2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım benim özeldeki dr um suyun azalmaya başlamış demişti. devletteki dr un ise yeterli dedi. günüm bile geçtiği halde hala sıkıntım yok çok şükür. farklı bi dr a görün istersen. içini rahatlat

Evet canım ya bende başka bir doktora görünmeyi düşünüyorum Pazartesi netleştireyim şu konuyu eğer doktorum bi hainlik peşindeyse sorarım ben ona :)

Selam kizlar...Baya dogum yapan var,hepinizi cok tebrik ediyorum.Bizde hala yeni bisey yok,anladim bizimki anneannesyle dedesini bekliyor.Insallah onlar gelince hemen harekete gecer Opuyoruz herkesi kocaman

Selam kizlar...Baya dogum yapan var,hepinizi cok tebrik ediyorum.Bizde hala yeni bisey yok,anladim bizimki anneannesyle dedesini bekliyor.Insallah onlar gelince hemen harekete gecer Opuyoruz herkesi kocaman

sevcan senle ben galiba en son biz doguracaz....bizim junyırlar yerlerinden cıkmaya niyetleri yok...........napalım bekliyoruz sabırllaa..........

selamlar anneler ve anneliğe gün sayanlar. 29 mayıs'ta doğması beklenip te 2 mayıs ta bize sürpriz yapan Elif naz ımla bugün 16.günümüzü bitirdik çok şükür. sarılık nedeniyle 4.günde hastanede yattık, insan bir garip oluyor ama Allah'ım başka bir sıkıntısını göstermesin de önemli olan o, bunlar daha basit şeyler.
şu anda en büyük sıkıntım bebeğimin beni emmemesi. ilk 2 gün hastanede zayıf olduğundan aç kalmaması için şırıngayla mama verdik. şimdi Allah'ıma şükür sütüm geliyor inşallah daha da artacak ama bebeğim artık biberona alıştı, mememi çok zor alıyor günde 10-15 dakika emiyor ve aç kalıyor bugün denedim sırf memeyi vermeyi, yavrum açlıktan ağladıkça ben de ağladım. her gelen misafir bir şey söylüyor, her doktor farklı bir şey anlatıyor, sinir oluyorum. sütümü sağıp biberonla veriyorum genelde, mamaya çok az ihtiyaç duyuyorum. günde 2 kez. en son bir doktor bana bebeği aç bırakmamamı, emmeyi unutmaması için her beslemeden önce memeyi tutmamı 5er dakika uğraştıktan sonra biberonla da olsa anne sütünü vermemi, önemli olanın anne sürünü alması olduğunu söyledi, aklıma yattı. yani çocuğumu aç aç bağırtmaktan daha makul geldi bana ama bu lohusalıktan mıdır nedir, her gün farklı bir davranış sergiliyorum bu konuda. anne olanlar emzirmeyi başaranlar sizler neler yapıyorsunuz, meraktayım. sevgiler hepinize.

canım bende dr.lara göre normal doğum yapacaktım başı tam olarak aşağı inmediği için sezeryana aldılar 40+6da hala inmediyse inmez diyerek bunu söyleyen prof.dr o yüzden içim rahat. başka bir uzmana danışmakta fayda var

aynı durumu bende 2 gün yaşadım canım bir arkadaşım geldi sağolsun onun sayesinde artık emzirebiliyorum. ilk başta eczaneden silikon uç aldırttı bize. mama yaptık ve şiringaya çektik mamayı. sonra göğüs ucuna silikon ucu taktık büyük olduğu için uç bebek hemen ağzına alabiliyor. ben bebeği tutarken arkadaşımda silikon ucun yukarısından şiringayla mama akıttı bizim kereta başladı emmeye.ilk başta hem göğüs ucun büyüyor çocuk emdikçe silikon ucun şeklini alıyor hemde sütün az geliyorsa çocuk mamayı göğsünden emdiği için süt kanallarında açılıyor. sana nacizane tavsiyem budur birde her kafadan ses çıkıyor onları duymamazlıktan gel

kızlar selam,

şimdi haziran annelerinde yazınca hemmmen bizim sayfaya da yazayım dedim

normal, dışarıda giymek için birkenstock almıştım inanılmaz memnunum, her kuruşuna değiyor bel ağrısı falan kalmıyor yürürken..

bu akşam da e-bebek e bakarken hayzek terlik fırsatı gördüm ve hemmmmen onu da aldım hastane için; 13 TL gibi bir fiyatı var normalde 50-60 TL ye satılıyor..

Hayzek Bel Ağrısı ve Selülit Giderici Çarık Lacivert - e-bebek.com

Off gene bir action kizlar suyum gelse durmaz ve cok olur demi benim avuc ici kadar bi su geldi durdu stres oldum akinti gibi de degil of ne zor ys

Canım anca fırsat bulup girebiliyorum benim Nazlı kızım hiç uyumuyo çok yoruyo annesini Allah razı olsun duaların için çok şükür çok iyi geçti doğumum bugün 9 günlük oldu bebeğim çok şükür oda çok iyi sen nasılsın bebişin doğdumu?

Kizlar canlarim bebegim kandil günü 3bucuk civari acil sezeryanla alindi..sabah 5bucukta suyum geldi sancilarim iyiydi 3ceyrege kadar sancim 2dakikada bire düştü cok siddetliydi ama normal olsun diye herseye raziydim..somra dr.geldi acilman 2cm ve sanci geldiğinde bebegin kalbi 120ye düşüyor yarim saat bile beklemek tehlikeli dedi..agladim cok istemedim birseyler yapalim dedim ailemle konustu ikna etti 5dakikada ameliyathanedeydim..ordakilere falan hep agladim bir taraftanda sanci cekiyordum..dr. geldi nolur birdaha bakin belki acilmistir dedim..kadin Üzgün Üzgün bakti bana uyandim biraz agri hissettim cok agriyo diye agliyordum bu sefer. .yanimda da planli sezeryan olan bir kiz vardi..spinal yaptirmis..hic acisi agrisi yoktu beni ne zaman odama alacaklar diye soruyordu..heraldebenim cok nazli oldugumu düşünmüştür :) ama bana hissetmemi olcmek isin ayilirken agri kesici yapilmamis..hikayemi yazicam ..miyom varmis rahimde birkac tane doktor onlari da almis..bebegim dunya tatlisi yedigimiz ayvalar ve yusuf suresi ise yaramis..annelik cok guzel ona hic kiyamiyorum. .

gözün aydın canım. bütün acılar unutuluyo dimi bebişini görünce.. rabbim sağlık sıhhat versin her ikinizede

Beni de sezeryana aldilar cok üzüldüm agladim karsi ciktim ama benim iradem disinda oldu..sedyede ameliyathanede imza aldilar nasil ve ndden aattim hatırlamıyorum. .icim buruk cunku hep normal istedim..ama miyom görüp almislar patolojiye gondermisler bunun boyle olmasinin da hayri bu olmali diye düşünüyorum

o zaman dikkat canım kilosunu kayberse zor toplanır gerçi sağlıklı olsunda tombiş olmasın çokda önemli değil

kızlar 14 gün sonra 40mız mevlüd yapcm neler yapmam lazım hiç bilmiyorum ki nasıl becericem şimdiden kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…