2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ilk zamanlar çok ağlıyordu artık hoşuna gidiyor cnm hele yağlanma kısmında bayılıyo :)

ellerini tutunca ağlamıyor.. bebeğimin kendini güvende hissetmeye ihtiyacı oluyor sadece... geçen küveti nasıl tuttuysa havaya kalktı.. dün de 3 kere saçlarını tuttuk, tuttukça ağladı, ağladıkça sıkı sıkı tuttu sonunda kıpkırmızı oldu :d ellerini bıraktırana kadar öldüm.. her şeyi tutuyor bu aralar yakama bile yapışmaya başladı.. kıhhhkıhhkıhhh

kızlar merhaba !
hala bebişini bekleyenler varmı artık sabırsızlık son noktada. bugü kontrole gittim. doktor heerşeyin normal olduğunu söylesi. nts de normal. cumartesi gunu acile kontrole gel dedi ? gunum cumartesi doluyo ? neden acile çağırdı bi anlam veremedim ?

ben varım hala bekleyenbende her nst de heyecanlanıyorum sancı çıkar mı diye ama nerdeyse eksilerde çıkıyo

Kizlar meme ucu yaraniza ii gelen bisi buldunuzmu ben cok kotu durumdayim. Odum kopuo emcek die nolck bole

Canım benim bebeğim bugün 20 günlük oldu, 2. günden beri göğüslerim yara ve hala geçmedi. Neler yapmadık ki iyileşsin diye? Medela'nın göğüs ucu kremini kullandım, hastanede Garmastan diye bir krem verdiler onu kullandım, karbonatlı su ile sildim, kudret narı ile bekletilmiş zeytinyağı sürdüm, soğanı ısıtıp kapattım. Benim göğüslerim kabuklu yara olmadı, ortadan-kenardan yarıldı. Geçen hafta daha fazla canım acıyordu ama acıya biraz alıştım galiba artık. Hala emzirmek korkulu rüyam, hep bakıyorum biraz daha uyusa da daha geç emzirsem diye.

Ne zaman iyileşir bilmiyorum. Bir de yarık olduğu için çok fazla süt sızıyor, evde her yer damla damla süt. Günde 4-5 kez üstümü değiştiriryorum. Gece uyku modunda canım daha çok acıdığı için sağıp veriyorum sabaha kadar.

Bazen emdikten hemen sonra uykuya dalmıyor, hıçkırık tutuyor falan. Yarım saat sonra yine aranıyor, böyle durumlarda ben de mama veriyorum 1 ya da 2 doz. Şimdilik bizde durumlar böyle...

Anneciklerrr merhaba:) biz bugun 10 gunluk olduk:) kizim dunyalar tatlisi adi Arya. Yalniz bir sorunumuz var daha once yazmistim buraya bebegim gogus ucumu kedinlikle almiyor ice donuk ve cikmiyor tamamini tutturmaya calisiyorim ama basiyor yaygarayi devamli sagiyorum kizlar sutum geri gitmesin diye ama cokk cikmiyor aksamlari mama veriyorum kuzuma mecburen yapmadigim denemedigim sey kalmadi 10 gundur kalkan aldum gogus ucu cikartici siringayla gogusten sut akitma vs banabir akilveririn sutum zamanla artar mi lansinohun otomatik mak. Kullniyorum aklima geldikcr aglamak istiyorum bebegimi emziremiyorum dun abimler geldi yengem gogsunu tutturfu nasil emiyor kerata annesinin memesini begenmiyor ama

selam kızlar.....RABBİMİN İZNİYLE bende oglusuma kavustum sonunda...dün sabah normal dogum yaptım....ama dikişlerim cok sızlıyor..ilk dogum olunca yırtılma ve kesik fazla oldu.......afedersiniz bebegi emzirmek için popomun üstüne oturdugumda kavruluyor altımm ...cok sızlıyor...........inş. dikişlerim tez zamanda iiilesir..........

kızlar gogus ucu yarası ıcın bende lansınoh ve garmastan pomatlar dısında
dun tahın yagı surdum kabuk olmustu gogsum kanıyodu
kabugu dusuverdı aksamında, hemen ıyı geldı
tavsıye edebılırım.

Hepiniz saolun kizlar bnde bunlarin hepsini denedim 17..gunumuz bugun bnmde kotu kabuk olmuo biturlu emdigi icin sureklu nemli gibi sole 1-2 gun emzrmesem duzelcek gibi ama mama vermeyede kiyamiom heralde bi vakti gecce zamn gecicek ama emzirmeler iskn

Kızlar Doktordan geldim.Hersey Normal cok şükür.. Çatı muaynemizi olduk 2 cm acıklık var..nst'de sancımda cıktı Doktor yarın sabah saat 8 de gel dogumu Başlatalım dedi..Tereddütte kaldım Gidip gitmemek konusunda.. Kendi sancılarım sıklasıncamı gitsem diye..Sabah gidersem muhtemelen suni sancı takılıcak .... ufffff Birden yarın deyince bi tuhaf oldum ... Sizce yarın gideyimmi..?

bayanlar göğsün ucunu değil siyah yerini damaklarının arasına verince yara olmuyor.. yani benim olmadı hiç şükür.. çok aşırı emiyor benim oğlan da.. 2 saat boyunca durup durup emiyor.. benim etrafındaki siyah yer acıyor emerken damaklarının arasında sıkıştırdığından oluyor.. göğüs uçlarım yanıyor bazen o zaman da lansinoh sürüyorum.. pompa olarak da avent kullanıyorum ama bebeğim daha çok canımı yakıyor.. son bir haftadır alıştım acısız emzirmeye.. 26 gün oluyor bizim de.. ucu benim de hiç yoktu.. hatta hala yok gibi görseniz nasıl emzirdiğime şaşarsınız yANİİ.ama emdikçe ucu hemen çıkıyor.. ben de şırıngayla çeke çeke,pompayla sağarak uzattım uçlarını.. yarım cm uc var o da emince çıkıyor.. mama vermeden yılmayın gerçekten bebeğin emdiğinde çıkardığı kadar ne pompa ne şırınga çıkarıyor.. sadece bebeğiniz emdikçe ucu çıkıyor.. hemen şırıngayla uzatıp ağzına sokuyordum öyle emzirdim ben de kaç gün... off Allah kolaylık versin arkadaşlarım.. inş. geçecek hepsi..

Canım benim annemde geldi sadece 6 gün kalabildi şimdi kv var ama oda gündüzleri gezmeye gidiyor akşamda başka odada yatıyor yani bir faydası yok sadece akşam oğluna yemek yapıyor yorulmuş diye masaj yapıyor biz oğlumla bir odada kalıyoruz bende kendi işimi yapıyorum uyutunca sonra oğluşla ilgilen sezeryanlıyım zaten baya zor oldu

Kizlar isi olauini nasi hakkediyosunuz kac kat giydiriyosunuz bebisleri benim evim kuzey cephe ama havalar isiniyo ankaradayim kizim terlemeye basladi fazla mi sarip sarmaliyirum acaba

Canım bana sağlık ocağındaki ebem odanında sıcak olmasını gerektiğini söyledi ben mutlaka 2 kat giydiyorum odamda sıcak hatta eşim bile yanımda kalamıyor çünkü bebek anne karnından çıktıktan 1 ay içinde kendi vücut sıcaklığını sağlayamazmış eğer ince giydirirsen kendini ısıtmak için vücut yağını yakar kilo alamazmış 1 ay sonra istediğin gibi giydirebilirsin dedi ama şimdi özellikle ayakları hep sıcak olacakmış ben kalın giydiriyorum odamda sıcak olduğu için penye battaniyesini tek kat örtüyorum birde şapka takmaya hiç alıştırmadım sadece dr giderken takıyoruz evde kafamız hep açık

Halilefe seninde annen gelmemiş benimde yanımda yok kv de gitmek için kapıya bakıyor ama 40 çıkmadan yalnız kalınmazmış falan dediler sen yalnızmısın yoksa biri kalıyormu yanında bende büyük ihtimal 1 hafta içinde yalnız kalıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…