- 16 Ocak 2013
- 664
- 131
- 323
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.481
ilk zamanlar çok ağlıyordu artık hoşuna gidiyor cnm hele yağlanma kısmında bayılıyo :)
ben de varım daha, ama 31 mayıs bdt miz bakalım hayırlısı.. dün temizlik işi de bitti, bugün 14:00 te kontrolümüz var artık gelsin istediği zaman paşam
bazen stres oluyorum millet doğurdu bizimki halen beklemede diye ama günü saati belli aslında, en hayırlı zamanda gelsinler inşallah.. çok heyecan yapıyorum ben artık
bu arada ödem patlaması yaşıyorum resmen, ellerim tutmuyor yaayaklar zaten bir dünya bacaklar da aynen.. Allahım beterinden korusun normal bunlar ama iyice zorlanmaya başladım ben..
bir de insanlar bu günlerin keyfini çıkar, yok şöyle yok böyle artık uyku yok vs vs deyip duruyorlar.. sıkıldım herkese aynı cevabı vermekten, sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla doğsun da ben zaten şimdi de uyuyamıyorum.. doğduğunda en azından insan yavrusuyla ilgileniyor olacak yalan mı?? ayy ne biliyim insanlar acayip walla, Allahım ne güzel nasip etmiş artık sonuna gelmişiz hayırlısıyla güzel şeyler bunlar bence.. Allahım herkesin gönlüne göre versin..
huysuzluk yapan bebişlere nazar değiyordur, felak-nas okuyun annişler bol bol.. herkesin gözü bir değil.. Allahım nazarlardan korusun hepsini..
evet herkes aynı şeyleri söylüyor. zaten ben uzun zamandır uyuyamıyorum ki şimdi de rahat değilim. hem herkes bebek yaparken başına nelerin geleceğini biliyordu. hepimiz doğunca işlerin zorlaşacağını biliyorduk. ne yani doğurmayalım da bi 9 ay daha mı tutalım içimizde :) yada hiç mi istemeseydik bebek. durmadan korkutuyorlar. ama zaten biz de farkındayız herşeyin.
ödemin doğumda gidecek inş. bak azkalmış. biraz daha sabır
Kizlar meme ucu yaraniza ii gelen bisi buldunuzmu ben cok kotu durumdayim. Odum kopuo emcek die nolck bole
bebek hareketleri azalan var mı bu konuda bilgisi olan. benimki artık daha az hareket ediyor
en az 10 kere hareket ediyordur. perşembe kontrolümüz var
kızlar merhaba !
hala bebişini bekleyenler varmı artık sabırsızlık son noktada. bugü kontrole gittim. doktor heerşeyin normal olduğunu söylesi. nts de normal. cumartesi gunu acile kontrole gel dedi ? gunum cumartesi doluyo ? neden acile çağırdı bi anlam veremedim ?
Kizlar meme ucu yaraniza ii gelen bisi buldunuzmu ben cok kotu durumdayim. Odum kopuo emcek die nolck bole
Canım benim bebeğim bugün 20 günlük oldu, 2. günden beri göğüslerim yara ve hala geçmedi. Neler yapmadık ki iyileşsin diye? Medela'nın göğüs ucu kremini kullandım, hastanede Garmastan diye bir krem verdiler onu kullandım, karbonatlı su ile sildim, kudret narı ile bekletilmiş zeytinyağı sürdüm, soğanı ısıtıp kapattım. Benim göğüslerim kabuklu yara olmadı, ortadan-kenardan yarıldı. Geçen hafta daha fazla canım acıyordu ama acıya biraz alıştım galiba artık. Hala emzirmek korkulu rüyam, hep bakıyorum biraz daha uyusa da daha geç emzirsem diye.
Ne zaman iyileşir bilmiyorum. Bir de yarık olduğu için çok fazla süt sızıyor, evde her yer damla damla süt. Günde 4-5 kez üstümü değiştiriryorum. Gece uyku modunda canım daha çok acıdığı için sağıp veriyorum sabaha kadar.
Bazen emdikten hemen sonra uykuya dalmıyor, hıçkırık tutuyor falan. Yarım saat sonra yine aranıyor, böyle durumlarda ben de mama veriyorum 1 ya da 2 doz. Şimdilik bizde durumlar böyle...
iyiyiz canım?siz nasılsınız? kusmalarımız bu hafta daha iyi gibi.. havalar çok ısındı burda..gece kan ter içinde kaldım.. onun dışında hep aynı gibi. dün misafir vardı sevmediğim insanlar.. millet kuduryor tek başıma bakabiliyorum diye. neymiş efendim ben işe gidince kim bskcakmış.. elbet bulunur biri dedim.. maaşım var bulurum baktırcak birini olmadı ücretsiz izin alırım.. zaten saat 10 da geldiler uyuz oldum.. millet çatladı beni de gerdiler gece gece. kocam sen takma diyor.. bi daha sorana param var elbet bulurum birini diycem.. annen gelmedi mi diyorlar...yaa yok gelmedi işte çalışıor niye soruosunuz..millet boş mu sizin gibi... altınını örgülerini gönderdi o da yeter.. kimseye eyvallahım yok bAkıyorum bebeğime..oğlumda uslu durdu dün hiç bişi laf edemediler... çatlasınlarrrr... bugün de gündüz çaya misafir gelcek..oğlan kucağımda emior bir uyutabilirsem iş yapcam11 e anca uyur bu :)
Kizlar isi olauini nasi hakkediyosunuz kac kat giydiriyosunuz bebisleri benim evim kuzey cephe ama havalar isiniyo ankaradayim kizim terlemeye basladi fazla mi sarip sarmaliyirum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?