2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

belki de senin sancı akşama gelir. benim nişan geleli 2 gün oldu hala tık yok. dün akşam kısa süreli bel ağrım oldu. bu defa galiba geliyor dedim. yine uçup gitmiş

Bu yazı çok faydalı olmuş canım sağol valla bende anlamıyorum hiç sürekli aç ne bulursa yemeye çalışıyor yarım saatte bir emmek istiyor ama sadece bir göğsümümü emiyor diğerini beğenmedi nedense neyse buna da şükür başta onuda emmiyordu diğerini sağıp içiriyorum ama sürekli aç bir hali var ayrıca emzirince memede uyuduğu da oluyor çocuk aç mı kalıyor acaba? :18:

Kızlar Springflowers ve Elfo gibi doğurmayanların Allah yardımcısı olsun. Diğer kızlar doğurdu mu ne yaptı kaç gündür girmeedim 20 sf geçmiş gözümden uyku akıyor okuyacak vakit de yok oğlan durmuyor hiç sürekli uyanık çocuk insafsız çıktı şu annemi bi güzel yoruyum görsün gününü diyor şu an kv ye attım öyle bakıyorum valla canıma ot tıkadı...

Herkesi öptüm doğuracaklara kolay gelsin doğurmuşlara 2 kat kolay gelsin

Karnımdayken en azından ağlayamıyordu

Canim benimkide 2 gundur oyle zaten memeyi seviyodu simdi hic birakmak istemiyor. Seninki de birini emip birini emmiyor demek:) ay tripli bu bebekler resmen yaa:))

doğum yapan baya kişi oldu canım. bizde bekleyenler tayfası :) allah yardımcın olsun bebek bakmak da zor iş

herkesler dogurdu snanıımr topık sessızz bekleyıslerdeeeeeeee 2-3 kısıharıcc darısı bekleyenelere ınsll kolayındann

kızlar sız benden ay olarak ondesınız dr bebegımın donmedıgını donebılecegını soledıı donmesse sezercık olucak dedıı hayırlısı tabıde ben donemsını ıstıyorum o yuden 2 hafta sorna kontrolumuzvarrr donmusmu dıye bakıcak snaıırm bu konuda yuruyus dınsında bılgınız varmııı yardımcı olurmusunz lutfenn:26:

belki de senin sancı akşama gelir. benim nişan geleli 2 gün oldu hala tık yok. dün akşam kısa süreli bel ağrım oldu. bu defa galiba geliyor dedim. yine uçup gitmiş
:)) hayırlsıııle kolayında kavusasın ınsll darısı zamanı gelınce bıse ınsll

bu gidişle bir ben kalacağım doğum yapmayan yada kaldım bile :) herkes bebişlerden bahsediyor bende hala tek başıma gün sayıyorum :)var mı başka bekleyen
oo sıın topıgın cogu almıs melekelrını kucaklarına darısı bıslere ve sana ınsl cn benımm

Benım surem bıttı hala dogurmadım.sancım agrım hıcbır belırtım yok..yarın 11 de dr gıdıcem arkadaslar dualarınıza ıhtıyacım var......hayırlısı ınsallah...
allah kolaylık versın cnm benım
ALLAH ANALI babalı buyutsunınsl cnm benım

Günaydın arkadaslar 19 Mayıs 10.45 itibari ile Eren güneyime kavuştum bebeğimle beraberiz artık.haber vermek istedım sizlerde :)
darısıbıse ınsl gosunuz aydınn
hayırlısı boleymıs ncm bem bende hep normalı ıstıyorum ama bebeıgm donmedıgını soledı dr sımdı her ıhtımale karsı sok olmayım dıye serzerynalı olamk nasıl onu dusunuyorumm ınsl donerrr
canım gozun aydnnn sıranısı saldınız sızde darısıbıse ınsll keep razene ben ve dıgerleırne ınsll sagıcakal buyut ınsl yavruunu cok gusel bır gunde gelmıs ınl

Merhaba kizlar ben 2hafta once dogum yaptim erken dogum oldu ama beisim ii cok sukur normal dogumu tavsiye erim hala dogum yapmayan arkadaslara hemen ayaga kalkiyosunuz herkese kolay gelsin
ınsl bısede nasıp olur normalındennnnn
Arkadaslar 30 nisanda dogum yaptım bebegim rahatsız 19 gündür yogun bakımda dualarınızı beklıyorum
ALLAH ACIL SIFA VERSIN INSLL DUA ILEE CNM BENIMM

doğum yapan hanımlar neredesiniz yahu? bebekler hiç mi fırsat vermiyor? bizim düzenimiz başladığı gibi.. kendi içinde çok düzenli olmasa da her gün aynı şekilde geçiyor. inş. bozulmadan böyle geçer çünkü alıştım tamamen.. bebeğim çok üzmüyor beni şükür.. o yüzden belki sık sık buraya bakıyorum ama kimse yok.. millet geziyor desem daha çok erken herkes yeni doğum yaptı.. biz yavaş yavaş başladık gezmeye.. oğlum arabayı çalıştırmamla susuyor ve hemen uyuyor :) karnımda da uyurdu hep.. doğum öncesi uyku düzeni bebeklerin düzenini belirliyor bence.. benim gece saat 4 te tansiyon hapım vardı ama hep 4 buçukta ancak uyanırdım oğlum da karnımda uyanırdı ben kalkınca, şimdi yine aynı saatte uyanıyor gece..

doğum yapacaklar inş. siz de kavuşacaksınız bebişlere...

ne güzel bir düzene oturtmuşunuz artık darısı bizim başımıza ,

geceleri biz nöbetteyiz gaz nöbetinde, yavrum kıvranıp duruyor o ağladıkça bende ağlayasın geliyor.

bende doğum öncesi uyku düzeni tutmadı geceleri benim yavrum uyanmazdı şimdi geceleri uyumaz oldu.

yarın ilk kontrolümüz var ne yapıcam diye korkuyorum ağlarsa susmazsa nasıl susturcam ya ben dışarda

allah hepimizinn yardımcısı olsun inşallah.

bi ara burda bebeklerin ışığa yöneldiğini söylemişlerdi ama tam bilmiyorum

gaz problemi çok zor canım doktorunuzla konusun sorunu gaz damlaları var belki verir size. bunun dışında çok kotu oldugunda fön makinesini çalıstırın inanılmaz sakinleştiriyor gecici bir cozum aöa biraz sakınleşmesıne yardımcı oluyor deneyın arada

Arkadaslar 30 nisanda dogum yaptım bebegim rahatsız 19 gündür yogun bakımda dualarınızı beklıyorum

Allah yardımcın olsun çok zor birşey gerçekten dualarımız seninle

Bizde bugün ilk kontrolümüze gittik 2700 doğmuştu oğlum sonra şişlikler gidince 2450 olmuştu 1 hafta geçti ilk kontrolümüzde 2900 olmuş çok şükür biraz rahatladım çok zayıf diye korkuyordum hep topuk kanı aldılar morardı ayağı çok üzüldüm önümüzdeki hafta bir daha gidicez inşallah dahada kilo alır oğlum herkese sağlılı hayırlı doğumlar diliyorum bol bol sütünüz olsun inşallah

hemen memeyi daya canım ağlayınca.. ve emziğe alıştır ve sakın unutma dışarı çıkarken biz öyle yapıyoruz.. emziğe rağmen ağlarsa emme pozisyonuna getirip pışpışlıyoruz hafifte öne arkaya sallanıyorsun... bi alıştırmışım ki kendimi tebrik ediyorum vallahi hemen susuyor ya benim ki gaz sorunu için doktor ilaç verdi ama daha almadık öyle şükürler olsun durmadan ağlama huyu yok, memeyi ver yetiyor.. kocam susturucuları getir diye bağırıyor artık nazar değdircen diyor annemlerde maşaallahh maşallahh oğluma.. tüüü tü tüüüü... bu sabah 4 buçukta hatta dün gecede 5 e çeyrek kala bugün de 5 e çeyrek kala uyandı.. sonra emzirdim yatırdım.. 7 gibi tekrar kalktı kaka vakti çünkü kakasını yaptı.. sonra saat 11 e kadar emdi de emdi.. iki uyudu iki emdi.. memeleriim tamamen boşaldı doğal olarak.. neyse en son uyudu 11 de.. şimdi kaldırmaya gidicem çünkü kımıldamadan uyuyor.. benim ki maşallah bana çekmiş uykuyu seviyor ama sizinkilerin uyanıklık süresi ne kadar.. benim ki 4 saat uyuyorsa 4 saat uyumuyor.. şimdi kalkınca 6 buçuk gibi uyur.. sonra 10 gibi kalkıp 12 buçuk gibi uyuyor.. yani kendi içinde çok düzensiz bizim ki aslında..

merhaba kizlar ah bu kizim buyudukce her gun yeni huylari ortaya cikiyor,dolayisiyla pek giremiyorum foruma neler yapiyorsunuz?biz ilk gezmemize gecen haftasonu ciktik sorunsuzdu hep uyudu zaten ama buyudukce mizmizlanacakmis gibi sinyaller veriyor yavastan,korkmaya basladim

Merhaba arkadaşlar.40+6 da suni sancıyla normal doğum yaptım.Oğluşumu sağsalim kucağıma aldım şükür.Darısı bekleyen annişlerin başına hayırlısıyla.Bugün beş günlük olduk göbeğimiz de düştü.Biraz gaz problemimiz var.Doğum yapan anneler tamamen kaybolmayında birbirimize fikir ve destek verelim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kizlar yatisim yapildi aciklik varmis sabaha kadar musaade altindayim dr sabah karar verecek normal mi sezeryan mi cunku bebis buyumus yarin nasipse kavusuyorum bebisime dualarinizi bekliyorum

yürüyüş yap tabi hareketli olmak iyidir. benim bebeğim 36. haftadan sonra döndü. öncesinde bi aşağıda bi yukardaydı ağırlaştıkça olduğu gibi kaldı

Kizlar yatisim yapildi aciklik varmis sabaha kadar musaade altindayim dr sabah karar verecek normal mi sezeryan mi cunku bebis buyumus yarin nasipse kavusuyorum bebisime dualarinizi bekliyorum

canım Allah yardımcın olsun. bebeğine de sana da en doğru en kolay yol nasip olsun. haberlerini vermeyi unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…