyosûn bildigim kadariyla

40im yarin doluyormus canim. .acilmam yoksa suni sanciyla baslamasini istemiyorum..42bitene kadar bekleyim diyorum ama ya yine yanlis hesapliyorlarsa diye dusunmekten de kendimi alamıyorum stres oldum ister istemez..

40im yarin doluyormus canim. .acilmam yoksa suni sanciyla baslamasini istemiyorum..42bitene kadar bekleyim diyorum ama ya yine yanlis hesapliyorlarsa diye dusunmekten de kendimi alamıyorum stres oldum ister istemez..

Bekle derim bencede bi sorun yoksa suyunda falan bekle canim belki gece sancilanirsin hic belli olmaz bi anda geldi benim sancim yarin doguruyorum haberini aliriz belki senden:):) saglikli bi sekilde kucana alorsin insallah yoruldunuz iyice tahmin edebiliyorum bebegini alinca butun zorliklar sikintilar unutuluyor canim

Insallah canim cok sagol ben bebegimin hazir oldugunda geleceğine inanıyorum ama doktorlarin yanlis hesap yapip erken dogmaya zorlayip sonra sezeryana donmesinden korkuyorum. .birde cevremdeki insanlar cok yoruyor beni..onlara neyse dogumumdan

Insallah canim cok sagol ben bebegimin hazir oldugunda geleceğine inanıyorum ama doktorlarin yanlis hesap yapip erken dogmaya zorlayip sonra sezeryana donmesinden korkuyorum. .birde cevremdeki insanlar cok yoruyor beni..onlara neyse dogumumdan

Canım hıc korka her gün Meryem sürmesinin ılk sayfasını bıde ınsıkak süresını yasını oku Inan bana ben bu okudukların sayesınde sag sağlım yavrumu kucağıma aldım tarıhını sen bılmıyomusun ne zaman gebe kaldın

BU BELİRSİZLİK hepimiz için sıkıntı :26: geçen hafta doktorum bebeğin kafa çapı büyük haftaya gel sezeryan önerebilirim dedi. bugün doğum yapmayı planladığım hastaneye gittim (kendi doktorum özel çalıştığı için doğum yaptıramıyor) oradaki doktor şimdilik sezeryanlık durum yok sen doğurursun inş. bu çocuğu dedi. kilosu da maş. 3700 gr kafa çapı 4 kg a eşit.
durup durup ağlayasım geliyor. hamd olsun herşey yolunda bebeğim sağlklı ama ne bileyim işte içim daralıyor

Rabbim kabul ederse ben de okudum Meryem suresi, inşirah, yasin suresi ve araf suresi 54. ayet suya üfledim. inş. sancım gelince o sudan içecem.
doğumun nasıl oldu kısaca bahsedebilir misin? kendimi daha iyi hissederim inş.

Hakkisin banada hep sorarlardi daha dogurmadin mi diye gicik olurdum

Karin asagida benim,bi de arada gelen sancilardan baska da bisey yok.Beklemeye devaaaaam

Canim hic takilma cevreye ya ne gerek var kendini strese sokmaya.Dedigin gibi naparsak yapalim bebisler hazir oldugunda gelecek,bosver milleti.Sanki kendileri doguruyo

Canim supriz oldu hamilelik birde adetlerim duzensiz sat imla hic uymuyor hamileligim 26temmuz sat ama hamilelik agustos 8olmus olmali en erken..yarin o sureleri okurum insallah..bu arafa feci şekilde hormonlar, korkular, stres tavan yapti..iyi olamiyorum bugunlerde rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

saat 3.20 ve benim bacaklarım agrıyo ve cok yanıyo..o kadar da suya tuttum halbuki...hergün yürüyordum ama bugün hava yagmurlu olunca kendime arkadas bulamadım ve yürüyemedim.............off ya uyuyamıyorum.............zombi oldum ya..........uyumayı cok özledim..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…