- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.461
doğum yapan hanımlar neredesiniz yahu? bebekler hiç mi fırsat vermiyor? bizim düzenimiz başladığı gibi.. kendi içinde çok düzenli olmasa da her gün aynı şekilde geçiyor. inş. bozulmadan böyle geçer çünkü alıştım tamamen.. bebeğim çok üzmüyor beni şükür.. o yüzden belki sık sık buraya bakıyorum ama kimse yok.. millet geziyor desem daha çok erken herkes yeni doğum yaptı.. biz yavaş yavaş başladık gezmeye.. oğlum arabayı çalıştırmamla susuyor ve hemen uyuyor :) karnımda da uyurdu hep.. doğum öncesi uyku düzeni bebeklerin düzenini belirliyor bence.. benim gece saat 4 te tansiyon hapım vardı ama hep 4 buçukta ancak uyanırdım oğlum da karnımda uyanırdı ben kalkınca, şimdi yine aynı saatte uyanıyor gece..
doğum yapacaklar inş. siz de kavuşacaksınız bebişlere...
hemen memeyi daya canım ağlayınca.. ve emziğe alıştır ve sakın unutma dışarı çıkarken biz öyle yapıyoruz.. emziğe rağmen ağlarsa emme pozisyonuna getirip pışpışlıyoruz hafifte öne arkaya sallanıyorsun... bi alıştırmışım ki kendimi tebrik ediyorum vallahi hemen susuyor ya benim kigaz sorunu için doktor ilaç verdi ama daha almadık öyle şükürler olsun durmadan ağlama huyu yok, memeyi ver yetiyor.. kocam susturucuları getir diye bağırıyor artık nazar değdircen diyor annemlerde maşaallahh maşallahh oğluma.. tüüü tü tüüüü... bu sabah 4 buçukta hatta dün gecede 5 e çeyrek kala bugün de 5 e çeyrek kala uyandı.. sonra emzirdim yatırdım.. 7 gibi tekrar kalktı kaka vakti çünkü kakasını yaptı.. sonra saat 11 e kadar emdi de emdi.. iki uyudu iki emdi.. memeleriim tamamen boşaldı doğal olarak.. neyse en son uyudu 11 de.. şimdi kaldırmaya gidicem çünkü kımıldamadan uyuyor.. benim ki maşallah bana çekmiş uykuyu seviyor ama sizinkilerin uyanıklık süresi ne kadar.. benim ki 4 saat uyuyorsa 4 saat uyumuyor.. şimdi kalkınca 6 buçuk gibi uyur.. sonra 10 gibi kalkıp 12 buçuk gibi uyuyor.. yani kendi içinde çok düzensiz bizim ki aslında..
canım nasıl gidiyor annelik ben giremedim bi kaç gündür mina huzursuzlan biraz burnu tıklalı uyuyamıyor ikimizde yorulduk :)
cnm masallah oglusuna
ne guzel duzenın oturması
bız daha 5 gunluguz ama masallah bnm kızımda pek uzmedı benı
senın oglanla benzesıyolar uyku ve meme konusunda :)
agladıgı vakıt memeye dayadım mı ıs bıttı
aclıga hıc gelemıyor ve susuverıyor hemen
ordada uyıyup kalıyor zten sonra
uyudummu ellemesem 5*6 saat surucek bazen
ama doktorum 3 saatı kesınlıkle asmıcak uyandırıp emdırıceksn dıyor
kan sekerı dusermıs
kıyamasamda uyandırıyorum ben her gece 2 saatte bır
sız bu durumu nasıl yapıyosunuz?
Bu arada brzdan kontrole gıdıcez
su topuk kanı ısı korkutuyo benı.
Ins guzel haberlerle donerız...
iyiyiz canım?siz nasılsınız? kusmalarımız bu hafta daha iyi gibi.. havalar çok ısındı burda..gece kan ter içinde kaldım.. onun dışında hep aynı gibi. dün misafir vardı sevmediğim insanlar.. millet kuduryor tek başıma bakabiliyorum diye. neymiş efendim ben işe gidince kim bskcakmış.. elbet bulunur biri dedim.. maaşım var bulurum baktırcak birini olmadı ücretsiz izin alırım.. zaten saat 10 da geldiler uyuz oldum.. millet çatladı beni de gerdiler gece gece. kocam sen takma diyor.. bi daha sorana param var elbet bulurum birini diycem.. annen gelmedi mi diyorlar...yaa yok gelmedi işte çalışıor niye soruosunuz..millet boş mu sizin gibi... altınını örgülerini gönderdi o da yeter.. kimseye eyvallahım yok bAkıyorum bebeğime..oğlumda uslu durdu dün hiç bişi laf edemediler... çatlasınlarrrr... bugün de gündüz çaya misafir gelcek..oğlan kucağımda emior bir uyutabilirsem iş yapcam11 e anca uyur bu :)
canım sarılığı varken uyandırıordum artık izin veriorum zaten en fazla 4 saat uyuyor.. maşallah senin kızada..şanslıyız sanırım.. topuk kanı için inş. sorun olmaz canım.. morarma falan oluyo sonra geçiyor korkmakan şekerine ben de dikkat ediorum bu arada bazen zor uyanmaya çslışıyorsa hemen alıp emziriorum, az emmişse öncesinde..
Kizlar isi olauini nasi hakkediyosunuz kac kat giydiriyosunuz bebisleri benim evim kuzey cephe ama havalar isiniyo ankaradayim kizim terlemeye basladi fazla mi sarip sarmaliyirum acaba
slm annişler nasılsınız bakalım
bızde alısmaya calısıyoruz hiçbişeye yetsemıyoruz ben annem esım
kızım sureklı emmek ıstıo göğsumun bırını begenmıo gece emmıo onu ayılamıo uykudan sagıp verıorum
lansınoh cift basşlıklı sağma makınası lamıstım cok memnun kaldım almayı dusunenlere onerebılırım
diğer gösğsumude sagmama ve gunduz onuda ememsıne ragmen göğsumun bırı kucuk bırı buyuk gozukuo
gece okadar sık emmek ıstıokı sutum bıtıo bırıkmediği ıcın bı kez aptamıl devam sutu verıorum..onuda hiç vermek ıstemıorum
ama napayım aç oluo kuzum hah uyandıı halbukı daha neler yazcaktım sız neler yapıosunuz
banyoda cok aglıo sızınkıler nasıl?
bu gidişle bir ben kalacağım doğum yapmayan yada kaldım bile :) herkes bebişlerden bahsediyor bende hala tek başıma gün sayıyorum :)var mı başka bekleyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?