- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.301
kusan çocuk gelişikli olur derler birden emiyorlar benimde öyle sanki ağzında tutuyor daha bir göz aç kapamada kusuyor zaten sütüm az kusmamaı için dikkat ediyorum çünkü kusunca midei boş oluyor bu sefer ağlıyor öyle böyle büyüyecekler
sancısı varsa ondanda kusuyor sen kendini üşütmemeye dikkat et sütüne geçer derler ekşi şeyler yeme direk bebeğe yansıyormuş
ayaklarına patik felan giydir üşüttümüde çok kusuyor birde kakasını yapan sıraya denk gelirse ıkınırken hepsi çıkıyor 15 günde öğrendiklerim bunlar
allah kolaylıklar versin kucağa alışmaması için cebelleştim ama ne mümkün gelen kucaklıyor giden kucaklıyor yatağına götüremiyorum yattığı an uyanıyor öyle böyle zaman geçecek
kızlarr,, 3 günümüz kaldıı ama bizde hala tık yooook( günü en az kalan ve bekleyen benim herhalde birinci sırada..
yok canım senden önce biz varız 1 günümüz kaldı ama hala tık yok, çok sinirlerim bozuluyor bu duruma.
p.tesi kontrole gideceğiz , eğerki kilomuz 4 ü geçmişse sezeryan dedi drumuz. çok moralsizim.benle bir olanların bebişleri geldi bizimki inatla içerde :))
kusan çocuk gelişikli olur derler birden emiyorlar benimde öyle sanki ağzında tutuyor daha bir göz aç kapamada kusuyor zaten sütüm az kusmamaı için dikkat ediyorum çünkü kusunca midei boş oluyor bu sefer ağlıyor öyle böyle büyüyecekler
sancısı varsa ondanda kusuyor sen kendini üşütmemeye dikkat et sütüne geçer derler ekşi şeyler yeme direk bebeğe yansıyormuş
ayaklarına patik felan giydir üşüttümüde çok kusuyor birde kakasını yapan sıraya denk gelirse ıkınırken hepsi çıkıyor 15 günde öğrendiklerim bunlar
allah kolaylıklar versin kucağa alışmaması için cebelleştim ama ne mümkün gelen kucaklıyor giden kucaklıyor yatağına götüremiyorum yattığı an uyanıyor öyle böyle zaman geçecek
maşallah halil efe'ye iştahı iyi :) bi süre sonra kenliğinden geçecek şuan mideleri büyüyor fazla alacak fazlasını çıkaracak yavaş yavaş geçecek ama sabırlı ol canım normal şuan kusmaları yeni doğan bebekler ne zaman memenizi verseniz emer asla yok demez doyumsuzdurlar o yüzden mideleri büyüyüne kadar böyle sıkıntırları oluyor ama sürekli emmek istemeleri fazla emmeleri midelerini geliştiriyor yani kuzun büyüyor sıkıntı yapma sevin :) minada gazını çıkarmadıgım zamanlar kusuyor birde kakasını yaparken çok ıkınıyor yeni mama yediyse hepsini çıkarıyor minik cadım
evet doğru kakasını yaparken daha çok kusuyor. bir de hıçkırıyor kusunca. hıçkırınca midesi büyür diye biliyorum. hiç sesi çıkmıyor hıçkırık tutunca çok sevimli oluyor ya dün hıçkırık tuttu sevindim ohh durcak 5 dk diye.. haftada bir gün perşembe günü haftasında yani aşırı aç oluyor.. tam 2 haftadır perşembeleri dünyayı yese doymuyor.. ayy rahatladım yaa sağolun vallaa...
aslında kustuğu için büyümez diye endişeleniyorum o yüzden tedirginliğim. yoksa her şeyi normal.. sarılığımızda 2 gnde geçti sanırım... gözleri bembeyaz yüzü bembeyaz oldu kuzumun. ağarıverdi birden.. nasıl oldu bilmiyorum ama birden geçiverdi.. umarım tekrarlamaz.. ben ne zaman onun için bir şeyden endişe duysam hemen yok oluyor şükürler olsun.. karnımdayken makat gelişiydi 2 gün sonra döndü falan bu sarılık işi de öyle oldu.. çok mutluyum valla..
canım bizim ki gaz çıkarırken çıkarıyor genelde ama çok yemediyse eğer azcık kusuyor ama durmadan emiyorsa süt emdiği gibi çıkıyor ağzından.. günde kaç kere kaka yapıyor mina bebek? bizim ki 3-4 kere yapıyor.. hatta yaptığı zamanlarda hemen hemen aynı oluyor. sabah öğleden sonra, akşam, bazen de yatmadan önce.. bazen de öğlen 2 kere yaptığı oluyor..sürekli kakasını inceliyorum kocam gülüyor halime.. miktarına, kokusuna, rengine bakıyorum. sarı, kahverengi içinde sarı yuvarlaklar oluyor, sıvı halde yapıyor.. bir de bu aralar bir kerede yaptığı çiş miktarı arttı.. bezi oldukça ağırlaşmaya başladı. elimle onu bile tartıyorum..bugün alıp sağlık ocağına gidesim var tartmak istiyorum kilo aldı mı acaba diye.. kıyafeti kalmadı temiz yıkattım kurumadı hava da bir garip.. çok merak ediyorum kilo aldı mı diye.. içimdeyken daha kolaydı beslemek
bizimde son 4 gunumuz salı gunune kadar hala doguramadıysam salı gunu mecburı kontrol var herkes dogurduy biz kladıkk agrılarım cok fazla ama dogum sancısı degıl
kızlarr,, 3 günümüz kaldıı ama bizde hala tık yooook( günü en az kalan ve bekleyen benim herhalde birinci sırada..
yok canım senden önce biz varız 1 günümüz kaldı ama hala tık yok, çok sinirlerim bozuluyor bu duruma.
p.tesi kontrole gideceğiz , eğerki kilomuz 4 ü geçmişse sezeryan dedi drumuz. çok moralsizim.benle bir olanların bebişleri geldi bizimki inatla içerde :))
bizimde son 4 gunumuz salı gunune kadar hala doguramadıysam salı gunu mecburı kontrol var herkes dogurduy biz kladıkk agrılarım cok fazla ama dogum sancısı degıl
p.tesi kontrole gideceğiz , eğerki kilomuz 4 ü geçmişse sezeryan dedi drumuz. çok moralsizim.benle bir olanların bebişleri geldi bizimki inatla içerde :))[/
sorma cnm yaa aynı durumdayızz,,tamam hayırlısı neyse o olsun diyoruz ama insan beklemektende yoruluyoo ve artıkk korkuozda bişi olcak diee,,ee tabi bide doğum yapanları duydukça stres basıyoo..
şu anda kaç kilo canm sennki, niye öyle dedi 4ü geçerse doğuramazmıymışsın,, bizde tabi doğruysa 3700üzhemn hemn ama öyle bişey demedi.. bizim kontrolde yarın, bakalım ne dicek..
gel artık oğlum yaaaaa resmen hungur hungur aglıyorm gecelerı artık gelsın dıye bu bel agrısı popomdakı agrı delırtıcek benı ustelık ıkı adım yol dahı yuruyemıyorm ama sancım artmıyor ne kadar surerse susrsun sonunda kesılıyor salı gunu hala gelmedysen dr. nasıl dogurtucak dıyede dusunmekten alamıyorm kendımı son gun salı ve ben 40 haftayı doldurdugum gun sezaryan olmak ıstemıyorum bana dua edınnn
canım mina mama agırlıklı beslendiği için günde 1 kez dolu dolu yapıyor rahatlıyor bol bol alttan üstten gaz çıkardıgı için hiç rahatsız olmuyor aptamil çok kabız yapıyor ama başka mamalarada güvenemiyorum şaşırdım sütümde 20 cc düştü iki saatte bir sağmama rağmen
arkadaşlar mina artık uzun süre uyanık kalmaya başladı az kaldı 3 4 gün sonra 1 aylık olacağız artık uymak istemiyor eskisi gibi onunla konuşmamızda hosuna gidiyor sürekli konuşuyorum onunla müzik dinlemekde hosuna gidiyor birde diyorlar bebek 40 çıkana kadar görmez duymaz diyorlar yok öyle bişey çok güzel görüyor duyuyorlar :)
p.tesi kontrole gideceğiz , eğerki kilomuz 4 ü geçmişse sezeryan dedi drumuz. çok moralsizim.benle bir olanların bebişleri geldi bizimki inatla içerde :))[/
sorma cnm yaa aynı durumdayızz,,tamam hayırlısı neyse o olsun diyoruz ama insan beklemektende yoruluyoo ve artıkk korkuozda bişi olcak diee,,ee tabi bide doğum yapanları duydukça stres basıyoo..
şu anda kaç kilo canm sennki, niye öyle dedi 4ü geçerse doğuramazmıymışsın,, bizde tabi doğruysa 3700üzhemn hemn ama öyle bişey demedi.. bizim kontrolde yarın, bakalım ne dicek..
canım çatı muanesi sancım olmadığı için yapılmadı 4 kilo üstünü doğurabilirmiyim bilmiyorum , 3,900 gr çıktı 50 cm boy , kafası ve gövdesi iri bebek dedi , bakalım eğerki kilosu 4 ü geçmezse 25 ine kadar bekleriz gelmesini dedi, günü geçipte aksi durumların ortaya çıkmasından korkuyorum , normal istiyorum ama riske de atmak istemiyorum gelsin artık bu bebişlerrrrr :))) bu arada drum normali destekliyor , sezeryan derse ona güvendiğim için kabul ederim..
canım biz de 21 günlük olduk ve her şeyi anlıyor gerçekten.. wc den bekle bebeğim geliyorum diyorum susup bekliyortabi bi süre... yani bi kaç saniye bile sussa seviniyor insan o kdar uğraştırsa da arada bir böyle hareketlerine bayılıyorum.. dün banyo yaptırırken ağlamadı nerdeyse... mutlu gözüküyordu..hep su kuşu olcak yavrum diyordum kesin öyle olcak sabahları biz de müzik dinliyoruz, el çırpmama ve çıngırak a gözlerini kırparak tepki veriyor.. ellerini birleştirmeye başladı.. yüz üstü yatırınca kafasını kaldırıp sağdan sola çevirebiliyor.. bence ne öğrenirlerse 40 lı iken öğreniyorlar..
canım çatı muanesi sancım olmadığı için yapılmadı 4 kilo üstünü doğurabilirmiyim bilmiyorum , 3,900 gr çıktı 50 cm boy , kafası ve gövdesi iri bebek dedi , bakalım eğerki kilosu 4 ü geçmezse 25 ine kadar bekleriz gelmesini dedi, günü geçipte aksi durumların ortaya çıkmasından korkuyorum , normal istiyorum ama riske de atmak istemiyorum gelsin artık bu bebişlerrrrr :))) bu arada drum normali destekliyor , sezeryan derse ona güvendiğim için kabul ederim..
aynen benm sancım olmadığı için daha banada yapılmadı çatı muayenesi, bizimkinede iri dio,,bende normal istiodum ama artık dedğin gibi beklemekte istemiorum yaa insan korkuyoo son dakika bişey olur aman Allahım korusun,, işte yarın kontrol var bakalım olmadı sezeryanla alsın dicem artık napiim
Allah yardımcımız olsun canım hafta sonu normal şekilde gelsin bebişlerimiz inşallahhh , hiç umutlu değilim ama(
gel artık oğlum yaaaaa resmen hungur hungur aglıyorm gecelerı artık gelsın dıye bu bel agrısı popomdakı agrı delırtıcek benı ustelık ıkı adım yol dahı yuruyemıyorm ama sancım artmıyor ne kadar surerse susrsun sonunda kesılıyor salı gunu hala gelmedysen dr. nasıl dogurtucak dıyede dusunmekten alamıyorm kendımı son gun salı ve ben 40 haftayı doldurdugum gun sezaryan olmak ıstemıyorum bana dua edınnn
canım senin yine bir dogum belirtin var benim o da yokkkkkkkk sessiz sedasız günler geciriyommm.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?