- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #38.561
canım o kadar hassas alıştırma bence ben normal suda kaynatıyorum biberonlarını emziğini falan yıkama suyunuda musluk suyunu kaynatıp kullanıyorum sadece mamasına hazır su kullanıyorum
hayır olsun bebiişinizzz sağlıkla büyür inşş
canım mina da uyumuyor beşinde kucağımda uyuyor bebekler bi kaç ay öyle sorunlar yaşayabiliyor kendisini güvende hissetmek istiyorlar o yüzden anne kucagı isterler herkes bana alışıtırma desede ben kızım rahat uyusun diye kucagımda uyutuyorum uykuya dalınca beşiğine bırakıyorum birde kokumu alması için bir t shirt bırakıyorum bir dahaki açıkmaya kadar mışıl mışıl uyuyor dene istersen kokonula uyuyacaktır büyük ihtimal
doğum öncesi mide bulantısı olabiliyormuş. hadi hayırlısı
aynen bi ikimizkaldık galiba :) bende hiç ama hiç belirti yok. ben nayısdan ümidi kestim artık
normal istiyorum bende ama hayırlısı şu an normal görünüyo benim dr çok rahat bi hafta daha bekleriz olmazsa diyor ben doğsun istiyorum. eşimde dalga geçiyo sen bilerek tutuyon doğurmuyon ağırdan alıyon diyo
ben de hergün anneme diyorum ne zaman doğurucam diye.. eşime de tabii.. eşim e doğur zaten artık diyoannemse vakti zamanı belli onun Allah biliyor diyo.. bakalım işte bekliyoruz yapacak birşey yok ama insan ister istemez stres de oluyor..
normal istiyordun sen de değil mi? bizim ki 28. haftadan beri baş aşağıda ama hala yolu bulamadı paşam keyfini bekliyoruz, dr um bile ee doğuralım artık diyo:)) amaaaan hayırlısı..
normal istiyorum bende ama hayırlısı şu an normal görünüyo benim dr çok rahat bi hafta daha bekleriz olmazsa diyor ben doğsun istiyorum. eşimde dalga geçiyo sen bilerek tutuyon doğurmuyon ağırdan alıyon diyo
aynen benimki de ver artık oğlumu diyo
bende oğlumu istiyorummmmmmmm. myhos bebişine maşallah nasılda tatlı. doğum yapan anneler allah analı babslı büyütsün
çok teşekkürler teyzesi çok tatlıyız maşallah tontiş tontişiz şimdiden yakışıklıyız vallababamızın pabucunu dama attık
bol bol yürüyüş yapıp merdiven çıkın ve hurma yiyin kızlar azcık yorun kendinizi ki bebiş kanala girsin
yürümekten ayaklarım tutmuyor artıkbir dün yürümedim.. hurma da yiyorum ama çok değil günde 3 tane.. hayırlısı bakalım bekliyoruz
Bu arada Allah nazardan saklasın oğlunu Maşallah, kaç kilo doğmuştu?
gününü bekleseydi 4 -4.200 arası bekliyordu doktor 37+6 da oldu 3.900 doğdu canım 51 cm de boyumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?