- 1 Ocak 2011
- 439
- 14
- 118
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.341
Benimki de susmak bilmiyor devamli agliyor. Devamli meme istiyor cekemeyince ağlıyor gece uykusu yok Allah sabirlar versin.
Melicim guzel haberlerini bekliyoruz canim dualarimiz seninle.
Canim benim sonunda oyle ya da boyle kavusmussun yavruna onemli olan da bu ben de ayni şeyleri yasadim biliyosun seni merak ediyordum hayirli olsun cnm
Canim bak ben ilk gunler emzirme sorunu yasadim benim de gogus ucum yok cok ağladım kizima mama verdim. Sonra saglik ocagina gittik orada bana hemsireler emzirme egitimi verdiler gogus ucunun olmasina gerek yok badini degil kahverengi kismini vereceksin gogsunun bence saglik ocagindaku hemsirelerden yardim iste cok yardimci oluyorlar ben bu sekilde 2 gundur emzirmeye calisiyorum kızımı umarim basarili oluyorumdur
amin canım çok teşekkür ederim hepimizin evlatlarına inş. bir an önce geçsin diye bekliyorum ağrılarım çok sağolasın...o kadar bekle bekle normal olsun diye küçük inatçı kısa yoldan gelmek istedi demek. :)) olsun canım allahım sağlıklı sıhhatlı uzun ömürler versin sana ve evladına. bi kaç güne sıkıntın geçer merak etme. gözün aydın olsun..
Bilmiyorum ki canim ya ole geldi muayene sonrasi normal az kan gelmisti bu ertesi gunu geldi artik bilmiyorum ara ara sancim vardi oda gecti oleee beklemedeyim. Benim bebis 3,4 gun once 3800 kg yi gordu masallah kafadan bahsetmiyor dr ve normal yanlisi cati muayenesinde kendimi cok kastim anlayamadi zorlamadi da, dogum eylemi baslayinca karar verelim dedi allah hakimizda hayirlisini nasip etsin canim , senin bebisede masallah canim dr guvenmekten baska care yok
Kizlar gunaydin canm cok sıkkın benim ki kesinlikle emmiyor ne denediysem olmadi sutumu sahip kasikla veriyordum sutumde iyice azaldi msma veriyor um fun aksamdan beri doktorlar ve ailem kesinlikle biberon vermemi istemiyor cocuk kaka yapmiyor ve 2 gundur bezinde minik kan damlalari var bu da yeterli sivi almadığı ni gosteriyormus anne sutu diye diretip cocugu bu hale mi getirdik acaba kizlar sabah sabah icimi dokeyim dedim
Kizlar gunaydin canm cok sıkkın benim ki kesinlikle emmiyor ne denediysem olmadi sutumu sahip kasikla veriyordum sutumde iyice azaldi msma veriyor um fun aksamdan beri doktorlar ve ailem kesinlikle biberon vermemi istemiyor cocuk kaka yapmiyor ve 2 gundur bezinde minik kan damlalari var bu da yeterli sivi almadığı ni gosteriyormus anne sutu diye diretip cocugu bu hale mi getirdik acaba kizlar sabah sabah icimi dokeyim dedim
Canim cok saol yazdiklarin bana moral verdi kizimi doktora goturduk az once dktor deri alti yag tabakasi erimeye baslamis bol bol yedirmeniz lazim dedi 2-3saatte bir kaldırıp besleyin 400-500 gr alsin sonrasindaki donemde agladikca verirsiniz dedi.canım seni en iyi anlayan benimdir ve çevrendekileri dinlememeni tavsiye ediyorum ben öyle yaptım çok bilmiş insanlar var hepsi prof sanırsın sen çocugun için zaten elinden geleni yapıyorsun ve ona kimse senden daha iyi bakamaz benim kızımda 36 haftalık doğdu 2400 gr çok küçükdü göğsümü tutmadı zaten sütümde 4 gün falan gelmedi zorla emzirdim 4 gün çok kilo kaybediyordu hep ağlıyordu uyumuyordu bi 30 cc mama verdim yavrum açlıkdan mafoldu dayanamadım mama başladım sonrada sütümü sağıp vermeye başladım biberonla çünkü göğsümü ne yaptıysam tutmuyor ilk önce günde 80 cc falan geliyordu şuan biraz azaldı ama son damlasına kadar sağıp vereceğim elimden gelen bu yani illa anne sütü diye tutturup yavrumu aç bırakamadım ha biraz kilolu bi bebek olsaydı 10 gün 20 gün bi şekilde ısrarla emzirirdim mama hiç vermezdim ama zaten kilosu yoktu olanda gidecekti 4 günde 400 gr vermişti riske atamadım ben dediğim gibi bebeğin için en doğru kararı sen verirsin ayrıca şu da bir gerçek çok cocuklar var sadece anne sütüyle beslenen ama hep hastanede olan mama olan çocuk illa bağışıklıgı zayıf olacak yok obez olacak diye birşey yok ek gıdaya geçildiğinde sağlıklı beslenmesi önemli olan anne sütü bir nimet ama yoksa yapacak birseyde kalmıyor ilk zamanlar ben çok üzülüyordum çünkü çevremdeki herkes mama verme çocunu obez mi yapıcan diyorlardı sanki sütüm varda ben mi vermiyorum dedim öyle diyenlere kimse kimsenin halini anlamıyor o insanlar yüzünden bunalıma girdim olan sütümde azaldı stresden ama şuan takmıyorum çünkü kızımın karnı doyuyor ve huzurlu
Canim bencede cevreni cok dinleme agzi olan konusuyor maalesef, benim oglum 38 haftalik dogdu Anne sutude aliyor mama da aliyor, ustelik mamayi biberonla verdigim halde cok sukur emmeyi birakmadi, mamasini gece iyi uyusun diye bir gece veriyorum birde gece boyunca emdigi icin Sabah ilk saatler veriyorum, hem karni tok oldugu icin daha huzurlu cok sukur, bence bebegin karnini ac birakma bence, ac cocuk cok agliyor ve uyumuyor maalesef...
Merhabalar, 9 Mayıs'ta genel anestezi ile sezaryen oldum. Sütüm var ama oğlum maalesef doymuyor her seferinde önce meme emziriyorum ama arkasından ağlamaları kesilmediğinden mama vermek zorunda kalıyorum. Süt çoğaltan herşeyi yiyorum diyebilirim sütüm de fışkırma halinde olmasa da İlk hafta için fena değil. Oğlum doymak bilmiyor. Her seferinde hem meme verip hem de 60-90 cc arası mama verdiğim halde ilk hafta 200 gr kilo kaybı olmuş ama doktor ilk hafta kilo kaybının normal olduğunu söyledi. Çok hafif de sarılık çıktı. 3 saatten önce acıkıyor. Bu durumda olan ben miyim yoksa benim gibi olanlar var mı? Şaşırmış durumdayım. 9 yaşındaki oğlum bunun yarısı kadar bile yemiyordu bu minik sonra obez olmasın da başımıza.
sabah nişanım geldi dualarınızı bekliyorum. henüz sancı felan yok :18:
sabah nişanım geldi dualarınızı bekliyorum. henüz sancı felan yok :18:
slm kızlar ben kızımı kucagıma aldım :)) 09 05 2013 tarıhın de dogdu bugun 9 gunluk olduk cok şükür normal dogum oldu dogum yapıcaklarıda allah kurtarsın bır avazdaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?