2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Canim hayirli olsun bebegin ne guzel normal dogurmussun gozun aydin. Bloody ve seni merak ediyordum ikinizden de guzel haberleri aldım hepimiz sag sslim kavustuk cok sukur
Suyum geldi kizlar anlamamaniz imkansiz baya su oldu heryer sancilar yuksek belki gece gelecek

Canim hayirli olsun bebegin ne guzel normal dogurmussun gozun aydin. Bloody ve seni merak ediyordum ikinizden de guzel haberleri aldım hepimiz sag sslim kavustuk cok sukur
Suyum geldi kizlar anlamamaniz imkansiz baya su oldu heryer sancilar yuksek belki gece gelecek
Insallah bir avazda kurtulursun canim

bi ara burda bebeklerin ışığa yöneldiğini söylemişlerdi ama tam bilmiyorum
nasıl bırsey se artıkk hayırlısı ınsl donerdeee paşammm

yürüyüş yap tabi hareketli olmak iyidir. benim bebeğim 36. haftadan sonra döndü. öncesinde bi aşağıda bi yukardaydı ağırlaştıkça olduğu gibi kaldı
ınsl benımkıde donerr aynen bol hareketlıyım her ısımı kendım yapıyorum genelınıı ınsl doner paşamda hayırlısı ılee

aboww summes sebıla yessarah ınsl kaloyca gelır canımmm darısı zamnı gelınce bıslereeeeeeeeeee

Merhabalar..
Beklemede olan bir çok arkadaş bebeklerine kavuşmuş anlaşılan...Allah hem onlara hem annelerine sağlık sıhhat versin inş...
Ömürlerini güzel ve hayırlı etsin...
doğum için geri sayım saatlerinde de olanlar da var:.Allah onları da tez vakitte kolaylıkla kurtarsın, bebeklerine kavuştursun inş..

Benim bugün kontrolüm vardı...Ufaktan da olsa sancılarım başlamış..Ama onun dışında hiçbir belirti yok... Çok az bir açılma var....Bekliyorum..Hafif bir de çatı darlığı var dedi doktor, doğum sırasında karar vereceğiz artık dedi...Hayırlısı Allah'tan...Artık gözüme hiçbiri gözükmüyor, bir an önce bebeğime sağlıkla kavuşayım da

Allah hepimizi kolaylıkla kurtarsın inş...

Merhaba arkadaşlar bayadır giremedim doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun bekleyenlerde bir an önce sağlıcakla bebişlerine kavuşsunlar inşallah. Kızım bugün 11 günlük oldu. Sarılığımız vardı çok şükür müdahaleye gerek kalmadan atlattık. Sık sık emziriyorum . Bugün topuk kanı alındı çok ağladı prensesim dayanamadım. göbeğimiz bir haftalıkken düştü. Gaz sancılarımız oluyor arada bugün kontrolümüzde 200 gr daha almışız 3800 olmuş kuzum bizden haberler bu kadar

ben de ordan burdan suni sancı yazılarını okuyorum inş. gerek kalmaz. günümün dolmasına şurda 3 gün kaldı. nişanım bile geldi. bugün nst de nerdeyse sıfır sancı çıktı

nişandan 2_3gün sonra sancılar olurmuş diye duymuştum inş gerek kalmaz bugün yarın bekle bence

doktorum cumartesi günü 3-4 gün bekleyelim demişti. bugün gittik cumaya kadar 2 güne bir nst ile takip edelim dedi. bakalım o vakte kadar olmazsa ne önerecek. açıkçası suni sancıyı kabul etmesem mi diye düşünmeden edemiyorum. çünkü normal bir gebeye göre sezeryana alınma ihtimalim yüksekmiş. bebeğimin kafa çapı büyük, 4.5 kg lık bebek kafası varmış. Allah hepimizi en doğru yollara yönlendirsin

Son düzenleme:
bence doktoruna güven o en iyisini bilir mutlaka. zaten bisonraki kontrolde büyük ihtimal sana bişeyler söyler daha da netleşir Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…