2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

yasayan anlar de miiiiiiiiiiiiiii

bendee ümidimi yitirmeye basladım........benim de son 2 günüm kaldı... pazartesiye kadar dogurmazsam pazartesiden itibaren dogum sonrası izinlerim yanmaya baslayacak...........
demişsiniz, onu görünce yazmak istedim. özelde çalışmayı bilmiyorum ama eğer devlette iseniz doğum gecikince izin yanmaz. doğumdan sonra başlar o izinler diye biliyorum. yani bebeğin geciktiği dönem fetret devri :) ama yinede umarım bebeğinizi en kısa zamanda hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.

Yanlis alarmlarla gecen bikac gunden sonra gene beklemelerdeyim artik cok agirlastim gobek deligim yaniyor tasiyamiyorum kendimi psikolojim sifir hicbirsey olmuyor kendimi cok kotu hissediyorum, dogum korkusu vardi valla gecti o asamaya gelsem umrum degil agri sanci cok yorgunum allahim guc ver bize

yasayan anlar de miiiiiiiiiiiiiii

Aynen oyle canim,kesinlikle anlayacaklari bisey degil...

Tatlim az daha sabir,yuzduk yuzduk kuyruguna geldik,simdi daha pozitif dusunme zamani.Koyverme kendini

canım ben adalet bakanlıgında sözlesmeli personelim ama malesef kurum sözlesmeli personele cok sınırlandırma getirdigi için dedim...evet baska kurumlar mesela dogum öncesi dogum iznini erken dogum yaptıgında dogum sonrası iznine ekleyebiliyor ama bizim kurumda yanıyor..işte dogum sonrası iznimde pazartesi gününden itibaren baslayacak....bu durumu yasayan arkadaslarımın da izni yanmıs...zatiii topu topu 13 haftam var..........inş. 2 gün içinde dogum yaparım da doya doya evladımla 13 hafta geciririmm.....

cok bunaldımm umarım ......RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN...

Merhaba hanımlar
Çok uzun bi aradan sonra aranıza dönmüş gibi hissettim. Pazartesi suyumuz azaldığı için risk almayıp spinal sezeryanla doğum yaptım. İyi ki yapmıştım dedim çünkü aynı gün benle doğum yapan bi hamişin de suyu azalmış bebeği kakasını yapmış biz odamızda oğluşla beraberken onun yavrusu küvezde idi.
Ameliyat çok rahattı hiç acı hissetmedim ancak sezeryandan deli gibi korkma sebebim geldi beni buldu. Çarşamba gününden beri şiddetli baş ağrısı çekiyorum. Ayakta oturarak hiç kalamıyorum. Oğlumu yatarak emziriyorum. Annem ve kayınvalidem hem bebeğe hem bana bakıyorlar resmen yemeğimi bile yatarak yiyorum. En büyük sıkıntım bu. Dün gece çok dua ettim Rabb'ime şükür bugün biraz gözümü açabildim.
Doğum hikayemi biraz daha kendime geldikten sonra yazmak istiyorum çünkü çok harika bi duyguya şuanki acılarımı hiiiiiç katmak istemiyorum.

Halilefe ye katılıyorum boğa bebekleri doyumsuz bnm sıpa mümkün olsa memeden inmeyecek. Arada uykuya dalıp memeyi bırakırsa çılgınlar gibi aramaya başlıyor ve ortalığı birbirine katıyor. Tabi bnm pek Halim ve gücüm yok çok ilgilenmiyorum oğluşla

Doğum yapan herkese hayırlı doğumlar olsun bol sütleri olsun gazsız geceleri olsun. Bekleyenlerin Rabbim yar ve yardımcısı olsun bi avazda sağlıkla bebekleri kucaklarında olsun.

Ağrılarım için dualarınızı benden esirgemeyin :) umarım en yakın zamanda görüşmek üzere.

Son düzenleme:

Canım valla benimde oğluşum daha 5 günlük ama 2 gündür fazla emdiğinden kusuyor gece gözümü kapatınca rüyamda bile onu görüyorum hemen kalkıyorum dün gece sabah 4 te uyudum 6 kalktım dün banyo yaptırmıştık huzursuz oldu gece galiba biraz öncede baya huzursuzdu uyutayım derken sırtım kaburgamla birleşti sandım ağlayınca çok üzülüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhabalar, 9 Mayıs'ta genel anestezi ile sezaryen oldum. Sütüm var ama oğlum maalesef doymuyor her seferinde önce meme emziriyorum ama arkasından ağlamaları kesilmediğinden mama vermek zorunda kalıyorum. Süt çoğaltan herşeyi yiyorum diyebilirim sütüm de fışkırma halinde olmasa da İlk hafta için fena değil. Oğlum doymak bilmiyor. Her seferinde hem meme verip hem de 60-90 cc arası mama verdiğim halde ilk hafta 200 gr kilo kaybı olmuş ama doktor ilk hafta kilo kaybının normal olduğunu söyledi. Çok hafif de sarılık çıktı. 3 saatten önce acıkıyor. Bu durumda olan ben miyim yoksa benim gibi olanlar var mı? Şaşırmış durumdayım. 9 yaşındaki oğlum bunun yarısı kadar bile yemiyordu bu minik sonra obez olmasın da başımıza.

kuzenimin bebeği 4.000 kg üzerinde doğmuştu, bebiş doğumdan sonra çok kusuyormuş; bebek reflüsü olduğu tespit edilmiş. Reflü sebebiyle zayıflamıştı Bir doktora sor istersen.. Allah şifa versin yedikleri bol bol yarasın şifa olsun inşallah..

bugün yoğundu çok, 3 kere nst çekildik.. dün gece 1 dk bile uykum yoktu, sabah 8:30 da nst için gittim erkenden işimi halledeyim de uyuyayım diye.. neredeeeeee, bizimki keyfine düşkün az oynadı 2 nst de de; dr um 2-3 gibi yine gel dedi.. şükür onda biraz hareketliydi.. bir gece dedim gelicem nst ye görün:))

neyse şükür şimdilik normal gidiyor herşey, kilo almamış bu hafta normal doğumla gelmek istiyor sanırım oğluşum.. Hayırlısı inşallah normal yapabilirim..

dünden beri toplam 2 saat uyudum biraz uyku geldi şimdi yatayım ben..

sevgiler..

kızlar yatayım dedim ama pompa araştırmasına giriştim, alanlar var mı önceden.. Doğum yapmış arkadaşlar hangi marka-model önerirsiniz? şimdiden alayım diyorum doğurmadan:)

canım noldu? o gelen nişan değil miydi? hani nişan gelince 2 güne kadar doğum olur derler ya.
ben de yarın doktora gidecem kendi doktorum bakalım neye yönlendirecek. doktoruma sonuna kadar güvenmek istiyorum çünkü doğumu o yaptırmayacak dolayısıyla sezeryan önerse de hiçbir menfaati yok. kafası büyük ya bebeğimin riske atmak istemiyor. kilosu salı günkü ölçümde 3700 gr kafası 4 kg lık bebek kafası. seninkisi kaç kg?

anladım şu sözleşmeli durumunu hala düzeltmediler çifte standart resmen. Allahım yardımcın olsun umarım bebeğinle geçireceğin vakit boşuna gitmez alırsın yavrunu en kısa zamanda kucağına..

Bilmiyorum ki canim ya ole geldi muayene sonrasi normal az kan gelmisti bu ertesi gunu geldi artik bilmiyorum ara ara sancim vardi oda gecti oleee beklemedeyim. Benim bebis 3,4 gun once 3800 kg yi gordu masallah kafadan bahsetmiyor dr ve normal yanlisi cati muayenesinde kendimi cok kastim anlayamadi zorlamadi da, dogum eylemi baslayinca karar verelim dedi allah hakimizda hayirlisini nasip etsin canim , senin bebisede masallah canim dr guvenmekten baska care yok

anladım şu sözleşmeli durumunu hala düzeltmediler çifte standart resmen. Allahım yardımcın olsun umarım bebeğinle geçireceğin vakit boşuna gitmez alırsın yavrunu en kısa zamanda kucağına..

evett malesefff ciftee standart uyguluyorlar.....herseyin hayırlısı..........hayır duaların için sagol canım..RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN =)

aynen öyle çok şükür kavuştuk bebeklerimize. bende canı tatlı bir insan değilim ama mahvetti beni ağrılar gözlerimden yaşlar akıyor gecede acile gittik ağrı kesici iğne yaptılar. kendin iyi olmayınca bebekle de ilgilenemiyorsun inş. bende bir an önce normale dönerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…