- 16 Haziran 2011
- 3.913
- 7
- 358
- 41
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.381
Kizlar canlarim bebegim kandil günü 3bucuk civari acil sezeryanla alindi..sabah 5bucukta suyum geldi sancilarim iyiydi 3ceyrege kadar sancim 2dakikada bire düştü cok siddetliydi ama normal olsun diye herseye raziydim..somra dr.geldi acilman 2cm ve sanci geldiğinde bebegin kalbi 120ye düşüyor yarim saat bile beklemek tehlikeli dedi..agladim cok istemedim birseyler yapalim dedim ailemle konustu ikna etti 5dakikada ameliyathanedeydim..ordakilere falan hep agladim bir taraftanda sanci cekiyordum..dr. geldi nolur birdaha bakin belki acilmistir dedim..kadin Üzgün Üzgün bakti bana uyandim biraz agri hissettim cok agriyo diye agliyordum bu sefer. .yanimda da planli sezeryan olan bir kiz vardi..spinal yaptirmis..hic acisi agrisi yoktu beni ne zaman odama alacaklar diye soruyordu..heraldebenim cok nazli oldugumu düşünmüştür :) ama bana hissetmemi olcmek isin ayilirken agri kesici yapilmamis..hikayemi yazicam ..miyom varmis rahimde birkac tane doktor onlari da almis..bebegim dunya tatlisi yedigimiz ayvalar ve yusuf suresi ise yaramis..annelik cok guzel ona hic kiyamiyorum. .
Off gene bir action kizlar suyum gelse durmaz ve cok olur demi benim avuc ici kadar bi su geldi durdu stres oldum akinti gibi de degil of ne zor ys
bugün yürüyüşe çıktım kasıklarıma ağrı girdi yürümekte zorlandım. acaba yalancı doğum sancıları mı bunlar
satlarımız aynı...ben de beklemedeyim..bakalım minnaklarımız ne zaman gelecek?
dr. 4 kiloyu gececek olursa sezaryan dedi..ben bu kadar bekleteceğini tehmin etmiyodum..dr.keyfi yerinde dedi..sanırım henüz gelmeyi düşünmüyor
sende durumlar nasıl?
Canim sanirim depresyona giriyorum. Her yontemi denedim olmuyor bebegim emmiyor galba kizim emmeden buyuyecek.aynı durumu bende 2 gün yaşadım canım bir arkadaşım geldi sağolsun onun sayesinde artık emzirebiliyorum. ilk başta eczaneden silikon uç aldırttı bize. mama yaptık ve şiringaya çektik mamayı. sonra göğüs ucuna silikon ucu taktık büyük olduğu için uç bebek hemen ağzına alabiliyor. ben bebeği tutarken arkadaşımda silikon ucun yukarısından şiringayla mama akıttı bizim kereta başladı emmeye.ilk başta hem göğüs ucun büyüyor çocuk emdikçe silikon ucun şeklini alıyor hemde sütün az geliyorsa çocuk mamayı göğsünden emdiği için süt kanallarında açılıyor. sana nacizane tavsiyem budur birde her kafadan ses çıkıyor onları duymamazlıktan gel
Canim gozun aydin hepimiz benzer seyler yasadik insallah gececek hepsi diye umid ediyorum yeter ki bebeklerimiz iyi olsun.Kizlar canlarim bebegim kandil günü 3bucuk civari acil sezeryanla alindi..sabah 5bucukta suyum geldi sancilarim iyiydi 3ceyrege kadar sancim 2dakikada bire düştü cok siddetliydi ama normal olsun diye herseye raziydim..somra dr.geldi acilman 2cm ve sanci geldiğinde bebegin kalbi 120ye düşüyor yarim saat bile beklemek tehlikeli dedi..agladim cok istemedim birseyler yapalim dedim ailemle konustu ikna etti 5dakikada ameliyathanedeydim..ordakilere falan hep agladim bir taraftanda sanci cekiyordum..dr. geldi nolur birdaha bakin belki acilmistir dedim..kadin Üzgün Üzgün bakti bana uyandim biraz agri hissettim cok agriyo diye agliyordum bu sefer. .yanimda da planli sezeryan olan bir kiz vardi..spinal yaptirmis..hic acisi agrisi yoktu beni ne zaman odama alacaklar diye soruyordu..heraldebenim cok nazli oldugumu düşünmüştür :) ama bana hissetmemi olcmek isin ayilirken agri kesici yapilmamis..hikayemi yazicam ..miyom varmis rahimde birkac tane doktor onlari da almis..bebegim dunya tatlisi yedigimiz ayvalar ve yusuf suresi ise yaramis..annelik cok guzel ona hic kiyamiyorum. .
bizde kısmetse yarın yani 40+5 te kızımla kavuşucaz. suni sancı deneyeceğiz. o yüzden dualarınızı bekliyoruz..:)
slm kızlar bebeğimi uyuttum bi bakayım dedim nasıl gidiyor ben bu gün çok ağladım annem gitti 15 gün kaldı yanımda lohusalıkta insnın annesinin yanında olması ne güzel şeymiş öyle onu çok özlüycem senede bi görüşebiliyoruz anca o ardahan da ben bursadayım hayvancılık yaptığından sık sık gelemiyor annesi yakın olnlar ne kadar şanslısınız canım annem yolun açık olsun seni çok seviyorumm
Benim surekli sizinti gibi oldu ama sen dr.a sor mutlaka canim..hatra git kontrol ettir suyunu bebegini
yok canım suyun gelse foş diye gelir. eğer ki süzülerek bile geliyorsa zaten son günlerimiz sürekli takip altındayız. mutlaka farkedecekler. muhtemelen akıntıların artmış. benim de arttı. sanırım doğuma yakın böyle oluyor.
Kizlar canlarim bebegim kandil günü 3bucuk civari acil sezeryanla alindi..sabah 5bucukta suyum geldi sancilarim iyiydi 3ceyrege kadar sancim 2dakikada bire düştü cok siddetliydi ama normal olsun diye herseye raziydim..somra dr.geldi acilman 2cm ve sanci geldiğinde bebegin kalbi 120ye düşüyor yarim saat bile beklemek tehlikeli dedi..agladim cok istemedim birseyler yapalim dedim ailemle konustu ikna etti 5dakikada ameliyathanedeydim..ordakilere falan hep agladim bir taraftanda sanci cekiyordum..dr. geldi nolur birdaha bakin belki acilmistir dedim..kadin Üzgün Üzgün bakti bana uyandim biraz agri hissettim cok agriyo diye agliyordum bu sefer. .yanimda da planli sezeryan olan bir kiz vardi..spinal yaptirmis..hic acisi agrisi yoktu beni ne zaman odama alacaklar diye soruyordu..heraldebenim cok nazli oldugumu düşünmüştür :) ama bana hissetmemi olcmek isin ayilirken agri kesici yapilmamis..hikayemi yazicam ..miyom varmis rahimde birkac tane doktor onlari da almis..bebegim dunya tatlisi yedigimiz ayvalar ve yusuf suresi ise yaramis..annelik cok guzel ona hic kiyamiyorum. .
slm kızlar bebeğimi uyuttum bi bakayım dedim nasıl gidiyor ben bu gün çok ağladım annem gitti 15 gün kaldı yanımda lohusalıkta insnın annesinin yanında olması ne güzel şeymiş öyle onu çok özlüycem senede bi görüşebiliyoruz anca o ardahan da ben bursadayım hayvancılık yaptığından sık sık gelemiyor annesi yakın olnlar ne kadar şanslısınız canım annem yolun açık olsun seni çok seviyorumm
Arkadaslar 30 nisanda dogum yaptım bebegim rahatsız 19 gündür yogun bakımda dualarınızı beklıyorum
Bizimkilerin gelesi yok satdas cok mu rahatlar :)) persembe doluyor son 4 ama benimkinin haberi yok sanirimnst ye gittim duzenli 60 larda saNcim arada 70 80 leri goruyor ama ole hissetmiyorum , ebede gobegin yukarda var sanki vakti diyor amann ne diyim ne zaman isterse buyursun gelsin bakalim
Arkadaslar 30 nisanda dogum yaptım bebegim rahatsız 19 gündür yogun bakımda dualarınızı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?