2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Gozunuzaydin..Allah anali babalı buyutsun evladınızı..
Hakkinizda hayırlısı boyleymis demekki.. çok şükür saglikla kavusmussunuz yavrunuza..
En önemlisi de bu..
Allahım tüm dileyenlere bekleyenlere de nasip etsin inş

dün sabah 9.30 gibi nişanım gelmişti. hala sancım gelmedi. hala az az aynı şekilde nişan gelmeye devam ediyor. inş. ben farketmiyorumdur da ağrısız acısız açılmam oluyordur

Off gene bir action kizlar suyum gelse durmaz ve cok olur demi benim avuc ici kadar bi su geldi durdu stres oldum akinti gibi de degil of ne zor ys

yok canım suyun gelse foş diye gelir. eğer ki süzülerek bile geliyorsa zaten son günlerimiz sürekli takip altındayız. mutlaka farkedecekler. muhtemelen akıntıların artmış. benim de arttı. sanırım doğuma yakın böyle oluyor.

slm kızlar bebeğimi uyuttum bi bakayım dedim nasıl gidiyor ben bu gün çok ağladım annem gitti 15 gün kaldı yanımda lohusalıkta insnın annesinin yanında olması ne güzel şeymiş öyle onu çok özlüycem senede bi görüşebiliyoruz anca o ardahan da ben bursadayım hayvancılık yaptığından sık sık gelemiyor annesi yakın olnlar ne kadar şanslısınız canım annem yolun açık olsun seni çok seviyorumm

bugün yürüyüşe çıktım kasıklarıma ağrı girdi yürümekte zorlandım. acaba yalancı doğum sancıları mı bunlar

bugün yürüyüşe çıktım kasıklarıma ağrı girdi yürümekte zorlandım. acaba yalancı doğum sancıları mı bunlar

satlarımız aynı...ben de beklemedeyim..bakalım minnaklarımız ne zaman gelecek?
dr. 4 kiloyu gececek olursa sezaryan dedi..ben bu kadar bekleteceğini tehmin etmiyodum..dr.keyfi yerinde dedi..sanırım henüz gelmeyi düşünmüyor
sende durumlar nasıl?

benim ufaklığın kilosu geriden geliyor teyzesi plesantada kireçlenme varmış. hiç ağrı sancı yok. sadece bugün böyle oldu. zaten her gören sende doğuracak hal yok diyor. şimdilik normal doğum görünüyor

Canim sanirim depresyona giriyorum. Her yontemi denedim olmuyor bebegim emmiyor galba kizim emmeden buyuyecek.
Canim gozun aydin hepimiz benzer seyler yasadik insallah gececek hepsi diye umid ediyorum yeter ki bebeklerimiz iyi olsun.
bizde kısmetse yarın yani 40+5 te kızımla kavuşucaz. suni sancı deneyeceğiz. o yüzden dualarınızı bekliyoruz..:)

Canim insallah hayirlisiyla kavusursun yavruna

Allah kavustursun canım benım annemde 1 hafta sonra gıdecekbende ıkı gozu ıkı cesme aglayacam heralde annesı yakın olanlar kıymetını bılsın....yız

mama konusuna gelınce benım de 3 gunum sutum gelmedı 1. dogumda kızım 3 gun aclıktan agladıgı ıcın temkınlı gıttım hastaneye dayadım valla mamayı ılk gunler mamayıda ıstıyodu msutum gelınce vermedım sımdı cok sukur ıyıyız sıze tavsıyem ıkısını bırden verın valla ben dayanamadım aglamalarına...

Benim surekli sizinti gibi oldu ama sen dr.a sor mutlaka canim..hatra git kontrol ettir suyunu bebegini

Sagol canim nst ye girdim sancilar duzenli ama o akinti sanirimdevam etmedi persembe gunum doluyor gidecegim bakalim ne olacak

Bebisin hosgeldi gozun aydin oyle boyle kurtuldun allah sana da ona da saglik versin , masallah ayvalarda yaramiss ohhh :) senden mutlusu yoktur masallah allah mutlulugunuzu daim etsin Darisi basimiza insallah

Bizimkilerin gelesi yok satdas cok mu rahatlar :)) persembe doluyor son 4 ama benimkinin haberi yok sanirim nst ye gittim duzenli 60 larda saNcim arada 70 80 leri goruyor ama ole hissetmiyorum , ebede gobegin yukarda var sanki vakti diyor amann ne diyim ne zaman isterse buyursun gelsin bakalim

canım hayırlı olsun... aynı benim gibi olmuş hikayen.. bizim kalp atışları 60 a düşmüştü.. ve çok korkmuştuk.. benim bebeğimde 3:20 de doğdu

Canım seni en iyi ben anlarım annem 6 gün kalabildi yanımda dün gitti çalışıyor i<in alamadı dünden beri ağlıyorum kv var yanımda ama anne bir başka oluyor gözümün içine bakıyordu sabah çok ağladım eşimde üzüldü ne apağını şaşırdı biz bebeğe biraz bakalım sen çık gez diyor sanki o emzirecek napalım öyle böyle büyüyecekler Allah yardımcımız olsun

Herkese selam.Dogumlar oldu,burasi da oksuz kaldi.Neyse tabiki bebislerin keyfini cikaracaksiniz
Gece nasil umutlandim bir an,cunku yaklasik 3 saat boyunca her 10dk da gelen sancilarim oldu.Sabah hava aydinlanmaya baslayinca dalmisim,uyandigimda hic bisey yoktu.Yanlis alarm yani.Napalim.Yarin kismetse annemler geliyor,artik cok daha hazirim.Insallah fazla bekletmez bizi

Nurray,canim Rabbim yardimcin olsun,yavrun biran once sagligina kavussun insallah !
Herkesi opuyoruz.

nurray cım Allah beraberinde olsun. inşallah tez vakitte yavrunu kucağına alırsın. taaa en içimden dua ettim sana. Allah'ım kabul etsin inşallah

bende sancı da yok canım. eğer çarşambaya kadar olmazsa gidip doktoruma beni sezeryana alın demeyi düşünüyorum. dün öğrendim bebeğimin boynunda bi tur dolanmış kordon varmış. sonuçta bu kordon doğum esnasında bebeği sıkıştırıp acil sezeryan gerektirebiliyormuş. bi de kilosu da o vakte kadar 4 u geçer herhalde. çünkü dün bile 3895 gr çıktı. hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…