- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.501
bayanlar göğsün ucunu değil siyah yerini damaklarının arasına verince yara olmuyor.. yani benim olmadı hiç şükür.. çok aşırı emiyor benim oğlan da.. 2 saat boyunca durup durup emiyor.. benim etrafındaki siyah yer acıyor emerken damaklarının arasında sıkıştırdığından oluyor.. göğüs uçlarım yanıyor bazen o zaman da lansinoh sürüyorum.. pompa olarak da avent kullanıyorum ama bebeğim daha çok canımı yakıyor.. son bir haftadır alıştım acısız emzirmeye.. 26 gün oluyor bizim de.. ucu benim de hiç yoktu.. hatta hala yok gibi görseniz nasıl emzirdiğime şaşarsınız yANİİ.ama emdikçe ucu hemen çıkıyor.. ben de şırıngayla çeke çeke,pompayla sağarak uzattım uçlarını.. yarım cm uc var o da emince çıkıyor.. mama vermeden yılmayın gerçekten bebeğin emdiğinde çıkardığı kadar ne pompa ne şırınga çıkarıyor.. sadece bebeğiniz emdikçe ucu çıkıyor.. hemen şırıngayla uzatıp ağzına sokuyordum öyle emzirdim ben de kaç gün... off Allah kolaylık versin arkadaşlarım.. inş. geçecek hepsi..
Kızlar Doktordan geldim.Hersey Normal cok şükür.. Çatı muaynemizi olduk 2 cm acıklık var..nst'de sancımda cıktı Doktor yarın sabah saat 8 de gel dogumu Başlatalım dedi..Tereddütte kaldım Gidip gitmemek konusunda.. Kendi sancılarım sıklasıncamı gitsem diye..Sabah gidersem muhtemelen suni sancı takılıcak .... ufffff Birden yarın deyince bi tuhaf oldum ... Sizce yarın gideyimmi..?
Anneciklerrr merhaba:) biz bugun 10 gunluk olduk:) kizim dunyalar tatlisi adi Arya. Yalniz bir sorunumuz var daha once yazmistim buraya bebegim gogus ucumu kedinlikle almiyor ice donuk ve cikmiyor tamamini tutturmaya calisiyorim ama basiyor yaygarayidevamli sagiyorum kizlar sutum geri gitmesin diye ama cokk cikmiyor aksamlari mama veriyorum kuzuma mecburen yapmadigim denemedigim sey kalmadi 10 gundur kalkan aldum gogus ucu cikartici siringayla gogusten sut akitma vs banabir akilveririn sutum zamanla artar mi lansinohun otomatik mak. Kullniyorum aklima geldikcr aglamak istiyorum bebegimi emziremiyorum dun abimler geldi yengem gogsunu tutturfu nasil emiyor kerata annesinin memesini begenmiyor ama
kızlar göğüs ucu yaralarına madecassol kremide işe yarıyor tavsiye ederim. bende gazdan çok şikayetçiyim bebeğim kasılıyor emmiyor gazını çıkarmadan. sab simplex damla aldık gaz için ama pek bir faydasını görmedimgaz için önerilerinizi bekliyorum. Bu arada limbo sen naptın canım biraz daha iyisindir inş.
slm annişler nasılsınız bakalım
bızde alısmaya calısıyoruz hiçbişeye yetsemıyoruz ben annem esım
kızım sureklı emmek ıstıo göğsumun bırını begenmıo gece emmıo onu ayılamıo uykudan sagıp verıorum
lansınoh cift basşlıklı sağma makınası lamıstım cok memnun kaldım almayı dusunenlere onerebılırım
diğer gösğsumude sagmama ve gunduz onuda ememsıne ragmen göğsumun bırı kucuk bırı buyuk gozukuo
gece okadar sık emmek ıstıokı sutum bıtıo bırıkmediği ıcın bı kez aptamıl devam sutu verıorum..onuda hiç vermek ıstemıorum
ama napayım aç oluo kuzum hah uyandıı halbukı daha neler yazcaktım sız neler yapıosunuz
banyoda cok aglıo sızınkıler nasıl?
Canım doğuma yakın azalıyor benimde bildiğim artık yeri iyice daraldı suyu da azalmaya başlamışsa normaldir herhaldebebek hareketleri azalan var mı bu konuda bilgisi olan. benimki artık daha az hareket ediyor
Anneciklerrr merhaba:) biz bugun 10 gunluk olduk:) kizim dunyalar tatlisi adi Arya. Yalniz bir sorunumuz var daha once yazmistim buraya bebegim gogus ucumu kedinlikle almiyor ice donuk ve cikmiyor tamamini tutturmaya calisiyorim ama basiyor yaygarayidevamli sagiyorum kizlar sutum geri gitmesin diye ama cokk cikmiyor aksamlari mama veriyorum kuzuma mecburen yapmadigim denemedigim sey kalmadi 10 gundur kalkan aldum gogus ucu cikartici siringayla gogusten sut akitma vs banabir akilveririn sutum zamanla artar mi lansinohun otomatik mak. Kullniyorum aklima geldikcr aglamak istiyorum bebegimi emziremiyorum dun abimler geldi yengem gogsunu tutturfu nasil emiyor kerata annesinin memesini begenmiyor ama
selam kızlar.....RABBİMİN İZNİYLE bende oglusuma kavustum sonunda...dün sabah normal dogum yaptım....ama dikişlerim cok sızlıyor..ilk dogum olunca yırtılma ve kesik fazla oldu.......afedersiniz bebegi emzirmek için popomun üstüne oturdugumda kavruluyor altımm ...cok sızlıyor...........inş. dikişlerim tez zamanda iiilesir..........
Kizlar icimden atamiyorum keyfi olarak mi sezeryana alindim diye dusunmekten kendimi alamıyorum. .hersey iyi giderken sancilarim 2dakikada 1e dusmusken, kalp atislsri sanci gelmesiyle düşüyor bebege oksijen gitmediginden düşüyordur bebekte kalıcı hasar birakabilir diyerek ben tamam demeden ailemle konusularak sezeryana alindim..iyi bir hastanede iyi oldugunu dusundugumuz ama cok az tanidigim bir doktor tarafindan..sizde acil sezeryana alindiniz mi ve sebepler boylemiydi? Gereklimiydi..olan oldu ama ben bunun şokunu ve bunalimini uzerimdrn atamiyorum. .düşündükçe kendimi ikna edemiyorum
kızlar gogus ucu yarası ıcın bende lansınoh ve garmastan pomatlar dısında
dun tahın yagı surdum kabuk olmustu gogsum kanıyodu
kabugu dusuverdı aksamında, hemen ıyı geldı
tavsıye edebılırım.
Kizlar icimden atamiyorum keyfi olarak mi sezeryana alindim diye dusunmekten kendimi alamıyorum. .hersey iyi giderken sancilarim 2dakikada 1e dusmusken, kalp atislsri sanci gelmesiyle düşüyor bebege oksijen gitmediginden düşüyordur bebekte kalıcı hasar birakabilir diyerek ben tamam demeden ailemle konusularak sezeryana alindim..iyi bir hastanede iyi oldugunu dusundugumuz ama cok az tanidigim bir doktor tarafindan..sizde acil sezeryana alindiniz mi ve sebepler boylemiydi? Gereklimiydi..olan oldu ama ben bunun şokunu ve bunalimini uzerimdrn atamiyorum. .düşündükçe kendimi ikna edemiyorum
ay ne iyi ettin buraya tecrübeni yazmakla. şimdi haziran annelerinin en korktuğu şeylerden biriydi bu. tabii benim de
geçmiş olsun,öpüyorum
Halilefe seninde annen gelmemiş benimde yanımda yok kv de gitmek için kapıya bakıyor ama 40 çıkmadan yalnız kalınmazmış falan dediler sen yalnızmısın yoksa biri kalıyormu yanında bende büyük ihtimal 1 hafta içinde yalnız kalıcam
Canım haklısın ama ilk günler anlayamadık nereyi emdiğini, hastanede normal emiyordu, hep uçlarını damaklamış, yarıldı göğüs uçlarım. Bende Medela pompa vardı, motoru bozuldu, Avent aldım geçen hafta, o da çok acıtıyor sağarken.
Emzirme işlemi bitince göğüs uçlarımı yağlayıp yumuşatıyorum, tişörtüm göğüslerimin üstünde geziyorum hep evde. Kapı perde kapalı, ucuna ne değse yanıyor. Gece de aynı şekilde yatıyorum, sırtım belim hep tutuk, göğsüm üşüyor açık uyumaktan.
Cildiyeye de göründüm geçen hafta bebeği kontrole götürdüğümüzde, o da verdi antibiyotikli kremler falan, sürüp yarım saat bir saat sonra duş alıyorum. Daha pek bir faydasını görmedim.
Bebeğimin de 3-4 gündür gazı ile zoru var. Kızarıyo, zorlanıyo uykusunda, geriniyo, büzülüyor yazık rahatlamak için. Derin uykuya dalamıyor. Kolik ilacını veriyorum ama kesin çözüm olmadı. Ben rezene çayı, süt çayı içiyorum ona kolaylık olsun diye ama daha ne yapabilirim bilmiyorum. Bir süre böyle gidecek, çaresi yok diyolar bağırsakları düzene girene kadar. Bebeklere verilen rezene çayından da aldım ama daha vermedim, siz neler yapıyorsunuz bunun için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?