- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.321
Bozma moralini satdasim,bak ben de burdayim sabirsiz bi sekilde.Ama ne yapalim,sonucta ne zaman hazir olurlarsa o zaman gelecekler.Pozitif dusunup moralimizi yuksek tutmaktan baska caremiz yok.Beni en cok sinir eden esimin sakinligi.Birak artik ne zaman gelmek isterse gelsin falan diyhh o kadar rahat ki.Dun dedim sen tasisaydin bakalim ayni seyleri dusunebilirmiydin diye
demişsiniz, onu görünce yazmak istedim. özelde çalışmayı bilmiyorum ama eğer devlette iseniz doğum gecikince izin yanmaz. doğumdan sonra başlar o izinler diye biliyorum. yani bebeğin geciktiği dönem fetret devri :) ama yinede umarım bebeğinizi en kısa zamanda hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.bendee ümidimi yitirmeye basladım........benim de son 2 günüm kaldı... pazartesiye kadar dogurmazsam pazartesiden itibaren dogum sonrası izinlerim yanmaya baslayacak...........
Bizim baş genişliği ilerledi canım 6 saat sancı çektim ama olmadı inşallah sana nasip olur
yasayan anlar de miiiiiiiiiiiiiii
Yanlis alarmlarla gecen bikac gunden sonra gene beklemelerdeyimartik cok agirlastim gobek deligim yaniyor tasiyamiyorum kendimi psikolojim sifir hicbirsey olmuyor kendimi cok kotu hissediyorum, dogum korkusu vardi valla gecti o asamaya gelsem umrum degil agri sanci cok yorgunum allahim guc ver bize
demişsiniz, onu görünce yazmak istedim. özelde çalışmayı bilmiyorum ama eğer devlette iseniz doğum gecikince izin yanmaz. doğumdan sonra başlar o izinler diye biliyorum. yani bebeğin geciktiği dönem fetret devri :) ama yinede umarım bebeğinizi en kısa zamanda hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.
Aynen oyle canim,kesinlikle anlayacaklari bisey degil...
Tatlim az daha sabir,yuzduk yuzduk kuyruguna geldik,simdi daha pozitif dusunme zamani.Koyverme kendini
kızlar benim bebek sürekli kusuyor ya.... emiyor emiyor emiyor sonra süt daha midesine inmeden kusuyor çünkü midesi dolu oluyor... gece falan kusması yok hiç ya da çok acıktığında.. aşırı emmek istiyor ve sonra kusuyor. emzik veriyorum bazen ama benim memem olmadığını anlayınca ağlıyor... mememe bağlandı resmen sırf o yüzden emiyor süt olunca yutuyor ve sonunda artık emdiğini çıkarıyor.. kustuktan sonra bir süre vermiyorum mememi oyalamaya çalışıyorum ama o kadar çıldırıyor ki bazen kucağıma alıyorum pat diye susuyor meme geleceğini anlayınca.. beni parmağında oynatmaya başladı... yaa her yer kusmuk oldu.. dün kaç kere üstümü değiştirdim onun ki hariç.. dün banyo yaptırdık bugün yine kusmuk kokuyor..kusmuk kokulu oğlum diye seviyorum ben de ayaklarını vücudunu sıcak da tutuyorum ama sırf bu aşırı yeme isteğine napıcam bilmiyorum...
kızlar benim bebek sürekli kusuyor ya.... emiyor emiyor emiyor sonra süt daha midesine inmeden kusuyor çünkü midesi dolu oluyor... gece falan kusması yok hiç ya da çok acıktığında.. aşırı emmek istiyor ve sonra kusuyor. emzik veriyorum bazen ama benim memem olmadığını anlayınca ağlıyor... mememe bağlandı resmen sırf o yüzden emiyor süt olunca yutuyor ve sonunda artık emdiğini çıkarıyor.. kustuktan sonra bir süre vermiyorum mememi oyalamaya çalışıyorum ama o kadar çıldırıyor ki bazen kucağıma alıyorum pat diye susuyor meme geleceğini anlayınca.. beni parmağında oynatmaya başladı... yaa her yer kusmuk oldu.. dün kaç kere üstümü değiştirdim onun ki hariç.. dün banyo yaptırdık bugün yine kusmuk kokuyor..kusmuk kokulu oğlum diye seviyorum ben de ayaklarını vücudunu sıcak da tutuyorum ama sırf bu aşırı yeme isteğine napıcam bilmiyorum...
Yanlis alarmlarla gecen bikac gunden sonra gene beklemelerdeyimartik cok agirlastim gobek deligim yaniyor tasiyamiyorum kendimi psikolojim sifir hicbirsey olmuyor kendimi cok kotu hissediyorum, dogum korkusu vardi valla gecti o asamaya gelsem umrum degil agri sanci cok yorgunum allahim guc ver bize
canım ben adalet bakanlıgında sözlesmeli personelim ama malesef kurum sözlesmeli personele cok sınırlandırma getirdigi için dedim...evet baska kurumlar mesela dogum öncesi dogum iznini erken dogum yaptıgında dogum sonrası iznine ekleyebiliyor ama bizim kurumda yanıyor..işte dogum sonrası iznimde pazartesi gününden itibaren baslayacak....bu durumu yasayan arkadaslarımın da izni yanmıs...zatiii topu topu 13 haftam var..........inş. 2 gün içinde dogum yaparım da doya doya evladımla 13 hafta geciririmm.....
cok bunaldımm umarım ......RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN...
canım noldu? o gelen nişan değil miydi? hani nişan gelince 2 güne kadar doğum olur derler ya.
ben de yarın doktora gidecem kendi doktorum bakalım neye yönlendirecek. doktoruma sonuna kadar güvenmek istiyorum çünkü doğumu o yaptırmayacak dolayısıyla sezeryan önerse de hiçbir menfaati yok. kafası büyük ya bebeğimin riske atmak istemiyor. kilosu salı günkü ölçümde 3700 gr kafası 4 kg lık bebek kafası. seninkisi kaç kg?
anladımşu sözleşmeli durumunu hala düzeltmediler çifte standart resmen. Allahım yardımcın olsun umarım bebeğinle geçireceğin vakit boşuna gitmez alırsın yavrunu en kısa zamanda kucağına..
hayırlı olsun yavrun sağ salim kavuşmuşsun ya bebeğine bunları düşünme boşver hayırlısı böyleymiş bende 6 saat sancı çektim 4 cm açıklıkla sezeryana girdim üzüldüm ama önemli olan onun sağlıklı doğmasıydı
spinal oldum bende aynı gün ayaklandım hiçbir yan etkisini de yaşamadım sanırım bünyeyle alakalı birazda:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?