2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Canim birde ablam fransada normal dogum yapti..ayni benim gibi suyu gelmis iki dogumunda da acilma 2cm den ilerlememis cok cok beklemisler acilmamis..sonra epidural igne yapmislar birden açılmış ve dogum yapmis..beni acil almasalardi ve acilma olmasaydi bende sadece acilsin diye epidural isteyecektim..

Bir de ebeler ve dr. Alttan muayene ederken hep besmele cekip dikkatli davrandilar Allah onlardan razi olsun cok iyi davrsndilar bana da aileme de..

Son düzenleme:
Canim benim hep bize mi denk geliyor diyorum kendime, kakasini yapiyor, kordon dolaniyor, kalp atisi düşüyor. .dt.lara guvensem cok şükür diyecegim ama bazen kendimi kandirilmis hissediyorum. .su forumda kac kisiyix hep sezeryana aldılar kestiler normal dogumun ozel duygusunu yasayamadik.. ne kadar azimiz normal dogum yapti.. tüm normal dogumlari kiskaniyorum biraz. .neyse altta da dikis olacakti diye kendimi avutuyorum..
Tatlim ikinma gelmemisti henuz..insallah oyledir gercekten gerekmistir..rabbime sukrediyorum bunlari beynim sorgulayip duruyor insallah gunaha girmiyorumdur..hep hayirlisini istedim Allah'tan..
Bir de bence canim önce normali dene sancini çek korkma sakin gercekten olmuyorsa sezeryan ol..üzülme sonra

Benim kalp atisi 120deydi 160lardan dusmustu..acabalarim cok fazla ya neyse saglik olsun diyelim dimi..

Canlarim bu arafa hastanefe ebeler bana bir krem onerdi sezeryan dikis izi icin..ismi scarex jel 40tl aldi eşim. .ameliyat 10gunlukken baslaniyor.

Son düzenleme:

canım suan dikisler batıdion diye dezenfekte edici bir ilac verdi...bakalım işe yarayacak mı ???gerçi içten dıstan cok yırtılma var...tuvalete gitmek tam bir iskence...ay bi de bu ilacı sürmek daha bi iskence.....

selam kızlar doğurmayan kaldımı mayıs annelerinden giremiyorum kaç gündür herkes iyidir inşallah

Selamlar. Ben temmuz annesi olacağım inşaallah. Daha önce kendi topicimizde belirttim. 17 yasinda bir kizim var onun dogumunda emerken agzinin kenarindan kanlar sizardi resmen. Ne yaptimsa gecmemisti. Ta ki biri zeytinyağı tavsiye edene kadar. Bir pamuga zeytinyağına batiriyordum onu gazli beze sarip mememin ucunda devamli bekletiyordum. O zamanlar göğüs pedi falan yoktu tabi. Hatta yağ bulasmasin diye mememi Streçle sariyordum. Hemen duzelmisti. Zaten yag da dogal zararsiz bir şey. Denemenizde fayda var allah şifa versin bebekleriniz hayirli sağlıklı evlatlar olsun.

garmastan pomat öneriyorum canım ilk bikaç gün sürdüm çok etkili hiç çatlamadı göğüslerim doktorum yazmıştı

Öyleyiz valla

bende dr brown verdim benimki istemedi yavaş aktığı için bende hortumunu söktüm mecburen valla şu an tek meme ve biberon alıyor ne yapayım birazdan sağmaya gitcem gene çocuk aç kalana kadar biberonla vercez yapcak bişey yok bende bi tek benim oğlan böyle antika sanmıştım ama demek çocuklar böyle şeyler yapıyor rahat olalım en iyisimi canım birde hurma incir ceviz artı bana hemşire söyledi dereotu iyi geliyormuş ben sevmem ama yiyebiliyorsan dene ben semizotu yiyorum oda iyi geliyormuş

Aynen bende işe gidicem emziğe alıştırdım birde benim hemşirem emme refleksi gelişir emzik verin dedi faydasıda oldu ilk zamanlar mememi hiç almıyordu. Emziği pek hevesli emiyor çocuk. Haklısın mikroplarla karşılaşması lazım

Bal iyi geliyor diyenler var.

canım suan dikisler batıdion diye dezenfekte edici bir ilac verdi...bakalım işe yarayacak mı ???gerçi içten dıstan cok yırtılma var...tuvalete gitmek tam bir iskence...ay bi de bu ilacı sürmek daha bi iskence.....

Benimde öyle içerde çok yırtık vardı hatta bir kısmına doktor ulaşabilmek için demir çubuk soktular içime onla açtılar işte o zaman çok canım yandı. Dediğin gibi tuvalet olayı tam bir işkence korkudan 1 hafta banyoda yapmadım sildim vücudumu. Sıcak sudan dikişler patlar ve tekrar dikilmek zorunda kalırsam diye bende batikon ve gazlı bez ikilisi ile tuvaletteyim sürekli Canım sabret 10 güne acı geçiyor. benim 15 gün oldu yarın doktora kontrole gidicem bakalım ne diyecek

Kizlar dogum hikayemi de firsat bulup yazamadim..ama bebislerimiz cok tatli dimi boyle bir duygu yok..resmen aşık oldum ogluma..bakmaya kiyamiyorum baktikca allaha sukrediyorum rabbim tüm cocugu olmayanlara da nasip etsin ve evlatlarimizi eslerimizi bize bagislasin onlara uzun omurler vetsin insallaj..

aslında bende ebelerden ve dr. dan memnundum gayet kibar ve naziktiler ama hiç hoşlanmadım yine de kötü bişi ıyhh..
ben epidural istedim canım 5 cm açılma olmadan ve bebeğin başı iyice baskı yapmadan yapamayız dediler. muhtemelen sana da yapmayacaklardı.

selam bayanlar, bugün yapılan çatı muayenesiyle normal doğuma hiç bir şekilde uygun olmadığım anlaşıldığından ve bebeğin kafa çapının da büyük olduğundan dolayı rutin bir kontrole gitmişken aniden sezaryane alındım. spinal anestezi oldum. hamd olsun her şey yolunda gibi görünüyor. biraz sonra yürütecekler dua edin hemen kalkayım sorunsuz bir şekilde.

maşallah canım bebişine Allah yardımcın olsun

bebek hareketleri azalan var mı bu konuda bilgisi olan. benimki artık daha az hareket ediyor

benim karnım yamuluyor sürekli, yeri azaldığı için iyice..

selam kızlar doğurmayan kaldımı mayıs annelerinden giremiyorum kaç gündür herkes iyidir inşallah

ben varım daha oğlışunu bekleyen.. bdt 31 Mayıs bakalım inşallah normal doğumu bekliyoruz, Allahım inşallah hayırlısıyla nasip eder normal doğumu..

benim bir de farklı bir durumum var kızlar, geçen sene laparoskopik safra kesesi ameliyatı oldum, tek kesili öyle normal kesili falan da değil.. normal şartlarda 2 günde işe bile dönülebilen en basit ameliyat şekli ile yani.. ancak ameliyattan sonra ortaya çıktı, benim inanılmaz ağrılarım oldu sebebi ise kas yapımın 'erkek' kas yapısı olmasıymış doktorla tam kavga edicekken demesin mi 'sevinin işte ne güze taş gibisiniz' sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim o an, vücudum çok sıkı ama küçücük en basit ameliyatla bile 15 gün günde 5 ağrı kesici alıp yattım mahvolmuştum.. ameliyat akşamı dua ettim çok Allahım bana normal doğum nasip et diye.. insanlarda normal doğum korkusu oluyor ya bende sezeryan korkusu var işte bu sebeple.. tabi hayırlısı herşeyin ama Rabbim inşallah normal doğumu hayırlı eyler.. ne olur bol dua edin bana..

sonuç olarak beklemedeyiz, karnım hala inmedi ağrı-sancı da çıkmıyor nst de.. stres olmaya başladım yani..

sevgiler..

Son düzenleme:
Kizlar bi sey sorcam bebegin yikama suyunun kaynatilip sogutulmus su olmadi gerekiyor ya icme suyundan mi hazırlıyorsunuz yoksa musluktan mi bir de emzik biberon kasik vs gibi seyleri nadil suhla ve nadil stetilize ediyorsunuz?

slm güzel annişler. geçmişi okuyamadım doğum yapan herkesin gözü aydın olsun allah sağlık sıhhat versin bebişlerine..
bizde kızımla salı günü saat 11*20 de kavuştuk çok şükür. 40+ 6 da geldi kızım tabi kendi isteğiyle değil suni sancıyla :)) çok şükür ikimizde iyiyiz yakın zamanda doğum hikayemi paylaşmaya çalışacağım.. hepiniz öpüldünüz..

bende oğlumu istiyorummmmmmmm. myhos bebişine maşallah nasılda tatlı. doğum yapan anneler allah analı babslı büyütsün

Kizlar meme ucu yaraniza ii gelen bisi buldunuzmu ben cok kotu durumdayim. Odum kopuo emcek die nolck bole

meme kalkanı çok işe yarıyor canım. meme ucunu sütünle ıslatıp meme kalkanını tak ve kıyafetle veya göğüs pediyle temasını kes. ço hızlı yararını göreceksin.çok geçmiş olsun

slm bende 40+5 gebeyim bugün bebeğim karnımda sertleşip durdu hala da aynı şey oluyo genelde zaten öyle ama bugün daha sık oluyo doğumdan önce böyle seyler yaşayan varmı ve bugün göğsümde aktı bayağı bi

kızlar kızım ne gündüz ne gece bir türlü uyumuyor

karnı tok altı temiz , göğsümde uyuyor ama yatağa yatırdığım gibi uyanıyor . gözünen uyku akıyor yalancı bebe de almıyor

siz nasıl uyutuyorsunuz bebişlerinizi lütfen bana yol gösterin ne yapmalıyım ben? uykusuzluktan midem bulanıyor artık

Kizlar bi sey sorcam bebegin yikama suyunun kaynatilip sogutulmus su olmadi gerekiyor ya icme suyundan mi hazırlıyorsunuz yoksa musluktan mi bir de emzik biberon kasik vs gibi seyleri nadil suhla ve nadil stetilize ediyorsunuz?

canım o kadar hassas alıştırma bence ben normal suda kaynatıyorum biberonlarını emziğini falan yıkama suyunuda musluk suyunu kaynatıp kullanıyorum sadece mamasına hazır su kullanıyorum

hayır olsun bebiişinizzz sağlıkla büyür inşş

canım mina da uyumuyor beşinde kucağımda uyuyor bebekler bi kaç ay öyle sorunlar yaşayabiliyor kendisini güvende hissetmek istiyorlar o yüzden anne kucagı isterler herkes bana alışıtırma desede ben kızım rahat uyusun diye kucagımda uyutuyorum uykuya dalınca beşiğine bırakıyorum birde kokumu alması için bir t shirt bırakıyorum bir dahaki açıkmaya kadar mışıl mışıl uyuyor dene istersen kokonula uyuyacaktır büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…