- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.361
canım benim özeldeki dr um suyun azalmaya başlamış demişti. devletteki dr un ise yeterli dedi. günüm bile geçtiği halde hala sıkıntım yok çok şükür. farklı bi dr a görün istersen. içini rahatlatMerhaba arkadaslar az önce doktordan geldim suyumun azaldığını ve bebegın kanala ınmedıgını soyledı doktor Çarşamba gunü tekrar suya bakacağını su azaldıysa sezeryana alacağını belirtti Çarşamba gunü sanki bebegın olacakmış gıbı hazırlıklı gel dedı sizce başka doktorada gitsem mi kafam karıştı normal dogum ıstedıgımı bılıyo doktor ama neden ısrarla sezeryana diretti anlamadım bu Arada seZeryan olan arkadaslar amelıyt gunü bır seyler yemişmiydiniz birde bana doktor o gün mutlaka çok hafif kahvaltı yap dedı valla beynım sulandı ne olacak bilmiyorum
canım benim özeldeki dr um suyun azalmaya başlamış demişti. devletteki dr un ise yeterli dedi. günüm bile geçtiği halde hala sıkıntım yok çok şükür. farklı bi dr a görün istersen. içini rahatlat
Selam kizlar...Baya dogum yapan var,hepinizi cok tebrik ediyorum.Bizde hala yeni bisey yok,anladim bizimki anneannesyle dedesini bekliyor.Insallah onlar gelince hemen harekete gecerOpuyoruz herkesi kocaman
sevcan senle ben galiba en son biz doguracaz....bizim junyırlar yerlerinden cıkmaya niyetleri yok...........napalım bekliyoruz sabırllaa..........
Merhaba arkadaslar az önce doktordan geldim suyumun azaldığını ve bebegın kanala ınmedıgını soyledı doktor Çarşamba gunü tekrar suya bakacağını su azaldıysa sezeryana alacağını belirtti Çarşamba gunü sanki bebegın olacakmış gıbı hazırlıklı gel dedı sizce başka doktorada gitsem mi kafam karıştı normal dogum ıstedıgımı bılıyo doktor ama neden ısrarla sezeryana diretti anlamadım bu Arada seZeryan olan arkadaslar amelıyt gunü bır seyler yemişmiydiniz birde bana doktor o gün mutlaka çok hafif kahvaltı yap dedı valla beynım sulandı ne olacak bilmiyorum
Kizlar gunaydin canm cok sıkkın benim ki kesinlikle emmiyor ne denediysem olmadi sutumu sahip kasikla veriyordum sutumde iyice azaldi msma veriyor um fun aksamdan beri doktorlar ve ailem kesinlikle biberon vermemi istemiyor cocuk kaka yapmiyor ve 2 gundur bezinde minik kan damlalari var bu da yeterli sivi almadığı ni gosteriyormus anne sutu diye diretip cocugu bu hale mi getirdik acaba kizlar sabah sabah icimi dokeyim dedim
Allah yardımcın olsun canım bol Kur'an oku Allah'a sığın Rabbımın ıznıyle sag sağlım yavrunu kucağına alırsın dua edıcem ınsallah Belkı bende bu gece doğururum bırbırımıze dua edelim canlar
Kizlar canlarim bebegim kandil günü 3bucuk civari acil sezeryanla alindi..sabah 5bucukta suyum geldi sancilarim iyiydi 3ceyrege kadar sancim 2dakikada bire düştü cok siddetliydi ama normal olsun diye herseye raziydim..somra dr.geldi acilman 2cm ve sanci geldiğinde bebegin kalbi 120ye düşüyor yarim saat bile beklemek tehlikeli dedi..agladim cok istemedim birseyler yapalim dedim ailemle konustu ikna etti 5dakikada ameliyathanedeydim..ordakilere falan hep agladim bir taraftanda sanci cekiyordum..dr. geldi nolur birdaha bakin belki acilmistir dedim..kadin Üzgün Üzgün bakti bana uyandim biraz agri hissettim cok agriyo diye agliyordum bu sefer. .yanimda da planli sezeryan olan bir kiz vardi..spinal yaptirmis..hic acisi agrisi yoktu beni ne zaman odama alacaklar diye soruyordu..heraldebenim cok nazli oldugumu düşünmüştür :) ama bana hissetmemi olcmek isin ayilirken agri kesici yapilmamis..hikayemi yazicam ..miyom varmis rahimde birkac tane doktor onlari da almis..bebegim dunya tatlisi yedigimiz ayvalar ve yusuf suresi ise yaramis..annelik cok guzel ona hic kiyamiyorum. .
canım bende dr.lara göre normal doğum yapacaktım başı tam olarak aşağı inmediği için sezeryana aldılar 40+6da hala inmediyse inmez diyerek bunu söyleyen prof.dr o yüzden içim rahat. başka bir uzmana danışmakta fayda var
Canim cok saol yazdiklarin bana moral verdi kizimi doktora goturduk az once dktor deri alti yag tabakasi erimeye baslamis bol bol yedirmeniz lazim dedi 2-3saatte bir kaldırıp besleyin 400-500 gr alsin sonrasindaki donemde agladikca verirsiniz dedi
Off gene bir action kizlar suyum gelse durmaz ve cok olur demi benim avuc ici kadar bi su geldi durdu stres oldum akinti gibi de degil of ne zor ys
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?