2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canim sen guzel fikirler veriyorsun saol

kızlar günaydın,

bu sabah inanılmaz bir heyecan ve mide bulantısı ile uyandım.. doğum öncesi böyle ya da farklı belirtiler yaşadınız mı?

sanki doğurucam bugün gibi bir his var içimde hayırlısı bakalım :))

sevgiler..

aynen bi ikimizkaldık galiba :) bende hiç ama hiç belirti yok. ben nayısdan ümidi kestim artık

aynen bi ikimizkaldık galiba :) bende hiç ama hiç belirti yok. ben nayısdan ümidi kestim artık

ben de hergün anneme diyorum ne zaman doğurucam diye.. eşime de tabii.. eşim e doğur zaten artık diyo annemse vakti zamanı belli onun Allah biliyor diyo.. bakalım işte bekliyoruz yapacak birşey yok ama insan ister istemez stres de oluyor..

normal istiyordun sen de değil mi? bizim ki 28. haftadan beri baş aşağıda ama hala yolu bulamadı paşam keyfini bekliyoruz, dr um bile ee doğuralım artık diyo:)) amaaaan hayırlısı..

normal istiyorum bende ama hayırlısı şu an normal görünüyo benim dr çok rahat bi hafta daha bekleriz olmazsa diyor ben doğsun istiyorum. eşimde dalga geçiyo sen bilerek tutuyon doğurmuyon ağırdan alıyon diyo

bol bol yürüyüş yapıp merdiven çıkın ve hurma yiyin kızlar azcık yorun kendinizi ki bebiş kanala girsin

bende oğlumu istiyorummmmmmmm. myhos bebişine maşallah nasılda tatlı. doğum yapan anneler allah analı babslı büyütsün

çok teşekkürler teyzesi çok tatlıyız maşallah tontiş tontişiz şimdiden yakışıklıyız valla babamızın pabucunu dama attık

Son düzenleme:
çok teşekkürler teyzesi çok tatlıyız maşallah tontiş tontişiz şimdiden yakışıklıyız valla babamızın pabucunu dama attık

eee artık babalarda kimmiş demi maşallah tontişliğine dediğin gibi gıdısı bile var yerim ben onu ya

bol bol yürüyüş yapıp merdiven çıkın ve hurma yiyin kızlar azcık yorun kendinizi ki bebiş kanala girsin

yürümekten ayaklarım tutmuyor artık bir dün yürümedim.. hurma da yiyorum ama çok değil günde 3 tane.. hayırlısı bakalım bekliyoruz

Bu arada Allah nazardan saklasın oğlunu Maşallah, kaç kilo doğmuştu?

bütün bebişler gelmiş nerdeyse,allah hepsini anneli babalı büyütsün.bizde 8 günlük olduk,dün 1 gece hast.yattık sarılıktan dolayı.hast.üşüttü sanırım burnumuz akıyor nasıl geçecek bilmiyoruz daha çok küçük ilaç için.

gününü bekleseydi 4 -4.200 arası bekliyordu doktor 37+6 da oldu 3.900 doğdu canım 51 cm de boyumuz var

merhaba tatlı anneler... nasılsınız? bebeklerinizle aranız nasıl? halil efe uyurken iş yapmaktan ölüyorum ya.. çamaşır, bulaşık, yemek... kızlar yaa ben hamileyken hiç oje sürmedim zararlı diye.. şimdi sürsem sizler sürüyor musunuz? kendimi iyice bakımsız hissetmeye başladım bu kilolarla başım dertte malum.. rejim yapıoruz ztn kocişle... öğlen sebze yemeği sadece, akşam proteinli yemek bol bol yeşillikli salata yiyorum.. ne kadar ot o kadar süt diyorum inek gibi işte bakalım ufak ufak değişiklikler başlıyor... kuaföre ağdaya ne zaman gidilir acaba sezeryandan sonra? oğlan uyandı beaaa

Bizde 17 gunluk olduk masallah benim oglumda cok yakisikli bende asik oldum ogluma tek sikintimiz pisik ne denediysek gecmedi dun doktorunuz yeni kremler verdi insallah bu sefer gecer.gogus catlaklari icin evicap kapsul bana cok iyi geldi 3 gunde iyilesti catlaklar.13 kg almistim 9 u gitti insallah kirkmevludumuze kadar hepsi gider.bende 4 gundur tekim canim annemm mecburen gitti kayinvalideye uyuz olmaya basladim cok yakin oturuyoruz yaninda ben kalicam demisti dogumdan beri sadece 1 kere ugradi ve oglumu hic sevmiyo gebeyken bu kadar aglamamistim surekli aglama modundayim Allah herkesin gonlune gore versin kalbini kirmak istemiyorum ama sinirden ölüyorum benden simdilk bu kadar kuzularinizi ve sizi opuyorum

slm çiçeği burnunda annişler göbişler ne durumda bi sorayım dedim benm hala duruyor 20 gün oldu aşşağıya doğru sarkmada var ne yapsam acaba sezeryanla doğumum oldu 1 ay sonramı mekik çekmye başlayabilirim sizin fikirleriniz ne bide zayıflama kemeri aldım netten bugün yarın gelir boş durmaktansa onu takarım belki bi faydasını görürüm dedim sarkma düzelirmi acaba ayy çok moralim bozuk eşimdan çok utanıyorum bu haldeyken hiç yanıma yaklaştırmam ya beni beyenmezse diye önce zayıflayıp kilo vermem lazım aynalara küstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…