2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ben kimsenin almasına izin vermiyorum çok sinir oluyorum 40lı bebekle oyun oynanırmı sevilir mi ya bol bol uyumuası emmesi lazım uyuyan çocugu kaldırıyorlar ona ayrı sinir oluyorum

kızlarr,, 3 günümüz kaldıı ama bizde hala tık yooook ( günü en az kalan ve bekleyen benim herhalde birinci sırada..

kızlarr,, 3 günümüz kaldıı ama bizde hala tık yooook ( günü en az kalan ve bekleyen benim herhalde birinci sırada..

yok canım senden önce biz varız 1 günümüz kaldı ama hala tık yok, çok sinirlerim bozuluyor bu duruma.
p.tesi kontrole gideceğiz , eğerki kilomuz 4 ü geçmişse sezeryan dedi drumuz. çok moralsizim.benle bir olanların bebişleri geldi bizimki inatla içerde :))

gel artık oğlum yaaaaa resmen hungur hungur aglıyorm gecelerı artık gelsın dıye bu bel agrısı popomdakı agrı delırtıcek benı ustelık ıkı adım yol dahı yuruyemıyorm ama sancım artmıyor ne kadar surerse susrsun sonunda kesılıyor salı gunu hala gelmedysen dr. nasıl dogurtucak dıyede dusunmekten alamıyorm kendımı son gun salı ve ben 40 haftayı doldurdugum gun sezaryan olmak ıstemıyorum bana dua edınnn

bizimde son 4 gunumuz salı gunune kadar hala doguramadıysam salı gunu mecburı kontrol var herkes dogurduy biz kladıkk agrılarım cok fazla ama dogum sancısı degıl

evet doğru kakasını yaparken daha çok kusuyor. bir de hıçkırıyor kusunca. hıçkırınca midesi büyür diye biliyorum. hiç sesi çıkmıyor hıçkırık tutunca çok sevimli oluyor ya dün hıçkırık tuttu sevindim ohh durcak 5 dk diye.. haftada bir gün perşembe günü haftasında yani aşırı aç oluyor.. tam 2 haftadır perşembeleri dünyayı yese doymuyor.. ayy rahatladım yaa sağolun vallaa...

aslında kustuğu için büyümez diye endişeleniyorum o yüzden tedirginliğim. yoksa her şeyi normal.. sarılığımızda 2 gnde geçti sanırım... gözleri bembeyaz yüzü bembeyaz oldu kuzumun. ağarıverdi birden.. nasıl oldu bilmiyorum ama birden geçiverdi.. umarım tekrarlamaz.. ben ne zaman onun için bir şeyden endişe duysam hemen yok oluyor şükürler olsun.. karnımdayken makat gelişiydi 2 gün sonra döndü falan bu sarılık işi de öyle oldu.. çok mutluyum valla..

canım bizim ki gaz çıkarırken çıkarıyor genelde ama çok yemediyse eğer azcık kusuyor ama durmadan emiyorsa süt emdiği gibi çıkıyor ağzından.. günde kaç kere kaka yapıyor mina bebek? bizim ki 3-4 kere yapıyor.. hatta yaptığı zamanlarda hemen hemen aynı oluyor. sabah öğleden sonra, akşam, bazen de yatmadan önce.. bazen de öğlen 2 kere yaptığı oluyor..sürekli kakasını inceliyorum kocam gülüyor halime.. miktarına, kokusuna, rengine bakıyorum. sarı, kahverengi içinde sarı yuvarlaklar oluyor, sıvı halde yapıyor.. bir de bu aralar bir kerede yaptığı çiş miktarı arttı.. bezi oldukça ağırlaşmaya başladı. elimle onu bile tartıyorum.. bugün alıp sağlık ocağına gidesim var tartmak istiyorum kilo aldı mı acaba diye.. kıyafeti kalmadı temiz yıkattım kurumadı hava da bir garip.. çok merak ediyorum kilo aldı mı diye.. içimdeyken daha kolaydı beslemek

canım mina mama agırlıklı beslendiği için günde 1 kez dolu dolu yapıyor rahatlıyor bol bol alttan üstten gaz çıkardıgı için hiç rahatsız olmuyor aptamil çok kabız yapıyor ama başka mamalarada güvenemiyorum şaşırdım sütümde 20 cc düştü iki saatte bir sağmama rağmen

bizimde son 4 gunumuz salı gunune kadar hala doguramadıysam salı gunu mecburı kontrol var herkes dogurduy biz kladıkk agrılarım cok fazla ama dogum sancısı degıl

ah kızlar ah ben varım asıl 15 inde doldu benim günüm
hafta sonu bi hareket olmazsa pazartesi yatış yapıcaz suni sancı deniycez hayırlısı allahtan..

arkadaşlar mina artık uzun süre uyanık kalmaya başladı az kaldı 3 4 gün sonra 1 aylık olacağız artık uymak istemiyor eskisi gibi onunla konuşmamızda hosuna gidiyor sürekli konuşuyorum onunla müzik dinlemekde hosuna gidiyor birde diyorlar bebek 40 çıkana kadar görmez duymaz diyorlar yok öyle bişey çok güzel görüyor duyuyorlar :)

bende aynı dualardayım cnmm bakalım beklemekten başka bişey gelmioo elimizden,,senn günün nasıl salı bitio peki anlamadım bnm 20 mayıs pazartesi bitio,, senn daha önce değilmi

canım biz de 21 günlük olduk ve her şeyi anlıyor gerçekten.. wc den bekle bebeğim geliyorum diyorum susup bekliyor tabi bi süre... yani bi kaç saniye bile sussa seviniyor insan o kdar uğraştırsa da arada bir böyle hareketlerine bayılıyorum.. dün banyo yaptırırken ağlamadı nerdeyse... mutlu gözüküyordu..hep su kuşu olcak yavrum diyordum kesin öyle olcak sabahları biz de müzik dinliyoruz, el çırpmama ve çıngırak a gözlerini kırparak tepki veriyor.. ellerini birleştirmeye başladı.. yüz üstü yatırınca kafasını kaldırıp sağdan sola çevirebiliyor.. bence ne öğrenirlerse 40 lı iken öğreniyorlar..

aynen yaa her hareketi beni uçuyorr resmen sevinçden annem arıyor telefonda kızım ben seni gezmeye götürcem alışverişe götürcem mamalar ciciler alıcam diyor bizimki gülme krizine giriyor yaa sanki anlıyo sıpam gezme diyince ayrı bi gülüyor ağzını ayıra ayıra kız çocuk işte şimdiden belli :)))

Allah yardımcımız olsun canım hafta sonu normal şekilde gelsin bebişlerimiz inşallahhh , hiç umutlu değilim ama (

bendee ümidimi yitirmeye basladım........benim de son 2 günüm kaldı... pazartesiye kadar dogurmazsam pazartesiden itibaren dogum sonrası izinlerim yanmaya baslayacak...........offffffffff cok geriliyorum bir yandan arkadaslarım bir yandan benim taraf bir yandan esimin tarafı millet dört gözle benim bebişi bekliyo............ama benimkinin de hiç cıkmaya niyeti yok..o kadar sabrettim vallahi şuson günler gecmek bilmiyo...............bebegimin odasına bos bos bakıp cıkıyom....forumdaki dogum yapan arkadaslara cok özeniyorum...bak dogumu yaptılar simdi bebişleri kusuyomus ya da sarılık geciriyomus ya da mis gibi kokuyormus bebişleri filan bu muhabbetlerr basladı....ALLAHIMM bizde görebilecek miyiz bugünleri yaaa............ayyyyyyyyyyyy cok kıskandımmm yaa..............gelsin artık bebişlerimiz.........moralim sıfırlarda.................bakalım salı günü doktor kontrolü var..........ümitsizim bu bebiş dogmayacak gibiiiiiii...............hiç en ufak bir dogum belirtim yok

canım senin yine bir dogum belirtin var benim o da yokkkkkkkk sessiz sedasız günler geciriyommm.........

canım senin yine bir dogum belirtin var benim o da yokkkkkkkk sessiz sedasız günler geciriyommm.........

Bozma moralini satdasim,bak ben de burdayim sabirsiz bi sekilde.Ama ne yapalim,sonucta ne zaman hazir olurlarsa o zaman gelecekler.Pozitif dusunup moralimizi yuksek tutmaktan baska caremiz yok.Beni en cok sinir eden esimin sakinligi.Birak artik ne zaman gelmek isterse gelsin falan diyhh o kadar rahat ki.Dun dedim sen tasisaydin bakalim ayni seyleri dusunebilirmiydin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…