- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.401
bende sancı da yok canım. eğer çarşambaya kadar olmazsa gidip doktoruma beni sezeryana alın demeyi düşünüyorum. dün öğrendim bebeğimin boynunda bi tur dolanmış kordon varmış. sonuçta bu kordon doğum esnasında bebeği sıkıştırıp acil sezeryan gerektirebiliyormuş. bi de kilosu da o vakte kadar 4 u geçer herhalde. çünkü dün bile 3895 gr çıktı. hakkımızda hayırlısı olsun
Arkadaslar 30 nisanda dogum yaptım bebegim rahatsız 19 gündür yogun bakımda dualarınızı beklıyorum
Canim sanirim depresyona giriyorum. Her yontemi denedim olmuyor bebegim emmiyor galba kizim emmeden buyuyecek.
Canim gozun aydin hepimiz benzer seyler yasadik insallah gececek hepsi diye umid ediyorum yeter ki bebeklerimiz iyi olsun.
Canim insallah hayirlisiyla kavusursun yavruna
Cok ozendim sanaselam kızlarrr
bende kızıma kandıl gununde kavustum
daha once yazmıstım aslında 17 mayısta sezaryen gunumuzdu
ama benım acelecı cımcımem 15 mayıs gecesı gelmeye kalktı
16 mayıs sabah 09:30 da epıdural sezaryen olduk...
Detayları sonra dogum hıkayemızde anlatıcaz ınsallah.
Cok sukur ıyıyız allah herkesı kurtarsın ınsallah.
Annelık ne guzel bıseymıs, ıyıkı yavrularımız var
Arkadaslar 30 nisanda dogum yaptım bebegim rahatsız 19 gündür yogun bakımda dualarınızı beklıyorum
Beni de sezeryana aldilar cok üzüldüm agladim karsi ciktim ama benim iradem disinda oldu..sedyede ameliyathanede imza aldilar nasil ve ndden aattim hatırlamıyorum. .icim buruk cunku hep normal istedim..ama miyom görüp almislar patolojiye gondermisler bunun boyle olmasinin da hayri bu olmali diye düşünüyorum
Canim umarim en yakin zamanda kavusursun yavruna.Arkadaslar 30 nisanda dogum yaptım bebegim rahatsız 19 gündür yogun bakımda dualarınızı beklıyorum
Insallah canim. Su siralar tek ihtiyacim olan sey moral ve destekbaştan pes etmek olmaz canım iyi düşün iyi olsun her şey. ben kesinlikle inanıyorum emmeye başlayacak bebekle annenin uyumu çok önemli aranızdaki bağ kuvvetlendikçe her şey yoluna girer merak etme
Burda bir cogumuzun gunu gecti. Minikler istedikleri zaman geliyorlar:) biz de böyle sabirsizlikla bekliyoruz iste:) insallah senin minik fazla bekletmeden gelirBenım surem bıttı hala dogurmadım.sancım agrım hıcbır belırtım yok..yarın 11 de dr gıdıcem arkadaslar dualarınıza ıhtıyacım var......hayırlısı ınsallah...
doğum yapan tüm arkadaşlarıma gözünüz aydın diliyor bebekleri ile güzel ve sağlıklı günler diliyorum.
hala inşa doğumu bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorum.
Ben yarın sabah spinal anestesi ile sezeryan olacağım.Müthiş bir heyecan ve tedirginlik var.inşallah hayırlısı ile kucağıma alırım kızımı.Doğumdan sonra hikayemi paylaşmak için tekrar gireceğim siteye.umarım güzel bir doğum hikayesi paylaşırım sizlerle
dualarınızı esirgemezseniz sevinirim.
selam kızlarrr
bende kızıma kandıl gununde kavustum
daha once yazmıstım aslında 17 mayısta sezaryen gunumuzdu
ama benım acelecı cımcımem 15 mayıs gecesı gelmeye kalktı
16 mayıs sabah 09:30 da epıdural sezaryen olduk...
Detayları sonra dogum hıkayemızde anlatıcaz ınsallah.
Cok sukur ıyıyız allah herkesı kurtarsın ınsallah.
Annelık ne guzel bıseymıs, ıyıkı yavrularımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?