- 30 Nisan 2012
- 307
- 2
- 296
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.101
Düzenli olarak sağmaya devam et canım ve kendini üzme, süt olayı moralle çok ilgili, geleceğine inan ve biberon da versen önce azıcık göğsünü ver tamamen unutmasın birkaç çekişinde süt gelir ondan sonra boşalmasını beklemeden biberonu ver ki huysuzlanmaya başlamasın. Ama sağmaktan vazgeçme.
Benim oglum gece hic uyumayip gunduz uyuyor, cok zor oluyor gece gece ugrasmak, uyumasa iyi birde agliyor oyalanmayi daha bilmedigi icin, sizde durumlar nasil?
Selam kizlar..benim bdt belli degildi iki hastane iki hafta arayla ayri tarih veriyordu..bugun başka bir hastaneye gittim (sema hastanesi) orda doktor eski ultrasonlarima bakti ve beklenen dogum tarihini 15mayis olarak hesapladi. Yani yarin 40 haftam bitiyorcuma günü tekrar kontrole cagirdi takip edelim bir sorun olmazsa haftaya saliya kadar bekleyelim bebek kendi gelmezse haftaya sali suni sanciyla başlatıriz acilma olursa normal dogum olmazsa da mecburi sezeryan olur dedi simdi bana is ciddiye bindi gibi geliyor..kızlar ne olur dua edin suni sanciya gerek kalmadan sancim baslasin ve hayirlisiyla normal dogum yapayım insallah..
İnşallah suni sancıya gerek kalmaz...benimde cuma günü doluyo 40.haftam ve ben o günden sonra bir gün bile beklemekten korkuyorum( bebeğime bişey olmasından korkuyorum bir sürü şey okudum bunun hakkında internette ( Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...
İnşallah suni sancıya gerek kalmaz...benimde cuma günü doluyo 40.haftam ve ben o günden sonra bir gün bile beklemekten korkuyorum( bebeğime bişey olmasından korkuyorum bir sürü şey okudum bunun hakkında internette ( Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...
Kizlar korkutmayin kendinizi benim de 40 dolmaya 1 gun kala oldu dikkat edin sadece kiynasmasina suyunuza falan 42 haftaya kadar bekleyebiliyosûn bildigim kadariyla
40im yarin doluyormus canim. .acilmam yoksa suni sanciyla baslamasini istemiyorum..42bitene kadar bekleyim diyorum ama ya yine yanlis hesapliyorlarsa diye dusunmekten de kendimi alamıyorumstres oldum ister istemez..
Bekle derim bencede bi sorun yoksa suyunda falan bekle canim belki gece sancilanirsin hic belli olmaz bi anda geldi benim sancim yarin doguruyorum haberini aliriz belki senden:):) saglikli bi sekilde kucana alorsin insallah yoruldunuz iyice tahmin edebiliyorum bebegini alinca butun zorliklar sikintilar unutuluyor canim
Insallah canim cok sagol ben bebegimin hazir oldugunda geleceğine inanıyorum ama doktorlarin yanlis hesap yapip erken dogmaya zorlayip sonra sezeryana donmesinden korkuyorum. .birde cevremdeki insanlar cok yoruyor beni..onlara neyse dogumumdan
Canım hıc korka her gün Meryem sürmesinin ılk sayfasını bıde ınsıkak süresını yasını oku Inan bana ben bu okudukların sayesınde sag sağlım yavrumu kucağıma aldım tarıhını sen bılmıyomusun ne zaman gebe kaldın
Insallah canim cok sagol ben bebegimin hazir oldugunda geleceğine inanıyorum ama doktorlarin yanlis hesap yapip erken dogmaya zorlayip sonra sezeryana donmesinden korkuyorum. .birde cevremdeki insanlar cok yoruyor beni..onlara neyse dogumumdan
bilmiyom bebişler bi türlü gelmek bilmiyoo...benim karnım haaala yukarda seninki nasıl????bi umutla bu haftayı bekliyom doktor bu hafta dogum olabilir dedi.....inssssssssssssssssssallahhhh dogururuz sende bende..................
Canım hıc korka her gün Meryem sürmesinin ılk sayfasını bıde ınsıkak süresını yasını oku Inan bana ben bu okudukların sayesınde sag sağlım yavrumu kucağıma aldım tarıhını sen bılmıyomusun ne zaman gebe kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?