- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.441
Suyum geldi kizlar anlamamaniz imkansiz baya su oldu heryersancilar yuksek belki gece gelecek
Suyum geldi kizlar anlamamaniz imkansiz baya su oldu heryersancilar yuksek belki gece gelecek
Canim hayirli olsun bebegin ne guzel normal dogurmussun gozun aydin. Bloody ve seni merak ediyordum ikinizden de guzel haberleri aldım hepimiz sag sslim kavustuk cok sukurMerhaba arkadaşlar.40+6 da suni sancıyla normal doğum yaptım.Oğluşumu sağsalim kucağıma aldım şükür.Darısı bekleyen annişlerin başına hayırlısıyla.Bugün beş günlük olduk göbeğimiz de düştü.Biraz gaz problemimiz var.Doğum yapan anneler tamamen kaybolmayında birbirimize fikir ve destek verelim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canim hayirli olsun bebegin ne guzel normal dogurmussun gozun aydin. Bloody ve seni merak ediyordum ikinizden de guzel haberleri aldım hepimiz sag sslim kavustuk cok sukurMerhaba arkadaşlar.40+6 da suni sancıyla normal doğum yaptım.Oğluşumu sağsalim kucağıma aldım şükür.Darısı bekleyen annişlerin başına hayırlısıyla.Bugün beş günlük olduk göbeğimiz de düştü.Biraz gaz problemimiz var.Doğum yapan anneler tamamen kaybolmayında birbirimize fikir ve destek verelim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Insallah bir avazda kurtulursun canimSuyum geldi kizlar anlamamaniz imkansiz baya su oldu heryersancilar yuksek belki gece gelecek
nasıl bırsey se artıkk hayırlısı ınsl donerdeee paşammmbi ara burda bebeklerin ışığa yöneldiğini söylemişlerdi ama tam bilmiyorum
ınsl benımkıde donerr aynen bol hareketlıyım her ısımı kendım yapıyorum genelınıı ınsl doner paşamda hayırlısı ıleeyürüyüş yap tabi hareketli olmak iyidir. benim bebeğim 36. haftadan sonra döndü. öncesinde bi aşağıda bi yukardaydı ağırlaştıkça olduğu gibi kaldı
Allah yardımcın olsun satdaşım sağlıkla bebişini kucağına al inşallah.Suyum geldi kizlar anlamamaniz imkansiz baya su oldu heryersancilar yuksek belki gece gelecek
Canim hayirli olsun bebegin ne guzel normal dogurmussun gozun aydin. Bloody ve seni merak ediyordum ikinizden de guzel haberleri aldım hepimiz sag sslim kavustuk cok sukur
Günaydın arkadaslar 19 Mayıs 10.45 itibari ile Eren güneyime kavuştum bebeğimle beraberiz artık.haber vermek istedım sizlerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?